Hoş buldum canım..İyiyim hamdolsun...Sen de iyisindir umarım...Ben halaaaaa şişmanım...Hepinizi özledim..
Ablacım çok özledim nasılsınHoşgeldin bu arada
Ben de iyiym ablacım sizi gördüm daha iyi oldum lafının tam yeri geldi vallaHoş buldum canım..İyiyim hamdolsun...Sen de iyisindir umarım...Ben halaaaaa şişmanım...Hepinizi özledim..
Sanki biraz hatırlar gibi oldum...İyi geceler tatlım....
hatırlamadıysan önemli değil Antakya diyorum bir de...)))
Buradan da halini hatırını sorayım iyisin değilmi.?
Hemen ver inşallah Asucuğum..Yıllanmasın..Gitmiyorlar sonra...Sen verirsin güveniyorum sana..Ben de iyiym ablacım sizi gördüm daha iyi oldum lafının tam yeri geldi valla
Ben de tontikim aldım biraz malesef onları verme istediğim var ama henüz faaliyete geçmedim
Sanki biraz hatırlar gibi oldum...
Anam nasıl hatırlamam..Hatay da neredeyse şeker komasına girecektim künefe yemekten...
İyiyim canım.Annemlere geldik erkenden bayram için.Hem de kışlık bir şeyler hazırlıyoruz ablamla.Domates sosları ,turşu falan...Hep gırtlak hep gırtlak..
İnşallah veririm ablacımHemen ver inşallah Asucuğum..Yıllanmasın..Gitmiyorlar sonra...Sen verirsin güveniyorum sana..
Hemen ver inşallah Asucuğum..Yıllanmasın..Gitmiyorlar sonra...Sen verirsin güveniyorum sana..
Tekrar görüşmek üzere sizleri öpüyorum canlar...
İyi geceler..
Öyle deme yaa siz olmadan ben de veremiyorum işteben de güveniyorum asuya...
Sana ve kendime hiç güvenmiyorum..
Ben de aynı düşüncedeyim canım.Belli oldu ki benden ve senden normal boyutlarda bir kadın olmaz....ben de güveniyorum asuya...
Sana ve kendime hiç güvenmiyorum..
Ben de aynı düşüncedeyim canım.Belli oldu ki benden ve senden normal boyutlarda bir kadın olmaz....Umarım yanılıyorumdur...
Öyle demeyin yaaaaaaaBen de yanılmanı çok isterdim ama maalesef öyle beyzuşum..
Öyle deme yaa siz olmadan ben de veremiyorum işte
Beraberce verelim üçer beşer :)
Anlaştık o zaman gidebilirizHatta beşer onar...
asuummm, tükanı kapatıp gidekmi biz de...
Ben gideyim de evin kadını olup çamaşırları asayım..)
Allah rahatlık versin canım...
canım sana kalmış bir durum aslındaBirde kendi düşüncemi paylaşmak istiyorum her geleni direk alalım listeye 2 hafta mazeretsiz bildirim yapmazsa sileriz. Çünkü buraya gelen kişi hevesle geliyo ve hemen listeye yazılması bence motivasyon açısından olumlu bir durum olur. Siz ne dersiniz
Haftanın BİRİNCİSİDaykooo -1.8
Haftanın İKİNCİSİ74FRIDA -1.2
Haftanın ÜÇÜNCÜSÜBerkuras -0.5
geçmiş olsun yavrucağa çok üzücü gerçekten: ( inş. bir şekilde tedavisi bulunur ve çocuğun sağlık durumu düzelir. çoğu zaman unutuyoruz en büyük zenginliğimizin ailemizin sağlığı olduğunu bende dün sofrada eşime bir resmi anlatırken ağladım , eşimde kızdı anlatma dedi, çünkü oda tıkanıp kaldı. kobani den gelen bir anne 2 yavrusunu 1 metre uzunluğundaki iple beline bağlamış sınırı geçiyor kucağında da bir bebek kargaşada çocuklarını kaybetmemek için evlerini yurtlarını kaybetmişler perişan görünüyorlardıı : (Arkadaşlar halimize şükredelim...Öncelikle kendime söylüyorum tabiii, ota moka ağladığım ve herbirşeyi taktığım için..
sağlıktan ötesi yok hele evlat söz konusuysa...dün aldığım bir haber beni kendime getirdi..
Kızımın 1.sınıftan itibaren 6 yıl aynı sınıfta okuduğu arkadaşı vardı annesiyle de görüşürdüm son 2 yıldır sadece telefonla görüşüyoruz...
Yaklaşık 20 gün önce aniden gözlerin de bulanıklık başlamış sonra ilerlemiş ve şu anda tamamen görmeme durumun da...doktorlar göz kanallarıyla alakalı diyor henüz kesin bir teşhis yok ...
Umut vaad edilmiyor..
Ahhh dünden beri ne kötüyüm anlatamam size...neler yaşanıyor hayatta..Daha 16 yaşın da çocuk..
Müminin mümine duası kabul olurmuş..Allah rızası için sizler de dua edin lütfen...
İyi geceler hepinize güzel hanımlar...
Yenacığım kaju tamam da o tatlıyı hatırlayamadım sankiiiii.....Bak canım istedi şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?