Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yok daha neler sayip durma canin isteyecek simdi vicdan yapacam burda hem ben bilmem icli kofte falan nerde ben de ole beceri anca mikrodalga keki yapayim ben
Oyyyy minnacik tekme de atarmis bende burdayim dermis ayyy duygulandim kizzz

mikro kek ne bee kabarmaz bilem o :)
Nazar bu yavrum etkilenirsin illaki kimi insan daha cok etkilenir tabi hepte kuruntu degildir o goz verilecek kadar eridin la

Dur masallah diyim tukurim haaaggggg tuuuuhhhh masallah (igrenc.binis)

Yapar ona deyzesiii
Dr gittinmi yakinlarda

mikro kek ne bee kabarmaz bilem o :)
Nazar bu yavrum etkilenirsin illaki kimi insan daha cok etkilenir tabi hepte kuruntu degildir o goz verilecek kadar eridin la

Dur masallah diyim tukurim haaaggggg tuuuuhhhh masallah (igrenc.binis)
Yarabbi sukurr

Bonus -- 92.8....-600...spor yok
Berkuras-- 99.5....-400...spor yok
Delimideli- .........izinli............
Dayko -- 89.6....+ 1 kg...spor yok
nur1835-- 68.5....+500.....spor yok

Vuuuuuuu tukruklu masallah bee darisi basima ins yuzun gorunmesede hakkaten zaten yasin var daha yasli.gorunuyon kilolu resimlerde
Insallah canim
Yuzumu burdan veremiyorum malesef sonra cok begenirler artist neyin olurum demi ama
Ozelden gonderebilirsem aksama atarim yuzumun oldugu resmide sana

Sabah bir dilim beyaz ekmek bir yumurta ile omlet uc zeytin cstalin ucuyla tereyagi bir tatli kaşığı bal
Oglen: 5 Kasik pilav bir parça göğüs ve but eti 4-5 kasik sebze yemegi

selamın aleyküm millet ben geldim bi görünüp gidicem :)

Listeyi yapan yoksa haftaya seve seve yaparım problem değil. Yalnız işyerinde yapmak zorunda olduğum için en geç saat 6 gibi herkesin bildirimde bulunması gerekiyor bilgilerinize. Bu haftada b şekilde idare edin :)

Öpüldünüz hepiniz

selamün aleyküm...
öf başım dönüyor benim bugün nedense yataktan kalktığımdan beri: (
belki kulağımı üşütmüşümdür ondandır...
geçer bakalım ama rahatsız ediyor baya...
çay demledim, biraz sonra sıcak çayı içince geçer belki....
dün ilacımı içmeyi unutmuşum: ) belki ondan olmuştur, neyse bilemicem artık neden olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…