Su cizelgedeki totomuda bi kapatamadilar ya :)
Yenalisteye yazalim seni de ne dersin
Geçmiş olsun karnısına...
sagolun cansiniz sozde dikkat ediyorm ama demek.edemiyomusumGeçmiş olsun bonuscum havalar birden serinledi üşümeye müsait durumlar yani
Yazmayalım Bonus..
ben arada sohbete gelirim,geyik yaparım istemezseniz racona ters derseniz daha da gelmem...
evet benim de dikkatimi çekti senin NÜ durumların..PAçalı bi tumanın vardı senin nursenayla paylaşamadığınız onu giy artık ayıp...
Bonus ayaklarını sıcak tut canım bak büyük sözü dinle
Vayyy canina kac ayda verdinuz bu kiloyuaa mrb gitmedim sadece günlüğü bıraktım 13. takımdayım hala 26 kilo verdim :) sen naptın nasıl gidiyor?
Yena özlemişim barışın kendinden büyük cümlelerini de
he yapicam su kizi yatirimde cok agriyo valla
Kac yasinda oglun yenacim?asuu bugün oğlanın ödevi yapılıyor kaleminin iki ucunuda açtı diyor ki anne bak kalemim mutasyona uğradı..
İçimden oha dedim kurduğu cümleye bak...biz bu yaştayken hebele hebele diyoduk anca...
Okullar açılınca mı bakıcı başladı canım haberim yoktu benim
Tahmin ediyorum seni tanıdığım için sorun olmaz inşallahEvet 2,5 saat ara kalıyor o arada biri şart..
1 haftadan beri böyle...
Hayırlısı bakalım...Çok karışık ve duygusal bir hafta geçirdim ben...
Çeneme vurdu o yüzden ))
Kac yasinda oglun yenacim?
Tahmin ediyorum seni tanıdığım için sorun olmaz inşallah
Allah iyilerle karşılaştırsın herkesin evladını canımİnşallah asucum dua edin...
Yena babasina gidicek diye cok.agladi ama babasi.hic kizamadigi icin uyutamadi uzandigim yerden bir hisimla kalktim ben uyuttum cocugu. Dinsizin hakkindan olayi :) senin o karmasik duygusal halni oyle iyi aiyorumki niye acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?