Geçmişlerdeyim canımAsuuuuuuuuuu..
Naaapan.??
Geçmişlerdeyim canım
Seni gördüğüme çok sevindim belki inanamazsın ama gelsen diye düşünmüştüm geldin :)
Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin
Aynen ben de öğlen civarı aramaya niyetlendim ama nasipte yokmuş demekGüzel sohbetler ve paylaşımlar yapmışız dimi...
ben de kısa süreliğine bakayım dedim asummm...Seni gördüm mutlu oldum..Bugün bir ara arayacaktım sonra kaldı yine..Çamaşır asıp uyuyacağım bizimkiler de sızdı...
gelmeyenler epey fazla..Hayat gailesi diyelim buna...Ama chickpeas gelmiş sevindim onun ismini görünce aynurcum tiçırım mucksss..
Yoğun canım nerdeyse hergün dersane var sürekli soru çözüyorlar okulda daNasıl gidiyor dersane okul sorlanıyormu.?
Dersane de neden toplandı yapar ki kocaman çocuklar artık..)
Yoğun canım nerdeyse hergün dersane var sürekli soru çözüyorlar okulda da
Dersanede öğretmenlerle tanışacakmışız bir de şöyle yapın böyle edin felan konuşulur herhalde
Âmin canımAllah yardımıcınız olsun... seneye biz de yaşayacağız...
İyi geceler hepinize güzel hanımlar...BEYZUŞŞ sana sesleniyorum ben de haftada bir falan uğruyorum..))
Sana burdan kaju diyorum...Bir de şöyle uzayan şerbetli bir yiyecek var dı neydi adı.. tel tel güney kökenli.
Baş harfi K son harfi E acaba nedir nedir..
Asuuu görüyomusun altta kim var...
Ablacım çok özledim nasılsınİyi geceler hepinize güzel hanımlar...
Yenacığım kaju tamam da o tatlıyı hatırlayamadım sankiiiii.....Bak canım istedi şimdi...
İyi geceler hepinize güzel hanımlar...
Yenacığım kaju tamam da o tatlıyı hatırlayamadım sankiiiii.....Bak canım istedi şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?