Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamun aleyküm güzeller.
biraz sonra işlerimi helletmek için evden çıkıcam. çıkmadan önce bir selam vereyim dedim.
Allah yar ve yardımcın olsun inşaallah canım...
kendini ozletme...

başınız sağolsun.
işlerinde kolay gelsin ablacım.....
sağol meyracım Allah razı olsun.
hüzünlü bir günü geride bıraktık. dünyadan bir güzel insan geçti. çok iyi bir insandı rahmetli. önemli olanda bunu söyletebilmek. bu kadıncağızda bunu her zerresiyle hakedecek kadar iyi ve güzel bir insandı. mekanı cennet olsun.

çayımı içtim elhamdulillah...
bizim burda sabah oldu artık: )
bugunun ilk gunaydını benden olsun,
GÜNAYDIN kızlar....
kocaman öpüyorum hepinizi: ***
günaydın meyracım. bende hepinize hayırlı bir gün diliyorum.
HAYIRLI SABAHLAR

Bak ya epey kalori harcamisindir sen yazik sana :) sen deyince hatirladum nur benide cagirmadi

1saat önce wcye diye uyandım uyanış o uyanış hala zerre uykum yok....
3gundurde kafayı yemekle bozdum, ne ekmekler yedim sormayın.....
çıldırıciğim.......
Bi deli gordum sanki

Selam mercimeg sana hak vermemek elimde değil ben de senin gibiyim 7 de kalk işe git 8 de eve gel yemek bulaşık vs mutfaktan 9 buçuktan önce çıkamıyorum sonra biraz çocuklarla oyna uyur saat 11 oluyor dinlenmeye bile vakit yok nasıl geçecek böyle hayat

Günaydın kızlar
Meyra neden uyuyamadın ki kafana birşeyler takılmıştır bilinçaltında farkında bile olmayabilirsiniz öyle birsey mi

Ben de servisteyim işe gitmece
Hayır çalışmasam da evde sıkılacağım
2 doğum iznimde de sıkılmıştım işe başlayınca da dünya var demiştim
Ama çalışmak da zorunluluk olunca zor geliyor

cok haklisin bence de ama belki bbeslenmeiile halledebilirsin bu işi illa egzersiz de olsun işin icinde diyorsan 8 dakikada forma girmeyi sağlayacak sıkı egzersizler var sabah 10dk erken kalkip bunu yapabilirsin belki

Selam bu arada:) dün hiç ugrayamadim misafirler yemek icmek derken bi gun daha elimden kaydi iyisiyle kotusuyle:) ne demek istediğim anlasildi galiba bu sabah cocuklari gönderdim okula simdi sizlere biraz bakayim dedim kalkip evi toparlayacagim dum akşam kosu aletinin tamiri için geleceklrdi misafir vardi kabul edemedim arayim da gelsinler bari gunde yarim saat tempolubir yürüyüş beni motive de eder insallah

kolay gelsin daficim gunun hayırlı gecsin inşallah

Gunaydinnnn hamarat hatunlar
Bende yaseminli olanini almistim gercekten cok hostu tadi
kahvalti sofralarina dikkat
Basiniz sagolsun canim
Kolay gelsin islerinde de
çayımı içtim elhamdulillah...
bizim burda sabah oldu artık: )
bugunun ilk gunaydını benden olsun,
GÜNAYDIN kızlar....
kocaman öpüyorum hepinizi: ***
Gunaydinnnn bende seni kocamannn optum
Kolay gelsin canim
Hadi bana kolay gelsin
Hadi sana da kolay gelsin

Ben ayilamadim daha
Sabah kizla sac kavgasi yaptik sanki mubarek evlat dugune gidecek her sabah baska model yapiyor, begenmiyor birde basimda mizmizlaniyor oldumu anne diye ,olmus diyorum yok ben begenmedim deyip bozuyo sonra oylemi yapsam yok boylemi yapsam en sonunda dedim kestirecem saclarini kisacik hic derdin olmiyacak bak
Birde saclari dalgali gur zor sekil veriliyo
Bizim zamanimiz da oylemiydi ya pelik orulecek ya kisa kesilecek
Neyse onlarin ardindan yataklari topladim,kahvalti ettim
Simdi de makineyi bosaltim,yemek isini halledim oglene kadar kiz okuldan gelince de pazara gideriz tarhana ya niyetledim bu hafta malzeme alirim biraz ya kismet artik

Hayırlı sabahlar
Daficim başınız sağolsun işlerinde kolay gelsin
Ben bugün erkenciyim öğleden sonra arkadaşa gideceğim yemeklerimi yapıyorum şimdi
Diyet namına bişey yok hayatımda şu an sadece maydanoz kürüne devam ediyorum şifa niyetine ama buralardayım yine de

Sifa olsun insallah

allah rahmet eylesin inşaallah....
önemli olan güzel gidebilmek, ne mutlu bu kişiye....
tabi böyle kişileri kaybetmekte ayrı bir hüzün malesef: (
rabbim hepimizi cennetinde kavuştursun inşaallah ablacım.

Bi deli gordum sanki

aynen: )

canım 1gün önce tamda gece bu saatlerde rgl ağrısıyla sabah 5,5a kadar kıvranmış uyuyamamıştım, beynim onun tekrarını verdi sanırsam bana: ))))
yoksa başka bir sıkıntım yoktu şükür.

inşaallah canım...
canım diyetin yada kilo vermenin ayrılmaz bir parçasıda nedir biliyormusun? motive sorunu: )
motive sorunu yaşamazsan olmaz: )
yani bunu kafana takma, bugün motive olamazsın ama yarın olursun.... tek düze birşey değil yani bence bu kilo verme işi....
senin burcun ne özel olmazsa?

hele benim annem kısa saç delisi: ))))
çok küçükken genelde kısacık kestirirdi saçımı: ) hep berberde saçın boyutu hakkında muhalefetlik yaşardık annemle: )
gerçi hala aynı annem, annem geçen ben kuaföre giderken iyice kısa kessin diye sesleniyo arkamdan: )))
derdi neyse annemin bu saçla: )
ahhh canım annem benim...... kıyamam ona: (
birden duygusala bağladım bak şimdi
DÜNYA işte........
neyse.....
tarhana işinde kolay gelsin canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…