Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bonus -- 92.8....-600...spor yok

Berkuras-- 99.5....-400...spor yok

Delimideli- .........izinli............

Dayko -- 89.6....+ 1 kg...spor yok

nur1835-- 68.5....+500.....spor yok

derin-- 123.5...+1kg.....spor yok

Meyra hosgelmisin sen bu ara çürüge ciktin he nerde 5334 sevgiyemi ihtiyacin var kuzum

hoşbuldum bacım: )
haklısın bacım: )
şu vertigo zımbırtısı bende de var, kulaklarımı üşütmüşüm heralde ondan olmuş bu baş dönmem birazda, şimdi sıcak çayla rahatladı biraz...
dünde ilacı içmeyince hepsi birleşti.
böyle işte....
sen nasılsın canım? bebiş nasıl?
annemle konuşuyordumda ancak yazabildim.
yarın 5333e başlamak niyetimde ama bakalım bir mani çıkmazsa, yeter bu kadar yediğim karbonhidrat kaç günlerdir....

Aman dikkat et ya o fenadir deli bi bas donmesi olur. Bebis iyi.sukur depik yapiyo . Ben varya 1 kilo aldim ama hep o karbondan duzgun yeseydim almazdim onuda basla bak baslayinca devami gelir. Su daykoyu gecin uyuz beni gecti siz yetisin barim

Aman dikkat et ya o fenadir deli bi bas donmesi olur. Bebis iyi.sukur depik yapiyo . Ben varya 1 kilo aldim ama hep o karbondan duzgun yeseydim almazdim onuda basla bak baslayinca devami gelir. Su daykoyu gecin uyuz beni gecti siz yetisin barim

iyi olmanıza sevindim tatlım: ) maşaallah: )
bi de ben hamile kalaydımda bide benimki depik ataydı: )))))
çok istiyorum bende artık bir bebek, ama çok az daha zamanı var henüz....
hayırlısı olsunda gerisi olur gider inşaallah.....
bu vertigo üşütüncede çıkıyor bende, şimdi sıcak çay baya iyi geldi şükür, epey rahatladım.

Hadi bakalım Bismillah Allah im niyet ettim az yemeye saglikli yaşamaya gözümü midemi ruhumu terbiye etmeye sen niyet edene yardım edersin banada niyet eden arkadaşlarıma da yardım et. Amin

amin...

Gittiler toparliyorum artikin nur hanimin selami var hepinize telden giremiyomus neti zayifmis kilosunuda yarin ben yazcam fazla yazimde gorsun nihahaha
Oyle light ekmek en.hafif peyniri falan koyma sofraya git taze ekmek.al evde ne varsa cikar bana layik bi sofra kur

çok sağol canım liste için, allahta senin gönlünün muradını versin inşaallah tatlım.... AMİN.
kocaman öpüyorum.....
az önce avatarından gördüm, paşanda pek tatlı olmuş maşaallah sünnet kıyafetiyle....
küçük şehzade gibi olmuş

ben artık bu hafta spor listesini yaparım yine devam, geçmişi okuyum bakıyım liste için şimdide....:)

Meyracim allahim her isteyene seninle birlikte nasip etsin ins. Herhangi bir sorun seklinde cocuk olmuyor degilde sadece ilaclar yuzundense hic kotu dusunme hayirli.zamanda olsun.ins.

Birde ne yaparsa yapsin olmayanlar var ahh o apayri bisey

Sen iyi ol ki bebek yük olmasin bakma bana guluyorum ama bazen cok bunaliyorum etrafada yansitiyorum bunu

TE="Bonus, post: 36983137, member: 29950"]Meyracim allahim her isteyene seninle birlikte nasip etsin ins. Herhangi bir sorun seklinde cocuk olmuyor degilde sadece ilaclar yuzundense hic kotu dusunme hayirli.zamanda olsun.ins.

Birde ne yaparsa yapsin olmayanlar var ahh o apayri bisey

Sen iyi ol ki bebek yük olmasin bakma bana guluyorum ama bazen cok bunaliyorum etrafada yansitiyorum bunu[/QUOTE]
Aaynen benim de bir tanidigim birinin cocugu olmuyor zor ya Allah yardim etsin

Ya canım cok fena cips istiyoooo oglum kendine almaya gitti bana al dedim yicem galibaaaa
Yav he benimde istiyo doritos peynirli olandan duzlu duzlu gordugum yerde affetmiyecem

ben affetmek zorundayım kızlar: )))))
bazen zorunda olmakta iyiymiş bakın hayatta: ))))
neden derseniz?
gastritin faydalarından bahsedeyim size ben şimdi biraz ozaman, bende de var gastrit 4senedir....
kola türü, cips türü şeyler yiyememek, fazla yağlı yiyememek, fazla her türden karıştırıp yiyememek ve dolayısıyla kilo konusunda fayda sağlamış oluyor bu gastrit böylece

Allah sifa versin bacim vertigodan sonra gastritte var haa Allah yardim etsin ama iste ise yaradi bu kilo kontrolünde etkili:)

Yaf bacim sen hamilesin ye helal olsun ama beni durdurunnnn

biri beni durdursun diyorsuuun: )

çok iyi anlıyorum canım seni...
yok tek sorun ilaç konusu benim için çok şükür rabbime.
herkes bir tür imtihanda işte canım, rabbim kazanlardan eylesin hepimizi inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…