Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınnn günaydınnn topikimin güzel bayanları.....:):)

Sevgiler saygılar ve iğrenç sulu öpücükler hepinize :)

Ben ve büyümeye başlayan göbeğim sizi seviyoruz...

Okul hazırlığı konserve azmış boyun fıtığım ve fıtık olmaya özenen belim yuvarlanup gidiyoruz işte. Şu okul bi açılaydı lokma neyin dökecem hayrıma

Gökçe bebik seni öpüyorum ama kusuruma bakma cancağzım ben buraya anca geliyorum. Hem bi aksilik oldu diye hemen ne gidiyon la

Ben KK nın dinazorlarındanım kolay gitmem burdan yena kişisininde dediği gibi iki listeyi seve seve yapardım ne de olsa eski vazifemiz de pc yi kullanamıyorum telefonda bu iş için uygun değil. Bizim zamanmzda tek kişi 2 listeyide yapardı :)

Şu hafta bi geçsin inş nura soralım o yapabilir kanumca

Dafi ablam öpim bi senide muuaahhh geçmişi okuyamadım ama yazdıkların fena allahım korusun..

Nazar verenin gözü çıksın en enerjik bendim banada olsa olsa bi yaşlı teyzenin nazarı değmiştir nolcak

Selam kizlar
Frida gittimi misafirler
Bonus
Nur hanimcimm bu hafta iyice yogunsundur artik

Anca kendinden düşküne vur ez dimi epiniz aynısınız epiniz Kasap sevdiği deriyi.yerden yere vururmuş nihahaha

Nur koşturuyo napsın az kaldı bizde görüşemiyoh anla yani ne kaa yoğun

Yarınki listeyi kendi aramızda tutalım nur gelince bi konuşalm o yapabilirse iyi olur.

Gökçecim bana alınmasın ama birden bırakmak olmadı.

Ben yine söylüyorum burda çok anımz var bizim o yüzden 6 senedir burdayım hep aktif olmasamda.

selamun aleyküm güzeller
bonuscum hoş geldin
nerelerdesiniz kızlaarr
ben bu topiği hiç bu kadar boş görmemiştim.
haydi bakalım toparlanın artık.

tamam canım anlıyorum ve kesinlikle katılıyorum insanoğlu bu olay benim başıma gelmez diyee yaşamamalı herşey insanlar için! ben saddece senin emeğin için demiştim çünkü zor bu çocuklara yaklaşmak ve tedaviyi ilerletmek Allah bu ilete bulaşan çocukların annelerine güç sabır versin....

merhaba tatlım dediklerine katılıyoruum, okul maceralarınız ne alemde : )

hoş geldin dikkat et çokda yorma kendini yaa bizde seni seviyoruz

selamun aleyküm güzeller
bonuscum hoş geldin
nerelerdesiniz kızlaarr
a.s daficim ne yaptın dün anneni ziyeret edebildin mi ? topik toparlanır yaa tam okuların açılma evresi herkeste bir koşuşturmaca düzelecek daha iyi olucak yeterki sen buralarda ol

canım bende zaten genele yazdım o sözü. annelerin çok dikkatli olması lazım. çocuğunuz eve geldiğinde uyuşukluk varsa, gözleri kızarmışsa, aşırı yeme isteği var ve ne bulursa yiyorsa dikkat edin diyorlar.
bu süreç çok uzun bir süreç
keşke düzelse ben bu sürece razıyım. annenin perişanlığını, çaresizliğini gördükce içim acıyor. tabiki her seferinde eşim götüremez sonuçta onunda işi var ve çalışması gerekiyor. ama otobüslede gider geliriz. ben her zaman yanında olmaya çalışırım. maddi manevi dedim anneye. her zaman beni arayabilirsin dedim.
bakalım gittiği yere kadar götürmeye çalışıcaz.
kızcağız ordaki anneleri dinledikce çok korktu. onlar sanki benim oğlumun ilerlemiş halleri diyor. o kardeşini kesmeye çalışıyordu diyen kadını dinleyince kızımı evde yatırmaya korkuyorum diyor.

a.s daficim ne yaptın dün anneni ziyeret edebildin mi ? topik toparlanır yaa tam okuların açılma evresi herkeste bir koşuşturmaca düzelecek daha iyi olucak yeterki sen buralarda ol
canım köye gidemedim telefonla arıyorum. çok önemli birşeyi yok aslında biraz nazlanmak istiyor. birde gözünde katarak olmuş hemen ameliyat olmak istiyor.
bende dedim sürekli köye gelemem bak adam nereye gideceğini şaşırdı dükkana uğrayamıyor. bugün balıkesire gidicez. haftasonuda yeğenimi üniye götürecez dedim. birşey demedi. aslında gözleri benden iyi görüyor. bir tanesinin görmesi azalmış. dr. katarak başlangıcı demiş. hemen ameliyat olucak bayrama kadar beklemek istemiyor

selamun aleyküm güzeller
bonuscum hoş geldin
nerelerdesiniz kızlaarr

Hoşbuldumda heç gitmedim zaten. Sende en aktif olduğumuz zamanda yoktun ya

Kim ameliyay olucak amelitattan sonra bi hafta yada 15 gün eğilemiyo kişi yannda mutlaka biri olmalı bi süre

He bende seviyim

Iyi gezmeler canim
Hosgeldin yenacim seni gormek ayri bi guzell daha siklastir lutfen topige girmeyi opuyorum
Dafi ablam öpim bi senide muuaahhh geçmişi okuyamadım ama yazdıkların fena allahım korusun..

Nazar verenin gözü çıksın en enerjik bendim banada olsa olsa bi yaşlı teyzenin nazarı değmiştir nolcak
Masallah demmekten tukuruk sacmaktan dilim kurudu beeee
Zaten bulanik goruyorum hepten gozler de gormiyecek
Hosgeldin gulumm iyiymissin hele daha nolsun ,aciliyor okullar sabir esin baslamistir herhalde
Seviyorum iste varmi diyecegin deyzeler dover de sever de
Nur kuzumada selamlar kolayliklar dilerim
selamun aleyküm güzeller
bonuscum hoş geldin
nerelerdesiniz kızlaarr
Daficim gecmis olsun canim Annecigine
Benim kardesimin oglu bu sene liseye baslayacak annem buyuttu sayilir kardesim calisinca okullar kapandigindan beri buradaydi istanbula gitmek istemiyormus babam da diyormus buradaki bi okula alalim kaydini anneme dedim almayin ne siz ne bizler anne babaya benzemeyiz ortalik cok karisik tamam senin oglun sporcu(profosyonel basket oynuyor) ama arkadasi aklina girer Allah korusun toparlayamayiz sonra, annesinin gozetiminde olsun Allahim kurtar zor durumdaki evlatlari aileleri Amin
Fridacim

5 uye diyor 4 kisi gozukuyor frida sen gorunmezmi takiliyosun ya da aramizdaki casus kimm

sağolun kızlar çok teşekkürler
daykocum kolay gelsin güle güle yiyin canım.
kızlar ben çıkıyorum yola çıkıcaz biraz sonra.
ben yokken bdv. de görürseniz o ben değilim
ben netbukta kk. dan hiç çıkış yapmıyorum yeğenimde girip bdv ye takılıyor

Sagol canim hayirli yolculuklar sizede

daykocum
yok canım gizli takılmıyorum dışarı çıkmıştım yeni geldim dün gece çok geç yatım benim oğlan yine yurt dışına çıktı onun valizini hazırladım gece yarılarına kadar ütü yaptım, birazdanda kız için alışverişe çıkıcam okul için ayakkabı,forma eksiklerimizi gidericez durumlar böylee ....

bide yarın eksi çıkmak istiyorum ama biraz zor gibi

Allah kavustursun canim bizim eksigimiz yok bu sene kirtasiyeyi de aldik dun dort goz bekliyoruz daha dogrusu bekliyorum okullarin acilmasini
Hareket iyidir ben az da olsa eksilerdeyim sende eksi cikarsin insallah canim

Allah kavustursun canim bizim eksigimiz yok bu sene kirtasiyeyi de aldik dun dort goz bekliyoruz daha dogrusu bekliyorum okullarin acilmasini
Hareket iyidir ben az da olsa eksilerdeyim sende eksi cikarsin insallah canim
inş. canım ümit edelimde eksi çıkayım biz henüz kırtasiye alışverişi yapmadık öğretmenlerin hepsi değişik bişey ister şimdi kırtasiye işini önümüzdeki hafta içi tamamlarız artık. senin kız 7. sınıfa mı başlıycaktı ? benimki bu sene 6. sınıf okuyacak bende leptopda siteyi açık unutup bayağı evde dolanabiliyorum mesella bu konuşma arasında gidip kendime bir kahve bile yaptım

okulda normal çay içiyorum şekersiz :)
branşı ne peki kardeşinin ?
afiyet olsun aslında tiyo vermiştim kibarca okulda çantanda götürdüğün yeşil çayı iç demeye getirmiştim örtmen ilaa beni kabalaştıracaksınız
kardeşimin branşı müzik sabahtan beri 9 doğurduk atamalarıda onlara ............

Canim genelde kullanilan seyleri aldik boyalar kalemler birde defterlerini aldim bir zincir marketten hani su cumalari indirim gunu olan defterler sert kapak basta benim kiz da istemedi eve gelip jelatinleri acinca cok begendi iyiki almisiz dedi kirtasiyede cok pahali defterler
Biz bu sene 8. Sinifa gidiyoruz etegini gecen sene 23 nisan da yenilemistik bi tek tisort alabilirim o da acil degil birde kararsizim bu sene son seneye liseye basliyacak kismetse bizim burada 1 ay giyilmez kisa kollu havalar serinliyor hemen
Hamarat hatun bende kalkip kalkip patlicanlara bakiyorum arada da camasir serdim balkona
Ogretmenimin dalginligina gelmistir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…