yok daha neler. biz biliriz senin ne marifetli olduğunu.Senin en tembel halin beni fazlasıyla cebinden çıkarır canım
bende çok acıktım. ikindide yolda tost yemiştim başka birşey yemedim. içim birileri kemiriyor resmenmeyra hadi mutfağa gidelim büyük ,soğuk bir bardak su içelim yedikden sonra pişman olacağımız bişey yemiyelim....
sende bilirsin ilk hafda ödem filan gidiyor o kadar kilo ,yarın yeni başlangıçlar yapsak ama ne ?
Yarin 15 dk spor cezasi o kaymak kalorisi yakilacakah canım benim....
çok haklısın...
amaaaa ben şuan yiyip gelmiş bulundum, gayrı ne çare.....
Ihhhh para verseniz yememm saat 12 yi gecti ben basladim eski duzene
Sende opuldun guzellikhepinizi çok seviyorum, tek tek opuyorum canlarım...
çok uykum geldi, herkese tatlı uykular, iyi geceler....
Offff topik fena karisicak bu hafta en cok kim kilo verecek acephadi yaa geçmiş olsun, neyse yarın bak yeni başlangıçlar yapıcaz sende 333 mü yapıcan yoksa 5333 mü yapıcan yap bişey :)
yok daha neler. biz biliriz senin ne marifetli olduğunu.
bu sene dondurucuya fazla birşey koyamadım. geçen sene barbunyaları kavonoza koymuştum. bu sene hiç vaktim olmadı attım dondurucuya onlarda yarsını doldurdu . kurban etlerine kadar yer kaldı. tarhana yaptım. diğerinide mayaladım. köz patlıcan , biber yapmadım. domatesli erişte yaptım sade ve ıspanaklı yapmak istiyorum yapamadım bir türlü. herşey yapasım varda icraat yok
bende çok acıktım. ikindide yolda tost yemiştim başka birşey yemedim. içim birileri kemiriyor resmentarçınlı süt içeyim dedim sütte bitmiş
canım bizim buralarda yoğurup yapılana muhacır tarhanası derler bende şimdi onu yapıyorum. diğerinede manav tarhanası denir daha çok onu yaparlar. bende yaptım. eşim onu daha çok seviyor.Daficim biztarhanayi yogurup yapiyoruz digeri nasil oluyor acep
sağol canım. pek ümit yok ama hayırlısı diyorum. akşam biz geldikten sonra bir gitmiş dönmüşTeyzeye gecmis olmus canim
ve aleykümselam meyracımselamün aleyküm kızanlar...
sağol canım iyiyim çok şükürnasılsın ablacım görüşmeyeli?
Estetik guzeli olmaktansa tontis cirkin olmaya raziyim tv de de goruyoruz bazen kendilerini guzel saniyorlar galiba ilgincvideo gerçeği yansıtıyor değil mi ? benim gördüğüm mağlesef 18 yaşındaki genç kızların bile en basidinden saçlarına postiş taktığı ..sizler ne düşünüyorsunuz?
Ilk defa duydum bu tarz yapilani afiyet olsun canimcanım bizim buralarda yoğurup yapılana muhacır tarhanası derler bende şimdi onu yapıyorum. diğerinede manav tarhanası denir daha çok onu yaparlar. bende yaptım. eşim onu daha çok seviyor.
yoğurdu biraz ekşitiriz. sonra ekşiyen yourt ocağa konur. içine bütün tarhana malzemesi eklenir ( isteğe bağlı herşey koyabilirsin ) (ben 25 çeşit koydum) hepsi karıştıra karıştıra pişirilir. kaynamaya başlayınca kalın sağlam bir ahşap kepce tencerenin içine bırakılır. sonra üzerine un elenmeye başlanır. tamamen üzeri kapanana kadar un elenir. ocak kısılır hiç karıştırmadan biraz beklenir. kaynayan malzemenin dumanı nereden çıkarsa oraya un koyulur öylece devam edilir. en son her taraftan kaynamaya başlayıp un koymayı yetiştiremediğin anda karıştırmaya başlanır. biraz pişince ocaktan alıp geniş bir leğene döküp sıcak sıcak ellerle oğuştura oğuştura katıltılıp temiz bir bezin üzerine dökülür. biraz soğuyunca robottan veya kalburdan geçirip temiz bezlerin üzerinde kurutulur. bir günde biter yapımı.
pişirmeside farklı. tencereye biraz yağ koyup, yazın domates rendeleyip biraz kavururuz. kışın salça koyarız. salçası kavrulunca su veya et suyu, yada tavuk suyu koyup kaynamaya bırakırız. kaynamaya başlayınca bir yandan karıştırıp bir yandan tarhana salarız içine. pişinceye kadar karıştırırız. servis yaparken dileyen tereyağ nane yakar üzerine
Bende yeni geldim okuldan komsumun kizi halk oyunlari ekibinde onu izlemeye kaldim komsu okuldaNapıyosunuz hanımlar herkez sporda galiba kimseler uramamış ? Ben okuldayım bağzı işlerim var. buradan eve yürüyerek gidiyim barii ,1 saati geçer zanedem. kendinize iyi bakın öpüldünüüüüz : )
Aleykumselam canim Allah kurtarsin diyorum ben oyle hastalara artik ne kadar yasli da olsa anne isteselamun aleyküm güzeller
kimseler gelmemiş okulamı gittiniz kızlaarr
akşam yazarken arada birçok paylaşımı görmemişim.
yeni gelenler olmuş hoş geldiniz kızlar azminiz daim olsun . umarım kalıcı olursunuz
sağol canım. pek ümit yok ama hayırlısı diyorum. akşam biz geldikten sonra bir gitmiş dönmüşçok yaşlı ama eniştemde yeğenlerimde çok düşkünler onlara 18 yaşında gibi geliyor. perişan oluyorlar.koskoca adam çocuk gibi ağlıyor. hastahaneden ayrılmıyor
Aleykumselam canimselamün aleyküm kızanlar...
yanımızda okul var, bugün okullarda ilk gün: )
müdür az önce konuşma yapıyor, nasılsınız diyor, talebelerde iyiyiiiiiz diyor: )))))
Bugun okulda cogu kisi taniyamadi beni cokk sasirdilar
Kizimin arkadaslari bile uzaktan taniyamadik cok zayiflamissin dediler
Aynen oyle mutlu oluyor insan guzel tepkiler aldikca iyi de motivasyon oluyor
çok güzel bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?