- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Canım benim zaten zorlamıyorum zorlayamıyorum almamaya çalışıyorum tabii ki sağlıkla veririz inşallah beraber olsa ne güzel olurasucum zorlama kendini o kadar...almamaya odaklan önce..
bizler diyete zorladığımızda kendimizi ters tepiyor çünkü...
Sen zaten büyük bir başarı gösterdin zamanın da biliyorsun,hazır olduğun da kalan 3-5 kilon da gider...
Bak ben ne rahatım..
Canım benim zaten zorlamıyorum zorlayamıyorum almamaya çalışıyorum tabii ki sağlıkla veririz inşallah beraber olsa ne güzel olur
Kahvaltı klasikti ama diyete göre değil :) tereyağı yumurta bal kaymak vs ama abartmadımBugün ne yedin mesela.)
ben bugün abarttım ama çok ta yoruldum acaip efor harcadım..Dengelendi diye umuyorum....
Bir de yaklaşık bir yıldır çok sık antibiyotik kullandım en yakını sana anlattığım tırnak çekimi operasyonu o bitti şimdi de sistit belasından kullanıyorum...zavallı karaciğer ve böbreklerim..
Kahvaltı klasikti ama diyete göre değil :) tereyağı yumurta bal kaymak vs ama abartmadım
Akşam da yoğurt çorbası bulgur pilavı köfte salata yedim o da fazla sayılmaz
Ben şimdiden sonrasından korkuyorum çay faslını bir kurabiyeye atlattım
Senin hepsi peşpeşe geldi canım ya kıyamam valla
1tane yedim başka yok zatenBence de iyi olmuş...) kurabiyeye gerek yok asucum hiç bulaşma...yahut sabaha sakla..Kurabiyeni kahveyle buluşturursun )
1tane yedim başka yok zaten
Sabah kahvaltıda annemlerdeyim bence de sabaha saklamalıyım
Izlemedim canım bu sıra hiç aram yok tv ile ama merak da ediyorum bir yandan da canım istemiyor ruh halim mi bozuktur ne :)))asuuu,amirimi izledinmi.? ben hiç vakit bulamıyorum yaaa..
Eşim indirmiş izlemem için ama yanaşmadım nedense...
Afiyet olsun canımBen de bugün öğle yemeğinde puding yemiştim..
Izlemedim canım bu sıra hiç aram yok tv ile ama merak da ediyorum bir yandan da canım istemiyor ruh halim mi bozuktur ne :)))
aa mrb gitmedim sadece günlüğü bıraktım 13. takımdayım hala 26 kilo verdim :) sen naptın nasıl gidiyor?Hatırlıyorum sizi bir ara burdaydınız sonra habersizce gitmiştiniz.) Yeniden hoşgeldiniz diyeyim...
Çok iyi kilo verilmiş tebrikler...günlüğün var ve 13.takımdasın dimii.??
aa mrb gitmedim sadece günlüğü bıraktım 13. takımdayım hala 26 kilo verdim :) sen naptın nasıl gidiyor?
Sabitlemek de başarı bu ara bizim için canımSüpersin gerçekten..
Ben stabilim.) Çok sıkıldım ben yaa hep şişmanım...Artık diyet düşünecek ne enerjim ne de vaktim var...
Sadece almamaya odaklandım şimdilik başarılı olabiliyorum umarım vermeye de başlarım tekrar...
Sabitlemek de başarı bu ara bizim için canım
Ben dün bende kitle endeksime baktım 30 u geçmişim ve obez çıkıyorum çok moralim bozuldu
Acı gerçeklerle yüzleşdim işte canım şükür tabii herşeyi rağmen eskiden 25 kilo eksiğimBozma moralini...Ben pigme halimle bile senden şişmanım..))
İyi agsamlar
Usuttum heralde nasil.karnim agriyo yazik bana ne kadan.hassas fucudum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?