Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Su cizelgedeki totomuda bi kapatamadilar ya :)

Yena listeye yazalim seni de ne dersin

Yazmayalım Bonus..
ben arada sohbete gelirim,geyik yaparım istemezseniz racona ters derseniz daha da gelmem...

evet benim de dikkatimi çekti senin NÜ durumların..PAçalı bi tumanın vardı senin nursenayla paylaşamadığınız onu giy artık ayıp...

Geçmiş olsun karnısına...

Geçmiş olsun bonuscum havalar birden serinledi üşümeye müsait durumlar yani
sagolun cansiniz sozde dikkat ediyorm ama demek.edemiyomusum
Yazin bi hastalanmistim oyle olucam diye korkuyorum kizda bugun dengesiz uyudu hala ugrasiyorum uyusun diye hemen yaticam. Biriniz hayrina nanelimon kaynatsin

3 cocuk anasi olaraktan.edepli olmak sart tabi

Tuman hala duruyo napcam.onu bilmem.

Yena özlemişim barışın kendinden büyük cümlelerini de

Bakıcısının da aynı yaşta kızı var..Geçen diyor ki Anne sanırım ada beni sevmiyor..nasıl anladın dedim...
Gözlerinden dedi..İnsanlar yanılabilir dedim...ben yanılmam ama dedi..

Okullar açılınca mı bakıcı başladı canım haberim yoktu benim

Evet 2,5 saat ara kalıyor o arada biri şart..
1 haftadan beri böyle...
Hayırlısı bakalım...Çok karışık ve duygusal bir hafta geçirdim ben...
Çeneme vurdu o yüzden ))

Aksam annemdeydim yeni hamile gelinimizde ordaydi en.igrenc zamanlari tabi konustum bilgilendirdim biraz

Helva yaptirdim anneme yedim ama midem yaniyo sanki az agrim var gibi

Annem varya aman ishal olmada deyip durdu. Cok dedigi icin olmasindan tirsiyorum

Bonus ishal olursan muz,patates yersin...İnşallah olmazsın tabiii..

Yena babasina gidicek diye cok.agladi ama babasi.hic kizamadigi icin uyutamadi uzandigim yerden bir hisimla kalktim ben uyuttum cocugu. Dinsizin hakkindan olayi :) senin o karmasik duygusal halni oyle iyi aiyorumki niye acaba

Yena babasina gidicek diye cok.agladi ama babasi.hic kizamadigi icin uyutamadi uzandigim yerden bir hisimla kalktim ben uyuttum cocugu. Dinsizin hakkindan olayi :) senin o karmasik duygusal halni oyle iyi aiyorumki niye acaba

Çocuğu korkutarakmı uyutuyosun yoksa...Kıyamam ben ona çok tatlı maşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…