Selam arkadaşlar bende araniza katılmak istiyorum ben 29yasinda 2 çocuk annesiyim su an 98 kiloyum kendime 8aylik sure tanıdım hedefim 35 kilo vermek desteginizle daha kolay olacağını umit ederim
Yok öyle kendi kendine bunalım takılmakbunalım nire bonus oraya
Merhaba herkese. Ben de 90 kilo, hatta 100 kilo üstüyüm. 2 Eylülden beri diyet yapıyorum, diyetisyene gidiyorum. 24 yaşındayım, evliyim ve bir bebeğim var. Boyum 1.78, kilom 103.4. 105.5 ile başlamıştım.
Ben de katılmak isterim aranıza uygun olursa çünkü kendimi motive etmeye çalışıyorum devamlılık açısından. Diyetisyene de o sebeple gidiyorum.
Selam arkadaşlar bende araniza katılmak istiyorum ben 29yasinda 2 çocuk annesiyim su an 98 kiloyum kendime 8aylik sure tanıdım hedefim 35 kilo vermek desteginizle daha kolay olacağını umit ederim
kimler bunalıma sokarmış bakalım seniGüzel güneşli bir pazar diliyorum.. )
İyisiniz dimii..Ben sıkıntılıyım.düşünecek takacak bir yığın şeyim var..neysee..
Daykocuğum geçmiş olsun canım..Allah beterinden korusun..Bu arada listeyi hazırlamışsın eline sağlık...Biliyordum ben ilk geldiğin de demiştim sana ''can''sın sen..
Meyracığım,otobüsteki halin iyi görünüyor du demek annen iyi..Çok şükür...
Dafi'ciğim yine yollar da iyi yolculuklar diliyorum..
Fridacığım,
Asucuğum,
Bonusçum,sülüman yüzüğün hayırlı olsun...Söyle kaynanan gile ben yüklüyüm üzmeyin beni de...Artı 90 ekibi olarak onlara bir hohlamamız bile yeter...
Ayrıca diğer arkadaşlar isimlerinizi henüz ezberleyemediğimden sizi toptan selamlıyor,sağlıkla hedeflerinize gelmenizi temenni ediyor sonrasın da kucaklıyor ve finalin de öpüyorum..
ben bunalım takılmaya gidiyorum esenkalın...
asucum kolay gelsin ben bu sene hiç acı sos yapmadım. önceki gün tarhana yoğurdum. turşuda yapmadım dahaİyi akşamlar
Bugün benim için parçalı bulutluydu iyi de kötü de diyemem
Sütçüden 1 kasa domates aldım bir kısmını hallettim çoğu duruyor yarın Menemen acı sos vs yapacağım kalanını inşallah
Yarından itibaren de diyete başlamak istiyorum kilo vermeliyimmmmm
Senin en tembel halin beni fazlasıyla cebinden çıkarır canımhayırlı geceler güzeller
ldukca yorucu bir gündü çocuğu götürüp apartına yerleştirdik. sonrada direk inegöl e gittik. ablamın kv. si felç geçirmiş yoğun bakımda ona ziyarete gittik ama göremedik. durumu oldukca kritik. eve ancak gelebildik.
kimler bunalıma sokarmış bakalım senikıyamam ben sana sen sık sık gel buraya dertleşiriz accuk
asucum kolay gelsin ben bu sene hiç acı sos yapmadım. önceki gün tarhana yoğurdum. turşuda yapmadım daha
bu sene pek bi tembel oldum.
karnım acıktı: DD
mutfaktada kaymak var....
Dünden beri topiğe ilk geldiğimde yazdıklarımızı okuyorum belki motivasyon olur diye hem canımın sıkıntısına da iyi gelebilir belki
Ilk hafta 3.4 kilo vermişim
canım vallahi son bir ayda 1 kilo vermişim bide bu ara iştahım açıldı bu kötüye işaret! birde tatilin son günlerinin iyice suyunu çıkartım. yiğenler vardı gece sabahlara kadar yaa filim izledim yada son okuduğum 2 kitap çok sarmıştı beni sabahlara kadar oturuyordum okularla birlikde uykum düzene girer diye düşünüyorum. tabi sabah içtiğim sıcak suya ve tibet egzersizlerime devam yaa yürüyüşe başlıycam yada spor salonu bakıyorum işte, bide yediklerime çekidüzen vermem lazım dün ve bugün hiç yeşil çay içmedim buda kilo vermem açısından iyi değil. gecelerde uzadıkça akşamları bişeyler atıştırasım var... yani bir format lazım.Himm neymis o planlar acaba yarin ipucu versen az
Iyi geceler canim
meyra hadi mutfağa gidelim büyük ,soğuk bir bardak su içelim yedikden sonra pişman olacağımız bişey yemiyelim....
sende bilirsin ilk hafda ödem filan gidiyor o kadar kilo ,yarın yeni başlangıçlar yapsak ama ne ?
HosgeldinMerhaba herkese. Ben de 90 kilo, hatta 100 kilo üstüyüm. 2 Eylülden beri diyet yapıyorum, diyetisyene gidiyorum. 24 yaşındayım, evliyim ve bir bebeğim var. Boyum 1.78, kilom 103.4. 105.5 ile başlamıştım.
Ben de katılmak isterim aranıza uygun olursa çünkü kendimi motive etmeye çalışıyorum devamlılık açısından. Diyetisyene de o sebeple gidiyorum.
Sagol canimGüzel güneşli bir pazar diliyorum.. )
İyisiniz dimii..Ben sıkıntılıyım.düşünecek takacak bir yığın şeyim var..neysee..
Daykocuğum geçmiş olsun canım..Allah beterinden korusun..Bu arada listeyi hazırlamışsın eline sağlık...Biliyordum ben ilk geldiğin de demiştim sana ''can''sın sen..
Meyracığım,otobüsteki halin iyi görünüyor du demek annen iyi..Çok şükür...
Dafi'ciğim yine yollar da iyi yolculuklar diliyorum..
Fridacığım,
Asucuğum,
Bonusçum,sülüman yüzüğün hayırlı olsun...Söyle kaynanan gile ben yüklüyüm üzmeyin beni de...Artı 90 ekibi olarak onlara bir hohlamamız bile yeter...
Ayrıca diğer arkadaşlar isimlerinizi henüz ezberleyemediğimden sizi toptan selamlıyor,sağlıkla hedeflerinize gelmenizi temenni ediyor sonrasın da kucaklıyor ve finalin de öpüyorum..
ben bunalım takılmaya gidiyorum esenkalın...
Bonus nereye dayko oraya yer acin banadaYok öyle kendi kendine bunalım takılmakbunalım nire bonus oraya
HosgeldinnSelam arkadaşlar bende araniza katılmak istiyorum ben 29yasinda 2 çocuk annesiyim su an 98 kiloyum kendime 8aylik sure tanıdım hedefim 35 kilo vermek desteginizle daha kolay olacağını umit ederim
Canim pazartesi hepimiz yeniden basliyoruz hep beraber basaracaz insallahİyi akşamlar
Bugün benim için parçalı bulutluydu iyi de kötü de diyemem
Sütçüden 1 kasa domates aldım bir kısmını hallettim çoğu duruyor yarın Menemen acı sos vs yapacağım kalanını inşallah
Yarından itibaren de diyete başlamak istiyorum kilo vermeliyimmmmm
Afiyetle yemek nasip olur insallahKolay gelsin asucum...ben yaptım o işi..
Sağlıkla yemek nasip olur inşş...
ni diicem bebişim madem diyetede başlıycan listeyi de halledersin bence sen...ne dersin..
Hosgeldinnselamun aleykum...
kızlar kvler bugun ıkındın gittiler, benim yorgunluktan canım çıktı dun tabiki...
of şimdi size mesaj yazarken birden çok yakında havai fişek patladı odum koptu birden...
annemgilde yok artık: (
çok alışmıştım onlara 2aydır komşum olarak hemde: (
neyse onemli olan herşeyin hayırlısı, hayırlısı olsun...
tatildi misafirdi derken kkya hiç fırsatım olmadı kaç gundur, ama artık epey boş olucam inşaallah: )
geçmişi hızlıca geçtim ama ne tam okuyabildim nede cevap yazabildim, ama bi ara onların başına geçicem mutlaka...
şuan telden yazıyorum.
boynum omzum tutulmuş hep nerde tutulduysa artık, ıkındınden beri ağrıyor...
biraz eşime masaj yaptırdım az hafifledi ağrısı...
otobusun klimasındanda olmuş olabilir.
bu arada bu mesajımı 22civarı yazdım ama yollamak şimdi kısmet oldu: DDD
Teyzeye gecmis olmus canimhayırlı geceler güzeller
ldukca yorucu bir gündü çocuğu götürüp apartına yerleştirdik. sonrada direk inegöl e gittik. ablamın kv. si felç geçirmiş yoğun bakımda ona ziyarete gittik ama göremedik. durumu oldukca kritik. eve ancak gelebildik.
kimler bunalıma sokarmış bakalım senikıyamam ben sana sen sık sık gel buraya dertleşiriz accuk
asucum kolay gelsin ben bu sene hiç acı sos yapmadım. önceki gün tarhana yoğurdum. turşuda yapmadım daha
bu sene pek bi tembel oldum.
Sonbahar ,kis uykusu zamani hepsini etkiliyor zannimcaçok ilginçtir ki bu akşam eşim benide bi ara çok çıldırttı....
sinir kupune bağladı, herbirşeye bağırdı kızdı manasızca....
gulermisin ağlar mısın.....
havaların etkisi var kanımca, ne de olsa sonbahar....
Asucum simdi de ilk haftan sayilsin yine yapabilirsinDünden beri topiğe ilk geldiğimde yazdıklarımızı okuyorum belki motivasyon olur diye hem canımın sıkıntısına da iyi gelebilir belki
Ilk hafta 3.4 kilo vermişim
hadi yaa geçmiş olsun, neyse yarın bak yeni başlangıçlar yapıcaz sende 333 mü yapıcan yoksa 5333 mü yapıcan yap bişey :)ah canım benim....
çok haklısın...
amaaaa ben şuan yiyip gelmiş bulundum, gayrı ne çare.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?