Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cok kolay olsun dersen makarna salatasi,patates puresi icine salatalik rendeleyip yogurt mayonez hafif ve cabuk oluyo ,geceden yapabilecegin muhallebi tarzi hani irmikle falan da oluyor

patates salatası yakışır bence ama bir gece önceden yapamasın onu yenmeden önce yapman lazım muhallebi tarzı sütlü bişey hazırlarsan onu bir gece önce borcama yapabilirsin ....

Cok kolay olsun dersen makarna salatasi,patates puresi icine salatalik rendeleyip yogurt mayonez hafif ve cabuk oluyo ,geceden yapabilecegin muhallebi tarzi hani irmikle falan da oluyor

patates salatası yakışır bence ama bir gece önceden yapamasın onu yenmeden önce yapman lazım muhallebi tarzı sütlü bişey hazırlarsan onu bir gece önce borcama yapabilirsin ....
teşekkürlerrr :) muhallebili bi tarif bulayım o zaman :)

teşekkürlerrr :) muhallebili bi tarif bulayım o zaman :)
daykonun dediği patstesli havuç ezmesinide bir gece önceden yapabilirsin herhalde bir bak neten ben unutmuşum artık geçen bayramda cevili,havuçlu kek yaptım onun bile içine ne katıyordum hatırlamak için nete baktım sonra kardeşim benim telefonda Google mi kulanırken geçmişten gördü dalga geçti...

Örtmen cam kasede kuskus salatasını dene bide çok pratik oluyo makinede yıkanıyo :)

Kek yerine kurabiyede olur o kekte güzel olur. Başka bişey daha yapsanmı kız az oldu bence böreği sar hiç kızartma

Ellerine sağlık Dayko can uğraşmışsın.

evettt karar verdim...
kakaolu cupcake, sigara böreği, kadayıflı muhallebi, yufka çanağında kuskus salatası.. olur dimi :)

kakaolu cupcake mi
bunu tuturabilirsen süpersin hoca bikeresinde ben bu kek için 12 tane çömlek almıştım kardeşim yaptı ama nasıl yaptı hatırlamıyorum bide sıcak yenmiyor muydu bu kek

Örtmen cam kasede kuskus salatasını dene bide çok pratik oluyo makinede yıkanıyo :)

Kek yerine kurabiyede olur o kekte güzel olur. Başka bişey daha yapsanmı kız az oldu bence böreği sar hiç kızartma
bravo vallahi canımızın tüm istediklerini hazır yapan varken yaptırdık aslında benim aklımda ne zamandır limonlu kek vardı dayko da bugün kek yaptı dimiii acaba o neyli yaptııı

İyi geceler topic uykum geldi çoktab uyurdumda whatsap sağolsun.

Liste yapılırsa gece nur 68 miş yazim dedim

Kanıma girme bee zaten şu an arayıştayım her an kalkıp çırpabilirim kek neyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…