Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

@daficim ee bende yaşlanıyorum baksana ekimde 40 az mı unutkanlığımda fazla ne yamak lazım bilmem ki

misafirlerimi yedirdim, içirdim giden gitti yatıya kalanlarıda uyutum sabahda erken kalkıp kahvaltılarını yaptırıp yolcu edicem ayaklarımın altı ağrıyor. akşam yemiğinide hem geç yedik hemde fazlasıyla kaçırdım

niyeki sen yapmazdın mağlum dönem öncesindemisin? ben çok açıktım yemekde geç saate kalınca kötü oldu... çayla tatlı bişeylerde yedim oda işin bonusu oldu
evet canım ,eşimde yemege gelmemişti kız makarna istedi bende yemek falan ısıtmadım makarna yedim tatlıyıda esim gelirken almış yemesem kızacak neyse ölmüşle yenmişe çare yok dert etsekte değişmez 2 gün 15 dk fazla yürüyecez artık

eh benimkide kasımda 50
bugünüde atlattın hadi geçmiş olsun

eh benimkide kasımda 50
bugünüde atlattın hadi geçmiş olsun

sağol yaş konusunda da üzülme sağlık olsun 50 olsun 60 olsun 80 olsun sağlıkla yaşlanalım

pazartesi yeni başlangıç yapacam sanki diyete yeni başlıyomuşum gibi
ikinci 25 gidene kadar devammmm

ne güzel kararlar pazartesi hakında benimde güzel planlarım var

ben yatar kızlar Allah rahatlık versin öpüyorum

selamun aleyküm güzeller
biraz sonra yola çıkıyorum çıkmadan önce bir selam vereyim dedim.

masallah kizlar
Dafi resimdeki sen isen hayatta inanmam yasina
ah be güzelim keşke ben olsam
o benden 10 yaş küçük olan kızkardeşimin kızı
kırıkkalede üni okuyor. alşam yolcu ettik. bugünde kardeşini bigadiçe götürüp yerleştiricez. kardeşi buyıl başlıyor. resimdekinin üçüncü yılı

Merhaba herkese. Ben de 90 kilo, hatta 100 kilo üstüyüm. 2 Eylülden beri diyet yapıyorum, diyetisyene gidiyorum. 24 yaşındayım, evliyim ve bir bebeğim var. Boyum 1.78, kilom 103.4. 105.5 ile başlamıştım.
Ben de katılmak isterim aranıza uygun olursa çünkü kendimi motive etmeye çalışıyorum devamlılık açısından. Diyetisyene de o sebeple gidiyorum.

Güzel güneşli bir pazar diliyorum.. )

İyisiniz dimii..Ben sıkıntılıyım.düşünecek takacak bir yığın şeyim var..neysee..

Daykocuğum geçmiş olsun canım..Allah beterinden korusun..Bu arada listeyi hazırlamışsın eline sağlık...Biliyordum ben ilk geldiğin de demiştim sana ''can''sın sen..

Meyracığım,otobüsteki halin iyi görünüyor du demek annen iyi..Çok şükür...

Dafi'ciğim yine yollar da iyi yolculuklar diliyorum..

Fridacığım,

Asucuğum,

Bonusçum,sülüman yüzüğün hayırlı olsun...Söyle kaynanan gile ben yüklüyüm üzmeyin beni de...Artı 90 ekibi olarak onlara bir hohlamamız bile yeter...

Ayrıca diğer arkadaşlar isimlerinizi henüz ezberleyemediğimden sizi toptan selamlıyor,sağlıkla hedeflerinize gelmenizi temenni ediyor sonrasın da kucaklıyor ve finalin de öpüyorum..

ben bunalım takılmaya gidiyorum esenkalın...

hoşgeldiniz aramıza...

Yok öyle kendi kendine bunalım takılmak bunalım nire bonus oraya

İyi akşamlar
Bugün benim için parçalı bulutluydu iyi de kötü de diyemem
Sütçüden 1 kasa domates aldım bir kısmını hallettim çoğu duruyor yarın Menemen acı sos vs yapacağım kalanını inşallah
Yarından itibaren de diyete başlamak istiyorum kilo vermeliyimmmmm

Kolay gelsin asucum...ben yaptım o işi..
Sağlıkla yemek nasip olur inşş...

ni diicem bebişim madem diyetede başlıycan listeyi de halledersin bence sen...ne dersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…