sagol canım aminİyi akşamlar
Dayko geçmiş olsun Allah dermansız dert vermesin kafaya takılıyor işte anlıyorum seni
Meyra sana da kolay gelsin canım evine de hoşgeldin
Bugun zirve yaptim zararli ne varsa yedim
Kek,makarna,tatli,dondurma,borek kapinin onune koyun beni
evet canım ,eşimde yemege gelmemişti kız makarna istedi bende yemek falan ısıtmadım makarna yedim tatlıyıda esim gelirken almış yemesem kızacak neyse ölmüşle yenmişe çare yok dert etsekte değişmez 2 gün 15 dk fazla yürüyecez artıkniyeki sen yapmazdın mağlum dönem öncesindemisin? ben çok açıktım yemekde geç saate kalınca kötü oldu... çayla tatlı bişeylerde yedim oda işin bonusu oldu
@daficimee bende yaşlanıyorum baksana ekimde 40 az mı unutkanlığımda fazla ne yamak lazım bilmem ki
misafirlerimi yedirdim, içirdim giden gitti yatıya kalanlarıda uyutum sabahda erken kalkıp kahvaltılarını yaptırıp yolcu edicem ayaklarımın altı ağrıyor. akşam yemiğinide hem geç yedik hemde fazlasıyla kaçırdım
eh benimkide kasımda 50
bugünüde atlattın hadi geçmiş olsun
pazartesi yeni başlangıç yapacam sanki diyete yeni başlıyomuşum gibi
ikinci 25 gidene kadar devammmm
Himm neymis o planlar acaba yarin ipucu versen azsağol yaş konusunda da üzülme sağlık olsun 50 olsun 60 olsun 80 olsun sağlıkla yaşlanalım
ne güzel kararlar pazartesi hakında benimde güzel planlarım var
ben yatar kızlar Allah rahatlık versin öpüyorum
ah be güzelim keşke ben olsammasallah kizlar
Dafi resimdeki sen isen hayatta inanmam yasina
Merhaba herkese. Ben de 90 kilo, hatta 100 kilo üstüyüm. 2 Eylülden beri diyet yapıyorum, diyetisyene gidiyorum. 24 yaşındayım, evliyim ve bir bebeğim var. Boyum 1.78, kilom 103.4. 105.5 ile başlamıştım.
Ben de katılmak isterim aranıza uygun olursa çünkü kendimi motive etmeye çalışıyorum devamlılık açısından. Diyetisyene de o sebeple gidiyorum.
Güzel güneşli bir pazar diliyorum.. )
İyisiniz dimii..Ben sıkıntılıyım.düşünecek takacak bir yığın şeyim var..neysee..
Daykocuğum geçmiş olsun canım..Allah beterinden korusun..Bu arada listeyi hazırlamışsın eline sağlık...Biliyordum ben ilk geldiğin de demiştim sana ''can''sın sen..
Meyracığım,otobüsteki halin iyi görünüyor du demek annen iyi..Çok şükür...
Dafi'ciğim yine yollar da iyi yolculuklar diliyorum..
Fridacığım,
Asucuğum,
Bonusçum,sülüman yüzüğün hayırlı olsun...Söyle kaynanan gile ben yüklüyüm üzmeyin beni de...Artı 90 ekibi olarak onlara bir hohlamamız bile yeter...
Ayrıca diğer arkadaşlar isimlerinizi henüz ezberleyemediğimden sizi toptan selamlıyor,sağlıkla hedeflerinize gelmenizi temenni ediyor sonrasın da kucaklıyor ve finalin de öpüyorum..
ben bunalım takılmaya gidiyorum esenkalın...
İyi akşamlar
Bugün benim için parçalı bulutluydu iyi de kötü de diyemem
Sütçüden 1 kasa domates aldım bir kısmını hallettim çoğu duruyor yarın Menemen acı sos vs yapacağım kalanını inşallah
Yarından itibaren de diyete başlamak istiyorum kilo vermeliyimmmmm
Yenacım kimler sıktı canını senin bakıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?