Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ye annemm tontis tontis

Merhabalar,
umarım yazabilirim deli oldum yaaa...Mesaj yazamıyorum çok kızdım...

al kk, al kk

İyi agsamlar

Usuttum heralde nasil.karnim agriyo yazik bana ne kadan.hassas fucudum var

çok geçmiş olsun balım, nasıl daha iyimisin şuan?
yeni gördüm karnının ağrıdığını.
ahhh bacım hassas fücudu sen bana sor: )
ne de olsa sen balıksın, bende balık arasatındayım, balıklar çok hassastırlar, ama çokta duyarlıdırlar: )

Neyse kocam yok zaten bataniyeyle uyumusum usutmusum her yanim da tutulmus

sanada geçmiş olsun canım.

merhabalar dünden beri benimde alıntıladığım mesajlar bir anda kayboldu mesaj yazmakda bayağı sıkıntı çektim bir üyeye 3 sefer aynı mesajı yaza yaza göndermeye çalıştım zor oldu artık bir yerden sonrada bıraktım
bugün geç kalktım kahvaltıdan sonra oğlanı yolcu ettim. pazar günüde kardeşimi yolcu edicez oda mardin kızıltepede öğretmenlik yapıcak zaten tercihi çktı bizim memleketimiz sevinçliyiz sizlerde iyi görünüyorsunuz en azından dünki rahatsızlıklara göre bugün daha iyisiniz dimii :)

Allah kavustursun canim
Kardesine de hayirlisi olsun sevindim

Sagol canimm zahmet ettin benim hic aklima gelmedi orasi

ne zahmeti daykom estağfirullah.

ben iyiyim canım teşekkürler.
allah kavuştursun oğlun içinde kardeşin içinde.
hepsi olup gidiyoooor takma kafana sakın oğluşunu... biz allaha dayanıp elden geleni yapalım sonrada tevekkül edelim yeterki bence.....
kardeşin içinde ne güzel çok sevindim: )

Komsu gelin aliyor hayirli olsuna gittik bide oturduk yemek yedik
Benim midem bayaaa kuculmus sanirim cok rahatsiz etti beni orda yediklerim kalkip evi elden gecirim hem de hareket olur biraz
Gorusuruzzz

sağol canım teşekkürler darısı değer çocuklarımızın başına büyüdüklerinde başarılı olacakları günleride görürüz inş.

amin.

Komsu gelin aliyor hayirli olsuna gittik bide oturduk yemek yedik
Benim midem bayaaa kuculmus sanirim cok rahatsiz etti beni orda yediklerim kalkip evi elden gecirim hem de hareket olur biraz
Gorusuruzzz

Dun gelinle gezmege gitmistik ya gelenlerin hepsi 3-5 yillik evlilerdi kucuk kucuk bebeleri var kimisi hamile dedimm
Anammm ben yaslanmisim 18 yil bitmis evlilikte ilk zamanlari hatirladim 6 aylik evliydik esime dediydim yaaa 6 ay olmus bile evleneli o da demisti ki insan huzurlu mutlu saglikli oldummu 6 ay bi bakmissin 6 yil olmus bi bakmissin 16 yil olmus ne kadar hakliymis iyi gunler kadar kotu gunlerden de gectik ama hep beraber atlattik
Rabbime sukurler olsun huzurluyum mutluyum
Kizlarr ev islerini anlatirken nereye geldim ne alaka ben de bilmiyorum tv de bi sarki cikti eskilere gittim birden huzurumu sizlerle paylasmak istedim
Bonus vallaha deyze moduna giriyom laaa

"dayko, post: 36995763, member: 582682"]Kararli canim alintiya tikla aciliyor resimler[/QUOTE]
Ugrastrdim sizi hakkinizi helal edin cok iyi gorunuyorsun kac kilodan kaca dustun?? Benim m

A
Allah nice 18seneler devirmeyi nasip etsin insallah saglikla huzurla mutlulukla inşallah MAŞALLAH

"dayko, post: 36995763, member: 582682"]Kararli canim alintiya tikla aciliyor resimler
Ugrastrdim sizi hakkinizi helal edin cok iyi gorunuyorsun kac kilodan kaca dustun?? Benim m[/QUOTE]
Ne demek canim sagolsun meyram buldu
114,6 kg ile basladim bu sabah 88,4 kg idim
A

Allah nice 18seneler devirmeyi nasip etsin insallah saglikla huzurla mutlulukla inşallah MAŞALLAH
Allah razi olsun insallah
Sizlerde nice yillar birlikte olun insallah

İyi akşamlar
Fridacım oğlun ve kardeşin güle güle gitsinler Allah kavuştursun
Dayko bugün pek hamaratmışsın maşallah
Benim de iyi bir temizlik yapmam lazım ama canım istemiyor

İyi akşamlar
Fridacım oğlun ve kardeşin güle güle gitsinler Allah kavuştursun
Dayko bugün pek hamaratmışsın maşallah
Benim de iyi bir temizlik yapmam lazım ama canım istemiyor
Yok be gulum dugun yemegi cok rahatsiz etti ondan giristim ev isine yoksa bugun supurge bile acmaya niyetim yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…