Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar ben yarin anneme gidiyorum pazara kadar ordayim beni izinli yazarsaniz sevinirim pazar gunu ablamin sevgilisinin ailesi tanismaya geliyor o yuzden orda kalcam tarti yok annemde olsada vakit kalmaz zaten

hayırlı akşamlar güzeller
sağol fridacım. amin inşallah. gerçekten herkesin sevdiği saygı duyduğu bir insandı. köyden şehre inmenin zor olduğu günlerde doğan çocukların ebesiydi. tarlaya giderken evde çocuklara bakıcak kimsesi olmayanların çocuk bakıcısıydı. köye gelen misafir onun yemeğini yemeden gitmezdi. ablam evlendiği günden beri birlikte oturuyorlar hiç kavga edip küstüklerini görmedim. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin.

Dafi de gelmiş maşallah
Ama ses verin gari
ses bir iki
ses bir iki

daficim düğününüz ne zaman inş. daha fazla zorluk çıkartmazlar şu vize işinde ama sen çoğu şeyi haledin gibii değil mi ?
canım düğün bayramdan sonra
pasaportları çıkarttık. bütün evrakı tamamladık diye düşünüyorduk ama bugün yine bir sürü şey istediler. hayırlısı bakalım
yarında köye geçiceksin galiba kolay gelsiin
evet kısmet olursa yarın köye gidicem pazar günü büyük ablamın mevlütü var ( kp. nin seneyi devriyesi ) bütün köye yemek verecekler biraz ona yardım ederim. pazartesi küçük ablamın kv. sinin mevlit i olur. mevlitten sonrada istanbula yola çıkarız. çocuğun psikiyatri tedavisi 15 günde salı günleri. salıya kadar yokum ben

Şükür iyiyim canım
Ben de aynı durumdayım bugün arkadaşta fena yedim malesef istek var ama azim yok o da gelir inşallah

Iyiyim ben de şükür
Kızlar okula başladılar küçük bıraksan gitmeyecek nerdeyse ama büyük yoğun bu sene sınava gireceği için
çocuklarda çok çalışıyorlar Rabbim yardımcıları olsun. bir arkadaşımın kızıda o kadar çok çalışıyor anlatamam. çok prensipleri olan bir çocuk. puanları çok güzel birçok birinciliği var. sınıf öğretmenliğini bitirdi. staj yaptı ama atanamamış çok üzülmüş.

Ya malesef bir de o var çalış çalış sonra boşta kal ne kötü

bir şeker kırma oyunu var biliyonuzmu kızlar?
çok sürükleyici diyorlardı, bende dünden beri oynuyorum, hakkaten çok sürükleyiciymiş: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…