Hayırdır insallah daykoo ?Canim sıkıliyor
Hayir olsun insallahHayırdır insallah daykoo ?
Aa gecmis olsun sormamda bi sakinca var mi? Neyin var?Kucuk bi operasyonluk rahatsizligim cikti ona kafam takiliyor sikinti yapiyorum iste
FistulAa gecmis olsun sormamda bi sakinca var mi? Neyin var?
geçmiş olsun canım ne zaman olucaksın amelyatını ? sıkma canını en azından amelyat olduktan sonra bu rahatsızlığından kurtulmuş olucaksınFistul
Sagol canim ,Daha belli degil dr arastiriyoruz istanbula gidicem eltimden haber bekliyorumgeçmiş olsun canım ne zaman olucaksın amelyatını ? sıkma canını en azından amelyat olduktan sonra bu rahatsızlığından kurtulmuş olucaksın
Ameliyatla iyilesecegin bisey canim hicccc sıkma canini daykom :) Allah beterinden saklasinFistul
Aşağıya inim kahvaltıya bugün evde yapmıyacam işte
Valla tereyağ bal yimemsiz bana bakmayın şeytana uymayın.
tamam canım bulursunuz inş. gönlünüze göre güvenebileceğiniz bir doktor :)Sagol canim ,Daha belli degil dr arastiriyoruz istanbula gidicem eltimden haber bekliyorum
:) evet frida tam dediğin gibi aile apartmanı en alt kat bahçe katı üstünde kayınvaldem onun üstünde ben benim üstümde eltim :)bi dakka yaa senin aşağında kim varsen aile apartmanında falan mı oturuyorsun yoksa ?
tamam canım bulursunuz inş. gönlünüze göre güvenebileceğiniz bir doktor :)
Geçmiş olsun teyzesinin gülü de deli arkadaşıma katılarak soruyorum bende bilmiyorum nolduğunu sanki duymuş gibiyim ama bi fikrim yok googledan arattırmayın bana emi :)Fistul nedir axaba ? Cahilligimin k.bakmayin gecmis olsun daykocum
tamam şimdi anladım işin çok zor senin canım :) Erzurumların kültürü ve adetleri bir bayan için ağırdır mağlesef özeliklede gelinsen. takma hiç olurmu benim eşimin aileside zor ama ben takmıyorum bağzen kayınvalidem alınır küser ben hiç oralı olmam oda bakarki küslüğü bir işe yaramıyor 2,3 gün sonra konuşmaya başlar kendi kendine yani böyle şeyler.... kalabalıklar ve adaletsizler mağlesef neyse fazla uzatmıyım benimde bugün erzurumdan misafirim var. akşama kaynım geliyor yemek yapıcam ...:) evet frida tam dediğin gibi aile apartmanı en alt kat bahçe katı üstünde kayınvaldem onun üstünde ben benim üstümde eltim :)
İndim ben sabah kahvaltıyı orda yaptım ama bir anda muhabbet bozuldu. Sağolsun aile büyükleri bazen bizim herşeyimizi eleştiriyo ama kendileri çok çirkin yakışmıycak şekilde davranabiliyolar. Bende duymazdan gelip iyi gelin gibi davranamadm malesef.
tamam şimdi anladım işin çok zor senin canım :) Erzurumların kültürü ve adetleri bir bayan için ağırdır mağlesef özeliklede gelinsen. takma hiç olurmu benim eşimin aileside zor ama ben takmıyorum bağzen kayınvalidem alınır küser ben hiç oralı olmam oda bakarki küslüğü bir işe yaramıyor 2,3 gün sonra konuşmaya başlar kendi kendine yani böyle şeyler.... kalabalıklar ve adaletsizler mağlesef neyse fazla uzatmıyım benimde bugün erzurumdan misafirim var. akşama kaynım geliyor yemek yapıcam ...
ben adlarını karıştırmışım kakaolu cupcake yi çikolatalı sufle ile karıştırmışım sıcak yenen çukulatalı sufleydi ....
hahaha bende yaşlıyım karıştırıyorum deyip duruyordum arkamdan gelenler var sankiGülücük yaptığımı sanıyorum ben güya hep aynı ifade çıkmış
Sagol canimyeni gelen güzeller hoş geldiniz azminiz daim olsun
bonuscum yüzüğünü güle güle kullan canım. bende almıştım taşhandan 8 ayar altındı çabuk kırıldı. pek kullanamadım.
daykocan geçmiş olsun canım. çabucak atlatırsın inşallah.
fridacım kolay gelsin
meyracım sanada kolay gelsin yorgun yorgun zorlanacaksın biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?