ne kadar fazlalığın var ki? verirsin canım sadece inanmak gerekiyor biraz da sabırSüpersin gerçekten..
Ben stabilim.) Çok sıkıldım ben yaa hep şişmanım...Artık diyet düşünecek ne enerjim ne de vaktim var...
Sadece almamaya odaklandım şimdilik başarılı olabiliyorum umarım vermeye de başlarım tekrar...
Çocuğu korkutarakmı uyutuyosun yoksa...Kıyamam ben ona çok tatlı maşallah..
Benim eltim de hamile bonuscum ve en ufak rüzgârla hastalaniyor Onunda kan degerleri dusuk ve hamilelikte bieaz daha hassas olunuyor tabi Gecmis olsun
Senin kucuk kizin mi var karnindakine diyorsun sandiydim kac yasinda?
oyle tabi:) ben cocuklarimi çocukluğumla kiyaslamaktan vazgectim zaten 2oglum var teyzeleri biri9 digeri 7yasinda benim buyugunun keyfine diyecek yoktu bugün sinif baskani olmus askerlik anisini anlatan erkekler gibi anlatti da durdu tum gun:)
Bu kadar hamilenin icinde gaza gelirsen sasirmamYok tabii canım nasıl istersen öyle hitap edebilirsin
Evhanımıyım başka çocuk düşündüğüm de oldu düşünmediğim de artık geçti zaten
Huu ismi görünen hatun kişiler uyudunuz herhalde
Benim de uykum geldi sabah da erken kalkacağım
asuu bugün oğlanın ödevi yapılıyor kaleminin iki ucunuda açtı diyor ki anne bak kalemim mutasyona uğradı..
İçimden oha dedim kurduğu cümleye bak...biz bu yaştayken hebele hebele diyoduk anca...
İyi agsamlar
Usuttum heralde nasil.karnim agriyo yazik bana ne kadan.hassas fucudum var
Vayyy canina kac ayda verdinuz bu kiloyu
teşekkürler hoşbuldum:)turtle hoşgeldin bacım...
Birden nasıl soğudu havalar bugün güneş var ama sabahları hele buz gibi oluyor gerçektengünaydın herkese buz gibi bi ankaradan
buz gibi ya nasıl soğudu böyle daha soğumaz diyordum da kaloriferler yansa demeye başladımBirden nasıl soğudu havalar bugün güneş var ama sabahları hele buz gibi oluyor gerçekten
kiz annesi olmak guzel oglun da baci bacisina bakiyormus ne guzel sen kac yasinda evlendin bonus?yok yav korkutmadim niye korkutayim uyku cok bunaltmisti agliyodu surekli babasida oylemi yapim boylemi yapim onumu verim bunumu verim dedikce susmadi ben soylendim biraz kizdim herkes sussun kapa gozunu sende yeter dedim oyle iste
hamdolsun kan degerlerim iyi cok hasta olmam zaten kesin usuttum birden serin olunca denge kuramadiysam demek :)
gönül memnun oldum tekrar allah bagislasin hepimizinkini. Yasitmisiz seninle :) benim 10 yasinda bi oglum 2 yasinda olucak kizim var. Biride takdiri ilahi su an yolda.
Yasin niye gecmis olsun simdi ne kadar gec evleniyolar cocuguda ona gore gec yapiyolar. Bizim yasimizda ne var kizim :)
Bu kadar hamilenin icinde gaza gelirsen sasirmam
Ben size yazarken kizi yatirdim bi bal serbeti yaptim kendime agrima iyi geldi biraz oyle uyumusum.
yeni nesil bi acayip öyle büyük cümleler kuruyorlar ki..
geçmiş olsun
27 ocak da başladım diyete bu sitede:) sonra 5 ay çok iyi devam ettim o arada verdim 24 25 kilo sonra ki iki ayda da 2 3 kilo daha verdim temmuzdan sonra okul sınav stres derken eylüle kadar 6 kilo aldım 1 eylülde tekrar başladım şimdi o aldığım 6 kiloyu vermeye çalışıyorum hedef de 70 bu sene mezuniyetim var ve mezuniyetimde keşke biraz zayıf olsaydım da şunu giyseydim demek istemiyorum :)
Gunaydin herkese her ne kadar ruhum ve bedenim yataga yapismis olsada 6 bucukta uyandim duygu hanimla hala direniyorum kalkmamak icin abisiyle duruyo
Hayırlı sabahlar
Bonuscum sevindim daha iyi olmana
Meyracım ankara da epeyce serinledi ben de üşüyorum
günaydın herkese buz gibi bi ankaradan
kiz annesi olmak guzel oglun da baci bacisina bakiyormus ne guzel sen kac yasinda evlendin bonus?
Ben 2004 de evlendim 19 yasinda 9. ayda oglusum kucagimdaydi daha da erken beceremedim bonuscum seni gecemedim yani:)18 diyorum ama tam dolmamisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?