Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım benim zaten zorlamıyorum zorlayamıyorum almamaya çalışıyorum tabii ki sağlıkla veririz inşallah beraber olsa ne güzel olur

Canım benim zaten zorlamıyorum zorlayamıyorum almamaya çalışıyorum tabii ki sağlıkla veririz inşallah beraber olsa ne güzel olur

Bugün ne yedin mesela.)

ben bugün abarttım ama çok ta yoruldum acaip efor harcadım..Dengelendi diye umuyorum....

Bir de yaklaşık bir yıldır çok sık antibiyotik kullandım en yakını sana anlattığım tırnak çekimi operasyonu o bitti şimdi de sistit belasından kullanıyorum...zavallı karaciğer ve böbreklerim..

Kahvaltı klasikti ama diyete göre değil :) tereyağı yumurta bal kaymak vs ama abartmadım
Akşam da yoğurt çorbası bulgur pilavı köfte salata yedim o da fazla sayılmaz
Ben şimdiden sonrasından korkuyorum çay faslını bir kurabiyeye atlattım
Senin hepsi peşpeşe geldi canım ya kıyamam valla

Bence de iyi olmuş...) kurabiyeye gerek yok asucum hiç bulaşma...yahut sabaha sakla..Kurabiyeni kahveyle buluşturursun )

asuuu,amirimi izledinmi.? ben hiç vakit bulamıyorum yaaa..
Eşim indirmiş izlemem için ama yanaşmadım nedense...

Izlemedim canım bu sıra hiç aram yok tv ile ama merak da ediyorum bir yandan da canım istemiyor ruh halim mi bozuktur ne :)))

İşyerin de soruyorlar onu izliyormusun,bunu izliyormusun benden hayır olunca epey şaşırıyorlar...
Yahu diyorum hiç vakit bulamıyorum ki siz nasıl takip ediyorsunuz anlamıyorum...
Gerçi çoğunun çocuğuna anneler bakıyor dolayısyla yemekleri de yapılıyor benim gibi her eve lazım pozisyonun da değiller..

Bugün bir resim gösterdiler çok güldüm...Dizi sezonu açıldı diye bir başlık..altta anne, kucağın da bebeği var gözü tv de biberon çocuğun ağzı diye poposunda...Yerlere yattık gülmekten..

Hatırlıyorum sizi bir ara burdaydınız sonra habersizce gitmiştiniz.) Yeniden hoşgeldiniz diyeyim...

Çok iyi kilo verilmiş tebrikler.. .günlüğün var ve 13.takımdasın dimii.??
aa mrb gitmedim sadece günlüğü bıraktım 13. takımdayım hala 26 kilo verdim :) sen naptın nasıl gidiyor?

aa mrb gitmedim sadece günlüğü bıraktım 13. takımdayım hala 26 kilo verdim :) sen naptın nasıl gidiyor?

Süpersin gerçekten..
Ben stabilim.) Çok sıkıldım ben yaa hep şişmanım...Artık diyet düşünecek ne enerjim ne de vaktim var...
Sadece almamaya odaklandım şimdilik başarılı olabiliyorum umarım vermeye de başlarım tekrar...

Sabitlemek de başarı bu ara bizim için canım
Ben dün bende kitle endeksime baktım 30 u geçmişim ve obez çıkıyorum çok moralim bozuldu

asuu bugün oğlanın ödevi yapılıyor kaleminin iki ucunuda açtı diyor ki anne bak kalemim mutasyona uğradı..
İçimden oha dedim kurduğu cümleye bak...biz bu yaştayken hebele hebele diyoduk anca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…