Gecmis olsun canim Allah beterinden korusun diyelimSelamün aleykum kızlarr...
nasılsınızz..uzun zaman oldu gelemedim...sıkıntılar hep üst üste geldi...enson hastanedeydik sanırım size yazdığımda...kızıma platin takıldı bir hafta yattık hastanede ve evde 15 gün yattık...sonra yavaş yavaş düzeldi kuzum..bir haftadırda ayağının üzerine basmaya basladık..destekle yürüyor artık ama hala çok dikkat etmemiz gereken dönemdeyiz...ve okul basladı bende bütüngün giriyorum onunla beraber derslere.....gerçi bayrama kadar raporluyuz ama kızım zaten çok zor uyum sağlıyo oyüzden öğretmenine arkadaşlarına alışsın diye beraber giriyoz derslere....hemde geri kalmamış oluyo...kısacası çokk zorr ve yorucu geçiyo günlerim...benden haberler böyle...hiç bakamadım geçmişede kim nasıl ne durumda bilemiyorum...bütün bu süreçte kiloda aldım..ama bir türlü tekrardan başlıyamıyorum diyete...küçük kızım büyüyo ve bu sıra çok ilgilenemiyorum onunla hatta okul başlayınca anneannesine bıraktım bikaç gün dahada hasret kaldı bana...buakşam annemler bana gelicek bi sürede böyle idare edicez..dua edin bana bize....
Kolay gelsin birini bitirmissin en azindan ben de pazartesi anneme gidecem temizlige kendi evimin bi salonu kaldiydi zaten onu da tarhanayi bitirdikten sonra hellederim kismetseMrb yoklugumun farkedilmesi guzel ya tsk canım kayinvalidemin temizliği vardi iki gunde bitirdim cok sukur kendimi herkul gibi hissettim helak oldum.. simdi sırada benim temizliğim kaldi nasil yapicam bilmiyorum yarin ara vericem kayinvalideme grip aşısı yapılacak kucuk oglumun ogretmeni atanmış birde onunla tanisacagim umarım kendime gelmek icin bir ara bulurum
Aynisini ben de diyorumsağol canım yarın beli olacak benim yiğenin( diyim artık) lisesi bende benim kıza durmadan çözemediğin her soru seni imam hatibe götürür diyorum 450 yapan çocuklar uzaydan gelmediler ya onlarda ana baba evladı diyorum ödü patlıyor
evet hava bayağı rüzgarlı pazara gittim korktum çadırlar üzerimize yıkılacak diyee eşimde hala işden gelemedi ağaçlar filan yıkılmış onlarla uğraşıyorlar kolay gelsiin arka balkona girmişsin.
Afiyet olsun kuzum
Yok canim olacagim zaman butun 90+ duyar zaten bayrami atlatalim kismetse
Gule gule buyutsunler canim
Allah seninde guzel gonlune gore versin hayirlisini insallah
Selamün aleykum kızlarr...
nasılsınızz..uzun zaman oldu gelemedim...sıkıntılar hep üst üste geldi...enson hastanedeydik sanırım size yazdığımda...kızıma platin takıldı bir hafta yattık hastanede ve evde 15 gün yattık...sonra yavaş yavaş düzeldi kuzum..bir haftadırda ayağının üzerine basmaya basladık..destekle yürüyor artık ama hala çok dikkat etmemiz gereken dönemdeyiz...ve okul basladı bende bütüngün giriyorum onunla beraber derslere.....gerçi bayrama kadar raporluyuz ama kızım zaten çok zor uyum sağlıyo oyüzden öğretmenine arkadaşlarına alışsın diye beraber giriyoz derslere....hemde geri kalmamış oluyo...kısacası çokk zorr ve yorucu geçiyo günlerim...benden haberler böyle...hiç bakamadım geçmişede kim nasıl ne durumda bilemiyorum...bütün bu süreçte kiloda aldım..ama bir türlü tekrardan başlıyamıyorum diyete...küçük kızım büyüyo ve bu sıra çok ilgilenemiyorum onunla hatta okul başlayınca anneannesine bıraktım bikaç gün dahada hasret kaldı bana...buakşam annemler bana gelicek bi sürede böyle idare edicez..dua edin bana bize....
Mrb yoklugumun farkedilmesi guzel ya tsk canım kayinvalidemin temizliği vardi iki gunde bitirdim cok sukur kendimi herkul gibi hissettim helak oldum.. simdi sırada benim temizliğim kaldi nasil yapicam bilmiyorum yarin ara vericem kayinvalideme grip aşısı yapılacak kucuk oglumun ogretmeni atanmış birde onunla tanisacagim umarım kendime gelmek icin bir ara bulurum
Temizlik sonrası evin kokusu ve düzeni şahane..
İnsan hep öyle kalsın hiç bozulmasın istiyor..
Selam kızlar ne var ne yok bugun 5 gibi hamburger patates yedim kötü yaptım ama yerken cok güzeldi
Aksama az yerim artık
Esim şarj aldı artık şarj sorunum da kalmadı
Telefondan girdiğim için şarjım bitiyor diye de giremiyordum
Servisteyim ev yolunda basım cok ağrıyor
Aksama geçer umarım
İşler bütçe donemi vs diye cok yoğun
Bu sabah 99,3 çıktım bu arada cumaya fazla eksi yazmamayacağım herhalde 200 gr azalmış onu da hamburger kapatmıştır
Bu arada oğlum anasınıfında sınıf baskanı olmuş liderlik özelliğini hemen yansıtmış okulda:) cok sevindim inşallah iyi gider okul hayatı
Hepimizi öpüyorum sevgiler
İyi akşamlar
Meyracım ben de senin durumdayım iştahım tavan ama ben zayıflamak istiyorum kendi kendime çelişkilerdeyim
Bugün de ev pasta börek dolu malesef
ben yapmıyorum canım yemiyormuyuz , yiyoruzdaİyi akşamlar
Meyracım ben de senin durumdayım iştahım tavan ama ben zayıflamak istiyorum kendi kendime çelişkilerdeyim
Bugün de ev pasta börek dolu malesef
Teşekkür ederim oğlum akrep burcu :)amin, çok sağol can arkadaşım benim....
ayrıca tamam aman duyur tatlım...
ve aleyküm selam canım, çok özlemiştim çok merak etmiştim seni.....
yazdığın çok iyi oldu....
allah yar ve yardımcın olsun inşaallah....
allaha emanet olasın, görüşmek üzere...
eline sağlık canım benim...
aynen.....
koyun fıkranı bugün günde anlattım: )
herkes çok güldü: ))))))
kocaman öpüyorum tatlış yanaklarından ablacım
hayırlı olsun yeni şarjın canım: )
oğlun içinde çok sevindim, ne güzel maşaallah....
bol bol oku nazar değmesin inşaallah oğluşuna.
ben çok nazara geldiğim için nazardan çok korkan biriyim: (
liderlik özelliği olduğuna göre koçmu yoksa oğlunda benim gibi: ))))
öpüyorum
benim bildiğim akrep burçlarınında liderlik özeliği vardır, yani bir yerde okumuştum neyse annesi tüm eğitim hayatı boyunca başarılarını görürsün inş. oğluşlarının :)Teşekkür ederim oğlum akrep burcu :)
İnşallah meyracımablacım sen yaparsın az daha kendini zorla... eminim buna...
Ramazandan beri bişey yapmadım ben de nerdeyse ama dışardan gelen bikaç tabağım vardı onları göndermek için ıslak kek ve poğaça yaptım bir de börek katmer vs geldi bir kısmını buzluğa attım ama onlar bahane ya benim iştah açık yapmadan önce doldurmuştum mideyi zatenben yapmıyorum canım yemiyormuyuz , yiyoruzdaama dışarıdan alıyorum evde yapınca çok oluyor geçen yemeğe misafirim vardı sonrasındada çaya gelicekler vardı tatlı yapamadım hemen küçük 2 kutu kurabiye bide 1 kilo şekerpare aldım misafirle birlikde bitti. bugünde arkadaştaydım yine hazır bimden küçük çikolatalı kremelı kek türü bişey almış bayıldım küçük olmasına bir misafirde bitiyor uğraşmaya deymiyor. sonrasındada eve kalmıyor en çokda o yönünü seviyorum tabi evde yapılan daha değerli sağlıklı ama benim aileme evde yapmamak daha iyi oluyor
bugün hem sabah kahvaltısında, hemde öğlen dışardaydım ve zararlı yiyecekler yedim
İnşallah meyracım
Ramazandan beri bişey yapmadım ben de nerdeyse ama dışardan gelen bikaç tabağım vardı onları göndermek için ıslak kek ve poğaça yaptım bir de börek katmer vs geldi bir kısmını buzluğa attım ama onlar bahane ya benim iştah açık yapmadan önce doldurmuştum mideyi zaten
Teşekkür ederim canım eğer yapacak olursam danışırım sanaasuman ablacım ben senin yerinde olsam bu benim yaptığım 5333u denerim.
sen ne dersin buna?
ben çok faydasını gordum, 9kiloyu ben bununla verdim, şiddetle tavsiye ederim, ayrıca oldukça sağlıklıda.
5333e dair sormak istediğin herşeyi bana sorabilirsin ablacım, elimden geldiğince yardımcı olurum sana.
Sabah kalktim 7 de uc tane tulumba tatlsi yedim yattim sonra 12 de bir kase kakaolu misiur gevregi yedim ..bu tatli aliskanligi beni mahveden sey.
Canim sevindim cok fazla + cikmadiginaselamün aleyküm...
bugün benim tartı günüm olduğundan ve unutmadan tartıldım uyanınca: )
acaba alıp gittimmi diye çok korkmuştum ama şükürki +100gr almışım, 86.9kg idim şimdi 87kg oldum.
yarın diyetime başlicam tekrardan inşaallah...
daha katetmem gereken çok yol var çooook.....
üzerimde her an taşıdığım margarin paketlerim var fazlasıyla.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?