Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende katılsam yalnız uzun diyetlere dayanamıyorum iradem çok zayıf artık usandım başlayıp bırakmaktan vermeye uğraştıkça 98 e kadar çıktım ramazandan beri uğraşıyorum ancak 2kilo verebildim şu an 96 oldum

selamun aleykum...
biz annemlere geldik kizlar dun, haberiniz olsun.
biraz kalip donicez iste, ben yine yazarim size insaallah.
burada hava baya serin akşamları, tamda tahmin ettiğim gibi.
birde ben bu hafta spor listesini yapamicam. Oyuzden bu haftalık biriniz yapsa listeyi?? Kim yapar bu haftalık??
yapan olmazsa kalsın bu hafta liste bari, çunku bu hafta ben yapamam.
gonullu olan arkadaş bana özelden yazsın,
bende size bildiririm su arkadaş yapıcak diye.
hadi hepinizi öpüyorum, goruşuruz.

selamun aleyküm güzeller
şimdi istanbuldan geldim. yorgun ve bitkin bir haldeyim. iki gündür yine hep ekmek arası yedim. bu hafta yine artı garanti
ay bir evde kalıp düzenimi kuramadım.
dafi sendemi bizim gibi okuların açılmasını mı bekliyenlerdensin : ) tabi yazın 2 ev arası gidip gelince bayağı yorucu oldu senin için, kışın belki daha bir sakinlik,düzen olur ...

Arkadaslar benim forum tamamdir hepinizi oraya bekliyorum :))
Tabikide bir kaç eksiklik var hala... ama hepsi düzelicek...

www.kadinvekadinca.com/forum[/QUOTE]

forumun hayırlı olsun canım...

selamun aleyküm güzeller
gününüz hayır olsun
bugün yine iradesiz bir gün oldu. sabahtan başladım kötü beslenmeye
dafi sendemi bizim gibi okuların açılmasını mı bekliyenlerdensin : ) tabi yazın 2 ev arası gidip gelince bayağı yorucu oldu senin için, kışın belki daha bir sakinlik,düzen olur ...
canım günler o kadar yoğun geçiyorki hiç bir düzenim olmadı. Allah beterinden saklasın ama kaça bölüneceğimi şaşırdım.
dün yine çamatem e gittik. yarın balıkesire gidicem. annemi aradım rahatsızım dedi gitmemi bekliyor nazlı bebekten beter oldular. haftasonu yeğeni götürecez. üniye başlıyor yerleştirip gelicez. köyde duvar yapılacak usta aradı bu hafta yapalım dedi.
kışlık birşeyler yapmaya çalışıyorum. domatesli erişte yaptım sadesini yapamadım. pişirme tarhana yaptım , yoğurma tarhana yapmam lazım onu yapamadım. birçok iş var yetişmeye çalışıyorum.

seninde günün aydın olsun canım bugünde kötü başladım beslenmeye diye düşünme zaten önemli olan akşamları!!! akşamları hafif yiyorsan ve boş bir mideyle uyuyorsan bu bile yeterli bence :)

çamatemde ki tedavi sonuç vericek mi dafi ? yani tabiki bu çocuğa bağlı ama bağzen bu işte boşa kürek çekmişsin gibi hissedebilirsin.tabiki inş. çocuk eninde sonunda iyileşecektir ama hazır mı şu an tedaviye karşılık vermeye o önemli ...annende kalıcakmısın yoksa günübirlik gidip gelebiyormusun. bizdeki yiğende üniversiteye yerleşicek işte hafta sonu onunla uğraşıcaz eşyalarını toparlıyoruz ilk senesi olduğu için yurt filan ayarlanıcak..bayağı yoğunmuşsun kışlık hazırlama işindede kolay gelsin canım

selamun aleykum kızlar.. dün hiç gelemedim.. bugün de bi bakıp çıkacağım yine..
okula devam ben.. diyet nanay bugün :s çok kötü değil ama ekmek yiyorum malesef... spor da yapamadım bu hafta ne yazıkki..
yoğun günler olmuş :) kardeşin inşallah istediği yere atanır :) o heyecanı çok iyi bilirim gönlünüze göre olsun inşallah..
geçmiş olsun inşallah düzelirsin artık...
Öğretmenim bu hız
öğretmenim bu hızına enerjıne hayranım hep kosturyorsun maşallah sana sen bu gidişle iyi de kılo verirsin
bu koşturma pek kiloma etki etmiyor malesef ya keşke öyle olsa :)
Menü paylaşan yok, spor paylaşan yok.. Garip

Tae Bo Circuit Cardio Training (53dk) yaptım bugün. Bi de soğan kürüne başladım PKOS için. İnşallah adetim düzene girer. Şifa Allahtan.
ben yapamadığımdan paylaşamıyorum keşke senin kadar yapabilsem :) maşallah sana :)

ekmek yedim diye üzülmüşsün sıkma canını ve akşamı hafif geçirmeye çalış çantanda salama yeşil çayın vardır okulda içiyorsun değil mi
yani istediğimiz yer değilde şimdilik atansın yeterki diye bakıyoruz şu branşları ve kaç öğretmen alacaklarını bir açıklasalar sağol canım inş. gönlümüze göre bir yer olur : )

bu arada interneti kapatmaktan vazgeçtik girebilirim inşallah hergün..

bekleriz her zaman biz buralardayız

okulda normal çay içiyorum şekersiz :)
branşı ne peki kardeşinin ?

çok düzensiz yiyorum malesef canım.
tedavi inşallah sonuç verir diye ümit ediyoruz. şu anda henüz bir ilerleme yok gibi ama dr. dün annesine hemen istediğiniz gibi olmasını beklemeyin demiş.
oraya gittiğimde çok kötü oluyorum. ordaki annelerin çaresizliği kahrediyor insanı. biz inegölde çok yaygın diye düşünüyorduk. düzceden bir öğretmen getirmiş çocuğunu ve düzcedeki nerdeyse her 5 çocuktan birisi kullanıyor diyor.
gerçekten çok dikkatli olmak lazım. çocuklarımızı kaybediyoruz. bir anneyle görüştüm 3 sene farketmedik diyor. ben şüphelendim babası inanmadı konduramadı diyor. bir diğer anne kardeşini çok seviyordu harçlıklarını almak için 10 yaşındaki kardeşini kesmeye çalışırken elinden zor aldım beni bıçakladı diyor.
onları dinledikce hasta oldum resmen.
Allah yardımcıları olsun ama birşeyler yapılmalı diye düşünüyorum.
bu kanayan yara tedavi edilmeli.
yeğenin için iyi bir yer ayarlarsınız inşallah. arkadaş çok önemli.
bizimkide yer bulmuş ama gidip görmek istedik. hem görür hem yerleştirir geliriz

Selam hanımlar...

Vakit bulmuşken bir bakayım dedim...Daficim tüylerim ürperdi verdiğin rakama...biz hangi ara böyle olduk,çocuklarımıza ne oluyor... Allah yardımcıları olsun,doğru yoldan ayırmasın...

Meyracığım,annen hastalanmış çok geçmiş olsun canım şimdi okudum..umarım önemli bir durum yoktur..

Gökçecim,siteni açmışsın hadi hayırlı olsun, uzun soluklu olsun..Daha önce yaptınmı adminlik pek kolay değil diye biliyorum..

Bir de vakti olan listeyi yapabilirse çok iyi olur..Ben uzun zaman listeyi hazırladığım için nedense kendimi hala buraya sorumlu hissediyorum böyle tuhaf ve gereksiz bir gönül bağım var benim de..D
aslın da Bonus kişisi ilgilenir ama çocuklarla zorlanır epey...benim vaktim olsa yahut işte siteye erişim olsa hallederdim eskisi gibi......

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz..Burası özel bir topik kemikleşmiş bir grupta diyebiliriz...Şimdiler de zorunlu nedenlerle pek ilerlemiyor sayfalar,aktif olanların bitmeyen mazeretlerinden dolayı tenha ama siz yazın çizin benimseyin )

ben de bilmiyorum nasıl yapılacağını malesef. her zaman da vakit bulabilir miyim onu da bilmiyorum. inşallah yapabilecek olan birileri vardır.. hayırlı geceler

Amiiinn
yenacım hoş geldin canım
bir ara asuyuda gördüm sanki okuyup gitti sanırım.
inan bende bilmiyordum insan birşey başına gelmedikce anlıyamıyormuş.
gencecik çocuklar körpecik beyinleri bitmiş konuşulanı anlıyamıyorlar bile
Rabbim yardımcıları olsun.
kimse başıma gelmez diye düşünmesin çocuklarınıza çok dikkat edin ne olur.
bana diyorlarki dua et çocuğun yok. onların hepsi bizim çocuklarımız. evet anne gibi olmaz ama her birisi için ayrı ayrı içim yandı.

meyracım annene geçmiş olsun canım ben atladım sanırım. yena yazınca gördüm.

evet kızlar bu işlerden anlayanlar bir el atsın şu listelere
bu topik çok aktifti nazar değdi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…