Ayyy sana da enerji dopingi lazim emzirdigin icin pek bisi diyemiyorum en azindan beyaz ekmek ve sekeri cikarabilirsin ogunlerden belki de kullanmiyorsundur ama bilmedigim icin ilk onlar geldi aklimaGÜNAYDIN KIZLAR
AKALİ SU DİYETİNE MERHABA DİYİP 4 GÜN İÇİP 4 DÜNDEDE 1,8 KİLO VERİP SONRASINDA YOĞUNLUKTAN TEMBELLİKTEN UNATAN BEN HEPİNİZİ SELAMLIYORUM
KIZIM 14 AYLIK HALA ANNE SÜTÜ ALIYOR ONDAN MIDIR YOKSA BENİM PİS BOĞAZLILIĞIMDANMIDIR BİLMEM BEN NE YAPSAM OLMUYOR MİDEMİN KAZIN
MA SESİ İLE BAŞA ÇIKAMIYORUM
BESLENMEMİ DÜZENE OTURTAMADIM ALA ÖKÜZ GİBİ YİYORUMVE YEDİKTEN SONRADA MALUM PİŞMANLIK
TABİ YUKARDA VERDİĞİM DEDİĞİM GIRAMCIKLAR GERİ GELDİ DEMEME GEREK YOK SANIRIM ALLAH SONUMU HAYIR EDE Bİ EL ATIN ŞU GARİBANA YA İŞ EV 2 ÇOCUK BİTTİM BENİŞ YERİMDE ÇOK HAREKTSİZİM MASA BAŞI EV LE İŞ ARASI YÜRÜME MESAFESİNDE DEĞİL DOLMUŞ KULLANMAM GEREKİYO YÜRÜNE BİLİR AMA EVDEKİ ÇOCUKLAR BENİ BEKLİYO ZMN KAYBETMEMEM GEREKİYOR EVE GİT KIZLA İLGİLEN OĞLANLA İLGİLEN YEMEK HAZIRLA YE TOPLA HOP BİDAHA OĞLANLA ÖDEVLERİ İLE İLGİLEN (BU ARADA KIZI BABASI OYALAR) SONRA KIZIN UYKU SAATİ UYUT ANA Bİ BAKMIŞIM SAAT 11 O SAATTEN SONRA NEREYE SPOR YAPMAYA ÇIKICAN :s YORGUNLUKTAN HAL KALMIYOR ZTN KIZ DA HALA GECE 1 SEFER UYANIYOR HOP YATAĞA SBH 7 DE KALK HAZIRLAN İŞE GEL BU DÖNGÜNÜN NERESİNE SPOR YERLEŞTİRE BİLİRİM BEN
köyden geldi ya organik valla sevdiğimden değil sırf bebek beslensin diyeBak yaaa tereyag diyoo bende bu sabah cikardim tereyagi ekmek kizarttim yedimmi tabiki hayirrrr cok kacirmadin insallah
Hakli esler evde olunca girilmiyo bizimki cok kiziyor
Bana bi enerji dopingi lazim ne yapsamki?
Tabi canim tabiiii hep bebek icinköyden geldi ya organik valla sevdiğimden değil sırf bebek beslensin diye
Kaldırmadan verimmi bi dilim üstüne balda sürim (hain bınıs şeytan bınıs)
Tabi canim tabiiii hep bebek icin
Hain bınıs yarin sabah benim icinde ye 1 dilim, cok ariyacan bu gunleri sen dogur hele
Afiyet olsun o zaman yarasin bebise,eline saglik teyzenin deKorkutma la zaten doğum korkusu sardı iyice. işte gelince yeniyo teyzem köyden istanbula gelince bitecek köy ürünleri faslıda :) komşu köylerdende gelenlerden yedim ben hiçbiri teyzeminki gibi değil. Rahmetli annanemin elinin lezzeti meşhurmuş teyzeme kaldı sonra
Demek arada hamile olduğumu unutuyonuz ben büyüyen göbeğimin resmini koyimde bakın daha unuturmusunuz
iki üç aylık tatilden sonra bugün sessizlik evde yalnız olmanın verdiği rahatlık bi çay keyfi yapmışımki sorma dayko şiştim ama pişman değilim
Her ne kadar kızım tepemden inmediysede azmettim ve içtim çayımı yerde yayılarak tv izleyerek
Actim o ne giymis oyleBu banu alkan şakamı ya şovu açsana dayko
Kolay gelsin canim
gecen esim detakiliyordu dukkanda kocaman bi nazarlik var getirimde boynuna tak diye
İyi geceler
Domatesleri hallettim bugün biraz da yürüdüm dizimden dolayı fazla yürüyemiyorum malesef
Tam diyet yaptım sayılmaz
Bir de eşimle beraber maydanoz limon kürüne başladık faydası olur inşallah
Bugün okula başlayan yavrulara zihin açıklığı dilerim
Günaydın hamınıza... bi gün girmedik 5 sayfa geçmiş olmuş buda iyi :)
seni eseflen kınıyorum dafi ablacım o ne güzel erşşte tarifi öyle
İnş çıkmışındır 8 katı
selamun aleykum.. okul başladı gidip geliyoruz.. pek girip yazamasam da çok çok kötü durumda değilim. yerimde sayıyorum. reglim 4 gün gecikti.. inşallah bi sürprizle karşılaşmam..
bi süre gelip yazamazsam ve tablo yapılırsa izinli yazabilirseniz sevinirim... hep gelemesem de cumaları kilo bildirim yapmaya çalışırım...
dualarınıza talibim.. Allah'a emanet.....
hayırlı akşamlar kızlar
bugün hiç uğrayamadım. sabah vize işlemleri başlatmak için dışarıya çıktım. ( kurban bayramından sonra almanyaya düğüne gitmek istiyoruz ) işveren olduğumu söylemiştim vergi mükellefi olduğumu ispatlayan belge istediler. gidip belgeyi aldım. eve girdim telefon çaldı. ablamın kv. si vefat etmiş. hemen hazırlanıp köye gittik. akşam tebarekeden sonra döndük. yarın kalan işlemleri tamamlayıp tekrar köye gidebilirim. bu hafta köydeki işleri toparlayabilmek için bütün hafta köyde olucam. salıya kadar ancak dönerim. beni bu hafta izinli yazarsanız sevinirim.
çıktım çıktım hemde asansörle
kızlar nur a kızalımmıbizi düğüne davet etmedi
etseydi + 90 adına giderdim benkomşuyuz şunun şurası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?