Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hiç anlamadık he o zincir marketi bende aldırdım ordan defter 5. Sınıfız yarın bi daha gidip okula bakıcaz artık birde pazartesi.

sen yazana kadar bekleyemedim süprdüm yemek yaptım akşam kayınvaldem alt kattn bi üst kata çıkıp yemeğe gelicek 4 çeşit yaptım he

Kalkimde bide silim banyoyu faln yapim anca yapıyorum herşeyi dinlene dinlene.

Patlıcanlarda afiyet olsn şimdiden

Son düzenleme:
Hee anlasilmasin diye sifreli yazdim
Hamarat gelin masallah tu tu tuuuuu
Yorma kendini cok sonra aglaniyon burda dikkat et kendine
Sagol gulum insallah agiz tadiyla yemek kismet olur

İyi akşamlar
Tatilin son günleri yoğun geçiyor az da olsa okul alışverişi son gezmeler vs derken :)
Benim de sağım solum belli değil bu ara bi keyifli bir keyifsiz oluyorum havalar da biraz serinledi o bakımdan rahatladık gündüz epey sıcak aslında ama
Topiğin durumu beni de üzüyor çok dağıldık bu aralar ama okullar açılınca bence de toparlanma olur gibi
Liste konusunda yardımcı olmayı çok isterim ama ıpadle yapmayı beceremem malesef
Topiği canlı tutmak adına mümkün olduğunca paylaşımda bulunurum inşallah

selamm
onu anladım frida ama yeşilçayı limonsuz içemiyorum okulda da limon bulunduramıyorum o yuzden içemiyorum. yoksa ne demek istediğini anladım :) kadrolar açıklanmış pek bakamadım inşallah gönlünüze göre olmuştur..

oldu canım oldu şimdi tercih zamanında inş. bize yakın bir yerler tuturabiliriz olmasa 2 tercihimiz güneydoğu çok sevinçliyiz
atanamayan öğretmenler içinde çok üzülüyoruz inan sevincimizi bile tam yaşıyamıyoruz büyük bir ihtimal sözleşmeli öğretmenlik yapsalar bilee çok zor!
yaa şu yeşil çayı bende bir türlü sevemedim ben bergamut aramalısını içebiliyorum birde beyaz çayın portakal çiçeklisini sade yeşil çay oluncada bir dal tarçın katıyorum limonluda hiç denememiştim sadde yeşil çay alınca onuda deneyeyim bide bim de satılan beşibiryerde çayıda var onun tadı nasıl acaba

iyi akşamlar canım vallaha öpücem gerçi bu akşam topikteki tüm kızları öpüyorum

(kardeşi atanabilmiş abla sevinci )

Gözünüz aydın canım darısı tüm atama bekleyenlere olsun

sağol adaş
amin canım amin çok zor! insanları sözleşmeli olarak düşük ücret ödemek için çalışmaya zorluyorlar. halbuki atanmış öğretmenle atanamayan öğretmen arasında hiçbir fark yok. sadece atanamayan öğretmenlerin fazlasıyla onuru kırılıyor aldıkları komik ücretle geçinmeleri zaten imkansız! böyle mutsuz insanlar nasıl bizim çocuklarımızı eğitecek ki değil mi ?

selamun aleykum...
arkadaşlar spor listesini bu hafta yapamicamı söylemiştim, gonullu kim olur dedim ama kimse gonullude olmadı, bu hafta kalsın liste.
haftaya ben yine devam ederim.
aranızdan birinin gonullu olmasını çok isterdim, sonuçta çokta zor değil spor listesi, her hafta ben yapıyorum bu haftada biriniz yapsın isterdi gonlum.....
neyse biz hala annemlerdeyiz.
biraz başım ağrıyo şuan, ruzgarlı hava çarptı.
opuyorum gorusuruz.
geçmişi bi ara detaylıca okicam, cunku şuan için hızlıca bakıp geçtim sadece.

Aleykümselam meyracım
Kilo listesini yapacak kimse de yok malesef
Rüzgar bana da dokunur geçmiş olsun

Kizlar artilardaym ama 17sinde adet olcm.onunda etkisi vardir diye dusunuyorm bi de biraz kabizlil var hafif ama
en son : 105.9
Bugun:107,0
Spor yok

Günaydın
Meyracım sen böyle keyifsiz oldunmu üzülüyorum inan geçmiş olsun annen için.

liste zaten 3-4 kişilik zor bişy değil ben dün yazdım kendi aramızda yapıcaz burda. Hani salavat topiğindeki gibi :)

Ben delimidelinn mesajonı alıntıladım kilosu dışında yazdıklarını sildim kendi dehşet kilomuda ekledim :)güldğüme bakmayın şoktayım :)

Her gelen o mesajı alıntılayıp kendi kilosunu sporunu yazsın yazamayan olursa yazarık

Ayy ne guzel ummucm masallh baya vermissin :) bende vermek istiyorum
Verirsin canım. Bu hafta daha fazla vermemin bir kaç nedeni var.

1.Geçen hafta adet günümdü, gözlerimin altı bile şişti, ödem çoktu yani.
2.bu hafta yaptığım sporları değiştirip, vucudumu şaşırttım. Mesela Tae bo yapmaya başladımki, saatte 500-800 kalori yaktırıyor. Muhteşem videolar var, yapabilirsin.
3.soğan suyuna başladım, 2 gündür ama 1 günde 400 gram vermişim. (Pko için başladım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…