Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin yoldasiniz allah kolaylik versin. Aksam köme dedigin bildigimiz kombe ise ekmekle fazla olmus sanki kuzum onun disinda iyi gibi.

Senmi sormustun bana yumurta zeytin niye yiyemedin diye bazen girince anca okuyabiliyorum yazamadan cikmis oluyorum. Hamileligin ilk aylarinda huylandim zaten sicakti yiyemedim kokusu agir geliyodu. Yumurtayi yine arada yiyorumda zeytin hala kokuyo

2.oluyo bu artiya gecisim
1.tatil donusuydu
Su tutuyor sanirim vucudum sisim acayip ,spor da yok zaten neyse haftaya toparlarim artik

Tereyagi bali ben yedim sana yaramis anla ne kadar seviyorum benimsemisim.seni

İkiser ikiser verdiklerine sayarsin yavrum robot degilsin ya bi cay koyda gelim guzel olur simdi sen kilo almusken senle muhabbet ( adi binis)

Tereyagi bali ben yedim sana yaramis anla ne kadar seviyorum benimsemisim.seni

İkiser ikiser verdiklerine sayarsin yavrum robot degilsin ya bi cay koyda gelim guzel olur simdi sen kilo almusken senle muhabbet ( adi binis)
Tadini cikar bi daha goremezsin bu gunleri
Hakkatten sen yedin eksidesin ben almisim2 gundur yagmur yagiyo ya dun kizi almaya giderken sunger gibi cektim herhalde butun yagmuru
Simdi itiraf zamani diyetim devam ama duzenli yiyemiyorum 3 gundur aksam yemegi 8 `i buluyor eee spor desen iyice saldim protein aliyorumda yakmadiktan sonra o da zarar bu da bana ders olsun iste

Kimin agirligi basti acaba sana belkide goze geldin kariya bak diyolardir hem.zayifliyo hemde herbiseyini yapiyo

sanal.nazar diye bisey varsa bende nazar vermus olabilirim isteyerek
Deli yaaa ne guldum vallaha
Dun komsuma dedimki catliyacam az kaldi nazara geliyorum galiba o da, normaldir dedi 1 haftadir gormedim seni bana bile daha ince gorundun
Dedim bayramdan beri cok kilo vermedim 3-4 kg gitmistir kiyafetten dolayi oyle anlasiliyordur
Ama su bir haftadir gercekten etkileniyorum psikolojikmi acep kendi kendimemi yapiyorum
Aslin da kimsenin nazar ettigi yoktr da kendimabartiyorum
Ayyyyy psikopata bagladim ya sonun da patla sen emi dayko

Yok daha neler sayip durma canin isteyecek simdi vicdan yapacam burda hem ben bilmem icli kofte falan nerde ben de ole beceri anca mikrodalga keki yapayim ben
Oyyyy minnacik tekme de atarmis bende burdayim dermis ayyy duygulandim kizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…