Dafi ablam öpim bi senide muuaahhh geçmişi okuyamadım ama yazdıkların fena allahım korusun..Amiiinn
yenacım hoş geldin canım
bir ara asuyuda gördüm sankiokuyup gitti sanırım.
inan bende bilmiyordum insan birşey başına gelmedikce anlıyamıyormuş.
gencecik çocuklarkörpecik beyinleri bitmiş konuşulanı anlıyamıyorlar bile
Rabbim yardımcıları olsun.
kimse başıma gelmez diye düşünmesin çocuklarınıza çok dikkat edin ne olur.
bana diyorlarki dua et çocuğun yok. onların hepsi bizim çocuklarımız. evet anne gibi olmaz ama her birisi için ayrı ayrı içim yandı.
meyracım annene geçmiş olsun canım ben atladım sanırım. yena yazınca gördüm.
evet kızlar bu işlerden anlayanlar bir el atsın şu listelere
bu topik çok aktifti nazar değdi sanırım
Selam kizlar
Frida gittimi misafirler
Bonus
Nur hanimcimm bu hafta iyice yogunsundur artik
çok düzensiz yiyorum malesef canım.
tedavi inşallah sonuç verir diye ümit ediyoruz. şu anda henüz bir ilerleme yok gibi ama dr. dün annesine hemen istediğiniz gibi olmasını beklemeyin demiş.
oraya gittiğimde çok kötü oluyorum. ordaki annelerin çaresizliği kahrediyor insanı. biz inegölde çok yaygın diye düşünüyorduk. düzceden bir öğretmen getirmiş çocuğunu ve düzcedeki nerdeyse her 5 çocuktan birisi kullanıyor diyor.
gerçekten çok dikkatli olmak lazım. çocuklarımızı kaybediyoruz. bir anneyle görüştüm 3 sene farketmedik diyor. ben şüphelendim babası inanmadı konduramadı diyor. bir diğer anne kardeşini çok seviyordu harçlıklarını almak için 10 yaşındaki kardeşini kesmeye çalışırken elinden zor aldım beni bıçakladı diyor.
onları dinledikce hasta oldum resmen.
Allah yardımcıları olsun ama birşeyler yapılmalı diye düşünüyorum.
bu kanayan yara tedavi edilmeli.
yeğenin için iyi bir yer ayarlarsınız inşallah. arkadaş çok önemli.
bizimkide yer bulmuş ama gidip görmek istedik. hem görür hem yerleştirir geliriz
Selam hanımlar...
Vakit bulmuşken bir bakayım dedim...Daficim tüylerim ürperdi verdiğin rakama...biz hangi ara böyle olduk,çocuklarımıza ne oluyor...Allah yardımcıları olsun,doğru yoldan ayırmasın...
Meyracığım,annen hastalanmış çok geçmiş olsun canım şimdi okudum..umarım önemli bir durum yoktur..
Gökçecim,siteni açmışsın hadi hayırlı olsun, uzun soluklu olsun..Daha önce yaptınmı adminlik pek kolay değil diye biliyorum..
Bir de vakti olan listeyi yapabilirse çok iyi olur..Ben uzun zaman listeyi hazırladığım için nedense kendimi hala buraya sorumlu hissediyorum böyle tuhaf ve gereksiz bir gönül bağım var benim de..D
aslın da Bonus kişisi ilgilenir ama çocuklarla zorlanır epey...benim vaktim olsa yahut işte siteye erişim olsa hallederdim eskisi gibi......
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz..Burası özel bir topik kemikleşmiş bir grupta diyebiliriz...Şimdiler de zorunlu nedenlerle pek ilerlemiyor sayfalar,aktif olanların bitmeyen mazeretlerinden dolayı tenha ama siz yazın çizin benimseyin )
hoş geldin dikkat et çokda yorma kendini yaa bizde seni seviyoruzGünaydınnn günaydınnn topikimin güzel bayanları.....:):)
Sevgiler saygılar ve iğrenç sulu öpücükler hepinize :)
Ben ve büyümeye başlayan göbeğim sizi seviyoruz...
Okul hazırlığı konserve azmış boyun fıtığım ve fıtık olmaya özenen belim yuvarlanup gidiyoruz işte. Şu okul bi açılaydı lokma neyin dökecem hayrıma
a.s daficim ne yaptın dün anneni ziyeret edebildin mi ? topik toparlanır yaa tam okuların açılma evresi herkeste bir koşuşturmaca düzelecek daha iyi olucak yeterki sen buralarda olselamun aleyküm güzeller
bonuscum hoş geldin
nerelerdesiniz kızlaarr
ben bu topiği hiç bu kadar boş görmemiştim.
haydi bakalım toparlanın artık.
canım bende zaten genele yazdım o sözü. annelerin çok dikkatli olması lazım. çocuğunuz eve geldiğinde uyuşukluk varsa, gözleri kızarmışsa, aşırı yeme isteği var ve ne bulursa yiyorsa dikkat edin diyorlar.tamam canım anlıyorum ve kesinlikle katılıyorum insanoğlu bu olay benim başıma gelmez diyee yaşamamalı herşey insanlar için! ben saddece senin emeğin için demiştim çünkü zor bu çocuklara yaklaşmak ve tedaviyi ilerletmek Allah bu ilete bulaşan çocukların annelerine güç sabır versin....
canım köye gidemedim telefonla arıyorum. çok önemli birşeyi yok aslında biraz nazlanmak istiyor. birde gözünde katarak olmuş hemen ameliyat olmak istiyor.a.s daficim ne yaptın dün anneni ziyeret edebildin mi ? topik toparlanır yaa tam okuların açılma evresi herkeste bir koşuşturmaca düzelecek daha iyi olucak yeterki sen buralarda ol
selamun aleyküm güzeller
bonuscum hoş geldin
nerelerdesiniz kızlaarr
tamam canım anlıyorum ve kesinlikle katılıyorum insanoğlu bu olay benim başıma gelmez diyee yaşamamalı herşey insanlar için! ben saddece senin emeğin için demiştim çünkü zor bu çocuklara yaklaşmak ve tedaviyi ilerletmek Allah bu ilete bulaşan çocukların annelerine güç sabır versin....
merhaba tatlım dediklerine katılıyoruum, okul maceralarınız ne alemde : )
hoş geldin dikkat et çokda yorma kendini yaa bizde seni seviyoruz
a.s daficim ne yaptın dün anneni ziyeret edebildin mi ? topik toparlanır yaa tam okuların açılma evresi herkeste bir koşuşturmaca düzelecek daha iyi olucak yeterki sen buralarda ol
Iyi gezmeler canimselamun aleykum...
biz annemlere geldik kizlar dun, haberiniz olsun.
biraz kalip donicez iste, ben yine yazarim size insaallah.
burada hava baya serin akşamları, tamda tahmin ettiğim gibi.
birde ben bu hafta spor listesini yapamicam. Oyuzden bu haftalık biriniz yapsa listeyi?? Kim yapar bu haftalık??
yapan olmazsa kalsın bu hafta liste bari, çunku bu hafta ben yapamam.
gonullu olan arkadaş bana özelden yazsın,
bende size bildiririm su arkadaş yapıcak diye.
hadi hepinizi öpüyorum, goruşuruz.
Hosgeldin yenacim seni gormek ayri bi guzell daha siklastir lutfen topige girmeyi opuyorumSelam hanımlar...
Vakit bulmuşken bir bakayım dedim...Daficim tüylerim ürperdi verdiğin rakama...biz hangi ara böyle olduk,çocuklarımıza ne oluyor...Allah yardımcıları olsun,doğru yoldan ayırmasın...
Meyracığım,annen hastalanmış çok geçmiş olsun canım şimdi okudum..umarım önemli bir durum yoktur..
Gökçecim,siteni açmışsın hadi hayırlı olsun, uzun soluklu olsun..Daha önce yaptınmı adminlik pek kolay değil diye biliyorum..
Bir de vakti olan listeyi yapabilirse çok iyi olur..Ben uzun zaman listeyi hazırladığım için nedense kendimi hala buraya sorumlu hissediyorum böyle tuhaf ve gereksiz bir gönül bağım var benim de..D
aslın da Bonus kişisi ilgilenir ama çocuklarla zorlanır epey...benim vaktim olsa yahut işte siteye erişim olsa hallederdim eskisi gibi......
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz..Burası özel bir topik kemikleşmiş bir grupta diyebiliriz...Şimdiler de zorunlu nedenlerle pek ilerlemiyor sayfalar,aktif olanların bitmeyen mazeretlerinden dolayı tenha ama siz yazın çizin benimseyin )
Masallah demmekten tukuruk sacmaktan dilim kurudu beeeeDafi ablam öpim bi senide muuaahhh geçmişi okuyamadım ama yazdıkların fena allahım korusun..
Nazar verenin gözü çıksınen enerjik bendim banada olsa olsa bi yaşlı teyzenin nazarı değmiştir nolcak
Seviyorum iste varmi diyecegin deyzeler dover de sever deAnca kendinden düşküne vur ez dimi epiniz aynısınız epinizKasap sevdiği deriyi.yerden yere vururmuş nihahaha
Nur koşturuyo napsın az kaldı bizde görüşemiyoh anla yani ne kaa yoğun
Yarınki listeyi kendi aramızda tutalım nur gelince bi konuşalm o yapabilirse iyi olur.
Gökçecim bana alınmasın ama birden bırakmak olmadı.
Ben yine söylüyorum burda çok anımz var bizim o yüzden 6 senedir burdayım hep aktif olmasamda.
Daficim gecmis olsun canim Annecigineselamun aleyküm güzeller
bonuscum hoş geldin
nerelerdesiniz kızlaarr
Anca yazdim iste oku alinti yap yaz kolaymi saniyosun heeeeDayko niye baktında yazmıyon len
Sagol canim hayirli yolculuklar sizedesağolun kızlar çok teşekkürler
daykocum kolay gelsin güle güle yiyin canım.
kızlar ben çıkıyorum yola çıkıcaz biraz sonra.
ben yokken bdv. de görürseniz o ben değilim
ben netbukta kk. dan hiç çıkış yapmıyorum yeğenimde girip bdv ye takılıyor
Allah kavustursun canim bizim eksigimiz yok bu sene kirtasiyeyi de aldik dun dort goz bekliyoruzdaykocum
yok canım gizli takılmıyorum dışarı çıkmıştım yeni geldim dün gece çok geç yatım benim oğlan yine yurt dışına çıktı onun valizini hazırladım gece yarılarına kadar ütü yaptım, birazdanda kız için alışverişe çıkıcam okul için ayakkabı,forma eksiklerimizi gidericez durumlar böylee ....
bide yarın eksi çıkmak istiyorum ama biraz zor gibi
inş. canım ümit edelimde eksi çıkayım biz henüz kırtasiye alışverişi yapmadık öğretmenlerin hepsi değişik bişey ister şimdi kırtasiye işini önümüzdeki hafta içi tamamlarız artık. senin kız 7. sınıfa mı başlıycaktı ? benimki bu sene 6. sınıf okuyacak bende leptopda siteyi açık unutup bayağı evde dolanabiliyorum mesella bu konuşma arasında gidip kendime bir kahve bile yaptımAllah kavustursun canim bizim eksigimiz yok bu sene kirtasiyeyi de aldik dun dort goz bekliyoruzdaha dogrusu bekliyorum okullarin acilmasini
Hareket iyidir ben az da olsa eksilerdeyim sende eksi cikarsin insallah canim
afiyet olsun aslında tiyo vermiştim kibarca okulda çantanda götürdüğün yeşil çayı iç demeye getirmiştim örtmen ilaa beni kabalaştıracaksınızokulda normal çay içiyorum şekersiz :)
branşı ne peki kardeşinin ?
Canim genelde kullanilan seyleri aldik boyalar kalemler birde defterlerini aldim bir zincir marketten hani su cumalari indirim gunu olaninş. canım ümit edelimde eksi çıkayım biz henüz kırtasiye alışverişi yapmadık öğretmenlerin hepsi değişik bişey ister şimdi kırtasiye işini önümüzdeki hafta içi tamamlarız artık. senin kız 7. sınıfa mı başlıycaktı ? benimki bu sene 6. sınıf okuyacak bende leptopda siteyi açık unutup bayağı evde dolanabiliyorum mesella bu konuşma arasında gidip kendime bir kahve bile yaptım
Ogretmenimin dalginligina gelmistir canimafiyet olsun aslında tiyo vermiştim kibarca okulda çantanda götürdüğün yeşil çayı iç demeye getirmiştim örtmen ilaa beni kabalaştıracaksınız
kardeşimin branşı müziksabahtan beri 9 doğurduk atamalarıda onlara ............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?