Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamün aleyküm...
kızlar ben şimdi kahve yapmaya gidiyorum, 15dkdan gelirim, birlikte içmek isteyen varsa hadi yapsın gelsin: )
Afiyet olsun kuzum
Yok canim olacagim zaman butun 90+ duyar zaten bayrami atlatalim kismetse
Yetenekleri koreltmede ustumuze yok zaten baska ulkeler arar bulur yetenekli cocuklari
Insallah istediginiz gibi olur canim
dayko bence temizlik yapıyordur dafide salı gelicem demiştii kararlıda yok. asuda gelmediii bide bonus nerelerdeee bilmiyoruz arzuda yok yine servisden fian yazıyorduu

nerdesiniz kızlaar
Okul cikis saati firtina cikti kizi almaya gittim okula alt komsumu da aradim bekleyin geliyorum diye onun kizi 4.sinifta farkli okulda ama benim kizla yan yana okullari neyse donuste de kahve ictik onunla temizlik yapmiyorum da arka balkonum kapali ivir zivir dolu bilirsiniz ne kadar gereksiz alet,esya varsa arka balkonlar da oluyor onlari bi elden gecireyim atilacaklari ayirip toparliyayim ,kisliklari icerilerde tutamiyorum sicaktan bozuluyorlar onlari yerlestireyim kaloriferler yanmadan
Boyle iste benden havadisler

fridacım dünde gittik bebeği görmeye: ))))
en çok babasına benzemiş, tatlı bir bebek maşaallah.
anne artık sıra sende meyra dedi: )))) bende evet bende dedim: ))))
Gule gule buyutsunler canim
Allah seninde guzel gonlune gore versin hayirlisini insallah

Selamün aleykum kızlarr...

nasılsınızz..uzun zaman oldu gelemedim...sıkıntılar hep üst üste geldi...enson hastanedeydik sanırım size yazdığımda...kızıma platin takıldı bir hafta yattık hastanede ve evde 15 gün yattık...sonra yavaş yavaş düzeldi kuzum..bir haftadırda ayağının üzerine basmaya basladık..destekle yürüyor artık ama hala çok dikkat etmemiz gereken dönemdeyiz...ve okul basladı bende bütüngün giriyorum onunla beraber derslere.....gerçi bayrama kadar raporluyuz ama kızım zaten çok zor uyum sağlıyo oyüzden öğretmenine arkadaşlarına alışsın diye beraber giriyoz derslere....hemde geri kalmamış oluyo...kısacası çokk zorr ve yorucu geçiyo günlerim...benden haberler böyle...hiç bakamadım geçmişede kim nasıl ne durumda bilemiyorum...bütün bu süreçte kiloda aldım..ama bir türlü tekrardan başlıyamıyorum diyete...küçük kızım büyüyo ve bu sıra çok ilgilenemiyorum onunla hatta okul başlayınca anneannesine bıraktım bikaç gün dahada hasret kaldı bana...buakşam annemler bana gelicek bi sürede böyle idare edicez..dua edin bana bize....

74FRIDA1708 .!.:
dayko bence temizlik yapıyordur dafide salı gelicem demiştii kararlıda yok. asuda gelmediii bide bonus nerelerdeee bilmiyoruz arzuda yok yine servisden fian yazıyorduu

nerdesiniz kızlaar
Mrb yoklugumun farkedilmesi guzel ya tsk canım kayinvalidemin temizliği vardi iki gunde bitirdim cok sukur kendimi herkul gibi hissettim helak oldum.. simdi sırada benim temizliğim kaldi nasil yapicam bilmiyorum yarin ara vericem kayinvalideme grip aşısı yapılacak kucuk oglumun ogretmeni atanmış birde onunla tanisacagim umarım kendime gelmek icin bir ara bulurum

sağol canım yarın beli olacak benim yiğenin( diyim artık) lisesi bende benim kıza durmadan çözemediğin her soru seni imam hatibe götürür diyorum 450 yapan çocuklar uzaydan gelmediler ya onlarda ana baba evladı diyorum ödü patlıyor
evet hava bayağı rüzgarlı pazara gittim korktum çadırlar üzerimize yıkılacak diyee eşimde hala işden gelemedi ağaçlar filan yıkılmış onlarla uğraşıyorlar kolay gelsiin arka balkona girmişsin.

kayınvalidenin evi için geçmiş olsun bayrama kadar dayanır mı yaptığın temizlik? bende ara ara anneme gider yardım ederim :) neyse darısı bizim evlerin başına diyelim artık ..

a.s
biz genel olara iyiyiz canım, sende zoru atlatmışsın yakında daha da iyi olursunuz inş. :)

kayınvalidenin evi için geçmiş olsun bayrama kadar dayanır mı yaptığın temizlik? bende ara ara anneme gider yardım ederim :) neyse darısı bizim evlerin başına diyelim artık ..
Valla ben derin temizligi yaptim duvarlari pencereleri her yer dip kose bitti artik gorumcem gelince bir supurge de o atar napayim artik:) benim eve de biri yardim etseydi keşke iki supurgede atardim ben valla:)

Canım çok geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin sana da güç kuvvet versin canım
Bir hastamız daha vardı Üsküplü sanırım senin çocuğuna da şifa dilerim

selam kizlar.iki haftadir yokum ama oglum bronsit oldu tam iki hafta hastayiz simdi de hastanede yatiyoruz.Beni bu cuma da izinli yazarsaniz sevinirim cunku tartilamiyorum.Haftaya insallah evde oluruz artik ve kilo bildirilerle devam edecegim.

Çok geçmiş olsun...Umarım çabucak toparlanır evladın...

Zeynepçim merhaba..neler yaşamışsınız kuzum...Allah beterinden korusun...
Okulunuz da hayırlı olsun canım...biz de başladık bakalım şimdiden sıkıldık derslerden valla..

ahaha nasıl tehdit ediyosun kızı öyle,te allam yaa..)

Valla ben derin temizligi yaptim duvarlari pencereleri her yer dip kose bitti artik gorumcem gelince bir supurge de o atar napayim artik:) benim eve de biri yardim etseydi keşke iki supurgede atardim ben valla:)

Azıcık hamaratmısın ne..) Güle güle kirlensin eviniz...

Azicik iste tdk

ahaha nasıl tehdit ediyosun kızı öyle,te allam yaa..)

sorma canım yaaa napıyıp bu seneyide sayarsak 3 sezon sonra sınava girecek işte şimdiden korkuyorum vallaha dersaneye giden, çalışıyor iyi puan alır dediğim çocuklar bilee yerleşemediler. acıyorumda hallerine bir günlük heyecanla bilgi değerlendirmesine tutuluyorlar . siz barışla ne çabuk yoruldunuz. bende bir resim vardı anne ders yapıyordu erkek çocuğuda annenin boynuna elini koymuştu, yeni eğitim yıllınız kutlu olsun diyede notu vardı baktım silmişim yoksa sana gönderecektim çok komikdi : )

küçücük çocukları yarış atı moduna sokuyor sistem maalesef...
İnşallah çok başarılı olur kızın...bir de yerleşememe olayı çok üzücü gerçekten..

Valla barış sıkıldı gibi asucum..Saatlerce masa da oturuyor iki çizik çizcem diye tabii ben yahut babası da eşlik ediyoruz kendisine.)

Temelin bir koyunu varmış, bir türlü gebe kalamıyormuş.
Temel düşünmüş taşınmış ...ve nam salan koçun sahibi İdris ile konuşmaya karar vermiş.
İdris : - Tamam koyunun koçum ile ciftlesebilir ama 5 liranı alırım... der.
Bunu seve seve kabul eder Temel ve ertesi sabah koyununu el arabasına oturtur, İdris`in yolunu tutar. Koyun ile Koç çiftlesir.
Ama Temel tedirgindir ya gebe kalmazsa diye sorar : - Koyunun gebe olduğunu nereden anlayacağım ?
İdris : - Sabah kalktığında eğer ayakta ise gebe değil, eğer yatıyorsa gebedir... der.

Sabah olur Temel koşarak gider ağıla ama koyun ayaktadır. Oflayıp yine el arabasına koyunu koyup İdris'in ağılına gider.
İdris bu sefer 3 TL alır. Aynı şeyi söyler İdris, ayakta ise gebe değil, yatıyorsa gebe...
Sabah olur ancak yine koyun ayaktadır. Yine gider İdris'in ağılına ve bu sefer ona acıyan İdris 1 TL'sini alır ve hayvanlar yine ciftlesir.

Takip eden gün Temel telaşından hiç ağıla gitmek istemez ve karısı Fadime'ye seslenir : - Şu ağıla bi baksana koyun ne alemde ayakta mı, yatıyor mu ?
Fadime gider bir zaman sonra geri gelir.

Temel sorar : - Ee koyun ne durumda, ayakta mı yatıyor mu ?

Fadime gülerek cevap verir :

- Ne ayakta ne de yatıyor, el arabasına binmiş seni bekliyor!...

Yaslı kadın, luks otelın en ust katından ınıyordu. Ara
Katlardan bırınde asansor durdu.

Kapı acıldı, genc ve guzel bır kız ıcerı gırdı. Onunla
Bırlıkte asansoru yogun bır parfum kokusu da doldurdu.
Yaslı kadın, parfum kokusunu derın derın ıcıne cekınce
Genc kız magrur bır eda ıle kadına baktı ve
Gıorgıo-beverly hılls dedı
Kucucuk bır sısesı bıle 100 mılyon lıra!..

Bıraz sonra asansor gene durdu. Gene cok sık genc bır
Kadın gırdı. O da buram buram parfum kokuyordu.
Yaslı kadın yıne koklamaktan kendını alamadı.
Yenı bınen genc kadın da yaslı kadına donerek kıbırlı bır
Tavırla
Chanel 5 numara dedı
Mını mını bır sısesı bıle 150 mılyon lıra!

Bıraz sonra asansor yaslı kadının ınecegı katta durdu.
Kadın asansorden cıkmadan buyuk bır gurultu cıkartarak
yellendı.
Sonra da asansorde kalan ıkı alımlı genc kadına donerek:
Ayşe kadın fasulye…..!
yarım kılosu 450 bın lıra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…