Bonus -- 92.8....-600...spor yok
Berkuras-- 99.5....-400...spor yok
Delimideli- .........izinli............
Dayko -- 89.6....+ 1 kg...spor yok
nur1835-- 68.5....+500.....spor yok
derin-- 123.5...+1kg.....spor yok
meyra__--- ......izinli......spor yok
dafi ............izinlii.............
74FRIDA-111.7...-300 gr. cık
artı artıdır, ekside eksidir canım: )
tebrikler
nasılsın görüşmeyeli?
iyiyim canım sağolyorgunum birazcık benim oğlan dün geldi erken geldi biraz bize sürpriz oldu bu yıl iş durumu yüzünden bizimle oturmayacakmış dünden beri valiz hazırlıyorum 2 valiz doldurdum ayakkabılarıyla 3 valiz olur biraz ayrılacağımız için içim buruk ama sağlık olsunda mesafeler aşılır dimiii...
sen nasılsın napıyorsun ?
Onceki halim canim sen bakma bu bonus kafaya 37 yasindayim gecmis sayfalarda son resimlerimde vardimerak ettim bu onceki goruntu mu şimdiki halin mi yas kac bu arada daykocum?
Pehhh nolcek bana benzese az bucuk cingen olurbonusun kizi daykoya benzemis dedirtmem
Hee sakin kacirma firsatiallahimmmm bu firsati kaciramamaylar aylar once bi arkadasin dayko senin yas kac dedigi mesaja ne kadan benziyo
Cok yasa sen.kararli :) daykocugumuz topigin en.buyugu canim 60 yasina girdi
Ben kimlik verilerine gore 30 olmusum ama bu sene bitene kadar 29 takilicam..pehhh
Hosgeldin deyzesinin gulu ozledik valla pasan da pek bi yakisikli olmus tu tu tu masallahselamın aleyküm millet ben geldim bi görünüp gidicem :)
Listeyi yapan yoksa haftaya seve seve yaparım problem değil. Yalnız işyerinde yapmak zorunda olduğum için en geç saat 6 gibi herkesin bildirimde bulunması gerekiyor bilgilerinize. Bu haftada b şekilde idare edin :)
Öpüldünüz hepiniz
Aleykumselam kuzumselamün aleyküm...
öf başım dönüyor benim bugün nedense yataktan kalktığımdan beri: (
belki kulağımı üşütmüşümdür ondandır...
geçer bakalım ama rahatsız ediyor baya...
çay demledim, biraz sonra sıcak çayı içince geçer belki....
dün ilacımı içmeyi unutmuşum: ) belki ondan olmuştur, neyse bilemicem artık neden olduğunu
Ben bu gazla haftaya 2 kilo vermemmi simdiAman dikkat et ya o fenadir deli bi bas donmesi olur. Bebis iyi.sukur depik yapiyo . Ben varya 1 kilo aldim ama hep o karbondan duzgun yeseydim almazdim onuda basla bak baslayinca devami gelir. Su daykoyu gecin uyuz beni gecti siz yetisin barim
Ye annemm tontis tontisellerini yerim ben senin daykom.....
Bak yaaa 300 gr cik demis bide benim gibi + 1000 gr cik degil en azindanBonus -- 92.8....-600...spor yok
Berkuras-- 99.5....-400...spor yok
Delimideli- .........izinli............
Dayko -- 89.6....+ 1 kg...spor yok
nur1835-- 68.5....+500.....spor yok
derin-- 123.5...+1kg.....spor yok
meyra__--- ......izinli......spor yok
dafi ............izinlii.............
74FRIDA-111.7...-300 gr. cık
Merhaba canim hosgeldinmerhaba kızlar bende sizdenim :)
Ne olur yeniden yukleyiversen yaaa şimdiki halinidayko .!.:Onceki halim canim sen bakma bu bonus kafaya 37 yasindayim gecmis sayfalarda son resimlerimde vardi
Pehhh nolcek bana benzese az bucuk cingen olur
Hee sakin kacirma firsati
benim yasla problemim yok bak sen takilmissin 29 da naberrr
Hosgeldin deyzesinin gulu ozledik valla pasan da pek bi yakisikli olmus tu tu tu masallah
Aleykumselam kuzum
Gecmis olsun
Ben bu gazla haftaya 2 kilo vermemmi simdi
Ye annemm tontis tontis
Bak yaaa 300 gr cik demis bide benim gibi + 1000 gr cik degil en azindan
Tebrik ederim kizlar
Meyram eline saglik bonuscum senin de eline saglik hamis hamis ugrastin
mrb cnm hoşbuldumMerhaba canim hosgeldin
Ne olur yeniden yukleyiversen yaaa şimdiki halini
mrb cnm hoşbuldum
Yenaaa mesaj yazmada problem mi var canım geçen gün de aynı olmuştu alıntı vardı sadece
merhaba kızlar bende sizdenim :)
Anladım canım bir problem olduğunu kaç kere telefona niyetlendim ama çekindim akşam akşam :)Aynen tahmin ettiğin gibi asucum...
Nasılsın bu arada.?
Hafıza konuştu yine maşallahHatırlıyorum sizi bir ara burdaydınız sonra habersizce gitmiştiniz.) Yeniden hoşgeldiniz diyeyim...
Çok iyi kilo verilmiş tebrikler...günlüğün var ve 13.takımdasın dimii.??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?