Güzel sohbetler ve paylaşımlar yapmışız dimi...
ben de kısa süreliğine bakayım dedim asummm...Seni gördüm mutlu oldum..Bugün bir ara arayacaktım sonra kaldı yine..Çamaşır asıp uyuyacağım bizimkiler de sızdı...
gelmeyenler epey fazla..Hayat gailesi diyelim buna...Ama chickpeas gelmiş sevindim onun ismini görünce aynurcum tiçırım mucksss..
Aynen ben de öğlen civarı aramaya niyetlendim ama nasipte yokmuş demek
Aynuru gördüm ben de mutlu da arada görünüyor hatta bugün beyzuş abla da bir mesajı beğenmiş ama buraya uğramıyorlar
Asumm sen istersin ben uğramammı be yaavvvvv
Eskilerden kaybolup giden ne çok arkadaş var yaa ne yapıyorlar şmiş acep
Yoğun canım nerdeyse hergün dersane var sürekli soru çözüyorlar okulda da
Dersanede öğretmenlerle tanışacakmışız bir de şöyle yapın böyle edin felan konuşulur herhalde
Amanda aman beyzus hanimlar gelmisler ablacim hosgelmisin
Ben hem hala sisman hemde yine hamileyim biliyonmu burda kunefeyi anip agzimin suyunu akittiginiz icinde sizi eseflen kiniyorum
Gunaydin herkese beyzus ablami.gorunce gunaydin demeden.dalmisim
kiz biraz hasta dun onunla ugrastim bende ic guveysi modundaym yine bir enerji lazimda nerden bulacam
Selamunaleykum
Yenacim hosgelmissin gecmis olsun arkadasina da
Fridacim tesekkur ederim sen de cok guzel gidiyorsun
Bonuscum gecmis olsun, gel annemm son enerji kirintilarim feda olsun sana
Meyracim diyetine baslamana sevindim canim
Hoş buldum canım..İyiyim hamdolsun...Sen de iyisindir umarım...Ben halaaaaa şişmanım...Hepinizi özledim..
Hoş buldum canım..İyiyim hamdolsun...Sen de iyisindir umarım...Ben halaaaaa şişmanım...Hepinizi özledim..
İyi geceler ablacım görüşürüz inşallah
İyi geceler...Çok öpüyorum...
Saol öğretmenimAsumm sen istersin ben uğramammı be yaavvvvv
Saol öğretmenim
Nasılsın özledim valla
hoşgeldin canım: )
nasılsın görüşmeyeli? hayat nasıl gidiyor?
Şükür canım ben de iyiyimiyiyim Asumm ,çook şükürr
sen nassıınn ? keiyifler ne alemde ?
Kolay gelsin adaşımmerhabalaar umarım herkesler iyidir : ) hava bayağı serinledi yağmurda yağıyor hakaten pastırma yazına ne oldu bilen var mıı ? : )) bir yandan çamaşır yıkıyorum fakat kurumuyor. eşimi salı günü memlekete yolcu edicem onun hazırlıkları var. bende bugün dışarıda kayınbabamla kayınvalidem için pijama takımı aradım ama biii türlü onların istediği tarzda bişey bulamadım. yarın pazar yolları göründü bana... şimdide çocukların odasına geçtim önümüzdeki 2,3 gün içinde tüm kapalı dolapları elden geçirmem lazım 2,3 çuval kadar eşya toplarım evden diye düşünüyorum kobane için. odayı o kadar dağıtım kii nasıl toparlıyacam tekrardan bilemiyoruum
iyiyim Meyracım ,hayat aynen devam be kuzum , okul - ev ikilisi arası kısır döngüye devammm
sen nasılsın ? Maşallah ne güzel ilerliyorsun canım,azmin daim olsunn
merhabalaar umarım herkesler iyidir : ) hava bayağı serinledi yağmurda yağıyor hakaten pastırma yazına ne oldu bilen var mıı ? : )) bir yandan çamaşır yıkıyorum fakat kurumuyor. eşimi salı günü memlekete yolcu edicem onun hazırlıkları var. bende bugün dışarıda kayınbabamla kayınvalidem için pijama takımı aradım ama biii türlü onların istediği tarzda bişey bulamadım. yarın pazar yolları göründü bana... şimdide çocukların odasına geçtim önümüzdeki 2,3 gün içinde tüm kapalı dolapları elden geçirmem lazım 2,3 çuval kadar eşya toplarım evden diye düşünüyorum kobane için. odayı o kadar dağıtım kii nasıl toparlıyacam tekrardan bilemiyoruum
meyracım sağlıklı listelerine tekrardan dönmene çok seviniyorumselamun aleykum...
bugün hafta sonu olunca iyice topiğimiz dolup taşmış dermişim: DDD
bugünde diyetim başarılı oldu çok şukur, şuan telden giriyorum oyuzden bi ara geçerim menumu.
selamun aleyküm arkadaşlar..
bi süre gelemeyeceğim diye yazmıştım ama geçmişte kalmış arada kaynamış sanırım.
bonuscum beni sormuşsun sağolasın sevindim birinin aklına geldiğime :)
durumumu arz edip biraz da dua isteyeyim sizden...
kızlar daha önce de söylemiştim benim eşimde bipolar bozukluk var. bu mevsim geçişleri biraz dengesiz geçiyo bizim için. yaklaşık 2-3 haftadır sorunlarımız var..
bana bi çok iyi davranıyo bi durup dururken herşeye takmaya başlıyo.
örneğin en son cuma günü okuldayken cumaya gitti. nöbetçiydik. ben çocuklarla uğraştım öğretmenler odasına geçtim o geldi sonra. neden hala yemekleri masaya koymamışım diye bi ton kavga etti ve çok ağır konuşuyor benle ki normalde hiç böyle biri değil... anlayışlı olmaya çalışıyorum ama bu durum beni de yoruyo malesef. o yüzden de hiçbişeyle uğraşamıyorum... işlerimi onun ruh hali belirliyo. genelde onunla ilgilenmek zorunda kalıyorum..
2 haftadır bi kez girdim buraya okudum ama yazamadım. şimdi de o uyuyoken halimi anlatayım dedim sizlere...
şimdi düzeliyo gibi biraz daha iyi... dua edin bize...
artık girip kilo bildirimi de yapacağım.. nur üstlenmişsin liste işini ellerine sağlık haftaya ben de geleceğim inşallah aranıza...
inşallah artık girmeye çalışacağım sık sık.. özledim burdaki ortamı ve inanılmaz yalnızlaştım bu süreçte..
dualarınızı eksik etmeyin.. selametle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?