Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Oglen: bir tabak yesil fasulye. 4-5 kasik eristeli bulgur pilavi. 4kasik yogurt. Sogus domates salatalık yeşillik. . Arada bir dilim kakaolu biskuvili pasta kotu oldu bu dimi?? Ama şimdiden aciktim yemek icin de erken ne yapsam

ekmek yada pilav hic yemeki dengelemis olasin ne yemegin var bence bi corba bolda salata yersen dengelenir. Ama corba sulu corba olsun oyle kivamli olmasin :)

Acikirim diye dusunme sakin onu o zaman dusunuruk :)

Cok pis tavsiye gaz ve motive edici daha bir cok sey veririm ama yapmam sen imamin dedigini yap yaptigini yapma
imamda ettim kendimi

Yav fridacigim kadin diyo ya arada biskuvili pasta yedim.diye niye bi daha ara yaptiriyon kadina
ama hayatım arkadaş acıkmış bir an kendimi onun yerine koydum. benmi daha açım yoksa kararlımı daha aç diyee en iyisi sen izin verde biz sert bir neskafe içelim kararlıyla belki açlığımız biraz frenlenir

Kahveyi istiyosaniz icinde yavrum yemek saati artik erken.yiyin yarinki eksileri dusunun bende bi cay koyim bari :)

Yav fridacigim kadin diyo ya arada biskuvili pasta yedim.diye niye bi daha ara yaptiriyon kadina
ya yemek yspmadim oglenden kalma fasulye ve bulgur var corba yapsam uzun surecek yapsammiki duduklude 5dk

Selam kızlar
Gece 1,30 da yattım esim 30 kılo domates almış kışlık hazırladık onları sabah da serviste uyudum size yazamadım.

Sabah tartıldım 99,5 du 400 gr gitmiş

Dünkü yediklerim
Sabah 2 dilim tahıllı ekmek peynir maydanoz
Öğlen
Tavuk patates cacık armut
Ara tost kuru dut Mısır patlağı( şirkette dağıttılar)
Aksam
Esim mantarı yemek yapmış:) ondan yedim 1 dilim de ekmek yedim
2 parça da köme yedim

İyi akşamlar
Günümün yarısı çok sakin diğer kısmı epey hareketli geçti şu an tekrar sakinledi
Adaşım sistem değişti SBS kalktı şu an için dersane ihtiyaç mı hiç bilemiyorum benim büyük kız 6. Sınıfta başladı ama onlar her sene girdiler sınava küçük sadece 8 de gitti

Gecmis olsun gulum
Aleykumselam nur hanima da selamlar ozledik
Simdi sofrayi toplarken aklima geldi yine 5. Aydayim 3 ayı gecti agzima zeytin sürdügm yok. Dayko ve örtmen hanimlar mutlumusunuz şimdi he gözünz kalmisti uyuzlar

Yumurtada yemedim iki ay ama simdi az az yiyorum bazen
Niyeki tinsindinmi zeytinden sen de cok yiyordun ama kabul et
Ben gondermiyorum dershaneye kardesim aliyor test kitabi okuldan ogretmenler aldiriyor bide okulda etut yapiyorlar
Gecen sene kizkardesim oglunun gittigi dershaneden getirmisti hatta soru bankalari arkadasi varmis orada birde tudem`den almisti guvender`i gecen sene matematik ogr. Tavsiye etmisti
Topikte ogretmen arkadaslar var onlar daha cok yardimci olur aslinda bak soylesinler de bende alim bari

Bennnn daha acim
Sabah 8.30 da kahvalti ettim nasil basim agriyor anlatamam uyuyayim dedim uyuyamadim sonra 1 agri kesici aldim tv izlerken uyuyakalmisim koltukta saat 14.30`da kizim telefon etti anne cok yagmur yagiyo gel bizi al diyo yoksa aksama kadar uyuyacakmisim
Afiyet olsun canim

günün hareketli kısmında neler yaptın merak ettim :)
şu an için bizimkilerinde sınav durumları beli değil sadece öğretmenler her ders için 2 sınav olacaklarını bu yüzdende sınavların daha ağır geçiceğini söylemiş ...dersane zaten düşünmüyorum okulu tam gün evde çalışsın sadece soru bankası alıcam onada jangisini alıcam karar veremedim ...

çocukların işi ne kadar zor SBS bitti şimdide TEOG çıktı senin kızında işi zor bu sene orta okulda son senesi bidee çocuklar tercihlerde uzak okuları yazmak zorunda kalıyorlar, aileler perişan bakalım biz ne yapıcaz .. zaten 8. sınıf bitimine kadar morpa kampüs aldım. morpa ilk konuya giriş için ideal, fakat sonrasında yetersiz tudem çok ağır diye biliyorum alıpta çözemedikden sonra oda işimize yaramaz sankiii en iyisi güvender miki acaba zaten geriye bir güvender birde zambak kalıyor herhalde

başağrın geçtimii şimdi nasılsın ?

Aksam bir tabak fasulye Çatalla suyunu almadan yefim 3-4 catalda bulgur yine.. yemek yapmaya zsman kalmadı kucuk eltim hamile doktora sonuclari icin gittik sonra okula gittim çocukların hala öğretmenleri atanmadi. Okul kıyafetlerini ayarladim. Kitaplari ciltlemeyle geçti butun aksamimda..

Gunaydin herkese bildirim yapcaklar lutfen gecen haftaki önerimi dikkate alip yapsinlar. Aklima gelmeyen baska turlu fikri olan siylesin onuda yapabiliriz. Telefonlardan.anca boyle toplariz listeyi bu haftada boyle mesajla tutalim obur hafta ins.duzgun liste olucak zaten.

Gene serviste trafikteyim
Dün yediklerimi yazayım
Sabah simit peynir domates maydanoz
Öğlen salata tavuk dilimli karnınhar kızartma yoğurtlu ezogelin çorba üzüm
Ara üzüm kuruyemiş
Aksam Menemen 2 dilim ekmek
2 köme 6 hurma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…