Benimde ilk hedef 70 sonra duruma gore 65 olabilirZaten sana hitaben soyledim daykocum:) bende evlendikten sonra hic cok zayif olamadım ama simdi de hedefim 36 beden degil yakismayacagini düşünüyorum
Hedefim 63kilolar belki alisirsam kendimi zayif görmeye hedefimi buyutebilirim neden olmasin:)
Boyun kac canimZaten sana hitaben soyledim daykocum:) bende evlendikten sonra hic cok zayif olamadım ama simdi de hedefim 36 beden degil yakismayacagini düşünüyorum
Hedefim 63kilolar belki alisirsam kendimi zayif görmeye hedefimi buyutebilirim neden olmasin:)
Hayirli olsun bol basarili bir egitim hayatiniz olur insallahSelam kızlar
Haftasonu ugrayamadım malum cumartesilerim temizlikle geçiyor
Pazar da mangala pikniğe gittik
Haftasonu göz açıp kapayınvaya kadar gecti
Serviste telefondan oldum geçmişi
Hepinizi cok cok öpüyorum
Benim de büyük oğlum anasınıfına başladı bugun nasıl gecti merak ediyorum
Uyuyormuş evde
Esim cocukları da yedirmiş gidince ben de artık birşeyler atıştıracağım eve gidince yediklerimi de yazarım
Optüm sizi tekrar
Canim zamanla kuculuyor ben de ilk zamanlar cok bilirim migdemin guruldayarak isyan ettigini sen kararli olunca her sey yoluna giriyorBen tabak kucultup onunla yetinmeyi bir ogrensem zaten sorun kalmayacak arakadasim yaaaamide mide degil cuval sanki
Benimde 1681.69 senin?
Sagol canimAfiyet olsun daykocum:)
Allah ağız tadıyla yemeyi nasibetsin asucumİyi geceler
Domatesleri hallettim bugün biraz da yürüdüm dizimden dolayı fazla yürüyemiyorum malesef
Tam diyet yaptım sayılmaz
Bir de eşimle beraber maydanoz limon kürüne başladık faydası olur inşallah
Bugün okula başlayan yavrulara zihin açıklığı dilerim
Âmin daficim inşallah Allah hepimizin ağız tadını bozmasınAllah ağız tadıyla yemeyi nasibetsin asucum
canım zayıflamana katkısı ne olur bilmiyorum ama tansiyonunu dengeler ve çok dinç hissedersin kendini. kesinlikle çok faydalı bir kür. bende yapmak istiyorum ama kısmet olursa bu hafta köye gidicem ( bahçe duvarı yapılacak ) köyde düzenli kullanamam. önümüzdeki hafta yapabilirim inşallah
hayırlı akşamlar kızlar
bugün evde olunca sıkıldım biraz. bir süre kk. da her yere girip çıktım sonrada kalkıp mutfağa gittim. birazcık un varmış üç yumurta kıdım üç bardakta süt koydum hamur yoğurdum. altı beze oldu . onları açtım pizzamatikte hafiften alt üst ettim sonrada erişte kestimakşamüstü eşim aradı babamıda getiriyorum dedi. yemeğim çorbam vardı hemen birazcıkta taze erişteden pişirdim. çok lezzetli geldi. ekmek hiç yemedim ama 1 tabak dolusu erişte yedim şu anda inanılmaz rahatsızım midem hazmetmedi . alışmışız hafif yemeye çok ağır geldi bana nasıl eritirim bilmiyorum gidip asansörle sekizinci kata kadar çıkıp insemmiki faydası olurmu acaba
Canim zamanla kuculuyor ben de ilk zamanlar cok bilirim migdemin guruldayarak isyan ettigini sen kararli olunca her sey yoluna giriyor
Afiyetle yeyin canim dun yarim diyet bugun tam olurİyi geceler
Domatesleri hallettim bugün biraz da yürüdüm dizimden dolayı fazla yürüyemiyorum malesef
Tam diyet yaptım sayılmaz
Bir de eşimle beraber maydanoz limon kürüne başladık faydası olur inşallah
Bugün okula başlayan yavrulara zihin açıklığı dilerim
Gunaydin bonus hanimcim nasilsiniz acepGünaydın hamınıza... bi gün girmedik 5 sayfa geçmiş olmuş buda iyi :)
seni eseflen kınıyorum dafi ablacım o ne güzel erşşte tarifi öyle
İnş çıkmışındır 8 katı
Yok köy tereyağıyla muhabetteydim la bakamamışım o araUykum var
Bonus sende telefonu acik unutup uyudunmu
Bak yaaa tereyag diyoo bende bu sabah cikardim tereyagi ekmek kizarttim yedimmi tabiki hayirrrr cok kacirmadin insallahYok köy tereyağıyla muhabetteydim la bakamamışım o ara
nur hanım anca attı yorgunluğunu bugün gelir akşam bi bakim diyodu. Düğünü kendine sorarsında iyi geçmiş bence
Eşi izinde çocukla evde olunca rahat giremedi yevrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?