Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm Topik Ahalisi

Herkese bol enerjili, az kalorili iyi Pazarlar diliyorum

Çok uzun zamandır fırsat bulupta uğrayamamıştım ama bir kaç asumanı falan benim topikte görünce sizlerede bir çööö diyeyim dedim
Sağ olsun bazı arkadaşlar hatırladıkça mesaj atıyorlar
Çoğunuz beni tanımıyordur ama eskiler bilirler beni
En son buradan ayrılırken 96 kglarda falandım ama aptallık edip sakinleştirici ve uyku hapları kullanınca maalesef verdiğim kiloları fazlasıyla geri aldım
Sayısız başarısız diyetten sonra tam pes edecektim ki Karatay diyetinide deneyeyim bari dedim Hani artık buda olmazsa gider Obezite Cerrahisi yaptırırım diye düşünüyordum ama sağ olsun MOni ( Ayşem ) beni o konuda vazgeçirdi ve benim son kez denememi istedi
Çok şükür 6 haftadır karatay yapıyorum ve günde iki öğün beslenerek tam 6 kg verdim bile
Hiç diyet modunda değilim ve aksine zararlı olan şeylerin hiç birini canım çekmiyor üstelik kısır ve çigköfte Canan Teyzeme göre yasak değil ki ben çok severim ama onuda bu ara canım istemiyor he istersede yerim

Maalesef sporu hayatıma henüz dahil edemedim ama haftada iki yürümeye başladım şimdilik
Eskiden 10 buçuktan evvel kalkamayan ve gece 2den önce yatamayan ben şu son 5 gündür sabah 6da uyanıp 7de kahvaltımı ediyorum en geç günün tadını çıkartıp akşamda 23:30da kendimi yatağa atıyorum
İnşallah kilolardan yavaş yavaşda olsa kurtulur bir sonraki gelişimde daha zayıf olduğumu müjdelerim sizlere

Umarım benim tanıdıklarımdan herkes çok iyidir

Hepinize hatta hepimize Allah yardımcı olsun İnşallah hedeflerimize ulaşıp çoooook güzel ve sağlıklı günler görürüz

Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın

Görüşmek üzere

sağolasın canım şarkı içinde teşekkür ederim çok keyifliymiş

İyi akşamlar
Fridacım oğlun ve kardeşin güle güle gitsinler Allah kavuştursun
Dayko bugün pek hamaratmışsın maşallah
Benim de iyi bir temizlik yapmam lazım ama canım istemiyor

sağol adaş şu temizlik işi kötü yaa benimde canım yapmak istemiyor

Hoşgeldin banucum karatayla istediğin kiloları kalıcı olarak verirsin inşallah
Ben de diyet için kendimi motive etmeye çalışıyorum topikleri okuyorum 7-8kilo da ben aldım malesef
sağolasın canım şarkı içinde teşekkür ederim çok keyifliymiş

sağol adaş şu temizlik işi kötü yaa benimde canım yapmak istemiyor
Keşke biri gelse de yapsa değil mi
Çok tembelim yaaa

yok adaş evren benim temizlik yapmama karşı tam bulaşıkları makineye dizdim tencere tavayı elimde yıkayayım dedimki ellimde köpüklü kaldıı sular kesildi neyseki bir makine çamaşır yıkamıştım. acayip canım sıkıldı (burası yalan) bende kendime bir kahve yaptım az biraz sağı soluda toparlıyımda kitabımı alıp yatağa uzanıyım tam pazar modu olsuun

ceco dün bende seni aklımdan geçirmiştim, ceco artık bizim topiğe gelse ne iyi olur demiştim: )
bizim topiğe yazacağın bana malum olmuş heralde: ))
iyi olmana sevindim, kendine iyi bak, karatay olmazsada biliyorsun 5333ü denemeyi unutma karataydan sonra....
ama inşaallah gerek kalmazda 5333e.
sende allaha emanet ol, kocaman öpüyorum, görüşürüz

merhabalar umarım herkes iyidir yeni bir haftaya girdik kendi adıma bu hafta içi kaçamak yapmasamda hafta sonu yediklerimi dengeleyebilsem sabah yürüyüşe gittim sonrasında tibet egzersizimi yaptım iyi oldu. yakınımda 2 tane spor salonu yapılıyor bitmek üzere ama ne zaman tam faliyete geçicek bilmiyorum soğuklar geldiğinde bayram sonrası için iyi olurdu bugün baktım bir tanesinin çevre düzenlemesi yapılıyordu bitsede gidebilsem :)

Hayırlı sabahlar hayırlı haftalar herkese

selam kızlar

inşaallah gidersin canım: )
ama llleslie abla varken spor salonunu evede taşıyabilirsin, çok güzel bence bu llleslie abla: )
benim gibi ev kuşları için bulunmaz nimet aslında bu llleslie abla: )
bi ara yapıyordum llleslieyi, nasıl ter döküyordum öyle, nişanlıykendi yaptığım, yaklaşık 3,5sene önce işte

kızlar bugün eşimin iş saatleri değişebilir, artık büyük ihtimal eşim 2-3saat daha erken gelicek eve inşaallah, çok geç geliyordu çünkü, kendine bile ayıracak vakti yoktu adamcağızın, kesin değil ama büyük ihtimalle değişicek bugün inşaallah.
komşumun biri benden 1sene sonra bu apartmana gelin geldi evlendi, vesselam kızceğiz hamileydi yakınlarda doğum yaptı: )
ona hayırlı olsuna gidilicek bi ara, bebeğide merak ediyorum aslında: ) kime benziyor acaba: )
sıra bende artık bebek konusunda: (
öf zaten başımda ağrıyo, bonuuuus yine çürüğe çıktım bak başım ağrıyo: )

canım geçen kış leslie bayağı yaptım yine hava yağışlı olupta dışarı çıkamasam evde yaparım gerçekten sana katılıyorum leslie bulunmaz ama benim spor tercihim dışarısı ve spor salonu inş. olurda gidebirim :)

tabi canım benim tercih meselesi, inşaallah olurda gidersin tatlım: )
eh kovalar hareketi severler.... hastayım diye izine ayrılıp eve gelen bir kova yatıp dinlenemez eftiğinden kalkar evde iş yapar mesela: )
ay benim tercihimde genelde evimdir: )
hatta evimin bir köşesinde spor salonu olsa sadece bana ait: )
evlenirken eşime dedimki; ben pek gezme falan sevmem öyle fazla, evimle kendimle meşgul olmayı ve ev kuşu olmayı severim dedim, o da bana benim için en ideali dedi: )))))

bugün git işte bebeği görmeye hem koklarsın ne güzeldir bebek kokusu sen bugün kahveni içtin mi eğer içmediysen kendine bir kahve yap iç hem baş ağrınıda alır :)

bebek konusundada hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunda vakti gelince oda olucaktır

sağol düşünceli arkadaşım benim.
yeni bitti kahvem, birazda çay içicem şimdi, gel beraber olsun...
komşularla gidicektik bebeğe, onlardan haber bekliyorum canım, hergün birinin işi çıktı öyle denk geldi, bakalım bugün gidermiyiz bilmiyorum hiç.
bebek konusunda da haklısın canım.

ah bir zamanlar esracanım vardı topiğimizde, nerelerdesin sen canım....
seni çok merak ediyorum özlüyorum canım....
bi ayrı kanım ısınmıştı sana da......
inşaallah iyisindir, ve inşaallah yakında sende bizim aramıza dönersin eskisi gibi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…