sağol canım iyiyim çok şükür
sen nasılsın
Allah kavuştursun
Afiyet olsun bende yapim bi kahveah ablam kusura bakma, öyle bir yoğunluk içine girdimki sana mesaj attıktan sonra ancak şimdi elim boşa çıktıda yazabiliyorum cevabımı....
önce tel çaldı, telle konuştum, sonrada 2komşum kahveye geldiler baya oturduk, sonra halam yakından geçiyormuş o geldi kahveye onla oturduk birazda....
daha yeni sakinledim, pcyi bile çok sonra kapatabildim öylece açık kaldı: )
daha evin işi öylece duruyor....
valiz öylece duruyor
neyse hallederiz bakalım.....
şimdide bir yağmur yağıyor nasıl dışarda, hortumdan akarcasına.....
mis gibi toprak kokusu geldi bak şimdide: ))))
Ne guzel insallah daha guzellerini yasarsiniz berabergeçmişi okumak bugünde kaldı sanırsam...
neyse bi ara okurum artık boş vaktimde.
annemden gelirken ayağımıda sürümedim ama....: ))))
tatilimiz de kalma süremiz kısıtlı olduğu için yorucu olsada güzeldi şükür: )
eşimde görmüş oldu, evlendik evleneli ilk tatilimiz bu eşimle: )))) balayına bile gitmemiştik....
3senedir ilk: ))))
böyle işte....
sağol canım iyiyim çok şükür
sen nasılsın
Allah kavuştursun
Afiyet olsun bende yapim bi kahve
Ne guzel insallah daha guzellerini yasarsiniz beraber
Yok canim eltim arastiriyo dr buyuk ihtimal 15 tatile birakicam tabi gecen haftaki gibi olmazsam ara ara cok rahatsiz ediyor kizim 8.sinifta malum teog sinavlari var kismet artik cok bunalirsam bi araya sikistiririm ya dasenin ameliyat günün bellimi daykocum?
Yok canim eltim arastiriyo dr buyuk ihtimal 15 tatile birakicam tabi gecen haftaki gibi olmazsam ara ara cok rahatsiz ediyor kizim 8.sinifta malum teog sinavlari var kismet artik cok bunalirsam bi araya sikistiririm ya da
Sagol canimanladım canım, hayırlısı olsun inşaallah, tekrar çok geçmiş olsun daykom benim...
Bugun okulda cogu kisi taniyamadi beni cokk sasirdilar
Kizimin arkadaslari bile uzaktan taniyamadik cok zayiflamissin dediler
Bugun bozmus olabilirsin ama motivasyonunu hemen kaybetme yarin daha guzel olur biraz daha dikkat edersin dengelenir degilmiTsk yena beni dikkate alan birini bulmak güzel:) bu sabah Miniklerin okulu hastane eczane derken aksama kadar gayet kontrollü olmusken aksam tavada hamsilere dalmis halde buldum kendimidakika bir gol bir günümü motivasyonumu mahvettim
Uzerime alindim bunuBen cok zayiflamissin denildiği zaman hızla kilo aldim her defasında inşallah sen hep zayif ve saglikli kalırsın
Kolay gelsin canimneyse bende kaçar işlere: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?