- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.411
- 178
sağol fridacım. amin inşallah. gerçekten herkesin sevdiği saygı duyduğu bir insandı. köyden şehre inmenin zor olduğu günlerde doğan çocukların ebesiydi. tarlaya giderken evde çocuklara bakıcak kimsesi olmayanların çocuk bakıcısıydı. köye gelen misafir onun yemeğini yemeden gitmezdi. ablam evlendiği günden beri birlikte oturuyorlar hiç kavga edip küstüklerini görmedim. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin.başınız sağolsun daficim hasta olan teyze vefat etmiş çokta iyi bahsetmişsin mekanı cenet olsun. düğününüz ne zaman inş. daha fazla zorluk çıkartmazlar şu vize işinde ama sen çoğu şeyi haledin gibii değil mi ? yarında köye geçiceksin galiba kolay gelsiin
ses bir ikiDafi de gelmiş maşallah
Ama ses verin gari
canım düğün bayramdan sonradaficim düğününüz ne zaman inş. daha fazla zorluk çıkartmazlar şu vize işinde ama sen çoğu şeyi haledin gibii değil mi ?
evet kısmet olursa yarın köye gidicem pazar günü büyük ablamın mevlütü var ( kp. nin seneyi devriyesi ) bütün köye yemek verecekler biraz ona yardım ederim. pazartesi küçük ablamın kv. sinin mevlit i olur. mevlitten sonrada istanbula yola çıkarız. çocuğun psikiyatri tedavisi 15 günde salı günleri. salıya kadar yokum benyarında köye geçiceksin galiba kolay gelsiin
teşekkürler asucum iyiyim çok şükür. sen nasılsın neler yapıyorsun prensesler nasılŞükür yaw sağol daficim yarım saattir sabırla bekledim valla
Nasılsın her daim yoğun bayan
Iyiyim ben de şükürteşekkürler asucum iyiyim çok şükür. sen nasılsın neler yapıyorsun prensesler nasıl
Şükür iyiyim canımselam ablam: )
nasılsın?
telden giriyorum şuan: )
benimde acilen diyete başlamam lazım en yakın vakitte, çok feci yemeye başladım ben çunku......
1hafta içinde kendimi toplasam ne güzel olur diyet babında.
yarın gunum var yarın başlayamam...
çocuklarda çok çalışıyorlar Rabbim yardımcıları olsun. bir arkadaşımın kızıda o kadar çok çalışıyor anlatamam. çok prensipleri olan bir çocuk. puanları çok güzel birçok birinciliği var. sınıf öğretmenliğini bitirdi. staj yaptı ama atanamamış çok üzülmüş.Iyiyim ben de şükür
Kızlar okula başladılar küçük bıraksan gitmeyecek nerdeyse ama büyük yoğun bu sene sınava gireceği için
Ya malesef bir de o var çalış çalış sonra boşta kal ne kötüçocuklarda çok çalışıyorlar Rabbim yardımcıları olsun. bir arkadaşımın kızıda o kadar çok çalışıyor anlatamam. çok prensipleri olan bir çocuk. puanları çok güzel birçok birinciliği var. sınıf öğretmenliğini bitirdi. staj yaptı ama atanamamış çok üzülmüş.
Aynen ben de meraktayım daficimyena neden ses vermiyor
Çok da bağımlılık yapıyor canım ben 400 lü bölümlere kadar geldim kızım devamı diyor hala kaçta bilmiyorumbir şeker kırma oyunu var biliyonuzmu kızlar?
çok sürükleyici diyorlardı, bende dünden beri oynuyorum, hakkaten çok sürükleyiciymiş: )
hangisi o ben uzun zamandır hiç oyun oynamadımbir şeker kırma oyunu var biliyonuzmu kızlar?
çok sürükleyici diyorlardı, bende dünden beri oynuyorum, hakkaten çok sürükleyiciymiş: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?