Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim niye ozel olsun aslan burcuyum ben burcumda nasıl etkileniyorum bilgim yok ama gerçekten motive oldugumda aylarcca iyi bir diyete imza atabilyorum ama o havami bir soz bir bakış bi olay indirebiliyor bir daha da aylarca duzelemiyorum

anladım canım.
ben burçlara ilgili olduğum için sordum burcunuda canımcım.

benim burcu da yorumlarsin belki:) olmami?

canım aslan benim en iyi anlaştığım burçtur: )
aslanlar genelde öz güveni yüksek kişilerdir, disiplinlidirler, bakımlıdırlar, bakıma önem verirler, lüksü severler, gururludurlar, pof poflanmaktan çok hoşlanırlar, en ufak hakaret vari söz bile onları çok üzer....
arada kızınca aslan gibi kükreyiverirler....
eğrisiyle doğrusuyla bildiklerim bunlar canım: )
eksi yönleride yazdım ama herkesin bir eksi yönü bir artı yönü muhakkak vardır zaten: )
nasıl uydumu sana?

valla ayni ben iste :) burcumun ozelliklerini tasidigimi soylerler zaten. iyi anlasacagiz demek ne guzel:) senin burcun nedir meyracim

selamün aleyküm...
ben kahvemi yudumluyorum şuan daykom, sen nerdesin?: )
iş yapıyorsan kolay gelsin canım benim
Sagol canim afiyet olsun sanada
Oglen yagmur bastirinca okula kizi almaya gittim ordan da anneme siparislerini aldim onun da sonra kizi okula birakip pazara gittim tekrar okula gittim kizi aldim annemin siparisleri biraktik hadiii bi daha pazara kizim hamsi istedi onu aldik eve ancak gelebildim simdi bi kahve ictim mutfaga giricem kismetse once baliklari temizliyeyim ardindan domatesler biberler beni bekler
Yahu cok isim varmis benim haydin hoskalin opuyorum hepinizi

ben geldiiimm
ama işim var hemen gidicem.
bütün gün koşuşturmaktan canım çıktı . kızlar ne zormuş bu işler. bitmek bilmedi kızıp vazgeçecem gitmekten. ne kjadar çok zorluk çıkartıyorlar herşeyimizi didik didik araştırıyorlar bu kadar zormu yurt dışına çıkmak. biz geleni alıyoruz.
neyse halkledemedik bir sürü şey istediler. uçak bileti rezervesyonuna kadar istiyorlar ve vize verip vermiycekleri belli değil. vermezlerse sanırım yatırılan parayıda iade etmiyorlarmış.
neyse kalan işleri önümüzdeki hafta halledicez artık.
kızlar alıntılarımı ekliyemedim yine. hepiniz çok sağolun hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.

memnun oldum canımcım tanıştığımıza: )
bende koç burcuyum.
bende memnun oldum canım

öf havalardanmıdır nedir canım hiç iş falan yapmak istemiyor 2gündür: (
havalardan heralde....
yarında günüm var gideceğim.
Bazen bende de oluyor bu durumda başlamak bitirmenin yarisidir deyip ise baslamak en iyisi bir işin ucundan tutup başlayınca bitiveriyor her şey bazen baslamak da insanin işine gelmiyor tabi ona çözüm henuz bulamadım :)
cok is yapmissin be dayko okurken yoruldum:) bende hastane eczane ksyinvalideye caya derken yoruldum su hastaneye herkesle gidiyorum herkesin işine gidiyorum bi kendi işim icin gidemedim gecen gun fenalik geçirdim baygınlık çarpıntı arastiramadim neden diye

["dafi, post: 36951859, member: 367760"]ben geldiiimm
ama işim var hemen gidicem.
bütün gün koşuşturmaktan canım çıktı . kızlar ne zormuş bu işler. bitmek bilmedi kızıp vazgeçecem gitmekten. ne kjadar çok zorluk çıkartıyorlar herşeyimizi didik didik araştırıyorlar bu kadar zormu yurt dışına çıkmak. biz geleni alıyoruz.
neyse halkledemedik bir sürü şey istediler. uçak bileti rezervesyonuna kadar istiyorlar ve vize verip vermiycekleri belli değil. vermezlerse sanırım yatırılan parayıda iade etmiyorlarmış.
neyse kalan işleri önümüzdeki hafta halledicez artık.
kızlar alıntılarımı ekliyemedim yine. hepiniz çok sağolun hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.
[/QUOTE] Dugune gidecektin galiba yurtdisina. Okudugumda bennde zor iş diye düşünmüştüm elalem memleketinde istemiyor bizi ne kadar zorluk cikarirsak o kadar iyi derdinde yinede kolay gelsin

Gecmis olsun insallah onemli bisi degildir

Dugune gidecektin galiba yurtdisina. Okudugumda bennde zor iş diye düşünmüştüm elalem memleketinde istemiyor bizi ne kadar zorluk cikarirsak o kadar iyi derdinde yinede kolay gelsin

evet canım vize alabilirsek düğüne gitmek istiyoruz. kısmet bakalım

sağolasın canim acile gotuduler eltimle kayinvalidem sagolsunlar. Doktor sıkıntın mi var cok stres yapmis olabilirsin dedi kardiyoloji yönlendirdi ama gidemedim daha
geçmiş olsun canım

iyi akşamlar arkadaşlar :)genel olarak iyi gibi görünüyorsunuz ufak tefek sıkıntılar var tabikii, eee bendende durum aynı bugün anneme gittim biraz temizlik yaptım yoruldum canım sıkın ama neye sıkın olduğunu bende bilmiyorum şu an güzel bir yağmur yağıyor. iştahımla başım derte bu cuma artı bildirmesem iyi yarın sadece proteğin günümü yapsam diyede düşünüyorum ...

sağolasın canim acile gotuduler eltimle kayinvalidem sagolsunlar. Doktor sıkıntın mi var cok stres yapmis olabilirsin dedi kardiyoloji yönlendirdi ama gidemedim daha

geçmiş olsun ihmal etmeye gelmez görünmek lazım benimde dr. gitmekle ilgili sıkıntılarım var. dün biii cildiye ye randevu alamadım aile hekimide gidip genel bir tahlil filan yaptırmak istiyorum

evet canım vize alabilirsek düğüne gitmek istiyoruz. kısmet bakalım

başınız sağolsun daficim hasta olan teyze vefat etmiş çokta iyi bahsetmişsin mekanı cenet olsun. düğününüz ne zaman inş. daha fazla zorluk çıkartmazlar şu vize işinde ama sen çoğu şeyi haledin gibii değil mi ? yarında köye geçiceksin galiba kolay gelsiin

öyle deme işinin kıymetini bil, bugün işden ayrılsan yine işini özliyceksin biliyorsun:) senin sıkıntının nedeni birazda evinle işinin arasının fazla olması işine yakın bir yerde oturmanın imkanı olsaydı keşke...

“Anne başta tâç imiş,
Her derde ilâç imiş,
Bir evlât pir olsa da,
Anaya muhtaç imiş,”

meyracım annenden de ayrıldın canın sıkıldı biraz galiba Allah kavuştursun tatlım :)

Gunaydinnnn hamarat hatunlar

Bende yaseminli olanini almistim gercekten cok hostu tadi
kahvalti sofralarina dikkat

hamarat mı ben senin daha çok hamarat olduğunu düşünüyoruum neyse aynı topikdeyiz biraz bulaşır belkii tarhana yapıyormuşsun bereketli güzel tarhanaların olsun. ben bu sene kışlık hiçbişey hazırlamadım tarhanayıda severim ama sedece evde ben içiyorum kendim içinde yapmaya üşeniyorum....

evet sofralar bu ara beni zorluyor evet yaseminli yeşil çay gördüm bidahaki sefer onu alıyım en iyisi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…