Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende öptüm cücüşlerriiiiimmmm

Eskilerden kaybolup giden ne çok arkadaş var yaa ne yapıyorlar şmiş acep

aynen.....
maalesef....

Yoğun canım nerdeyse hergün dersane var sürekli soru çözüyorlar okulda da
Dersanede öğretmenlerle tanışacakmışız bir de şöyle yapın böyle edin felan konuşulur herhalde

allah kolaylık versin inşaallah ablacım.

Amanda aman beyzus hanimlar gelmisler ablacim hosgelmisin

Ben hem hala sisman hemde yine hamileyim biliyonmu burda kunefeyi anip agzimin suyunu akittiginiz icinde sizi eseflen kiniyorum

bonusun gelmiş: ) hoşgelmiş

Gunaydin herkese beyzus ablami.gorunce gunaydin demeden.dalmisim

kiz biraz hasta dun onunla ugrastim bende ic guveysi modundaym yine bir enerji lazimda nerden bulacam

geçmiş olsun canım.

Selamunaleykum
Yenacim hosgelmissin gecmis olsun arkadasina da
Fridacim tesekkur ederim sen de cok guzel gidiyorsun
Bonuscum gecmis olsun, gel annemm son enerji kirintilarim feda olsun sana
Meyracim diyetine baslamana sevindim canim

ve aleyküm selam balım....
sağolasın, başladık işte yine diyete: )
yeşilçayımıda içebilsem, hergün bir mani çıkıyo içemiyom yaaa: )
neyse nasip bakalım, diyetime şükür....

Hoş buldum canım..İyiyim hamdolsun...Sen de iyisindir umarım...Ben halaaaaa şişmanım...Hepinizi özledim..

ben seni çok özlüyorum....
yerin bir başka bende de ablacım....
künefede annemlerin yöresinin tatlısı olduğu için annem çok güzel yapar: )
misafir ol gel bana, börekler tatlılar yapayım sana......
künefeyi yapımı kolay olsun diye evde küçük tavada ocaktada yapıyorlar ablacım aklında olsun, işte 4dilimlik falan çıkıyor.
kocaman öpüyorum, allaha emanet ol ablacım, görüşmek üzere................

Hoş buldum canım..İyiyim hamdolsun...Sen de iyisindir umarım...Ben halaaaaa şişmanım...Hepinizi özledim..
İyi geceler ablacım görüşürüz inşallah
İyi geceler...Çok öpüyorum...

benden söylemesi kızlar, bu benim yaptığım 5333ü deneyin, hem sağlıklı hem doyurucu hem iştahı dengeliyor hem kilo verdiriyor bence...... daha ne olsun???
ben çok memnunum bu 5333ten, bence sizde deneyin meyra demedi demeyin.....
ben yapabildiysem siz hayda haydaya yaparsınız......
9kilo bununla gitti, sizde verebilirsiniz bence....
şimdi 5333 bir sağlıklı yeme hayat düzeni, aslında asıl yapmamız gereken şey bu, hayatımıza sağlıklı beslenmeyi geçirmek yani, kitabını alınca beni çok daha iyi anlicaksınız, aynı zamanda bilimsel, mutlaka kitabını da alın okuyun.....
banada sorun sormak istediğiniz bişey olursa, elimden geldiğince yardımcı olurum size canlarım....
öpüyorum sizleri kocaman

ay gülmekten gözlerim karardııııı
sonuna kadar izleyin ama....
helal olsun amcaya kızıpta namazı bırakmadı..... maşaallah
kedi adamın şapkasını falan çıkardı.....
yerim ben o kediyiiiii, pambuk gibi ve tertemiz

merhabalaar umarım herkesler iyidir : ) hava bayağı serinledi yağmurda yağıyor hakaten pastırma yazına ne oldu bilen var mıı ? : )) bir yandan çamaşır yıkıyorum fakat kurumuyor. eşimi salı günü memlekete yolcu edicem onun hazırlıkları var. bende bugün dışarıda kayınbabamla kayınvalidem için pijama takımı aradım ama biii türlü onların istediği tarzda bişey bulamadım. yarın pazar yolları göründü bana... şimdide çocukların odasına geçtim önümüzdeki 2,3 gün içinde tüm kapalı dolapları elden geçirmem lazım 2,3 çuval kadar eşya toplarım evden diye düşünüyorum kobane için. odayı o kadar dağıtım kii nasıl toparlıyacam tekrardan bilemiyoruum

iyiyim Asumm ,çook şükürr

sen nassıınn ? keiyifler ne alemde ?
Şükür canım ben de iyiyim
Dünya telaşı koşturuyorum işte

Kolay gelsin adaşım

iyiyim Meyracım ,hayat aynen devam be kuzum , okul - ev ikilisi arası kısır döngüye devammm

sen nasılsın ? Maşallah ne güzel ilerliyorsun canım,azmin daim olsunn

Allah kolaylık versin canım, iyi olmana sevindim tatlım.
sağolasın bende iyiyim şukur, diyette iyi şukur: )
Allaha emanet olasın, en az arada böyle uğra emi cucuşum, kocaman öpüyorum, goruşuruz: ***

kolay gelsin asuman ablamın adaşı: )
kocaman optum: ***

selamun aleykum...
bugün hafta sonu olunca iyice topiğimiz dolup taşmış dermişim: DDD
bugünde diyetim başarılı oldu çok şukur, şuan telden giriyorum oyuzden bi ara geçerim menumu.

selamun aleyküm arkadaşlar..
bi süre gelemeyeceğim diye yazmıştım ama geçmişte kalmış arada kaynamış sanırım.

bonuscum beni sormuşsun sağolasın sevindim birinin aklına geldiğime :)

durumumu arz edip biraz da dua isteyeyim sizden...
kızlar daha önce de söylemiştim benim eşimde bipolar bozukluk var. bu mevsim geçişleri biraz dengesiz geçiyo bizim için. yaklaşık 2-3 haftadır sorunlarımız var..
bana bi çok iyi davranıyo bi durup dururken herşeye takmaya başlıyo.
örneğin en son cuma günü okuldayken cumaya gitti. nöbetçiydik. ben çocuklarla uğraştım öğretmenler odasına geçtim o geldi sonra. neden hala yemekleri masaya koymamışım diye bi ton kavga etti ve çok ağır konuşuyor benle ki normalde hiç böyle biri değil... anlayışlı olmaya çalışıyorum ama bu durum beni de yoruyo malesef. o yüzden de hiçbişeyle uğraşamıyorum... işlerimi onun ruh hali belirliyo. genelde onunla ilgilenmek zorunda kalıyorum..
2 haftadır bi kez girdim buraya okudum ama yazamadım. şimdi de o uyuyoken halimi anlatayım dedim sizlere...
şimdi düzeliyo gibi biraz daha iyi... dua edin bize...

artık girip kilo bildirimi de yapacağım.. nur üstlenmişsin liste işini ellerine sağlık haftaya ben de geleceğim inşallah aranıza...

inşallah artık girmeye çalışacağım sık sık.. özledim burdaki ortamı ve inanılmaz yalnızlaştım bu süreçte..
dualarınızı eksik etmeyin.. selametle...

selamun aleykum...
bugün hafta sonu olunca iyice topiğimiz dolup taşmış dermişim: DDD
bugünde diyetim başarılı oldu çok şukur, şuan telden giriyorum oyuzden bi ara geçerim menumu.
meyracım sağlıklı listelerine tekrardan dönmene çok seviniyorum ne iyi ettin kendine bakıyorsun eminim şimdi daha mutlu ve enerjiksindir

geçmiş olsun zaten zor günleride atlatmışsınız dahada iyiye gidiyormuş rahatsızlık. bu konuda bilgim yok fakat dr. takibindesiniz değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…