Canim genelde kullanilan seyleri aldik boyalar kalemler birde defterlerini aldim bir zincir marketten hani su cumalari indirim gunu olandefterler sert kapak basta benim kiz da istemedi eve gelip jelatinleri acinca cok begendi iyiki almisiz dedi kirtasiyede cok pahali defterler
Biz bu sene 8. Sinifa gidiyoruz etegini gecen sene 23 nisan da yenilemistik bi tek tisort alabilirim o da acil degil birde kararsizim bu sene son seneye liseye basliyacak kismetse bizim burada 1 ay giyilmez kisa kollu havalar serinliyor hemen
Hamarat hatun bende kalkip kalkip patlicanlara bakiyorum arada da camasir serdim balkona
Ogretmenimin dalginligina gelmistir canim
Hee anlasilmasin diye sifreli yazdimHiç anlamadık he o zincir marketibende aldırdım ordan defter 5. Sınıfız yarın bi daha gidip okula bakıcaz artık birde pazartesi.
sen yazana kadar bekleyemedim süprdüm yemek yaptım akşam kayınvaldem alt kattn bi üst kata çıkıp yemeğe gelicek 4 çeşit yaptım he
Kalkimde bide silim banyoyu faln yapim anca yapıyorum herşeyi dinlene dinlene.
Patlıcanlarda afiyet olsn şimdiden
onu anladım frida ama yeşilçayı limonsuz içemiyorum okulda da limon bulunduramıyorum o yuzden içemiyorum. yoksa ne demek istediğini anladım :) kadrolar açıklanmış pek bakamadım inşallah gönlünüze göre olmuştur..afiyet olsun aslında tiyo vermiştim kibarca okulda çantanda götürdüğün yeşil çayı iç demeye getirmiştim örtmen ilaa beni kabalaştıracaksınız
kardeşimin branşı müziksabahtan beri 9 doğurduk atamalarıda onlara ............
selamm
onu anladım frida ama yeşilçayı limonsuz içemiyorum okulda da limon bulunduramıyorum o yuzden içemiyorum. yoksa ne demek istediğini anladım :) kadrolar açıklanmış pek bakamadım inşallah gönlünüze göre olmuştur..
İyi akşamlar
Tatilin son günleri yoğun geçiyor az da olsa okul alışverişi son gezmeler vs derken :)
Benim de sağım solum belli değil bu ara bi keyifli bir keyifsiz oluyorum havalar da biraz serinledi o bakımdan rahatladık gündüz epey sıcak aslında ama
Topiğin durumu beni de üzüyor çok dağıldık bu aralar ama okullar açılınca bence de toparlanma olur gibi
Liste konusunda yardımcı olmayı çok isterim ama ıpadle yapmayı beceremem malesef
Topiği canlı tutmak adına mümkün olduğunca paylaşımda bulunurum inşallah
Gözünüz aydın canım darısı tüm atama bekleyenlere olsuniyi akşamlar canım vallaha öpücemgerçi bu akşam topikteki tüm kızları öpüyorum
(kardeşi atanabilmiş abla sevinci )
Gözünüz aydın canım darısı tüm atama bekleyenlere olsun
Aleykümselam meyracımselamun aleykum...
arkadaşlar spor listesini bu hafta yapamicamı söylemiştim, gonullu kim olur dedim ama kimse gonullude olmadı, bu hafta kalsın liste.
haftaya ben yine devam ederim.
aranızdan birinin gonullu olmasını çok isterdim, sonuçta çokta zor değil spor listesi, her hafta ben yapıyorum bu haftada biriniz yapsın isterdi gonlum.....
neyse biz hala annemlerdeyiz.
biraz başım ağrıyo şuan, ruzgarlı hava çarptı.
opuyorum gorusuruz.
geçmişi bi ara detaylıca okicam, cunku şuan için hızlıca bakıp geçtim sadece.
Aleykümselam meyracım
Kilo listesini yapacak kimse de yok malesef
Rüzgar bana da dokunur geçmiş olsun
selamun aleykum...
arkadaşlar spor listesini bu hafta yapamicamı söylemiştim, gonullu kim olur dedim ama kimse gonullude olmadı, bu hafta kalsın liste.
haftaya ben yine devam ederim.
aranızdan birinin gonullu olmasını çok isterdim, sonuçta çokta zor değil spor listesi, her hafta ben yapıyorum bu haftada biriniz yapsın isterdi gonlum.....
neyse biz hala annemlerdeyiz.
biraz başım ağrıyo şuan, ruzgarlı hava çarptı.
opuyorum gorusuruz.
geçmişi bi ara detaylıca okicam, cunku şuan için hızlıca bakıp geçtim sadece.
Delimideli - en son : 105.9 - bugun:107,0- Spor yok
Bonus - en son 92 - bugün 93.4 - spor yuk
Geçen hafta : 95.8 kg
Bu hafta: 93.0 kg
Spor: 340 dk
Verirsin canım. Bu hafta daha fazla vermemin bir kaç nedeni var.Ayy ne guzel ummucm masallh baya vermissin :) bende vermek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?