- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
Gunaydin kizlar... benim moralim fena bozuk... ve kilomda fenalarda.... 96.3kg oldum....
Kusura bakmayin sadece bir kaciniz geldi benim foruma... digerleride burdaki ortamin aynisini orda devam ederiz diye dusundum ama olmadi gelmediniz... ve benim aniden gitmeme kiziyorsunuz...
Evet bu aralar cok alinganim cunku hayatimda hic birsey istedigim gibi gitmiyor...
Ha liste konusuna gelince bu hafta obur taraftata olmiycak cunku forumda ufak tefek sorunlar var onlar hal edilmeye calisiliyor... ve ustelik benim bilgisayar bozuldu...
Bu aksam esimin pcden yapmaya firsatim olursa listeyi yaparim... hem kilo hem spor listesini!!!
Aklim sizde sizleri birakip gittim sanmayin!!!
Sizleri hepinizi tek tek cok seviyorum!!
Ama bu hafta pek giremedim cunku bilgisayarim bozuk... tlfdan giriyorum. Hic alisik olmadigim sey...
Gunaydin kizlar... benim moralim fena bozuk... ve kilomda fenalarda.... 96.3kg oldum....
Kusura bakmayin sadece bir kaciniz geldi benim foruma... digerleride burdaki ortamin aynisini orda devam ederiz diye dusundum ama olmadi gelmediniz... ve benim aniden gitmeme kiziyorsunuz...
Evet bu aralar cok alinganim cunku hayatimda hic birsey istedigim gibi gitmiyor...
Ha liste konusuna gelince bu hafta obur taraftata olmiycak cunku forumda ufak tefek sorunlar var onlar hal edilmeye calisiliyor... ve ustelik benim bilgisayar bozuldu...
Bu aksam esimin pcden yapmaya firsatim olursa listeyi yaparim... hem kilo hem spor listesini!!!
Aklim sizde sizleri birakip gittim sanmayin!!!
Sizleri hepinizi tek tek cok seviyorum!!
Ama bu hafta pek giremedim cunku bilgisayarim bozuk... tlfdan giriyorum. Hic alisik olmadigim sey...
Ayy kız uyurken az yatim dedim nerdende yattım beynimin üstünde filler oturuyo
Selammmm insallah daha cok yazarsin artikİyi akşamlar
Tatilin son günleri yoğun geçiyor az da olsa okul alışverişi son gezmeler vs derken :)
Benim de sağım solum belli değil bu ara bi keyifli bir keyifsiz oluyorum havalar da biraz serinledi o bakımdan rahatladık gündüz epey sıcak aslında ama
Topiğin durumu beni de üzüyor çok dağıldık bu aralar ama okullar açılınca bence de toparlanma olur gibi
Liste konusunda yardımcı olmayı çok isterim ama ıpadle yapmayı beceremem malesef
Topiği canlı tutmak adına mümkün olduğunca paylaşımda bulunurum inşallah
Canim yesil cayin yaseminli olanini da tavsiye ederim cokkk guzelselamm
onu anladım frida ama yeşilçayı limonsuz içemiyorum okulda da limon bulunduramıyorum o yuzden içemiyorum. yoksa ne demek istediğini anladım :) kadrolar açıklanmış pek bakamadım inşallah gönlünüze göre olmuştur..
Gozunuz aydin cani cok sevindimiyi akşamlar canım vallaha öpücemgerçi bu akşam topikteki tüm kızları öpüyorum
(kardeşi atanabilmiş abla sevinci )
Ayy kuzum uzulme kiyamam sen gezmene bak halletcez biz onuselamun aleykum...
arkadaşlar spor listesini bu hafta yapamicamı söylemiştim, gonullu kim olur dedim ama kimse gonullude olmadı, bu hafta kalsın liste.
haftaya ben yine devam ederim.
aranızdan birinin gonullu olmasını çok isterdim, sonuçta çokta zor değil spor listesi, her hafta ben yapıyorum bu haftada biriniz yapsın isterdi gonlum.....
neyse biz hala annemlerdeyiz.
biraz başım ağrıyo şuan, ruzgarlı hava çarptı.
opuyorum gorusuruz.
geçmişi bi ara detaylıca okicam, cunku şuan için hızlıca bakıp geçtim sadece.
Gozunaydin canim artik daha kolay olacak goreceksinGünaydın kızlar
Kılo bildirimi
Gecen hafta 100,4
Bu hafta 99,9 ucundan 99 u gördüm:)
Geçen hafta : 95.8 kg
Bu hafta: 93.0 kg
Spor: 340 dk
canım bende bilmiyorum bilsem zaten yaparım bonusun fikride güzeldii :) eskiden yapardım excel programından resim olarak yapıştırırdım ama hem unutmuşum hemde excel programımız eski bilgisayarımızda kaldı...Selamünaleyküm :)
Bildirim yapmaya geldim :)
Kilo: 90.2
Spor yok
Kizlar ben listeyi yapayim bu hafta ikisini de o zaman zora sokmayalim :) ama gercekten bilmiyorum nasil olacak..
Biri tarif edebilirse zaman ayirabilirim bugun vaktim var
Annemm anca oku yazdayko cevap kısmına gel artık adama 9 doğuturma
yok canım takmıyorumAnnemm anca oku yaz
Kilonda gayet guzel gidiyor takma sakin kafana bu hafta - olmamasini
Aynen kupa bizim er yada gecyok canım takmıyorumönümüzdeki maçlara bakıcaz artık
Bende sana üfürüyom uyuz karı 88 olmuşunnurun misafirleri geldi ankaradan izmirdende gelicekler iş güç.unuttu tartılmayı eşide evde bende ses etmedim hiç bu hafta esgeçtim onu eyi etmişmiyim (aferine ihtiyacı olan bınıs)
o yaşta normal en kolayını yapcan tabi işte zayıflasan nolcak daykoncan kemüklerin yaşlıBen mutfaga dogru yol alayim kiz arkadasina gidecek kek istedi ona kek yapim
Kendimede odul verim 2 dilim
Kolayini buldum mikrodalga da 6 dk pisiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?