Gunaydin yoldasiniz allah kolaylik versin. Aksam köme dedigin bildigimiz kombe ise ekmekle fazla olmus sanki kuzum onun disinda iyi gibi.Gene serviste trafikteyim
Dün yediklerimi yazayım
Sabah simit peynir domates maydanoz
Öğlen salata tavuk dilimli karnınhar kızartma yoğurtlu ezogelin çorba üzüm
Ara üzüm kuruyemiş
Aksam Menemen 2 dilim ekmek
2 köme 6 hurma
Ihhhh dogru vallaTeyze yanlismi gordum + yi
2.oluyo bu artiya gecisim
1.tatil donusuydu
Su tutuyor sanirim vucudum sisim acayip ,spor da yok zaten neyse haftaya toparlarim artik
Tadini cikar bi daha goremezsin bu gunleriTereyagi bali ben yedim sana yaramis anla ne kadar seviyorum benimsemisim.seni
İkiser ikiser verdiklerine sayarsin yavrum robot degilsin ya bi cay koyda gelim guzel olur simdi sen kilo almusken senle muhabbet( adi binis)
Gel gulum bakkal karsida sepeti salariz assagiya(yanliz asagiya inmiyorum farkindaysan sepetle hallediyorumOyle light ekmek en.hafif peyniri falan koyma sofraya git taze ekmek.al evde ne varsa cikar bana layik bi sofra kur
Heee nerde zararli sey onlari iste sen kek te yapimmi hemencik :)Napim salcayi la yemekmiyim.ben sepetle olmaz in zahmete gir benim.icin
Kimin agirligi basti acaba sana belkide goze geldin kariya bak diyolardir hem.zayifliyo hemde herbiseyini yapiyoBonus bi okuyup uflesene bana dogru
Valla guzel olur kurabiye falanda yap onlar kolay zor seyler yap icli kofte falanHeee nerde zararli sey onlari iste sen kek te yapimmi hemencik :)
Deli yaaa ne guldum vallahaKimin agirligi basti acaba sana belkide goze geldin kariya bak diyolardir hem.zayifliyo hemde herbiseyini yapiyo
sanal.nazar diye bisey varsa bende nazar vermus olabilirim isteyerek
Yapar ona deyzesiiiBak bebek depik atiyo sana cani zararli seyler cekiyosa napsin cocugum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?