açamadım resmi canım ne getirmiş kadayıf dolması mı ?
evettt karar verdim...
kakaolu cupcake, sigara böreği, kadayıflı muhallebi, yufka çanağında kuskus salatası.. olur dimi :)
Günaydın buyur gel bonuscumGünaydınnn biri çayı koysun biri kahvaltıyı hazırlasın
Günaydın buyur gel bonuscum
Bugün yeğenim bende erkenden kalktı bizi de uyutmadı :)
Yaptım bişeyler işte çocukların seveceği tarzda :) eşim uyuyor öğlene doğru bi fasıl daha yaparız ona bari yetiş:))He ya benim deli kızımda iki gündür 6buçuktan sonra kalkıyo :)
Biraz tv baktı sıkıldı biraz balkondan kuşlara kedilere baktık şimdi yine tv izliyo bende uyukluyorum koltukta :) napıyon kahvaltıya bakim
kakaolu cupcake mi
bunu tuturabilirsen süpersin hoca bikeresinde ben bu kek için 12 tane çömlek almıştım kardeşim yaptı ama nasıl yaptı hatırlamıyorum bide sıcak yenmiyor muydu bu kek
bravo vallahi canımızın tüm istediklerini hazır yapan varken yaptırdıkaslında benim aklımda ne zamandır limonlu kek vardı dayko da bugün kek yaptı dimiii acaba o neyli yaptııı
Kizzz sufleyle ugrasir miyim :) bilgidin kek cirpicam anca :) sufleyi de tutturabiliyorum Oktay ustada izlemistim tarifi :)ben adlarını karıştırmışım kakaolu cupcake yi çikolatalı sufle ile karıştırmışım sıcak yenen çukulatalı sufleydi ....
Hosgeldin canim :)Selam Arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum izninizle.
Yıllardır kilo problemi yaşayanlardanım,diyetisyenlere,diyet ürünlerine bi dünya para ödemişimdir,iki yıllık durgun bir dönemin arkasından şu an 100 kiloyum.Geçen Çarşamba(10 Eylül) artık başlamalıyım dedim ve söz verdim kendime.Diyetisyenlere çok gittiğim için elimdeki başlangıç diyetlerinden biriyle 1800 kalorilik bir diyete başladım.Hadi bakalım Bismillah diyor,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun diyorum bu kendimizle savaşımızda..
Buyur gel bonus :) peynir ekmek yirikk :)Günaydınnn biri çayı koysun biri kahvaltıyı hazırlasın
Bende ezberledim bazı ifadeleriGülücük yaptığımı sanıyorum ben güya hep aynı ifade çıkmış
Selam Arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum izninizle.
Yıllardır kilo problemi yaşayanlardanım,diyetisyenlere,diyet ürünlerine bi dünya para ödemişimdir,iki yıllık durgun bir dönemin arkasından şu an 100 kiloyum.Geçen Çarşamba(10 Eylül) artık başlamalıyım dedim ve söz verdim kendime.Diyetisyenlere çok gittiğim için elimdeki başlangıç diyetlerinden biriyle 1800 kalorilik bir diyete başladım.Hadi bakalım Bismillah diyor,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun diyorum bu kendimizle savaşımızda..
Yav sabah sabah kaşındım he evde kahvaltı yapmıycam diye ağzımın payınıda aldım ufak.çaplı bir aile tartışması oluverdi.
Susaydım iyiydi ama susamadım artık ikiyüzlü konuşmalara hiç tahamülüm yok.
güle güle kulan canım yüzüğünü resmini göremedim merakda ettim yüzük büyükmüş gümüşse de bayağı değerlidir benimde var öyle bir tane gümüş oltu taşlı bayağıda büyük erzurumdaki taşhandan almıştım biraz kararmış 5 yılı geçmiştir bir parlatmak lazım ama ...Uyumuşum he :) yok canım kadayıf değil köyden gelenin dışında çarşıya gitmiş gelinlerine kızına falan gümüş yüzk almış.
Biraz büyük bi osmanlı yüzüğü sülüman takıyodu ya onlardan :)
Kızımada oltu taşı küpe almış saklıycam büyüynce takar inş.
Pişş pişş uykuya devam bınıs
Eee sekerim ne varsa eskilerde var diye bosa dememislerYa aynı tarifi vericektim he yaş 70 iş bitmemiş daykon
Frida
Kuzum en basitinden kakaolu islak kekkakaolu cupcake mi
bunu tuturabilirsen süpersin hoca bikeresinde ben bu kek için 12 tane çömlek almıştım kardeşim yaptı ama nasıl yaptı hatırlamıyorum bide sıcak yenmiyor muydu bu kek
bravo vallahi canımızın tüm istediklerini hazır yapan varken yaptırdıkaslında benim aklımda ne zamandır limonlu kek vardı dayko da bugün kek yaptı dimiii acaba o neyli yaptııı
Hosgeldin aramizaSelam Arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum izninizle.
Ayip ayip zayiflama topiginde mihlama kuymak bal kaymak bide su boregi diyeydinYav peynir ekmek bendede var ben şöyle daha kalorili.bişeyler istiyorumben diyim mıhlama sen de kuymak
Neyse buyumemis ona sukur sikma caniniYav sabah sabah kaşındım he evde kahvaltı yapmıycam diye ağzımın payınıda aldım ufak.çaplı bir aile tartışması oluverdi.
Onlar yok bende :) bitti o isler artik :)Yav peynir ekmek bendede var ben şöyle daha kalorili.bişeyler istiyorumben diyim mıhlama sen de kuymak
Aman sakin sıkma canini oluvermis gecivermis isteYav sabah sabah kaşındım he evde kahvaltı yapmıycam diye ağzımın payınıda aldım ufak.çaplı bir aile tartışması oluverdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?