Canim niye ozel olsun aslan burcuyum ben burcumda nasıl etkileniyorum bilgim yok ama gerçekten motive oldugumda aylarcca iyi bir diyete imza atabilyorum ama o havami bir soz bir bakış bi olay indirebiliyor bir daha da aylarca duzelemiyorumallah rahmet eylesin inşaallah....
önemli olan güzel gidebilmek, ne mutlu bu kişiye....
tabi böyle kişileri kaybetmekte ayrı bir hüzün malesef: (
rabbim hepimizi cennetinde kavuştursun inşaallah ablacım.
aynen: )
canım 1gün önce tamda gece bu saatlerde rgl ağrısıyla sabah 5,5a kadar kıvranmış uyuyamamıştım, beynim onun tekrarını verdi sanırsam bana: ))))
yoksa başka bir sıkıntım yoktu şükür.
inşaallah canım...
canım diyetin yada kilo vermenin ayrılmaz bir parçasıda nedir biliyormusun? motive sorunu: )
motive sorunu yaşamazsan olmaz: )
yani bunu kafana takma, bugün motive olamazsın ama yarın olursun.... tek düze birşey değil yani bence bu kilo verme işi....
senin burcun ne özel olmazsa?
hele benim annem kısa saç delisi: ))))
çok küçükken genelde kısacık kestirirdi saçımı: ) hep berberde saçın boyutu hakkında muhalefetlik yaşardık annemle: )
gerçi hala aynı annem, annem geçen ben kuaföre giderken iyice kısa kessin diye sesleniyo arkamdan: )))
derdi neyse annemin bu saçla: )
ahhh canım annem benim...... kıyamam ona: (
birden duygusala bağladım bak şimdi
DÜNYA işte........
neyse.....
tarhana işinde kolay gelsin canım....
Canim niye ozel olsun aslan burcuyum ben burcumda nasıl etkileniyorum bilgim yok ama gerçekten motive oldugumda aylarcca iyi bir diyete imza atabilyorum ama o havami bir soz bir bakış bi olay indirebiliyor bir daha da aylarca duzelemiyorum
benim burcu da yorumlarsin belki:) olmami?anladım canım.
ben burçlara ilgili olduğum için sordum burcunuda canımcım.
benim burcu da yorumlarsin belki:) olmami?
valla ayni ben iste :) burcumun ozelliklerini tasidigimi soylerler zaten. iyi anlasacagiz demek ne guzel:) senin burcun nedir meyracimcanım aslan benim en iyi anlaştığım burçtur: )
aslanlar genelde öz güveni yüksek kişilerdir, disiplinlidirler, bakımlıdırlar, bakıma önem verirler, lüksü severler, gururludurlar, pof poflanmaktan çok hoşlanırlar, en ufak hakaret vari söz bile onları çok üzer....
arada kızınca aslan gibi kükreyiverirler....
eğrisiyle doğrusuyla bildiklerim bunlar canım: )
eksi yönleride yazdım ama herkesin bir eksi yönü bir artı yönü muhakkak vardır zaten: )
nasıl uydumu sana?
valla ayni ben iste :) burcumun ozelliklerini tasidigimi soylerler zaten. iyi anlasacagiz demek ne guzel:) senin burcun nedir meyracim
Sagol canim afiyet olsun sanadaselamün aleyküm...
ben kahvemi yudumluyorum şuan daykom, sen nerdesin?: )
iş yapıyorsan kolay gelsin canım benim
bende memnun oldum canımmemnun oldum canımcım tanıştığımıza: )
bende koç burcuyum.
Bazen bende de oluyor bu durumda başlamak bitirmenin yarisidir deyip ise baslamak en iyisi bir işin ucundan tutup başlayınca bitiveriyor her şey bazen baslamak da insanin işine gelmiyor tabi ona çözüm henuz bulamadım :)öf havalardanmıdır nedir canım hiç iş falan yapmak istemiyor 2gündür: (
havalardan heralde....
yarında günüm var gideceğim.
cok is yapmissin be dayko okurken yoruldum:) bende hastane eczane ksyinvalideye caya derken yoruldum su hastaneye herkesle gidiyorum herkesin işine gidiyorum bi kendi işim icin gidemedim gecen gun fenalik geçirdim baygınlık çarpıntı arastiramadim neden diyeSagol canim afiyet olsun sanada
Oglen yagmur bastirinca okula kizi almaya gittim ordan da anneme siparislerini aldim onun da sonra kizi okula birakip pazara gittim tekrar okula gittim kizi aldim annemin siparisleri biraktik hadiii bi daha pazara kizim hamsi istedi onu aldik eve ancak gelebildim simdi bi kahve ictim mutfaga giricem kismetse once baliklari temizliyeyim ardindan domatesler biberler beni bekler
Yahu cok isim varmis benim haydin hoskalin opuyorum hepinizi
Gecmis olsun insallah onemli bisi degildirbende memnun oldum canım
Bazen bende de oluyor bu durumda başlamak bitirmenin yarisidir deyip ise baslamak en iyisi bir işin ucundan tutup başlayınca bitiveriyor her şey bazen baslamak da insanin işine gelmiyor tabi ona çözüm henuz bulamadım :)
cok is yapmissin be dayko okurken yoruldum:) bende hastane eczane ksyinvalideye caya derken yoruldum su hastaneye herkesle gidiyorum herkesin işine gidiyorum bi kendi işim icin gidemedim gecen gun fenalik geçirdim baygınlık çarpıntı arastiramadim neden diye
sağolasın canim acile gotuduler eltimle kayinvalidem sagolsunlar. Doktor sıkıntın mi var cok stres yapmis olabilirsin dedi kardiyoloji yönlendirdi ama gidemedim dahaGecmis olsun insallah onemli bisi degildir
Dugune gidecektin galiba yurtdisina. Okudugumda bennde zor iş diye düşünmüştüm elalem memleketinde istemiyor bizi ne kadar zorluk cikarirsak o kadar iyi derdinde yinede kolay gelsin
geçmiş olsun canımsağolasın canim acile gotuduler eltimle kayinvalidem sagolsunlar. Doktor sıkıntın mi var cok stres yapmis olabilirsin dedi kardiyoloji yönlendirdi ama gidemedim daha
sağolasın canim acile gotuduler eltimle kayinvalidem sagolsunlar. Doktor sıkıntın mi var cok stres yapmis olabilirsin dedi kardiyoloji yönlendirdi ama gidemedim daha
evet canım vize alabilirsek düğüne gitmek istiyoruz. kısmet bakalım
öyle deme işinin kıymetini bil, bugün işden ayrılsan yine işini özliyceksin biliyorsun:) senin sıkıntının nedeni birazda evinle işinin arasının fazla olması işine yakın bir yerde oturmanın imkanı olsaydı keşke...Günaydın kızlar
Meyra neden uyuyamadın ki kafana birşeyler takılmıştır bilinçaltında farkında bile olmayabilirsiniz öyle birsey mi
Ben de servisteyim işe gitmece
Hayır çalışmasam da evde sıkılacağım
2 doğum iznimde de sıkılmıştım işe başlayınca da dünya var demiştim
Ama çalışmak da zorunluluk olunca zor geliyor
“Anne başta tâç imiş,
Her derde ilâç imiş,
Bir evlât pir olsa da,
Anaya muhtaç imiş,”
Gunaydinnnn hamarat hatunlar
Bende yaseminli olanini almistim gercekten cok hostu tadi
kahvalti sofralarina dikkat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?