Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Uyumuşum he :) yok canım kadayıf değil köyden gelenin dışında çarşıya gitmiş gelinlerine kızına falan gümüş yüzk almış.

Biraz büyük bi osmanlı yüzüğü sülüman takıyodu ya onlardan :)

Kızımada oltu taşı küpe almış saklıycam büyüynce takar inş.

Pişş pişş uykuya devam bınıs

Selam Arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum izninizle.
Yıllardır kilo problemi yaşayanlardanım,diyetisyenlere,diyet ürünlerine bi dünya para ödemişimdir,iki yıllık durgun bir dönemin arkasından şu an 100 kiloyum.Geçen Çarşamba(10 Eylül) artık başlamalıyım dedim ve söz verdim kendime.Diyetisyenlere çok gittiğim için elimdeki başlangıç diyetlerinden biriyle 1800 kalorilik bir diyete başladım.Hadi bakalım Bismillah diyor,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun diyorum bu kendimizle savaşımızda..

Günaydın buyur gel bonuscum
Bugün yeğenim bende erkenden kalktı bizi de uyutmadı :)

He ya benim deli kızımda iki gündür 6buçuktan sonra kalkıyo :)

Biraz tv baktı sıkıldı biraz balkondan kuşlara kedilere baktık şimdi yine tv izliyo bende uyukluyorum koltukta :) napıyon kahvaltıya bakim

He ya benim deli kızımda iki gündür 6buçuktan sonra kalkıyo :)

Biraz tv baktı sıkıldı biraz balkondan kuşlara kedilere baktık şimdi yine tv izliyo bende uyukluyorum koltukta :) napıyon kahvaltıya bakim
Yaptım bişeyler işte çocukların seveceği tarzda :) eşim uyuyor öğlene doğru bi fasıl daha yaparız ona bari yetiş:))
Dün normale göre geç yattı ama yine de 7 buçukta uyandı bizimki

Günaydınnn :) topiktekiler gece kusu maşallah gece biraz hareketlenmis :)
Ben de klasik cumartesi temizligi sonra da hazırlık vs derken tatilin ilk gununu yerim :)

ben adlarını karıştırmışım kakaolu cupcake yi çikolatalı sufle ile karıştırmışım sıcak yenen çukulatalı sufleydi ....
Kizzz sufleyle ugrasir miyim :) bilgidin kek cirpicam anca :) sufleyi de tutturabiliyorum Oktay ustada izlemistim tarifi :)
Hosgeldin canim :)
Günaydınnn biri çayı koysun biri kahvaltıyı hazırlasın
Buyur gel bonus :) peynir ekmek yirikk :)

Aşağıya inim kahvaltıya bugün evde yapmıyacam işte

Valla tereyağ bal yimem siz bana bakmayın şeytana uymayın.

Kizlar kusura bakmayin yapamadim listeyi... esim bilgisayarda benim siteyle ugrasiyordu... o yuzden kalkta kilo listesini yapiyim diyemedim :)
Bugun bir ara yaparim arti...

hoş geldin arkadaşım : )

puufff neyse başka sefere gidersiniz artık kahvaltıya, şimdi nasılsın ? kahvaltı yaptın değil mi ?

güle güle kulan canım yüzüğünü resmini göremedim merakda ettim yüzük büyükmüş gümüşse de bayağı değerlidir benimde var öyle bir tane gümüş oltu taşlı bayağıda büyük erzurumdaki taşhandan almıştım biraz kararmış 5 yılı geçmiştir bir parlatmak lazım ama ...

Selam guzel baayanlar
Ya aynı tarifi vericektim he yaş 70 iş bitmemiş daykon

Frida
Eee sekerim ne varsa eskilerde var diye bosa dememisler
Kuzum en basitinden kakaolu islak kek
Hosgeldin aramiza
Yav peynir ekmek bendede var ben şöyle daha kalorili.bişeyler istiyorum ben diyim mıhlama sen de kuymak
Ayip ayip zayiflama topiginde mihlama kuymak bal kaymak bide su boregi diyeydin
Yenmeyecek onlar
Neyse buyumemis ona sukur sikma canini

Temizligi bitirdim keki yaptim borek dondurucuda.. muhallebiyi yapmadim sanirim yapmicam..
bi kahve mi icsem diye dusunmekteyim :)
Yav peynir ekmek bendede var ben şöyle daha kalorili.bişeyler istiyorum ben diyim mıhlama sen de kuymak
Onlar yok bende :) bitti o isler artik :)
Aman sakin sıkma canini oluvermis gecivermis iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…