- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.411
- 178
Sagol cnn dun gece tum kutulara baktim bugunda bakicm sagol ilgilendigin icinniye gelmediki... gmail ve hotmail e biraz uzun suruyormus esim oyle dedi...
Birde spam larada gelmis olabilir...
Neyse ben esime hemen soyluyorum hal etsin su sorunu...
dafi sendemi bizim gibi okuların açılmasını mı bekliyenlerdensin : ) tabi yazın 2 ev arası gidip gelince bayağı yorucu oldu senin için, kışın belki daha bir sakinlik,düzen olur ...selamun aleyküm güzeller
şimdi istanbuldan geldim. yorgun ve bitkin bir haldeyim. iki gündür yine hep ekmek arası yedim. bu hafta yine artı garanti
ay bir evde kalıp düzenimi kuramadım.
Arkadaslar benim forum tamamdir hepinizi oraya bekliyorum :))
Tabikide bir kaç eksiklik var hala... ama hepsi düzelicek...
www.kadinvekadinca.com/forum[/QUOTE]
forumun hayırlı olsun canım...
canım günler o kadar yoğun geçiyorki hiç bir düzenim olmadı. Allah beterinden saklasın ama kaça bölüneceğimi şaşırdım.dafi sendemi bizim gibi okuların açılmasını mı bekliyenlerdensin : ) tabi yazın 2 ev arası gidip gelince bayağı yorucu oldu senin için, kışın belki daha bir sakinlik,düzen olur ...
seninde günün aydın olsun canımselamun aleyküm güzeller
gününüz hayır olsun
bugün yine iradesiz bir gün oldu. sabahtan başladım kötü beslenmeye
canım günler o kadar yoğun geçiyorki hiç bir düzenim olmadı. Allah beterinden saklasın ama kaça bölüneceğimi şaşırdım.
dün yine çamatem e gittik. yarın balıkesire gidicem. annemi aradım rahatsızım dedi gitmemi bekliyor nazlı bebekten beter oldular. haftasonu yeğeni götürecez. üniye başlıyor yerleştirip gelicez. köyde duvar yapılacak usta aradı bu hafta yapalım dedi.
kışlık birşeyler yapmaya çalışıyorum. domatesli erişte yaptım sadesini yapamadım. pişirme tarhana yaptım , yoğurma tarhana yapmam lazım onu yapamadım. birçok iş var yetişmeye çalışıyorum.
yoğun günler olmuş :) kardeşin inşallah istediği yere atanır :) o heyecanı çok iyi bilirim gönlünüze göre olsun inşallah..evet canım yiğenleri dağıtım ama biri diğer amcasına gitti 2 gündür ayın 13 ündede babası gelicek 15 inde okuluna yerleştirip gidecek yani misafirim olur yine.... bu ara hafta sonuda uzak bir akrabamızın cenazesi oldu ona katıldım, dün akşamda kardeşimin kız arkadaşında yemeğe davetliydik güzel geçtii : ) bu hafta içi kardeşimin atanması beli olucak heyecanlıyız atanacak mı, atanacaksa nereye atanacak yüreğimiz ağzımızda bekliyoruz vallahi ...
geçen cumadan beri yediklerimede hiç dikkat edemiyorum mağlum günlerimdeyimde bayağı kaçırdım yani...
bizim bu yakınlarda belediyenin spor salonu yapılıyordu ona gidip baktım bu gün henüz bitmemiş çalışanlar en geç 15 güne biter dedi ona kaydımı yaptırayım diyorum işte böylee ..
sen napıyorsun nasılsın ?
güzel olur evlerde temiz olur yine bu konudada elline su dökebileceğimi zanetmiyorum da ama banada iyi gelebilirdi mesela yarın eve bir süpürge çekip banyoyu yıkasaydım bana yeterdii ben hem tembelim hemde ellim ağırdır da
geçmiş olsun inşallah düzelirsin artık...Günaydın kızlar nasılsınız
Bugun midem gene nane molla
Umarım az yerim hem öğlen dolgu da yaptıracağım dişçide o yüzden de kaçırmam sanırım
Dünkü menüm
Sabah 2 dilimçok tahıllı ekmek peynir maydanoz
Öğlen sandviç süt grisini
Ara kuruyemiş
Aksam bamya 1 dilim ekmek
5-6 hurma 2 parça köme bir parça da kadayıf tatlısı ( alt komşu almış bize de dolapta olunca dayanamadım olmasa yemiyecektim(
bu koşturma pek kiloma etki etmiyor malesef ya keşke öyle olsa :)Öğretmenim bu hız
öğretmenim bu hızına enerjıne hayranım hep kosturyorsun maşallah sana sen bu gidişle iyi de kılo verirsin
ben yapamadığımdan paylaşamıyorum keşke senin kadar yapabilsem :) maşallah sana :)Menü paylaşan yok, spor paylaşan yok.. Garip
Tae Bo Circuit Cardio Training (53dk) yaptım bugün. Bi de soğan kürüne başladım PKOS için. İnşallah adetim düzene girer. Şifa Allahtan.
selamun aleykum kızlar.. dün hiç gelemedim.. bugün de bi bakıp çıkacağım yine..
okula devam ben.. diyet nanay bugün :s çok kötü değil ama ekmek yiyorum malesef... spor da yapamadım bu hafta ne yazıkki..
yoğun günler olmuş :) kardeşin inşallah istediği yere atanır :) o heyecanı çok iyi bilirim gönlünüze göre olsun inşallah..
bu arada interneti kapatmaktan vazgeçtik girebilirim inşallah hergün..
okulda normal çay içiyorum şekersiz :)ekmek yedim diye üzülmüşsün sıkma canını ve akşamı hafif geçirmeye çalış çantanda salama yeşil çayın vardır okulda içiyorsun değil mi
yani istediğimiz yer değilde şimdilik atansın yeterki diye bakıyoruz şu branşları ve kaç öğretmen alacaklarını bir açıklasalar sağol canım inş. gönlümüze göre bir yer olur : )
bekleriz her zaman biz buralardayız
çok düzensiz yiyorum malesef canım.seninde günün aydın olsun canımbugünde kötü başladım beslenmeye diye düşünme zaten önemli olan akşamları!!! akşamları hafif yiyorsan ve boş bir mideyle uyuyorsan bu bile yeterli bence :)
çamatemde ki tedavi sonuç vericek mi dafi ? yani tabiki bu çocuğa bağlı ama bağzen bu işte boşa kürek çekmişsin gibi hissedebilirsin.tabiki inş. çocuk eninde sonunda iyileşecektir ama hazır mı şu an tedaviye karşılık vermeye o önemli ...annende kalıcakmısın yoksa günübirlik gidip gelebiyormusun. bizdeki yiğende üniversiteye yerleşicek işte hafta sonu onunla uğraşıcaz eşyalarını toparlıyoruz ilk senesi olduğu için yurt filan ayarlanıcak..bayağı yoğunmuşsun kışlık hazırlama işindede kolay gelsin canım
AmiiinnSelam hanımlar...
Vakit bulmuşken bir bakayım dedim...Daficim tüylerim ürperdi verdiğin rakama...biz hangi ara böyle olduk,çocuklarımıza ne oluyor...Allah yardımcıları olsun,doğru yoldan ayırmasın...
Meyracığım,annen hastalanmış çok geçmiş olsun canım şimdi okudum..umarım önemli bir durum yoktur..
Gökçecim,siteni açmışsın hadi hayırlı olsun, uzun soluklu olsun..Daha önce yaptınmı adminlik pek kolay değil diye biliyorum..
Bir de vakti olan listeyi yapabilirse çok iyi olur..Ben uzun zaman listeyi hazırladığım için nedense kendimi hala buraya sorumlu hissediyorum böyle tuhaf ve gereksiz bir gönül bağım var benim de..D
aslın da Bonus kişisi ilgilenir ama çocuklarla zorlanır epey...benim vaktim olsa yahut işte siteye erişim olsa hallederdim eskisi gibi......
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz..Burası özel bir topik kemikleşmiş bir grupta diyebiliriz...Şimdiler de zorunlu nedenlerle pek ilerlemiyor sayfalar,aktif olanların bitmeyen mazeretlerinden dolayı tenha ama siz yazın çizin benimseyin )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?