Afiyet olsun kuzumselamün aleyküm...
kızlar ben şimdi kahve yapmaya gidiyorum, 15dkdan gelirim, birlikte içmek isteyen varsa hadi yapsın gelsin: )
Yok canim olacagim zaman butun 90+ duyar zaten bayrami atlatalim kismetsedaykom nerelerdesin? nassın bacım?
sesin çıkmayınca ameliyatmı oldu acaba dedim içimden acil olarak yani... ama değil galiba.
ayrıca ameliyat olmadan önce bizede söylede dua edelim canım rahatcacık geçsin diye....
Yetenekleri koreltmede ustumuze yok zaten baska ulkeler arar bulur yetenekli cocuklarigeldim meyracım geldimyaa benim bir arkadaşımın kızı hala liseye yerleşemedi onun için uğraşıyordum bir kaç tanıdıkla görüştümde ilçe milli eğitim çocuğu imam hatibe yerleştirmiş. çocukda okumam diyor 15 gündür evde dersler başladı çocuk evde bunalım yaşıyor elime doğdu ben büyütüm nerdeyse onun için uğraşıyordum ....
Okul cikis saati firtina cikti kizi almaya gittim okula alt komsumu da aradim bekleyin geliyorum diye onun kizi 4.sinifta farkli okulda ama benim kizla yan yana okullari neyse donuste de kahve ictik onunla temizlik yapmiyorum da arka balkonum kapali ivir zivir dolu bilirsiniz ne kadar gereksiz alet,esya varsa arka balkonlar da oluyor onlari bi elden gecireyim atilacaklari ayirip toparliyayim ,kisliklari icerilerde tutamiyorum sicaktan bozuluyorlar onlari yerlestireyim kaloriferler yanmadandayko bence temizlik yapıyordurdafide salı gelicem demiştii kararlıda yok. asuda gelmediii bide bonus nerelerdeee bilmiyoruz arzuda yok yine servisden fian yazıyorduu
nerdesiniz kızlaar
Gule gule buyutsunler canimfridacım dünde gittik bebeği görmeye: ))))
en çok babasına benzemiş, tatlı bir bebek maşaallah.
anne artık sıra sende meyra dedi: )))) bende evet bende dedim: ))))
Mrb yoklugumun farkedilmesi guzel ya tsk canım kayinvalidemin temizliği vardi iki gunde bitirdim cok sukur kendimi herkul gibi hissettim helak oldum.. simdi sırada benim temizliğim kaldi nasil yapicam bilmiyorum yarin ara vericem kayinvalideme grip aşısı yapılacak kucuk oglumun ogretmeni atanmış birde onunla tanisacagim umarım kendime gelmek icin bir ara bulurum74FRIDA1708 .!.:dayko bence temizlik yapıyordurdafide salı gelicem demiştii kararlıda yok. asuda gelmediii bide bonus nerelerdeee bilmiyoruz arzuda yok yine servisden fian yazıyorduu
nerdesiniz kızlaar
sağol canım yarın beli olacak benim yiğenin( diyim artık) lisesi bende benim kıza durmadan çözemediğin her soru seni imam hatibe götürür diyorum 450 yapan çocuklar uzaydan gelmediler ya onlarda ana baba evladı diyorum ödü patlıyorYetenekleri koreltmede ustumuze yok zaten baska ulkeler arar bulur yetenekli cocuklari
Insallah istediginiz gibi olur canim
Okul cikis saati firtina cikti kizi almaya gittim okula alt komsumu da aradim bekleyin geliyorum diye onun kizi 4.sinifta farkli okulda ama benim kizla yan yana okullari neyse donuste de kahve ictik onunla temizlik yapmiyorum da arka balkonum kapali ivir zivir dolu bilirsiniz ne kadar gereksiz alet,esya varsa arka balkonlar da oluyor onlari bi elden gecireyim atilacaklari ayirip toparliyayim ,kisliklari icerilerde tutamiyorum sicaktan bozuluyorlar onlari yerlestireyim kaloriferler yanmadan
Boyle iste benden havadisler
Mrb yoklugumun farkedilmesi guzel ya tsk canım kayinvalidemin temizliği vardi iki gunde bitirdim cok sukur kendimi herkul gibi hissettim helak oldum.. simdi sırada benim temizliğim kaldi nasil yapicam bilmiyorum yarin ara vericem kayinvalideme grip aşısı yapılacak kucuk oglumun ogretmeni atanmış birde onunla tanisacagim umarım kendime gelmek icin bir ara bulurum
a.sSelamün aleykum kızlarr...
nasılsınızz..uzun zaman oldu gelemedim...sıkıntılar hep üst üste geldi...enson hastanedeydik sanırım size yazdığımda...kızıma platin takıldı bir hafta yattık hastanede ve evde 15 gün yattık...sonra yavaş yavaş düzeldi kuzum..bir haftadırda ayağının üzerine basmaya basladık..destekle yürüyor artık ama hala çok dikkat etmemiz gereken dönemdeyiz...ve okul basladı bende bütüngün giriyorum onunla beraber derslere.....gerçi bayrama kadar raporluyuz ama kızım zaten çok zor uyum sağlıyo oyüzden öğretmenine arkadaşlarına alışsın diye beraber giriyoz derslere....hemde geri kalmamış oluyo...kısacası çokk zorr ve yorucu geçiyo günlerim...benden haberler böyle...hiç bakamadım geçmişede kim nasıl ne durumda bilemiyorum...bütün bu süreçte kiloda aldım..ama bir türlü tekrardan başlıyamıyorum diyete...küçük kızım büyüyo ve bu sıra çok ilgilenemiyorum onunla hatta okul başlayınca anneannesine bıraktım bikaç gün dahada hasret kaldı bana...buakşam annemler bana gelicek bi sürede böyle idare edicez..dua edin bana bize....
Valla ben derin temizligi yaptim duvarlari pencereleri her yer dip kose bitti artik gorumcem gelince bir supurge de o atar napayim artik:) benim eve de biri yardim etseydi keşke iki supurgede atardim ben valla:)kayınvalidenin evi için geçmiş olsun bayrama kadar dayanır mı yaptığın temizlik? bende ara ara anneme gider yardım ederim :) neyse darısı bizim evlerin başına diyelim artık ..
Canım çok geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin sana da güç kuvvet versin canımSelamün aleykum kızlarr...
nasılsınızz..uzun zaman oldu gelemedim...sıkıntılar hep üst üste geldi...enson hastanedeydik sanırım size yazdığımda...kızıma platin takıldı bir hafta yattık hastanede ve evde 15 gün yattık...sonra yavaş yavaş düzeldi kuzum..bir haftadırda ayağının üzerine basmaya basladık..destekle yürüyor artık ama hala çok dikkat etmemiz gereken dönemdeyiz...ve okul basladı bende bütüngün giriyorum onunla beraber derslere.....gerçi bayrama kadar raporluyuz ama kızım zaten çok zor uyum sağlıyo oyüzden öğretmenine arkadaşlarına alışsın diye beraber giriyoz derslere....hemde geri kalmamış oluyo...kısacası çokk zorr ve yorucu geçiyo günlerim...benden haberler böyle...hiç bakamadım geçmişede kim nasıl ne durumda bilemiyorum...bütün bu süreçte kiloda aldım..ama bir türlü tekrardan başlıyamıyorum diyete...küçük kızım büyüyo ve bu sıra çok ilgilenemiyorum onunla hatta okul başlayınca anneannesine bıraktım bikaç gün dahada hasret kaldı bana...buakşam annemler bana gelicek bi sürede böyle idare edicez..dua edin bana bize....
selam kizlar.iki haftadir yokum ama oglum bronsit oldu tam iki hafta hastayiz simdi de hastanede yatiyoruz.Beni bu cuma da izinli yazarsaniz sevinirim cunku tartilamiyorum.Haftaya insallah evde oluruz artik ve kilo bildirilerle devam edecegim.
Selamün aleykum kızlarr...
sağol canım yarın beli olacak benim yiğenin( diyim artık) lisesi bende benim kıza durmadan çözemediğin her soru seni imam hatibe götürür diyorum 450 yapan çocuklar uzaydan gelmediler ya onlarda ana baba evladı diyorum ödü patlıyor
evet hava bayağı rüzgarlı pazara gittim korktum çadırlar üzerimize yıkılacak diyee eşimde hala işden gelemedi ağaçlar filan yıkılmış onlarla uğraşıyorlar kolay gelsiin arka balkona girmişsin.
Valla ben derin temizligi yaptim duvarlari pencereleri her yer dip kose bitti artik gorumcem gelince bir supurge de o atar napayim artik:) benim eve de biri yardim etseydi keşke iki supurgede atardim ben valla:)
Azicik iste tdkYENAost: 37037586 .!.:Çok geçmiş olsun...Umarım çabucak toparlanır evladın...
Zeynepçim merhaba..neler yaşamışsınız kuzum...Allah beterinden korusun...
Okulunuz da hayırlı olsun canım...biz de başladık bakalım şimdiden sıkıldık derslerden valla..
ahaha nasıl tehdit ediyosun kızı öyle,te allam yaa..)
Azıcık hamaratmısın ne..) Güle güle kirlensin eviniz...
Azicik iste tdk
ahaha nasıl tehdit ediyosun kızı öyle,te allam yaa..)
Aynen oyle valla kayinvaluidemler oyle işte ama güzel günlerde kirlensin inşallah yoksa kimsesiz ruhsuz kirlenmeyen evlerde yaşamak da istemeyiz dimi:)Temizlik sonrası evin kokusu ve düzeni şahane..
İnsan hep öyle kalsın hiç bozulmasın istiyor..
sorma canım yaaa napıyıp bu seneyide sayarsak 3 sezon sonra sınava girecek işte şimdiden korkuyorum vallaha dersaneye giden, çalışıyor iyi puan alır dediğim çocuklar bilee yerleşemediler. acıyorumda hallerine bir günlük heyecanla bilgi değerlendirmesine tutuluyorlar . siz barışla ne çabuk yoruldunuz. bende bir resim vardı anne ders yapıyordu erkek çocuğuda annenin boynuna elini koymuştu, yeni eğitim yıllınız kutlu olsun diyede notu vardı baktım silmişim yoksa sana gönderecektim çok komikdi : )
Aynen oyle valla kayinvaluidemler oyle işte ama güzel günlerde kirlensin inşallah yoksa kimsesiz ruhsuz kirlenmeyen evlerde yaşamak da istemeyiz dimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?