Bak yaaa onceki resmi yapicam avatara ona goree dayanabilecenmi heeevoşş etkilendim o yaşta nasıda uğraşmış yazmış...
Hadi sieeee ütüye
Cok kolay olsun dersen makarna salatasi,patates puresi icine salatalik rendeleyip yogurt mayonez hafif ve cabuk oluyo ,geceden yapabilecegin muhallebi tarzi hani irmikle falan da oluyorkızlarrr size bişey danışayım yarın çaya misafirim gelecek, uzun kalmayacaklar... çayın yanına birşeyler hazırlamam lazım ve kolaya kaçmayı düşünüyorum :)))
aklımda kakaolu kek ve sigara böreği var bişeyler daha eklemem lazım ama ne???
patates salatası yakışır bence ama bir gece önceden yapamasın onu yenmeden önce yapman lazım muhallebi tarzı sütlü bişey hazırlarsan onu bir gece önce borcama yapabilirsin ....kızlarrr size bişey danışayım yarın çaya misafirim gelecek, uzun kalmayacaklar... çayın yanına birşeyler hazırlamam lazım ve kolaya kaçmayı düşünüyorum :)))
aklımda kakaolu kek ve sigara böreği var bişeyler daha eklemem lazım ama ne???
Cok kolay olsun dersen makarna salatasi,patates puresi icine salatalik rendeleyip yogurt mayonez hafif ve cabuk oluyo ,geceden yapabilecegin muhallebi tarzi hani irmikle falan da oluyor
teşekkürlerrr :) muhallebili bi tarif bulayım o zaman :)patates salatası yakışır bence ama bir gece önceden yapamasın onu yenmeden önce yapman lazım muhallebi tarzı sütlü bişey hazırlarsan onu bir gece önce borcama yapabilirsin ....
daykonun dediği patstesli havuç ezmesinide bir gece önceden yapabilirsin herhaldeteşekkürlerrr :) muhallebili bi tarif bulayım o zaman :)
Cok kolay olsun dersen makarna salatasi,patates puresi icine salatalik rendeleyip yogurt mayonez hafif ve cabuk oluyo ,geceden yapabilecegin muhallebi tarzi hani irmikle falan da oluyor
evettt karar verdim...
kakaolu cupcake, sigara böreği, kadayıflı muhallebi, yufka çanağında kuskus salatası.. olur dimi :)
bilmiyorum gaza geldim tariflere bakarken galiba :)İyiki az bişy yapcaktın bide özendiğini düşünemiyorum gız
:) neşenin yerinde olduğunu görmek güzel sevgili bonussss :)Örtmen cam kasede kuskus salatasını dene bide çok pratik oluyo makinede yıkanıyo :)
Kek yerine kurabiyede olur o kekte güzel olur. Başka bişey daha yapsanmı kız az oldubence böreği sar hiç kızartma
Ellerine sağlık Dayko can uğraşmışsın.Delimideli - en son : 105.9 - bugun:107,0- Spor yok
Bonus - en son 92 - bugün 93.4 - spor yuk
dafi - en son 91 . 5 - bugün : 91. 2 - spor yok
dayko - en son 89.2 - bugun : 88.6 - spor yok
Ogretmenimcanimbenim - en son 90.6 - bugun : 90.2 -spor yok
Ummuhureyra - en son 95.8 - bugun : 93 - spor : 340 dk
Berkuras - en son 100.4 - bugun: 99.9 - spor yok
74Frida - en son 112 - bugun : 112 -spor yok
:) neşenin yerinde olduğunu görmek güzel sevgili bonussss :)
evettt karar verdim...
kakaolu cupcake, sigara böreği, kadayıflı muhallebi, yufka çanağında kuskus salatası.. olur dimi :)
bravo vallahi canımızın tüm istediklerini hazır yapan varken yaptırdıkÖrtmen cam kasede kuskus salatasını dene bide çok pratik oluyo makinede yıkanıyo :)
Kek yerine kurabiyede olur o kekte güzel olur. Başka bişey daha yapsanmı kız az oldubence böreği sar hiç kızartma
Kanıma girme bee zaten şu an arayıştayım her an kalkıp çırpabilirim kek neyinkakaolu cupcake mi
bunu tuturabilirsen süpersin hoca bikeresinde ben bu kek için 12 tane çömlek almıştım kardeşim yaptı ama nasıl yaptı hatırlamıyorum bide sıcak yenmiyor muydu bu kek
bravo vallahi canımızın tüm istediklerini hazır yapan varken yaptırdıkaslında benim aklımda ne zamandır limonlu kek vardı dayko da bugün kek yaptı dimiii acaba o neyli yaptııı
evet uyku vaktin gelmiş Allah rahatlık versinKanıma girme bee zaten şu an arayıştayım her an kalkıp çırpabilirim kek neyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?