Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin kizlar
Gecmis olsun canim Allah beterinden korusun diyelim
Kolay gelsin birini bitirmissin en azindan ben de pazartesi anneme gidecem temizlige kendi evimin bi salonu kaldiydi zaten onu da tarhanayi bitirdikten sonra hellederim kismetse
Aynisini ben de diyorum
Teog anneleri psikolojisi sanirim bu da kismet artik

Merhaba arkadaslaar! hatirlayan var midir beni bilmem bir zamanlar dolaniyordum buralarda 92 kiloydum da 90a inemiyorum diye agliyordum hep tahmin edin noldu canlarim, su an 102 kiloyum, uzun zamandir hic dikkat etmedim, ozel hayatimdaki sorunlar da kafami iyice karistirinca iyice isin ucunu biraktim. yeniden baslamak istiyorum, buraya gelmenin iyi fikir oldugunu dusundum umarim bu sefer basaririm bari :)

Selam kızlar ne var ne yok bugun 5 gibi hamburger patates yedim kötü yaptım ama yerken cok güzeldi
Aksama az yerim artık

Esim şarj aldı artık şarj sorunum da kalmadı
Telefondan girdiğim için şarjım bitiyor diye de giremiyordum

Servisteyim ev yolunda basım cok ağrıyor
Aksama geçer umarım
İşler bütçe donemi vs diye cok yoğun

Bu sabah 99,3 çıktım bu arada cumaya fazla eksi yazmamayacağım herhalde 200 gr azalmış onu da hamburger kapatmıştır

Bu arada oğlum anasınıfında sınıf baskanı olmuş liderlik özelliğini hemen yansıtmış okulda:) cok sevindim inşallah iyi gider okul hayatı

Hepimizi öpüyorum sevgiler

selamün aleyküm kızlar: )
bugün günüm vardı ona gittim geldim, sonrada falan filan derken eşim yatsı namazı için camiye gitmişken bende az kk turu yapayım dedim çöktüm pc başına 10dkdır: ))))
benim laptop kardeşimde, laptobu aniden bozulunca ödevleri için benimkini aldı, telden yazması pek rahat değil böyle uzun uzadıya yazmak için: ) ama yine teldende yazıyorum tabi: )
ve yanımda öküzgözü çayımla burdayım: )
benim diyet nanay..... hiç yapmadığım gibi azılı azıttım yani....
aynı eskisi gibi gazoz kola falan içer oldum....
ama yakında bayrama kadar bile olsa diyetime başlamak istiyorum.... başlicam inşaallah.
hadi bugünde gün vardı dedim kaldı, yarında yapamam ama sonrası başlarım inşaallah.... niyetim bu yönde yani.
yarın benim tartı günüm, unutmazsam tartılıyım inşaallah yarın kalkınca.....

Afiyet olsun kuzum

Yok canim olacagim zaman butun 90+ duyar zaten bayrami atlatalim kismetse

Gule gule buyutsunler canim
Allah seninde guzel gonlune gore versin hayirlisini insallah

amin, çok sağol can arkadaşım benim....
ayrıca tamam aman duyur tatlım...

ve aleyküm selam canım, çok özlemiştim çok merak etmiştim seni.....
yazdığın çok iyi oldu....
allah yar ve yardımcın olsun inşaallah....
allaha emanet olasın, görüşmek üzere...

eline sağlık canım benim...

Temizlik sonrası evin kokusu ve düzeni şahane..
İnsan hep öyle kalsın hiç bozulmasın istiyor..

aynen.....
koyun fıkranı bugün günde anlattım: )
herkes çok güldü: ))))))
kocaman öpüyorum tatlış yanaklarından ablacım

YENA ilk fıkra gayet komik ama ikinci fıkranın sonu kötü bitti

hayırlı olsun yeni şarjın canım: )
oğlun içinde çok sevindim, ne güzel maşaallah....
bol bol oku nazar değmesin inşaallah oğluşuna.
ben çok nazara geldiğim için nazardan çok korkan biriyim: (
liderlik özelliği olduğuna göre koçmu yoksa oğlunda benim gibi: ))))
öpüyorum

İyi akşamlar
Meyracım ben de senin durumdayım iştahım tavan ama ben zayıflamak istiyorum kendi kendime çelişkilerdeyim
Bugün de ev pasta börek dolu malesef
ben yapmıyorum canım yemiyormuyuz , yiyoruzda ama dışarıdan alıyorum evde yapınca çok oluyor geçen yemeğe misafirim vardı sonrasındada çaya gelicekler vardı tatlı yapamadım hemen küçük 2 kutu kurabiye bide 1 kilo şekerpare aldım misafirle birlikde bitti. bugünde arkadaştaydım yine hazır bimden küçük çikolatalı kremelı kek türü bişey almış bayıldım küçük olmasına bir misafirde bitiyor uğraşmaya deymiyor. sonrasındada eve kalmıyor en çokda o yönünü seviyorum tabi evde yapılan daha değerli sağlıklı ama benim aileme evde yapmamak daha iyi oluyor

bugün hem sabah kahvaltısında, hemde öğlen dışardaydım ve zararlı yiyecekler yedim

Teşekkür ederim oğlum akrep burcu :)

ablacım sen yaparsın az daha kendini zorla... eminim buna...
İnşallah meyracım
Ramazandan beri bişey yapmadım ben de nerdeyse ama dışardan gelen bikaç tabağım vardı onları göndermek için ıslak kek ve poğaça yaptım bir de börek katmer vs geldi bir kısmını buzluğa attım ama onlar bahane ya benim iştah açık yapmadan önce doldurmuştum mideyi zaten

asuman ablacım ben senin yerinde olsam bu benim yaptığım 5333u denerim.
sen ne dersin buna?
ben çok faydasını gordum, 9kiloyu ben bununla verdim, şiddetle tavsiye ederim, ayrıca oldukça sağlıklıda.
5333e dair sormak istediğin herşeyi bana sorabilirsin ablacım, elimden geldiğince yardımcı olurum sana.

Teşekkür ederim canım eğer yapacak olursam danışırım sana

selamün aleyküm...
bugün benim tartı günüm olduğundan ve unutmadan tartıldım uyanınca: )
acaba alıp gittimmi diye çok korkmuştum ama şükürki +100gr almışım, 86.9kg idim şimdi 87kg oldum.
yarın diyetime başlicam tekrardan inşaallah...
daha katetmem gereken çok yol var çooook.....
üzerimde her an taşıdığım margarin paketlerim var fazlasıyla.....

Sabah kalktim 7 de uc tane tulumba tatlsi yedim yattim sonra 12 de bir kase kakaolu misiur gevregi yedim ..bu tatli aliskanligi beni mahveden sey.

alışklanlıklarımızı değiştirmek bizim elimizde, öyle değilmi?
er yada geç, zor yada kolay olsada.....
işin bir ucundan başlaman gerekli, başlamak işin yarısıdır derler...
ve şöyle birşey daha var; tatlı yedikçe daha çok yeme isteği doğurur, hem psikolojik olarak hemde biyolojik olarak...
yavaş yavaş tatlıdan yada karbonhidratlı yiyeceklerden uzaklaşırsan eninde sonunda tatlı hakimiyeti senin elinde olur zannımca....
ama kilo kontrolü çok kolay değil, çaba sabır gerektirir....

Canim sevindim cok fazla + cikmadigina
Haftaya bayram malum tatlilar bayram sofralari bu hafta isi siki tutalim da bayram da kacamak hakkimiz olsun demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…