Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kucuk bi operasyonluk rahatsizligim cikti ona kafam takiliyor sikinti yapiyorum iste

geçmiş olsun canım ne zaman olucaksın amelyatını ? sıkma canını en azından amelyat olduktan sonra bu rahatsızlığından kurtulmuş olucaksın
Sagol canim ,Daha belli degil dr arastiriyoruz istanbula gidicem eltimden haber bekliyorum

Aşağıya inim kahvaltıya bugün evde yapmıyacam işte

Valla tereyağ bal yimem siz bana bakmayın şeytana uymayın.

bi dakka yaa senin aşağında kim var sen aile apartmanında falan mı oturuyorsun yoksa ?

Sagol canim ,Daha belli degil dr arastiriyoruz istanbula gidicem eltimden haber bekliyorum
tamam canım bulursunuz inş. gönlünüze göre güvenebileceğiniz bir doktor :)

bi dakka yaa senin aşağında kim var sen aile apartmanında falan mı oturuyorsun yoksa ?

tamam canım bulursunuz inş. gönlünüze göre güvenebileceğiniz bir doktor :)
:) evet frida tam dediğin gibi aile apartmanı en alt kat bahçe katı üstünde kayınvaldem onun üstünde ben benim üstümde eltim :)

İndim ben sabah kahvaltıyı orda yaptım ama bir anda muhabbet bozuldu. Sağolsun aile büyükleri bazen bizim herşeyimizi eleştiriyo ama kendileri çok çirkin yakışmıycak şekilde davranabiliyolar. Bende duymazdan gelip iyi gelin gibi davranamadm malesef.

tamam şimdi anladım işin çok zor senin canım :) Erzurumların kültürü ve adetleri bir bayan için ağırdır mağlesef özeliklede gelinsen. takma hiç olurmu benim eşimin aileside zor ama ben takmıyorum bağzen kayınvalidem alınır küser ben hiç oralı olmam oda bakarki küslüğü bir işe yaramıyor 2,3 gün sonra konuşmaya başlar kendi kendine yani böyle şeyler.... kalabalıklar ve adaletsizler mağlesef neyse fazla uzatmıyım benimde bugün erzurumdan misafirim var. akşama kaynım geliyor yemek yapıcam ...

Kolay gelsin canım eline sağlık şimdiden

selamun aleykum...
şuan size otobüsten yaziyrum: )
sarjımda azaldı.
bugun sabah 7,5ta duştuk yollara, şuan konyaya gelmemize 1saat kaldı inşaallah.
1saattir falan epey bi geçmiş okudum, şimdide kısada olsa size bir selam ediyim dedim.
bu akşamada kvler gelicek yatılı olarak.
yol yorgunuyum ama işte olduğu kadar ağırlarım artık kvleride.
DAYKOM bidenem çok geçmiş olsun.
takma sakın kafana, neler gelip geçmiyor bu da gelir geçer inşaallah, mühim bişey değil zaten heralde yanlış bilmiyorsam.
yine konuşuruz sonra, şuan rahat yazamıyorum hem otobuste olduğum için hemde telden yazdığım için.
bu arada kaç saattir otur otur totom acıdı laaaa: ) oooyyhhhhh......
optum hepinizi, hadi goruşuruz kızlar.

Sagolun kuzum kisaca;
Kalinbagirsakla dis deri arasinda bi kanal olusuyormus buradan da zaman zaman iltihap toplaniyor mus sikinti veriyor iste detayi google amcadan bakiverin anlatmayi beceremedim

selamun aleyküm güzeller
akşam baya sohbetler edilmiş ben giremedim malesef. eşim modemi düşürmüş sonrada kabloları yanlış takmış net im gitti. şimdi yeğenim geldi düzeltti.
ben adlarını karıştırmışım kakaolu cupcake yi çikolatalı sufle ile karıştırmışım sıcak yenen çukulatalı sufleydi ....

Gülücük yaptığımı sanıyorum ben güya hep aynı ifade çıkmış
hahaha bende yaşlıyım karıştırıyorum deyip duruyordum arkamdan gelenler var sanki
kötü örnek oluyorum sanki

yeni gelen güzeller hoş geldiniz azminiz daim olsun

bonuscum yüzüğünü güle güle kullan canım. bende almıştım taşhandan 8 ayar altındı çabuk kırıldı. pek kullanamadım.

daykocan geçmiş olsun canım. çabucak atlatırsın inşallah.

fridacım kolay gelsin

meyracım sanada kolay gelsin yorgun yorgun zorlanacaksın biraz

Sagol canim

İyi akşamlar
Dayko geçmiş olsun Allah dermansız dert vermesin kafaya takılıyor işte anlıyorum seni
Meyra sana da kolay gelsin canım evine de hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…