Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoş buldum canım..İyiyim hamdolsun...Sen de iyisindir umarım...Ben halaaaaa şişmanım...Hepinizi özledim..
Ben de iyiym ablacım sizi gördüm daha iyi oldum lafının tam yeri geldi valla
Ben de tontikim aldım biraz malesef onları verme istediğim var ama henüz faaliyete geçmedim

İyi geceler tatlım....

hatırlamadıysan önemli değil Antakya diyorum bir de...)))
Buradan da halini hatırını sorayım iyisin değilmi.?
Sanki biraz hatırlar gibi oldum...

Anam nasıl hatırlamam..Hatay da neredeyse şeker komasına girecektim künefe yemekten...

İyiyim canım.Annemlere geldik erkenden bayram için.Hem de kışlık bir şeyler hazırlıyoruz ablamla.Domates sosları ,turşu falan...Hep gırtlak hep gırtlak..

Hıh oldu işte...Ay bir an korktum hatırlamadın diye...

Kolay gelsin canım...Güle güle yemek nasip olsun....

Ben de aynı düşüncedeyim canım.Belli oldu ki benden ve senden normal boyutlarda bir kadın olmaz....Umarım yanılıyorumdur...

Ben de yanılmanı çok isterdim ama maalesef öyle beyzuşum..

Öyle deme yaa siz olmadan ben de veremiyorum işte
Beraberce verelim üçer beşer :)

Hatta beşer onar...
asuummm, tükanı kapatıp gidekmi biz de...
Ben gideyim de evin kadını olup çamaşırları asayım..)

Allah rahatlık versin canım...

canım sana kalmış bir durum aslında senin için zor olmaz mı her geleni listeye eklemek çünki birçok kişi bağzen bir selam verip kayboluyor..
bi yandan söylediğinde doğru yeni gelen için çok iyi motivasyon kaynağı olur.

Haftanın BİRİNCİSİ Daykooo -1.8
Haftanın İKİNCİSİ 74FRIDA -1.2
Haftanın ÜÇÜNCÜSÜ Berkuras -0.5

teşekkürler nur sayende tablo sahibi olduk : ) tüm cuma bildirimi yapan arkadaşları kutluyorum daykocum harikasıın

geçmiş olsun yavrucağa çok üzücü gerçekten: ( inş. bir şekilde tedavisi bulunur ve çocuğun sağlık durumu düzelir. çoğu zaman unutuyoruz en büyük zenginliğimizin ailemizin sağlığı olduğunu bende dün sofrada eşime bir resmi anlatırken ağladım , eşimde kızdı anlatma dedi, çünkü oda tıkanıp kaldı. kobani den gelen bir anne 2 yavrusunu 1 metre uzunluğundaki iple beline bağlamış sınırı geçiyor kucağında da bir bebek kargaşada çocuklarını kaybetmemek için evlerini yurtlarını kaybetmişler perişan görünüyorlardıı : (

İyi geceler hepinize güzel hanımlar...

Yenacığım kaju tamam da o tatlıyı hatırlayamadım sankiiiii.....Bak canım istedi şimdi...

Amanda aman beyzus hanimlar gelmisler ablacim hosgelmisin

Ben hem hala sisman hemde yine hamileyim biliyonmu burda kunefeyi anip agzimin suyunu akittiginiz icinde sizi eseflen kiniyorum

Gunaydin herkese beyzus ablami.gorunce gunaydin demeden.dalmisim

kiz biraz hasta dun onunla ugrastim bende ic guveysi modundaym yine bir enerji lazimda nerden bulacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…