- 14 Eylül 2014
- 99
- 167
- 28
- 40
A.slm O tembel dayko biraz daha erken kallksa 1.400 gr da verirdi:)Selammm
Tembel ve de uykucu bi dayko varmis.
Millet islerini bitirmis o daha kahvalti etmemis
Dunden beri 1.200 gr vermis (bu guzeldi )
Hosgeldin canimmerhaba kızlar bende sizdenim :)
Tmm canim pc acinca yuklerim yineNe olur yeniden yukleyiversen yaaa şimdiki halini
Hosgeldin yenacimMerhabalar,
umarım yazabilirim deli oldum yaaa...Mesaj yazamıyorum çok kızdım...
Masallah cok guzel vermissiniz simdi kac kilosunuz?aa mrb gitmedim sadece günlüğü bıraktım 13. takımdayım hala 26 kilo verdim :) sen naptın nasıl gidiyor?
Gecmis olsun gulumİyi agsamlar
Usuttum heralde nasil.karnim agriyo yazik bana ne kadan.hassas fucudum var
Canim olumsuz dusunmek yok bu kis beraberiz insallah yaza kadar zayifliyacaz kismetse@Bonus geçmiş olsun canım yediğin fazla helvamı rahatsız eti acaba yarın daha iyi olursun inş. :)
dayko kendimize bir çeki düzen verelim ben çok korkuyorum verdiğim kiloyu geri alıcam diye olumsuz konuşmakda istemediğimden bu duygumu fazla dilendirmiyorum ama .... bugünde kötü geçti geçen senede 109 a kadar düşmüştüm sonra kışın hoop 130 fırladım geçen seneki yaptığım hatayı yapmıyım istiyoruum :)
Canim 1 gunde verilmez zaten o kadar kilo ben az cok anliyorum kendi bunyemi artik siskinlik vardi acayip sanirim o gidiyorA.slm O tembel dayko biraz daha erken kallksa 1.400 gr da verirdi:)
Aleykumselam canimselamün aleyküm...
ben geldiiiim: )
kahvemi yudumluyorum şuan: )
ay dün çok kötüydüm, her bişey birleşmiş dün bende, çok şükür bugün iyiyim geçti.
Hosgeldin canim
Tmm canim pc acinca yuklerim yine
Hosgeldin yenacim
Masallah cok guzel vermissiniz simdi kac kilosunuz?
Gecmis olsun gulum
Heee fridamin dedigi gibi o kaaa helva yersen dokunur
Canim olumsuz dusunmek yok bu kis beraberiz insallah yaza kadar zayifliyacaz kismetse
Canim 1 gunde verilmez zaten o kadar kilo ben az cok anliyorum kendi bunyemi artik siskinlik vardi acayip sanirim o gidiyor
Heee tembelmiyim eveettt cumartesi gunu isim yoksa erken kalkmak istemiyorum kiz da uyuyor zaten
Meyracim sen nasil oldun canim
Aleykumselam canim
Afiyet olsun ,geldimmi ust uste gelir hepsi
Bende kosturmacali bi gun gercirdim
Benim kiz da cok seviyor hayvanlari o da oynuyor bu oyunu naapsin yavrum anasi gercegini almasina izin vermeyince sanali ile idare ediyorkızlar telefona bi oyun kurdum çok güzel: )
bir kedi oyunu, işte kedinin karnını doyuruyosun, wcsine götürüyosun, uykusu, giysisi var: )
hehehee tam benlik: )
oyun oynayıp para kazanıyorsun, parayla kediye yiyecek kıyafet alıyosun: )
konuşuyo, sevince hırlıyor..... en güzelide hırlaması....
kuyruğuna basınca yaaaaa diye kızıyor: )))) bol bol kızdırıyorum seviyorum....
adınıda pıtırık koydum: )))) erkek kendisi: ) tipi erkek gibi olunca erkek olarak belirledim: )
en son karnını doyurdum, çişini yaptırdım, yatırdım: )
bi kaç gün sonra bıkarım bu oyundanda işte şimdilik mutlu etti beni yani kedi olaraktan: )))))
Dun 11 gibi alt komsum aradi diger komsumun kayinpederi hastaydi vefat etmis oraya gidelim cenazeye dedi
Esimi aradim dedim boyle boyle yanliz gidemezsin dedi ,cenaze bizim buraya arabayla 30-40 dk falan mesafede bende hic sehir disina cikmadim guvenemedi herhalde bana bende israr etmedim miibusle gidecez o zaman dedim neyse ciktik biz otogara giderken aradi bu saatte minibus yokmus kendine guveniyosan arabayla gidin
Neyse bi de yagmur bastiriyo arada gittik geldik sukur
Sonra komsumu eve biraktim fatura odemelerim vardi eve ciktim faturalari aldim banka,postane vs. Odemeleri yaptim ordan da bizim gelinle bi arkadasa gittik oturmaya
Aksamda komsumun kardesi gelmis oraya indim velhasil dun gunumu yollarda gecirdim
Benim kiz da cok seviyor hayvanlari o da oynuyor bu oyunu naapsin yavrum anasi gercegini almasina izin vermeyince sanali ile idare ediyor
Yok kizz yuruyus yokkioooo baya koşturmacalı birgün olmuş: )
mutlaka spor olarakta etki etmiştir sana canım...
Hakli amaaynen: ))))
benimde koca izin vermediği için: ))))
Meyra benim son koydugum resimler kacinci sayfadaydi hatirliyormusun canim
Yok kizz yuruyus yokki
Hakli ama
Bahceli ev olsa baksin sorun degil apartman da hayvana da gunah
Canim hani zayifladiktan sonra kirmizi tisortlu olanlar varya onlari bulamadim ben kararli merak etmistişimdi baktımda 19821 canım.
olsun yine fayda eder bence, bende ediyor: )
olmaz biz kucağımıza alıp uyuyacaz onlan: )
Canim hani zayifladiktan sonra kirmizi tisortlu olanlar varya onlari bulamadim ben kararli merak etmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?