Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar ben yine yeni yeniden diyete başlayacağım. Yürüyüş ve yüzmeye gidiyorum bu kez ve kararlıyım 3-4 ay içerisinde 15 kilo gibi bir hedefim var. Listelere uyum sağlayamıyorum dolayısıyla taktiklere ihtiyacım vaar.

Boyum 173, kilom 90

En büyük problemim ise düzenli yiyemiyor olmam

Hosgeldin
Duzenli yiyemiyorum demissin 1 gunluk duzenini paylasirmisin mesala nerede karisiyor is yeme saatlerinde mi yediklerinde mi ?

Hosgeldin
Duzenli yiyemiyorum demissin 1 gunluk duzenini paylasirmisin mesala nerede karisiyor is yeme saatlerinde mi yediklerinde mi ?

hoşbuldum Dayko,
sabah kahvaltıda sıkıntı yok ama ara öğün yiyemiyorum. öğlen genelde 12-13.30 arası yiyebiliyorum onda sıkıntı yok. ama akşam bazen 4 te yiyorum bazen 10 da ve ara ögün şansım yok. bazen de dışarıda yemek zorunda kalıyorum o zaman işler karışıyor işte. çünkü yemekler çok yağlı

Ara ogun herkes yapmayabiliyor
Aksam sikintiliymis evet hic mi duzenleme imkanin yok mutlaka biliyorsundur ama yine soylemeden duramayacagim ,disarida yedigin zamanlar da izgara tarzi olabilir ama gece 10 cok gec
15 kilo verilir 3-4 ayda istemek beyinde bitirmek gerekiyor sende buraya geldigine gore karar vermissin belliki basarilar dilerim
Elimden geldigince yardimci olmaya calisirim

Delimideli - en son : 105.9 - bugun:107,0- Spor yok
Bonus - en son 92 - bugün 93.4 - spor yuk
dafi - en son 91 . 5 - bugün : 91. 2 - spor yok
dayko - en son 89.2 - bugun : 88.6 - spor yok
Ogretmenimcanimbenim - en son 90.6 - bugun : 90.2 -spor yok
Ummuhureyra - en son 95.8 - bugun : 93 - spor : 340 dk
Berkuras - en son 100.4 - bugun: 99.9 - spor yok
74Frida - en son 112 - bugun : 112 -spor yok

voşş etkilendim o yaşta nasıda uğraşmış yazmış...

Utu yapcam benn bonus kovsana beni elime yapisti tablet

Hadi sieeee ütüye

kızlarrr size bişey danışayım yarın çaya misafirim gelecek, uzun kalmayacaklar... çayın yanına birşeyler hazırlamam lazım ve kolaya kaçmayı düşünüyorum :)))
aklımda kakaolu kek ve sigara böreği var bişeyler daha eklemem lazım ama ne???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…