Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar spor listesi için geçmişi okudum az önce, ama malesef bu hafta kimse spor yapmamış, oyüzden bu hafta spor listemiz yok bilginize.:)

Bonus -- 92.8....-600...spor yok

Berkuras-- 99.5....-400...spor yok

Delimideli- .........izinli............

Dayko -- 89.6....+ 1 kg...spor yok

nur1835-- 68.5....+500.....spor yok

derin-- 123.5...+1kg.....spor yok

meyra__--- ......izinli......spor yok

Bonus -- 92.8....-600...spor yok
Berkuras-- 99.5....-400...spor yok
Delimideli- .........izinli............
Dayko -- 89.6....+ 1 kg...spor yok
nur1835-- 68.5....+500.....spor yok
derin-- 123.5...+1kg.....spor yok
meyra__--- ......izinli......spor yok

dafi ............izinlii.............

74FRIDA-111.7...-300 gr. cık

artı artıdır, ekside eksidir canım: )
tebrikler
nasılsın görüşmeyeli?

ay yukardaki listeyi yapamadım meyradan kopyaladığımda meyranınki gibii satırlar aralıktı ama beceremedim neysee dünkü yaptığım proteğin günü sayesinde + çıkmadım ama işthım beni çok zorluyor bu ara sabah bir ara uğradım ama mesaj yazamadan acil dışarı işlerim çıktı. yeni geldim yemek dahi yapamadım uydurukdan bimden döner aldım İskender yapıcam balık aldım ama temizleyip yetiştiremem gece temizlerim artık yarına kalır ....

artı artıdır, ekside eksidir canım: )
tebrikler
nasılsın görüşmeyeli?

iyiyim canım sağol yorgunum birazcık benim oğlan dün geldi erken geldi biraz bize sürpriz oldu bu yıl iş durumu yüzünden bizimle oturmayacakmış dünden beri valiz hazırlıyorum 2 valiz doldurdum ayakkabılarıyla 3 valiz olur biraz ayrılacağımız için içim buruk ama sağlık olsunda mesafeler aşılır dimiii...

sen nasılsın napıyorsun ?

iyiyim canım sağol.
allah kavuştursun canım, sıkma canını, hep diyorum ya hayırlısı olsunda gerisi olup gidiyor, hayırlısı olduktan sonra mesafelerde aşılır merak etme....
iş konusunu sizin olduğunuz yerde ayarlasa olmuyormu? ama olmuyorsa o ayrı tabiki....
allah kolaylık versin her ikinizede inşaallah balım.

merak ettim bu onceki goruntu mu şimdiki halin mi yas kac bu arada daykocum?
Onceki halim canim sen bakma bu bonus kafaya 37 yasindayim gecmis sayfalarda son resimlerimde vardi
bonusun kizi daykoya benzemis dedirtmem
Pehhh nolcek bana benzese az bucuk cingen olur
allahimmmm bu firsati kaciramam aylar aylar once bi arkadasin dayko senin yas kac dedigi mesaja ne kadan benziyo

Cok yasa sen.kararli :) daykocugumuz topigin en.buyugu canim 60 yasina girdi
Hee sakin kacirma firsati
Ben kimlik verilerine gore 30 olmusum ama bu sene bitene kadar 29 takilicam..pehhh
benim yasla problemim yok bak sen takilmissin 29 da naberrr
Hosgeldin deyzesinin gulu ozledik valla pasan da pek bi yakisikli olmus tu tu tu masallah
Aleykumselam kuzum
Gecmis olsun
Aman dikkat et ya o fenadir deli bi bas donmesi olur. Bebis iyi.sukur depik yapiyo . Ben varya 1 kilo aldim ama hep o karbondan duzgun yeseydim almazdim onuda basla bak baslayinca devami gelir. Su daykoyu gecin uyuz beni gecti siz yetisin barim
Ben bu gazla haftaya 2 kilo vermemmi simdi
ellerini yerim ben senin daykom.....
Ye annemm tontis tontis
Bak yaaa 300 gr cik demis bide benim gibi + 1000 gr cik degil en azindan
Tebrik ederim kizlar
Meyram eline saglik bonuscum senin de eline saglik hamis hamis ugrastin

Ne olur yeniden yukleyiversen yaaa şimdiki halini

Kilo verenleri tebrik ederim...

Nur oğlun sünnet olmuş hayırlı olsun Allah damatlığını göstersin...

Fridacım,oğlan işi gereği hep dışarıda ve sizden uzakta öyle gerekiyor demek ki üzme kendini fazla....

Aynen tahmin ettiğin gibi asucum...

Nasılsın bu arada.?
Anladım canım bir problem olduğunu kaç kere telefona niyetlendim ama çekindim akşam akşam :)
Ben de iyiym işte bildiğin gibi canım sen nasılsın çok özledim ben yaaa geçmişi okuyorum bu ara sürekli hem belki motive olurum hem de eskiyi yadederim diyerekten
Hatırlıyorum sizi bir ara burdaydınız sonra habersizce gitmiştiniz.) Yeniden hoşgeldiniz diyeyim...

Çok iyi kilo verilmiş tebrikler.. .günlüğün var ve 13.takımdasın dimii.??
Hafıza konuştu yine maşallah

asucum zorlama kendini o kadar...almamaya odaklan önce..
bizler diyete zorladığımızda kendimizi ters tepiyor çünkü...

Sen zaten büyük bir başarı gösterdin zamanın da biliyorsun,hazır olduğun da kalan 3-5 kilon da gider...
Bak ben ne rahatım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…