Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

YENA iyi geceler canım şu erkekler neden kendi mutluluklarının ve aile saddetlerinin eşlerini mutlu etmekden geçtiğini anlamazlar : ) yada eşlerine veyaa evliliklerine hiç emek harcamak istemezler, buda yetmiyormuş gibi ilgi beklemek adına evdeki çocuklarla yarış halindedirler!!! pardonda benim kafam rahat olmasa ben mutlu olmasam eşimin istediği ilgiyi nasıl vercem dimii ....

gördünmü tek bunalıp sıkılan sen değilmişsin : ) bu şikayetlerimi yazıp daha da çoğaltabilirim ama ben dilendirince daha çok sinirleniyoruum o yüzdende görmezden (dayanabildiğim kadar patladığımda oluyor ) geldiğim çok oluyor

selamun aleykum...
kızlar kvler bugun ıkındın gittiler, benim yorgunluktan canım çıktı dun tabiki...
of şimdi size mesaj yazarken birden çok yakında havai fişek patladı odum koptu birden...
annemgilde yok artık: (
çok alışmıştım onlara 2aydır komşum olarak hemde: (
neyse onemli olan herşeyin hayırlısı, hayırlısı olsun...
tatildi misafirdi derken kkya hiç fırsatım olmadı kaç gundur, ama artık epey boş olucam inşaallah: )
geçmişi hızlıca geçtim ama ne tam okuyabildim nede cevap yazabildim, ama bi ara onların başına geçicem mutlaka...
şuan telden yazıyorum.
boynum omzum tutulmuş hep nerde tutulduysa artık, ıkındınden beri ağrıyor...
biraz eşime masaj yaptırdım az hafifledi ağrısı...
otobusun klimasındanda olmuş olabilir.
bu arada bu mesajımı 22civarı yazdım ama yollamak şimdi kısmet oldu: DDD

Selam arkadaşlar bende araniza katılmak istiyorum ben 29yasinda 2 çocuk annesiyim su an 98 kiloyum kendime 8aylik sure tanıdım hedefim 35 kilo vermek desteginizle daha kolay olacağını umit ederim

hoşgeldiniiz hedeflerinizin gerçekleşmesi dileğiylee : )

hayırlı geceler güzeller
ldukca yorucu bir gündü çocuğu götürüp apartına yerleştirdik. sonrada direk inegöl e gittik. ablamın kv. si felç geçirmiş yoğun bakımda ona ziyarete gittik ama göremedik. durumu oldukca kritik. eve ancak gelebildik.

kimler bunalıma sokarmış bakalım seni kıyamam ben sana sen sık sık gel buraya dertleşiriz accuk

asucum kolay gelsin ben bu sene hiç acı sos yapmadım. önceki gün tarhana yoğurdum. turşuda yapmadım daha
bu sene pek bi tembel oldum.

Senin en tembel halin beni fazlasıyla cebinden çıkarır canım

çok ilginçtir ki bu akşam eşim benide bi ara çok çıldırttı....
sinir kupune bağladı, herbirşeye bağırdı kızdı manasızca....
gulermisin ağlar mısın.....
havaların etkisi var kanımca, ne de olsa sonbahar....

karnım acıktı: DD
mutfaktada kaymak var....

meyra hadi mutfağa gidelim büyük ,soğuk bir bardak su içelim yedikden sonra pişman olacağımız bişey yemiyelim....

Dünden beri topiğe ilk geldiğimde yazdıklarımızı okuyorum belki motivasyon olur diye hem canımın sıkıntısına da iyi gelebilir belki
Ilk hafta 3.4 kilo vermişim

sende bilirsin ilk hafda ödem filan gidiyor o kadar kilo ,yarın yeni başlangıçlar yapsak ama ne ?

Himm neymis o planlar acaba yarin ipucu versen az
Iyi geceler canim
canım vallahi son bir ayda 1 kilo vermişim bide bu ara iştahım açıldı bu kötüye işaret! birde tatilin son günlerinin iyice suyunu çıkartım. yiğenler vardı gece sabahlara kadar yaa filim izledim yada son okuduğum 2 kitap çok sarmıştı beni sabahlara kadar oturuyordum okularla birlikde uykum düzene girer diye düşünüyorum. tabi sabah içtiğim sıcak suya ve tibet egzersizlerime devam yaa yürüyüşe başlıycam yada spor salonu bakıyorum işte, bide yediklerime çekidüzen vermem lazım dün ve bugün hiç yeşil çay içmedim buda kilo vermem açısından iyi değil. gecelerde uzadıkça akşamları bişeyler atıştırasım var... yani bir format lazım.

ah canım benim....
çok haklısın...
amaaaa ben şuan yiyip gelmiş bulundum, gayrı ne çare.....

Hosgeldin
Sagol canim
Cok mutlu oldum guzel sozlerinden oturu tam liste denilemez iste bonusun yaptigini tamamladim sadece
Bak hepimiz pesinden geliriz bunalmaya yer bulamazsin
Yok öyle kendi kendine bunalım takılmak bunalım nire bonus oraya
Bonus nereye dayko oraya yer acin banada
Selam arkadaşlar bende araniza katılmak istiyorum ben 29yasinda 2 çocuk annesiyim su an 98 kiloyum kendime 8aylik sure tanıdım hedefim 35 kilo vermek desteginizle daha kolay olacağını umit ederim
Hosgeldinn
Canim pazartesi hepimiz yeniden basliyoruz hep beraber basaracaz insallah
Kolay gelsin asucum...ben yaptım o işi..
Sağlıkla yemek nasip olur inşş...

ni diicem bebişim madem diyetede başlıycan listeyi de halledersin bence sen...ne dersin..
Afiyetle yemek nasip olur insallah
Hosgeldinn
Gecmis olsun canim klimalar carpmistir sevindim daha sik gelecegine kahve keyifleri yapariz bol bol
Heee bu aksam bi kahve yapmisim fincanin yarisi kopuk duyrulur
Teyzeye gecmis olmus canim
Sen bi tembelsen biz olek adamlar kapi onune koysun bizi ayyyy utandim valla
Sonbahar ,kis uykusu zamani hepsini etkiliyor zannimca
Dünden beri topiğe ilk geldiğimde yazdıklarımızı okuyorum belki motivasyon olur diye hem canımın sıkıntısına da iyi gelebilir belki
Ilk hafta 3.4 kilo vermişim
Asucum simdi de ilk haftan sayilsin yine yapabilirsin

klasik cevap: DD
ben bu sefer kaçtım, mucks: *

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…