Meram opuyorum bebik
ne zahmeti daykom estağfirullah.
ben iyiyim canım teşekkürler.
allah kavuştursun oğlun içinde kardeşin içinde.
hepsi olup gidiyoooor takma kafana sakın oğluşunu... biz allaha dayanıp elden geleni yapalım sonrada tevekkül edelim yeterki bence.....
kardeşin içinde ne güzel çok sevindim: )
İyi akşamlar
Fridacım oğlun ve kardeşin güle güle gitsinler Allah kavuştursun
Dayko bugün pek hamaratmışsın maşallah
Benim de iyi bir temizlik yapmam lazım ama canım istemiyor
Hoşgeldin banucum karatayla istediğin kiloları kalıcı olarak verirsin inşallahSelamün Aleyküm Topik Ahalisi
Herkese bol enerjili, az kalorili iyi Pazarlar diliyorum
Çok uzun zamandır fırsat bulupta uğrayamamıştım ama bir kaç asumanı falan benim topikte görünce sizlerede bir çööö diyeyim dedim
Sağ olsun bazı arkadaşlar hatırladıkça mesaj atıyorlar
Çoğunuz beni tanımıyordur ama eskiler bilirler beni
En son buradan ayrılırken 96 kglarda falandım ama aptallık edip sakinleştirici ve uyku hapları kullanınca maalesef verdiğim kiloları fazlasıyla geri aldım
Sayısız başarısız diyetten sonra tam pes edecektim ki Karatay diyetinide deneyeyim bari dedimHani artık buda olmazsa gider Obezite Cerrahisi yaptırırım diye düşünüyordum ama sağ olsun MOni ( Ayşem ) beni o konuda vazgeçirdi ve benim son kez denememi istedi
Çok şükür 6 haftadır karatay yapıyorum ve günde iki öğün beslenerek tam 6 kg verdim bile
Hiç diyet modunda değilim ve aksine zararlı olan şeylerin hiç birini canım çekmiyorüstelik kısır ve çigköfte Canan Teyzeme göre yasak değil ki ben çok severim ama onuda bu ara canım istemiyor he istersede yerim
Maalesef sporu hayatıma henüz dahil edemedim ama haftada iki yürümeye başladım şimdilik
Eskiden 10 buçuktan evvel kalkamayan ve gece 2den önce yatamayan ben şu son 5 gündür sabah 6da uyanıp 7de kahvaltımı ediyorum en geçgünün tadını çıkartıp akşamda 23:30da kendimi yatağa atıyorum
İnşallah kilolardan yavaş yavaşda olsa kurtulur bir sonraki gelişimde daha zayıf olduğumu müjdelerim sizlere
Umarım benim tanıdıklarımdan herkes çok iyidir
Hepinize hatta hepimize Allah yardımcı olsunİnşallah hedeflerimize ulaşıp çoooook güzel ve sağlıklı günler görürüz
Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın
Görüşmek üzere
Keşke biri gelse de yapsa değil misağolasın canım şarkı içinde teşekkür ederim çok keyifliymiş
sağol adaşşu temizlik işi kötü yaa benimde canım yapmak istemiyor
Hoşgeldin banucum karatayla istediğin kiloları kalıcı olarak verirsin inşallah
Ben de diyet için kendimi motive etmeye çalışıyorum topikleri okuyorum 7-8kilo da ben aldım malesef
Keşke biri gelse de yapsa değil mi
Çok tembelim yaaa
Selamün Aleyküm Topik Ahalisi
Herkese bol enerjili, az kalorili iyi Pazarlar diliyorum
Çok uzun zamandır fırsat bulupta uğrayamamıştım ama bir kaç asumanı falan benim topikte görünce sizlerede bir çööö diyeyim dedim
Sağ olsun bazı arkadaşlar hatırladıkça mesaj atıyorlar
Çoğunuz beni tanımıyordur ama eskiler bilirler beni
En son buradan ayrılırken 96 kglarda falandım ama aptallık edip sakinleştirici ve uyku hapları kullanınca maalesef verdiğim kiloları fazlasıyla geri aldım
Sayısız başarısız diyetten sonra tam pes edecektim ki Karatay diyetinide deneyeyim bari dedimHani artık buda olmazsa gider Obezite Cerrahisi yaptırırım diye düşünüyordum ama sağ olsun MOni ( Ayşem ) beni o konuda vazgeçirdi ve benim son kez denememi istedi
Çok şükür 6 haftadır karatay yapıyorum ve günde iki öğün beslenerek tam 6 kg verdim bile
Hiç diyet modunda değilim ve aksine zararlı olan şeylerin hiç birini canım çekmiyorüstelik kısır ve çigköfte Canan Teyzeme göre yasak değil ki ben çok severim ama onuda bu ara canım istemiyor he istersede yerim
Maalesef sporu hayatıma henüz dahil edemedim ama haftada iki yürümeye başladım şimdilik
Eskiden 10 buçuktan evvel kalkamayan ve gece 2den önce yatamayan ben şu son 5 gündür sabah 6da uyanıp 7de kahvaltımı ediyorum en geçgünün tadını çıkartıp akşamda 23:30da kendimi yatağa atıyorum
İnşallah kilolardan yavaş yavaşda olsa kurtulur bir sonraki gelişimde daha zayıf olduğumu müjdelerim sizlere
Umarım benim tanıdıklarımdan herkes çok iyidir
Hepinize hatta hepimize Allah yardımcı olsunİnşallah hedeflerimize ulaşıp çoooook güzel ve sağlıklı günler görürüz
Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın
Görüşmek üzere
Hayırlı sabahlar hayırlı haftalar herkese
Gunaydin
merhabalar umarım herkes iyidiryeni bir haftaya girdik kendi adıma bu hafta içi kaçamak yapmasamda hafta sonu yediklerimi dengeleyebilsem sabah yürüyüşe gittim sonrasında tibet egzersizimi yaptım iyi oldu. yakınımda 2 tane spor salonu yapılıyor bitmek üzere ama ne zaman tam faliyete geçicek bilmiyorum soğuklar geldiğinde bayram sonrası için iyi olurdu bugün baktım bir tanesinin çevre düzenlemesi yapılıyordu bitsede gidebilsem :)
selam kızlar
canım geçen kış leslie bayağı yaptım yine hava yağışlı olupta dışarı çıkamasam evde yaparım gerçekten sana katılıyorum leslie bulunmaz ama benim spor tercihim dışarısı ve spor salonu inş. olurda gidebirim :)inşaallah gidersin canım: )
ama llleslie abla varken spor salonunu evede taşıyabilirsin, çok güzel bence bu llleslie abla: )
benim gibi ev kuşları için bulunmaz nimet aslında bu llleslie abla: )
bi ara yapıyordum llleslieyi, nasıl ter döküyordum öyle, nişanlıykendi yaptığım, yaklaşık 3,5sene önce işte
canım geçen kış leslie bayağı yaptım yine hava yağışlı olupta dışarı çıkamasam evde yaparım gerçekten sana katılıyorum leslie bulunmaz ama benim spor tercihim dışarısı ve spor salonu inş. olurda gidebirim :)
kızlar bugün eşimin iş saatleri değişebilir, artık büyük ihtimal eşim 2-3saat daha erken gelicek eve inşaallah, çok geç geliyordu çünkü, kendine bile ayıracak vakti yoktu adamcağızın, kesin değil ama büyük ihtimalle değişicek bugün inşaallah.
komşumun biri benden 1sene sonra bu apartmana gelin geldi evlendi, vesselam kızceğiz hamileydi yakınlarda doğum yaptı: )
ona hayırlı olsuna gidilicek bi ara, bebeğide merak ediyorum aslında: ) kime benziyor acaba: )
sıra bende artık bebek konusunda: (
öf zaten başımda ağrıyo, bonuuuus yine çürüğe çıktım bak başım ağrıyo: )
bugün git işte bebeği görmeye hem koklarsın ne güzeldir bebek kokususen bugün kahveni içtin mi eğer içmediysen kendine bir kahve yap iç hem baş ağrınıda alır :)
bebek konusundada hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunda vakti gelince oda olucaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?