Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim sevindim cok fazla + cikmadigina
Haftaya bayram malum tatlilar bayram sofralari bu hafta isi siki tutalim da bayram da kacamak hakkimiz olsun demi

çok haklısın canım benim.... inşaallah ben yarın başlıyorum zaten, hadi herkes başlasın kızlar: )
ayrıca sağol balım.
ıloveyoudaykom: )

Selam kızlar nabersimiz
Valla ben tatlı varsa baskası da yemiyorsa atıyorum
Dolapta olunca aklım oraya gidiyor bitene kadar affetmiyor
Sabahtan nüfus kağıdımı çıkardım sonunda birde kayıp cezası ödedim 61 tl 6,75 de kimlik parası hiç yoktan masraf resim çektirdim ilan verdim bir de
Neyse yenilenmiş oldu
Sonra işe geldim iş yoğundu gene
Bügünde bitmiş oldu yarın son sonra haftasonu.
Cumartesi de Bursa'ya gideceğiz papağan almaya pazar da mangala gideceğiz

Bu hafta kaçanlar oldu ama artı çıkmam herhalde
Sabah evde kahvaltı ettim
Peynir zeytin domates 2 dilim ekmek
Öğlen
Bir dilim börek 2 biber dolma yoğurt mantar kızartma yoğurtlu kavun
Çay adacayı
Aksama da kıyma çıkartmıştım bosa gitmesin yumurtalı yaparım onu yerim
Başka birleşeyim yemem umarım:)

bonus özledim kız seni nerelerdesin sen: )
öpüyorum

:) is guc derken pek firsat bulamadim bu hafta ya bide fasulye koydum dondurucuya oda yordu ruhum zaten yorgun.

dayko bence temizlik yapıyordur dafide salı gelicem demiştii kararlıda yok. asuda gelmediii bide bonus nerelerdeee bilmiyoruz arzuda yok yine servisden fian yazıyorduu

nerdesiniz kızlaar

eksik olmus ögretmen nerede iki haftadir en son kuskus salatasi cup kek yapiyodu gidis o gidis :))

Sistemin hali ortada ins duzelebilir biz ölmeden. Yinede aklima takildi imam hatip okulu kötü bi yermiki ?. Orda okutmak istemeyebilirsin kizda istemeyebilir tabiki sonunda oraya gidersin demek pek guzel gelmedi bana fridacim samimiyetine guvenerek soyluyorum.
Bonus,

nasıl oldun.? hastaydın en son görüştüğümüz de...

ic guveysinden halliceyim hamdolsun. Bi kac gundur gorenler iyi gorunmedigimi soyluyolar. Gece duygunn atesi.vardi ins ilerlemez.

Gecmis olsun canim
Sen de yordun herhalde kendini

kilo bildirimi : geçen hafta :111.7 bugün :110.5

arkadaşlar biliyorsunuz tablo yapamıyoruz barii geçen haftaki kilonuzu yazında en azından 1 haftalık sonucu bildiren sağlıklı bir listemiz olsuun ....

günaydın canım bereketli, lezzetli olsun fasülyelerin :) evet örtmende yok. neyse bu günlerini değerlendir diyim artık yorgunmuşsun ama doğumdan sonra çok hızlı bir tempoo seni bekliyor bence yorgun olduğunu anlıyamıyacksın bilee :)

hayatım sistem bozuk derken eskiden de bozuktu, şimdide bozuk!!! diyorum. ben kişi olarak her türlü baskıcı ve yasakçı zihniyete karşıyım. hee imam hatip benim tercihim mi hayır! şu an için kızımında tercihi değil :) imam hatip okumak için zor bir lise dersleri de ağır. neticede bu liseyi okuyan tanıdığım büsürü çocuk var. amaaaa bu liselerin puanını o kadar düşük tutuyorlar ki çocuklar teog sınav sonucu hiçbir liseye yerleşemeyince imam hatibe gitmek zorunda kalıyor ayrıca imam hatip okulunu tercih eden aileler de istemez herhalde okul önüne gidip te öğrencileri gördükden sonra, işte bu öğrencilerin puanı hiçbir liseye yetememişde imam hatipde okumak zorundalar diye düşünülmesine razı gelmemeliler değil mi ??? yiğenimin hala okulu belli değil haaa pardon ilçede bulunan bir imam hatip lisesine gidebilir. 2 hafta oldu dersler başladı çocuğun biskolojik durumunu düşünebiliyormusun dersler başladı o halaa evde tüm arkadaşları okula başlamış onun ne okulu belli ne bir forması var ne kitapları var biz büyükler için bu normal gelebilir ama ergen bir çocuk için bu çok ağır. ayrıyeten bu yiğenimin ailesi 5 vakit namaz kılan orucunda, namazında annesinin türbanlı, pardesülü olduğunuda belirtmeliyim ama kızlarının isteklerini dinliyorlar herhalde yada neden istemiyorlar bilemiyorum . hâlbuki çevremde büsürü çocuk ağlayarak istemeyerek imam hatip lisesine başladılar. bunun gibi sana birçok örnek verebilirim ......

Nerdesiniz kimse yok mu?
Kilo bildirimi yapıyorum
Berkuras 99 kg 0,5 kg vermişim
Hiç tahmin etmiyordum bu hafta kaçanlar yuzunden
Buna da sukur

tebrikler canım gayet güzel bir sonuç çünki senin listelerine baktığım zaman bayağı bii yasaklı yiyecekler görüyorum. demek ki az yiyorsun bence doğrusuda bu ölçülü yiyince hem düşüş olabiliyor hemde istediğini yiyebiliyorsun bu denge önemli aslında ben hala o dengeyi kuramıyoruum :)

Frida yigenin icin uzuldum gercekten tabiki bende karsiyim her turlu baskiya istemedigi bir okulda okumasini bende istemem hic bir cocuk icin. Soylediklerinde haklisin sadece bir sistem ugruna bu kadar sikinti hos degil ve o.cocuklar acisindan zordur.

Benim dedigim imam hatibi kotuymus gibi algilamak oyle gostermek. Zorluk konusundada din dersleri degilde baska turlu dersler olunca zorluguna degiyo ama din ve arapca soz konusu olunca gereksiz zorluk oluyo ogrenciler birden ufacik
cocuk oluyo bunada katilmiyorum. Bir ogrencinin yaninda bir okul ne kadar kotulenirse oda ortama oyle bakar haliyle.

Oyle biseyler iste :)

Bende tarif ettigin gibi örtülüyüm oglum orta okul icin 5. Sinifta imam hatibe basladi. Allahim hepimizinkinin sonunu hayir etsin basari nasip etsin ins buyuk kucuk hepsine.

yaa işte öyle bonuscum bu konuda konuşursak sayfalar yetmez! bende senin dediğin gibii öyle bişeyler diyorum işte.

sizin okulunuzda hayırlı olsun :) biz anne babalara da çocuklarımızın büyüyünce mutlu olacağı ortamlarda yaşadıklarını görmek nasip olsun.

Selam arkadaşlar.

Bugun ve inşallah nasip olursa burdan sonra liste yapma görevini üstleniyorum. Tabi kimsenin bir itirazı yoksa.
Geçen hafta alt alta bir liste yazmıştınız onu geçen haftaki kilo bildirimi olarak alıp bugunkü ile karşılaştırmayı planlıyorum. umarım becerebilirim.

Bu arada kilo bildirimi : 68,7 verdiğim kiloları tekrr alıyorum.

Kolay gelsin canim gokce`de hic ugramiyor artik

arkadaşlar yalnız ben bugun bikaç saat işte durucam sadece. bu ara kayınpederimle ortak duruyoruz dükkanda. o yüzden 3 e kadar bildirimler tamamlanabilirse sevinirim.

hatta her hafta erkenden bildirim yapılsa böyle geç saatlere kalmasa ne dersiniz? mesela en gec 1de bütün bildirimler bitse sonra da liste olsa nasıl olur

selamün aleyküm millet: )
eşimin iş çıkış saati 2,5saat geri çekildiği için hem mutluyum hemde karmaşa dönemindeyim bu hafta: )
neyse alışırım bir düzene sokarım zamanla... eşim bile bocaladı: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…