Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

8de kahvaltı : bir yumurta ile omlet.4zeytin. Domates salatalik. Catalin ucuyla peynir 2 bardak şekersiz cay beyaz ekmegin ucundan ince bir dilim ekmek... basarili mi?

10:30da bir dilim kavun
oglene az kaldi temek niyetinde degildim ama oyle denk düştü 4 buyuk bardak su ictim..sik sik tuvalete tasiniyorum:)) cocuklara etli taze fasulye pisirdim yanina pilav yada makarna yapmakta kararsız kaldim yogurt yeter mi acaba?

Eline sağlık canım bulgur pilavını tavsiye ederim yine yanında yoğurtla tabii hem sağlıklı hem doyurucu

Haminizaaa tünaydın.... İki gundur gelemedim gecmis okudum he :)

Salı gunu is guc pazar gordum.cok yoruldum baktim ama yazamadim dünde basimin agrisi tuttu kafayi kaldiramadm.

Bugunde cocuklarin servisinde bi sorun oldu eltim.goturdu sonra kahvaltiya geldi gorumcemizde geldi gelin gorumce kahvalti yaptik pogca simit getirmisti hainler nolcak.

Gittiler toparliyorum artikin nur hanimin selami var hepinize telden giremiyomus neti zayifmis kilosunuda yarin ben yazcam fazla yazimde gorsun nihahaha

Simdi sofrayi toplarken aklima geldi yine 5. Aydayim 3 ayı gecti agzima zeytin sürdügm yok. Dayko ve örtmen hanimlar mutlumusunuz şimdi he gözünz kalmisti uyuzlar

Yumurtada yemedim iki ay ama simdi az az yiyorum bazen

merhaba bonuscum baş ağrın bugün geçti dimiii? afiyet olsun bebeğe yarasın inş. :) yumurtayı ihmal etme canım, birde balık mevsimi geldi bebeğe çok yararı dokunur! kan hapları içiyormusun ?

Aynısını benimki de dedi yarın gitmeyim diyor ya tutarsa misali :)

daykocum göndermiş kadar oldun sağol şu an bile dolapda hem yaş tarhanam var hemde kuru tarhanam yaparım kendime artık bugün proteğin yapıyorum zaten öyle dukan kadar katısından değil proteğinle birlikde domates,salatalık, meyvada yiyorum ..

yaa kızlar ne sorucam sizin kızlar dersaneye gidiyorlar mı ? benim ki bu sene 6. sınıfa gidiyor dersane düşünmüyorum zaten okulu tam gün yazık bu çocuklara çevremde büsürü puanı yetmeyen çocukları sistem imam hatip lisesine yerleştirmiş hala okula gitmeyen 9. sınıf öğrencileri var ? soru bankası alıcam karar veremedim zambak mı alsam yoksa, güvender mi sizin bir fikriniz var mı ?

allah kolaylik versin calismak zor.

merhaba bonuscum baş ağrın bugün geçti dimiii? afiyet olsun bebeğe yarasın inş. :) yumurtayı ihmal etme canım, birde balık mevsimi geldi bebeğe çok yararı dokunur! kan hapları içiyormusun ?

valla sabah 10 da faln basladi aksam 6 ya kadar allahtan yemegim vardi bi de hamsi koydum firina oyle yendi iste :) sorunada cvp vermis oldum kanim iyi oldugundan daha yeni verdi dr iste iki hafta once 2-3 gunde bir ic dedi dun.ictim bi tane siftah yaptim

Oglen: bir tabak yesil fasulye. 4-5 kasik eristeli bulgur pilavi. 4kasik yogurt. Sogus domates salatalık yeşillik. . Arada bir dilim kakaolu biskuvili pasta kotu oldu bu dimi?? Ama şimdiden aciktim yemek icin de erken ne yapsam

Oglen: bir tabak yesil fasulye. 4-5 kasik eristeli bulgur pilavi. 4kasik yogurt. Sogus domates salatalık yeşillik. . Arada bir dilim kakaolu biskuvili pasta kotu oldu bu dimi?? Ama şimdiden aciktim yemek icin de erken ne yapsam
acıktıysan bir ara öğün yap ben üzüm ve erik yedim yada sütlü bir neskefe içebilirsin iştahını firenler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…