Canim sevindim cok fazla + cikmadigina
Haftaya bayram malum tatlilar bayram sofralari bu hafta isi siki tutalim da bayram da kacamak hakkimiz olsun demi
Bende seni seviyorum canimçok haklısın canım benim.... inşaallah ben yarın başlıyorum zaten, hadi herkes başlasın kızlar: )
ayrıca sağol balım.
ıloveyoudaykom: )
Tebrikler canim cok guzel gidiyorsun az olsun onemli olan her hafta az az da olsa verebilmekNerdesiniz kimse yok mu?
Kilo bildirimi yapıyorum
Berkuras 99 kg 0,5 kg vermişim
Hiç tahmin etmiyordum bu hafta kaçanlar yuzunden
Buna da sukur
bonus özledim kız seni nerelerdesin sen: )
öpüyorum
dayko bence temizlik yapıyordurdafide salı gelicem demiştii kararlıda yok. asuda gelmediii bide bonus nerelerdeee bilmiyoruz arzuda yok yine servisden fian yazıyorduu
nerdesiniz kızlaar
sağol canım yarın beli olacak benim yiğenin( diyim artık) lisesi bende benim kıza durmadan çözemediğin her soru seni imam hatibe götürür diyorum 450 yapan çocuklar uzaydan gelmediler ya onlarda ana baba evladı diyorum ödü patlıyor
evet hava bayağı rüzgarlı pazara gittim korktum çadırlar üzerimize yıkılacak diyee eşimde hala işden gelemedi ağaçlar filan yıkılmış onlarla uğraşıyorlar kolay gelsiin arka balkona girmişsin.
Bonus,
nasıl oldun.? hastaydın en son görüştüğümüz de...
Gecmis olsun canim:) is guc derken pek firsat bulamadim bu hafta ya bide fasulye koydum dondurucuya oda yordu ruhum zaten yorgun.
eksik olmus ögretmen nerede iki haftadir en son kuskus salatasi cup kek yapiyodu gidis o gidis :))
Sistemin hali ortada ins duzelebilir biz ölmeden. Yinede aklima takildi imam hatip okulu kötü bi yermiki ?. Orda okutmak istemeyebilirsin kizda istemeyebilir tabiki sonunda oraya gidersin demek pek guzel gelmedi bana fridacim samimiyetine guvenerek soyluyorum.
ic guveysinden halliceyim hamdolsun. Bi kac gundur gorenler iyi gorunmedigimi soyluyolar. Gece duygunn atesi.vardi ins ilerlemez.
günaydın canım bereketli, lezzetli olsun fasülyelerin :) evet örtmende yok. neyse bu günlerini değerlendir diyim artık yorgunmuşsun ama doğumdan sonra çok hızlı bir tempoo seni bekliyor bence yorgun olduğunu anlıyamıyacksın bilee :):) is guc derken pek firsat bulamadim bu hafta ya bide fasulye koydum dondurucuya oda yordu ruhum zaten yorgun.
eksik olmus ögretmen nerede iki haftadir en son kuskus salatasi cup kek yapiyodu gidis o gidis :))
Sistemin hali ortada ins duzelebilir biz ölmeden. Yinede aklima takildi imam hatip okulu kötü bi yermiki ?. Orda okutmak istemeyebilirsin kizda istemeyebilir tabiki sonunda oraya gidersin demek pek guzel gelmedi bana fridacim samimiyetine guvenerek soyluyorum.
ic guveysinden halliceyim hamdolsun. Bi kac gundur gorenler iyi gorunmedigimi soyluyolar. Gece duygunn atesi.vardi ins ilerlemez.
Nerdesiniz kimse yok mu?
Kilo bildirimi yapıyorum
Berkuras 99 kg 0,5 kg vermişim
Hiç tahmin etmiyordum bu hafta kaçanlar yuzunden
Buna da sukur
Frida yigenin icin uzuldum gercekten tabiki bende karsiyim her turlu baskiya istemedigi bir okulda okumasini bende istemem hic bir cocuk icin. Soylediklerinde haklisin sadece bir sistem ugruna bu kadar sikinti hos degil ve o.cocuklar acisindan zordur.
Benim dedigim imam hatibi kotuymus gibi algilamak oyle gostermek. Zorluk konusundada din dersleri degilde baska turlu dersler olunca zorluguna degiyo ama din ve arapca soz konusu olunca gereksiz zorluk oluyo ogrenciler birden ufacik
cocuk oluyo bunada katilmiyorum. Bir ogrencinin yaninda bir okul ne kadar kotulenirse oda ortama oyle bakar haliyle.
Oyle biseyler iste :)
Bende tarif ettigin gibi örtülüyüm oglum orta okul icin 5. Sinifta imam hatibe basladi. Allahim hepimizinkinin sonunu hayir etsin basari nasip etsin ins buyuk kucuk hepsine.
Kolay gelsin canim gokce`de hic ugramiyor artikSelam arkadaşlar.
Bugun ve inşallah nasip olursa burdan sonra liste yapma görevini üstleniyorum. Tabi kimsenin bir itirazı yoksa.
Geçen hafta alt alta bir liste yazmıştınız onu geçen haftaki kilo bildirimi olarak alıp bugunkü ile karşılaştırmayı planlıyorum. umarım becerebilirim.
Bu arada kilo bildirimi : 68,7 verdiğim kiloları tekrr alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?