Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

GÜNAYDIN KIZLAR
AKALİ SU DİYETİNE MERHABA DİYİP 4 GÜN İÇİP 4 DÜNDEDE 1,8 KİLO VERİP SONRASINDA YOĞUNLUKTAN TEMBELLİKTEN UNATAN BEN HEPİNİZİ SELAMLIYORUM

KIZIM 14 AYLIK HALA ANNE SÜTÜ ALIYOR ONDAN MIDIR YOKSA BENİM PİS BOĞAZLILIĞIMDANMIDIR BİLMEM BEN NE YAPSAM OLMUYOR MİDEMİN KAZIN
MA SESİ İLE BAŞA ÇIKAMIYORUM

BESLENMEMİ DÜZENE OTURTAMADIM ALA ÖKÜZ GİBİ YİYORUM VE YEDİKTEN SONRADA MALUM PİŞMANLIK

TABİ YUKARDA VERDİĞİM DEDİĞİM GIRAMCIKLAR GERİ GELDİ DEMEME GEREK YOK SANIRIM ALLAH SONUMU HAYIR EDE Bİ EL ATIN ŞU GARİBANA YA İŞ EV 2 ÇOCUK BİTTİM BEN İŞ YERİMDE ÇOK HAREKTSİZİM MASA BAŞI EV LE İŞ ARASI YÜRÜME MESAFESİNDE DEĞİL DOLMUŞ KULLANMAM GEREKİYO YÜRÜNE BİLİR AMA EVDEKİ ÇOCUKLAR BENİ BEKLİYO ZMN KAYBETMEMEM GEREKİYOR EVE GİT KIZLA İLGİLEN OĞLANLA İLGİLEN YEMEK HAZIRLA YE TOPLA HOP BİDAHA OĞLANLA ÖDEVLERİ İLE İLGİLEN (BU ARADA KIZI BABASI OYALAR) SONRA KIZIN UYKU SAATİ UYUT ANA Bİ BAKMIŞIM SAAT 11 O SAATTEN SONRA NEREYE SPOR YAPMAYA ÇIKICAN :s YORGUNLUKTAN HAL KALMIYOR ZTN KIZ DA HALA GECE 1 SEFER UYANIYOR HOP YATAĞA SBH 7 DE KALK HAZIRLAN İŞE GEL BU DÖNGÜNÜN NERESİNE SPOR YERLEŞTİRE BİLİRİM BEN

Ayyy sana da enerji dopingi lazim emzirdigin icin pek bisi diyemiyorum en azindan beyaz ekmek ve sekeri cikarabilirsin ogunlerden belki de kullanmiyorsundur ama bilmedigim icin ilk onlar geldi aklima

Bak yaaa tereyag diyoo bende bu sabah cikardim tereyagi ekmek kizarttim yedimmi tabiki hayirrrr cok kacirmadin insallah
Hakli esler evde olunca girilmiyo bizimki cok kiziyor
köyden geldi ya organik valla sevdiğimden değil sırf bebek beslensin diye
Bana bi enerji dopingi lazim ne yapsamki?

Kaldırmadan verimmi bi dilim üstüne balda sürim (hain bınıs şeytan bınıs)

Tabi canim tabiiii hep bebek icin
Hain bınıs yarin sabah benim icinde ye 1 dilim, cok ariyacan bu gunleri sen dogur hele

Korkutma la zaten doğum korkusu sardı iyice. işte gelince yeniyo teyzem köyden istanbula gelince bitecek köy ürünleri faslıda :) komşu köylerdende gelenlerden yedim ben hiçbiri teyzeminki gibi değil. Rahmetli annanemin elinin lezzeti meşhurmuş teyzeme kaldı sonra

Afiyet olsun o zaman yarasin bebise,eline saglik teyzenin de

Demek arada hamile olduğumu unutuyonuz ben büyüyen göbeğimin resmini koyimde bakın daha unuturmusunuz

iki üç aylık tatilden sonra bugün sessizlik evde yalnız olmanın verdiği rahatlık bi çay keyfi yapmışımki sorma dayko şiştim ama pişman değilim

Her ne kadar kızım tepemden inmediysede azmettim ve içtim çayımı yerde yayılarak tv izleyerek

Afiyet olsunnn
Bende balkonda ettim kahvaltimi esim 8`de kizim da 10-15 dk sonrasi gidiyor kahvaltida 1 bardak cay,1 fincan da yesil cay ictim
Kahve icmem lazim ayilamadim hala ,kiza dedim gelirken taze kahve al insallah oglende gelirken alir

Kolay gelsin canim
gecen esim detakiliyordu dukkanda kocaman bi nazarlik var getirimde boynuna tak diye

: ))))))))

kür için kolay gelsin ablam, şifa olur inşaallah...
annemin tansiyonu ilaçlara rağmen 16-17den aşağı düşmüyordu, bu kürü yaptı normale indi tansiyonu.
sizede her türlü fayda eder inşaallah...

selamun aleykum.. okul başladı gidip geliyoruz.. pek girip yazamasam da çok çok kötü durumda değilim. yerimde sayıyorum. reglim 4 gün gecikti.. inşallah bi sürprizle karşılaşmam..
bi süre gelip yazamazsam ve tablo yapılırsa izinli yazabilirseniz sevinirim... hep gelemesem de cumaları kilo bildirim yapmaya çalışırım...
dualarınıza talibim.. Allah'a emanet.....

iyi akşamlar pek uğrıyamadım 2 gündür okul moduna girmeye çalışıyoruz. ilk gün okuldaydım, bugünde okul ihtiyaçlarımızı aldık. okul başladı benim gezmelerde başladı, sabah kahvaltıda arkadaş da patates kızartması yedim puuff akşamı hafif geçirmeye çalıştım ama bakalım şu andada yeşil çay içiyorum yeni aldım şu doğadan marka büyülü bohçasının gülü yeşil çayını aldım tadı harika tavsiye ederim :)

hayırlı akşamlar kızlar
bugün hiç uğrayamadım. sabah vize işlemleri başlatmak için dışarıya çıktım. ( kurban bayramından sonra almanyaya düğüne gitmek istiyoruz ) işveren olduğumu söylemiştim vergi mükellefi olduğumu ispatlayan belge istediler. gidip belgeyi aldım. eve girdim telefon çaldı. ablamın kv. si vefat etmiş. hemen hazırlanıp köye gittik. akşam tebarekeden sonra döndük. yarın kalan işlemleri tamamlayıp tekrar köye gidebilirim. bu hafta köydeki işleri toparlayabilmek için bütün hafta köyde olucam. salıya kadar ancak dönerim. beni bu hafta izinli yazarsanız sevinirim.
Günaydın hamınıza... bi gün girmedik 5 sayfa geçmiş olmuş buda iyi :)

seni eseflen kınıyorum dafi ablacım o ne güzel erşşte tarifi öyle

İnş çıkmışındır 8 katı

çıktım çıktım hemde asansörle

kızlar nur a kızalımmı bizi düğüne davet etmedi
etseydi + 90 adına giderdim ben komşuyuz şunun şurası

Allah yar ve yardımcın olsun inşaallah canım...
kendini ozletme...

başınız sağolsun.
işlerinde kolay gelsin ablacım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…