- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Sagol canimhamarat mı ben senin daha çok hamarat olduğunu düşünüyoruumneyse aynı topikdeyiz biraz bulaşır belkii tarhana yapıyormuşsun bereketli güzel tarhanaların olsun. ben bu sene kışlık hiçbişey hazırlamadım tarhanayıda severim ama sedece evde ben içiyorum kendim içinde yapmaya üşeniyorum....
evet sofralar bu ara beni zorluyorevet yaseminli yeşil çay gördüm bidahaki sefer onu alıyım en iyisi ...
Hayirli olsun dugun var yakinda galiba Allah tamamina erdirsin insallahKizlar ben yarin anneme gidiyorum pazara kadar ordayim beni izinli yazarsaniz sevinirim pazar gunu ablamin sevgilisinin ailesi tanismaya geliyor o yuzden orda kalcam tarti yok annemde olsada vakit kalmaz zaten
Asucum benim kiz da senin kucugun gibi 3. Gunden basladi yarin gitmesem olmazmi demeyeIyiyim ben de şükür
Kızlar okula başladılar küçük bıraksan gitmeyecek nerdeyse ama büyük yoğun bu sene sınava gireceği için
Toplarsin canim sen yaparsin mesela yarin gunun de azar azar yiyeceksin biliyorum ben:):)selam ablam: )
nasılsın?
telden giriyorum şuan: )
benimde acilen diyete başlamam lazım en yakın vakitte, çok feci yemeye başladım ben çunku......
1hafta içinde kendimi toplasam ne güzel olur diyet babında.
yarın gunum var yarın başlayamam...
Hayirli geceler canimBana müsaade hayırlı geceler
Aynısını benimki de dedi yarın gitmeyim diyor ya tutarsa misali :)Sagol canim
Bende basladimmi durmak bilmiyorum ama daficigime yetisemem vallaha
Sen bana adres bildir ben sana gonderim tarhana
Hayirli olsun dugun var yakinda galiba Allah tamamina erdirsin insallah
Asucum benim kiz da senin kucugun gibi 3. Gunden basladi yarin gitmesem olmazmi demeye
Ben de dedim kizim 8 ay var onumuzde her gun diyecekmisin gitmiyeyim diye
Evetttt sansimi deniyecem her gun diyor
Isyannn sarkisini istiyorum kendime
Toplarsin canim sen yaparsin mesela yarin gunun de azar azar yiyeceksin biliyorum ben:):)
Aynısını benimki de dedi yarın gitmeyim diyor ya tutarsa misali :)
hayırlı geceler asucum.Bana müsaade hayırlı geceler
Çok da bağımlılık yapıyor canım ben 400 lü bölümlere kadar geldim kızım devamı diyor hala kaçta bilmiyorum
Ben de aynı durumdayım çoktan geldi uykum ama sizi görünce dayanamadımhayırlı geceler asucum.
aslında bende dün akşam çok geç yattım. sabahta namazdan sonra yatmadım.uykum gelmeye başladı sanki
Bana müsaade hayırlı geceler
bilmiyorum bu oyunuoyunun adı ablacığım şu:
süper sweet crush.
Sagol canim
Bende basladimmi durmak bilmiyorum ama daficigime yetisemem vallaha
Sen bana adres bildir ben sana gonderim tarhana
Hayirli olsun dugun var yakinda galiba Allah tamamina erdirsin insallah
Asucum benim kiz da senin kucugun gibi 3. Gunden basladi yarin gitmesem olmazmi demeye
Ben de dedim kizim 8 ay var onumuzde her gun diyecekmisin gitmiyeyim diye
Evetttt sansimi deniyecem her gun diyor
Isyannn sarkisini istiyorum kendime
Toplarsin canim sen yaparsin mesela yarin gunun de azar azar yiyeceksin biliyorum ben:):)
Hosbuldum canim arada yazip mutfaga gectim hemen toparlayip geldimdaykoo hoş geldin
Zor geliyor kuzum okula git derse gir odev yapinşaallah daykom: **
sizin kızlar neden gitmek istemiyor ki okula....
tatile alıştıkları içindir belkide...
lisedeyken bende aynen boyle zorla giderdim okula....
rahatlık daha cazip gelirdi....
sabah sıcak yatak daha cazip gelirdi: (
ama yinede zorla giderdim tabiki, iyikide gitmişim....
bu zamanda genç kızlar okumalı ve meslek sahibi olmalı bence....
ÂminHadi bakalım Bismillah Allah im niyet ettim az yemeye saglikli yaşamaya gözümü midemi ruhumu terbiye etmeye sen niyet edene yardım edersin banada niyet eden arkadaşlarıma da yardım et. Amin
Hayırlı günler şifa olsun inşallahBir bardak ilik limonlu su ole başladım gunume şifa niyetiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?