Yok daha neler sayip durma canin isteyecek simdi vicdan yapacam burda hem ben bilmem icli kofte falan nerde ben de ole beceri anca mikrodalga keki yapayim ben
Oyyyy minnacik tekme de atarmis bende burdayim dermis ayyy duygulandim kizzz
Yapar ona deyzesiii
Dr gittinmi yakinlarda
Yarabbi sukurrmikro kek ne bee kabarmaz bilem o :)
Nazar bu yavrum etkilenirsin illaki kimi insan daha cok etkilenir tabi hepte kuruntu degildir o goz verilecek kadar eridin la
Dur masallah diyim tukurim haaaggggg tuuuuhhhh masallah (igrenc.binis)
Vuuuuuuu tukruklu masallah bee darisi basima ins yuzun gorunmesede hakkaten zaten yasin var daha yasli.gorunuyon kilolu resimlerde
Insallah canimVuuuuuuu tukruklu masallah bee darisi basima ins yuzun gorunmesede hakkaten zaten yasin var daha yasli.gorunuyon kilolu resimlerde
Hamileyken bi sorun olmaz dimi la cocuga güzel seyler gostermek gerekInsallah canim
Yuzumu burdan veremiyorum malesef sonra cok begenirler artist neyin olurum demi ama
Ozelden gonderebilirsem aksama atarim yuzumun oldugu resmide sana
Heee o da var demi kizzz bana benzesin nolcek azcik cirkin oluverir heheheheHamileyken bi sorun olmaz dimi la cocuga güzel seyler gostermek gerek
İste ben hep aynaya bakiyorm bu yuzden
merak ettim bu onceki goruntu mu şimdiki halin mi yas kac bu arada daykocum?Heee o da var demi kizzz bana benzesin nolcek azcik cirkin oluverir hehehehe
Heee o da var demi kizzz bana benzesin nolcek azcik cirkin oluverir hehehehe
merak ettim bu onceki goruntu mu şimdiki halin mi yas kac bu arada daykocum?
sende cok yasa bonus :) ne olacak demekki en tecrubelimiz senin yaş kaç?allahimmmm bu firsati kaciramamaylar aylar once bi arkadasin dayko senin yas kac dedigi mesaja ne kadan benziyo
Cok yasa sen.kararli :) daykocugumuz topigin en.buyugu canim 60 yasina girdi
Ben kimlik verilerine gore 30 olmusum ama bu sene bitene kadar 29 takilicam..pehhhsende cok yasa bonus :) ne olacak demekki en tecrubelimiz senin yaş kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?