Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar halimize şükredelim...Öncelikle kendime söylüyorum tabiii, ota moka ağladığım ve herbirşeyi taktığım için..
sağlıktan ötesi yok hele evlat söz konusuysa...dün aldığım bir haber beni kendime getirdi..
Kızımın 1.sınıftan itibaren 6 yıl aynı sınıfta okuduğu arkadaşı vardı annesiyle de görüşürdüm son 2 yıldır sadece telefonla görüşüyoruz...
Yaklaşık 20 gün önce aniden gözlerin de bulanıklık başlamış sonra ilerlemiş ve şu anda tamamen görmeme durumun da...doktorlar göz kanallarıyla alakalı diyor henüz kesin bir teşhis yok ...
Umut vaad edilmiyor..
Ahhh dünden beri ne kötüyüm anlatamam size...neler yaşanıyor hayatta..Daha 16 yaşın da çocuk..

Müminin mümine duası kabul olurmuş..Allah rızası için sizler de dua edin lütfen...

Geçmişlerdeyim canım
Seni gördüğüme çok sevindim belki inanamazsın ama gelsen diye düşünmüştüm geldin :)

Güzel sohbetler ve paylaşımlar yapmışız dimi...
ben de kısa süreliğine bakayım dedim asummm...Seni gördüm mutlu oldum..Bugün bir ara arayacaktım sonra kaldı yine..Çamaşır asıp uyuyacağım bizimkiler de sızdı...

gelmeyenler epey fazla..Hayat gailesi diyelim buna...Ama chickpeas gelmiş sevindim onun ismini görünce aynurcum tiçırım mucksss..

Aynen ben de öğlen civarı aramaya niyetlendim ama nasipte yokmuş demek
Aynuru gördüm ben de mutlu da arada görünüyor hatta bugün beyzuş abla da bir mesajı beğenmiş ama buraya uğramıyorlar

BEYZUŞŞ sana sesleniyorum ben de haftada bir falan uğruyorum..))
Sana burdan kaju diyorum...Bir de şöyle uzayan şerbetli bir yiyecek var dı neydi adı.. tel tel güney kökenli.
Baş harfi K son harfi E acaba nedir nedir..

Ben de az önce küçük kızıma astırdım çamaşırları içeriye astı zaten hava serin kurumaz dışarda
Yarın dersanede toplantı varmış yine uyku yok bana da bilirsin dayanamam ben :) bu hafta hep erkenciydim

Nasıl gidiyor dersane okul sorlanıyormu.?

Dersane de neden toplandı yapar ki kocaman çocuklar artık..)

Yoğun canım nerdeyse hergün dersane var sürekli soru çözüyorlar okulda da
Dersanede öğretmenlerle tanışacakmışız bir de şöyle yapın böyle edin felan konuşulur herhalde

Allah yardımıcınız olsun... seneye biz de yaşayacağız...

İyi geceler hepinize güzel hanımlar...

Yenacığım kaju tamam da o tatlıyı hatırlayamadım sankiiiii.....Bak canım istedi şimdi...

İyi geceler hepinize güzel hanımlar...

Yenacığım kaju tamam da o tatlıyı hatırlayamadım sankiiiii.....Bak canım istedi şimdi...

İyi geceler tatlım....

hatırlamadıysan önemli değil Antakya diyorum bir de...)))
Buradan da halini hatırını sorayım iyisin değilmi.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…