Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin kizlar... benim moralim fena bozuk... ve kilomda fenalarda.... 96.3kg oldum....
Kusura bakmayin sadece bir kaciniz geldi benim foruma... digerleride burdaki ortamin aynisini orda devam ederiz diye dusundum ama olmadi gelmediniz... ve benim aniden gitmeme kiziyorsunuz...
Evet bu aralar cok alinganim cunku hayatimda hic birsey istedigim gibi gitmiyor...
Ha liste konusuna gelince bu hafta obur taraftata olmiycak cunku forumda ufak tefek sorunlar var onlar hal edilmeye calisiliyor... ve ustelik benim bilgisayar bozuldu...
Bu aksam esimin pcden yapmaya firsatim olursa listeyi yaparim... hem kilo hem spor listesini!!!
Aklim sizde sizleri birakip gittim sanmayin!!!
Sizleri hepinizi tek tek cok seviyorum!!
Ama bu hafta pek giremedim cunku bilgisayarim bozuk... tlfdan giriyorum. Hic alisik olmadigim sey...

ben hep telefondan giriyorum canım benim :)

Sana kızmadım sitem ettim burda bende yaptım uzun süre liste spor listesi o zaman hiç yoktu sonradan yaptık. Ve kilo listesinin yanındaydı yani kiloyu yazmak için her mesaja bakan biri aynı mesajda yazan sporuda yazabilir.

Şimdi zaten çok az kişi spor yapıyo ve bunu yazmak gerçekten pc başındaki için çok kolay.

Liste msj yoluylada bir iki hafta tutulur ben bi örnek verdim ama okumadı sanırım arkadaşlar.

Moralinin çok bozuk olmasını anlıyorum hepimiz buranın dışında neler yaşıyoruz allah biliyo. Ama sen moralini yaşadığın sıkıntıları değil bu sitede olan bi anlaşmazlığı sebep gösterdin e sitem hakkı doğuyo bizede. Site açmak senin tercihin ama burdaki ortamın olmasını bekleme. Oranında zamanla farklı bir ortamı olur.

Zaten herşey yeteri kadar zor birde burdaki ufak tefek şeyleri sorun edersek işin içinden çıkamayız şu an olduğu gibi.

Ben sizi sonradan tanıdım ve burdan gördüğüm kadarıyla az çok fikrim oldu hepiniz için. Hepinizi seviyorum. Kim sabırsız kim sıkıntılı kim kibar kim alıngan belli oluyo :)

şimdi bu kadar yazdım ne anlatmak istedim anlatabildim mi bilmiyorum

merhabalar
kilo bildirimi :112

dün halbuki o kadar asılmıştım bütün akşamı bir avuç bademle geçirmiştim ama yinede - çıkmama yetmedi mağlesef bu hafta kilo verememişim sporda olmayınca sonuç böyle oldu...

gökçecim moralini bozma neden bozuyorsun hayatım olur öyle zaman zaman hepimizin canı bişeyelere sıkılır inan ve geçicidir, bunu bilmek yeter. sadece biraz sabırlı ol bizde seni çok seviyoruz! ben kendi adıma gitmene ve site açmana kızmadım hayırlı olsun inş. dahada iyi olur. ama sadece bu topikdeki insanlar olarak o siteyi aktif hale getiremeyiz zaten üç beş kişiyiz bunun farklı yoları olmalı, gerçi belki sen biliyorsundur. ben bile hiç anlamadığım halde inanılmaz bir sabır ve emek gerektirdiğini düşünüyorum. bende gelemedim ilaki bi hayırlı olsuna uğrarım :) inan hepimiz kısıtlı zamanlarımızla buraya uğruyoruz birde ben sadece bu topikde değilim bu forumun farklı topiklerinide takip ediyorum!!! face ile twitteri hiç sorma zaten bide watsap ay ben susayım en iyisi bak sabahdan beri anneme kahvaltıya gidecem diye söz vermiştim gitmedim diye kızdı

Ayy kız uyurken az yatim dedim nerdende yattım beynimin üstünde filler oturuyo

geçmiş olsun canım benim.
bizde gezme için gün az olunca at yarışında gibi hergun koştura koştura bi yerlere gidiyoruz, sığdığı kadar artık, maksat eşim gorsun diye, yoruldum baya: )
3gun olunca sure az.
neyse ben çıkıyım yapmam gerekenler var bonuscum, kocaman öpüyorum seni, allaha emanet ol goruşuruz.

Selammmm insallah daha cok yazarsin artik
Canim yesil cayin yaseminli olanini da tavsiye ederim cokkk guzel
iyi akşamlar canım vallaha öpücem gerçi bu akşam topikteki tüm kızları öpüyorum

(kardeşi atanabilmiş abla sevinci )
Gozunuz aydin cani cok sevindim
Ayy kuzum uzulme kiyamam sen gezmene bak halletcez biz onu
Günaydın kızlar
Kılo bildirimi
Gecen hafta 100,4
Bu hafta 99,9 ucundan 99 u gördüm:)
Gozunaydin canim artik daha kolay olacak goreceksin
Geçen hafta : 95.8 kg
Bu hafta: 93.0 kg
Spor: 340 dk
masallah

Selamünaleyküm :)
Bildirim yapmaya geldim :)

Kilo: 90.2
Spor yok

Kizlar ben listeyi yapayim bu hafta ikisini de o zaman zora sokmayalim :) ama gercekten bilmiyorum nasil olacak..
Biri tarif edebilirse zaman ayirabilirim bugun vaktim var
canım bende bilmiyorum bilsem zaten yaparım bonusun fikride güzeldii :) eskiden yapardım excel programından resim olarak yapıştırırdım ama hem unutmuşum hemde excel programımız eski bilgisayarımızda kaldı...

Bende sana üfürüyom uyuz karı 88 olmuşun nurun misafirleri geldi ankaradan izmirdende gelicekler iş güç.unuttu tartılmayı eşide evde bende ses etmedim hiç bu hafta esgeçtim onu eyi etmişmiyim (aferine ihtiyacı olan bınıs)

afferimmmmm cok guzel dusunmussun yogundur zaten
Ufur sol kulagima dogru nasilsa tikaliydi aciliverir bari
Bayrama Allahin izniyle 85

Ben mutfaga dogru yol alayim kiz arkadasina gidecek kek istedi ona kek yapim
Kendimede odul verim 2 dilim
Kolayini buldum mikrodalga da 6 dk pisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…