Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi agsamlar

Usuttum heralde nasil.karnim agriyo yazik bana ne kadan.hassas fucudum var
Benim eltim de hamile bonuscum ve en ufak rüzgârla hastalaniyor Onunda kan degerleri dusuk ve hamilelikte bieaz daha hassas olunuyor tabi Gecmis olsun
sagolun cansiniz sozde dikkat ediyorm ama demek.edemiyomusum
Yazin bi hastalanmistim oyle olucam diye korkuyorum kizda bugun dengesiz uyudu hala ugrasiyorum uyusun diye hemen yaticam. Biriniz hayrina nanelimon kaynatsin
Senin kucuk kizin mi var karnindakine diyorsun sandiydim kac yasinda?
6 yaşın da canım...Pek küçük değil ama yine de alışılmış bir kelime değil ''mutasyon..''

senin varmı çocukların.?
oyle tabi:) ben cocuklarimi çocukluğumla kiyaslamaktan vazgectim zaten 2oglum var teyzeleri biri9 digeri 7yasinda benim buyugunun keyfine diyecek yoktu bugün sinif baskani olmus askerlik anisini anlatan erkekler gibi anlatti da durdu tum gun:)

Allah bağışlasın çocuklarını..benim 16 yaşın da kızım var bir de..Haklı ama anlatmakta o yaşlar da sınıf başkanı olmak ülkeyi yönetmekle eş değer bişey..ben de sınıf başkanlığı yaptım zamanın da peehh.. Bilirim o duyguyu...

Amin ccümlesini inşallah ne guzel buyutmussun cocuklari evet alışmasindan korkuyorum gecen de okul temsilcisi secildi bunlari düşünsün istemiyorum mesgul ediyor kafasini sanki
Kararlı ismin ne senin sakıncası yoksa
Ben Asuman 40 yaşıma günler kaldı 15 ve 17 yaşlarında iki kızım var 4 seneye yakındır bu topikteyim
bende gönül 29 agustos da doldu memnun oldum Allah kızlarını hayirli evlat eylesin insaallah çocuklarımıza iyi yazilar yazsin bende bir kizim olsun istedim ama olmadı nasip

Âmin gönülcüm hepimizin evladını Rabbim hayırlı evlat eylesin bahtlarını açık etsin
Kız olsun erkek olsun iyi evlat olsunlar canım

Va
Benimle yaşıt bir arkadaşım Ocak ayında doğum yaptı benden cesur ve enerjik kendisi maşallah
Zor olur tabii ben de o güç yok zaten
l Valla olsun bi Allah nasil guc verir tahmin edemezsin biliyor musun benim buyuk eltimde hamile:) 39na girmis oda varisleri falan da car damar tikanikligi falanda var ama iyi bakalim dogsun napiyor kucuk eltimle aralarida 10 gun var hamileler arasinda kaldim

Orası öyle tabii
Ikisi de sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah bonuscum da tabii

Bonus geçmiş olsun canım yediğin fazla helvamı rahatsız eti acaba yarın daha iyi olursun inş. :)

dayko kendimize bir çeki düzen verelim ben çok korkuyorum verdiğim kiloyu geri alıcam diye olumsuz konuşmakda istemediğimden bu duygumu fazla dilendirmiyorum ama .... bugünde kötü geçti geçen senede 109 a kadar düşmüştüm sonra kışın hoop 130 fırladım geçen seneki yaptığım hatayı yapmıyım istiyoruum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…