Sagol Evet ilac kullaniyormeyracım sağlıklı listelerine tekrardan dönmene çok seviniyorumne iyi ettin kendine bakıyorsun eminim şimdi daha mutlu ve enerjiksindir
geçmiş olsun zaten zor günleride atlatmışsınız dahada iyiye gidiyormuş rahatsızlık. bu konuda bilgim yok fakat dr. takibindesiniz değil mi ?
Geçmiş olsun öğretmenim Allah şifa versin sana da kolaylıklarSagol Evet ilac kullaniyor
selamun aleyküm arkadaşlar..
bi süre gelemeyeceğim diye yazmıştım ama geçmişte kalmış arada kaynamış sanırım.
bonuscum beni sormuşsun sağolasın sevindim birinin aklına geldiğime :)
durumumu arz edip biraz da dua isteyeyim sizden...
kızlar daha önce de söylemiştim benim eşimde bipolar bozukluk var. bu mevsim geçişleri biraz dengesiz geçiyo bizim için. yaklaşık 2-3 haftadır sorunlarımız var..
bana bi çok iyi davranıyo bi durup dururken herşeye takmaya başlıyo.
örneğin en son cuma günü okuldayken cumaya gitti. nöbetçiydik. ben çocuklarla uğraştım öğretmenler odasına geçtim o geldi sonra. neden hala yemekleri masaya koymamışım diye bi ton kavga etti ve çok ağır konuşuyor benle ki normalde hiç böyle biri değil... anlayışlı olmaya çalışıyorum ama bu durum beni de yoruyo malesef. o yüzden de hiçbişeyle uğraşamıyorum... işlerimi onun ruh hali belirliyo. genelde onunla ilgilenmek zorunda kalıyorum..
2 haftadır bi kez girdim buraya okudum ama yazamadım. şimdi de o uyuyoken halimi anlatayım dedim sizlere...
şimdi düzeliyo gibi biraz daha iyi... dua edin bize...
artık girip kilo bildirimi de yapacağım.. nur üstlenmişsin liste işini ellerine sağlık haftaya ben de geleceğim inşallah aranıza...
inşallah artık girmeye çalışacağım sık sık.. özledim burdaki ortamı ve inanılmaz yalnızlaştım bu süreçte..
dualarınızı eksik etmeyin.. selametle...
meyracım sağlıklı listelerine tekrardan dönmene çok seviniyorumne iyi ettin kendine bakıyorsun eminim şimdi daha mutlu ve enerjiksindir
geçmiş olsun zaten zor günleride atlatmışsınız dahada iyiye gidiyormuş rahatsızlık. bu konuda bilgim yok fakat dr. takibindesiniz değil mi ?
Günaydın kızlar
Grup ne güzel renklenmiş eskilerden bir çok kişi gelmiş
Keske devam etseniz katılsanız daha renkli olsa burası:)
Bu arada 97,5 geldim sabah ama aksam yemeği yemedim 99 düm cuma gunu midemin boşluğundan gerçi
Bugun olmayan bir gömleğimi giydim oldu cok sevindim
Dün de kışlıkları çıkardım olmayan bir sürü şeyim var inşallah onlar da olacak:)
Cocukların da kışlıklarını çıkardım bazı eksikleri var onları tamamlamam lazım
Pikeleri kaldırdım yorgana geçtik
Küçüğe büyüğün yorganını verdim büyüğe yorgan nevresim falan alacağım
Iyice kış moduna girdik yani
Bir temizlikle uğraştım Allah'tan esim de yardım etti dün bayağı yoruldum
Cumartesi de çocuklarla Anname gittim hafta sonu böyle gecti anlayacağınız
Bu arada cuma gunu karatayı izlemiş askım
Ekmeksiz yapamaz bazen bir ekmeği yemekte bitirir cocukları zorlamayacağım ekmek ye diye diyor kendini de yememeye zorlasa iyi olacak ama neyse zamanla o da olur inşallah
Hepinizi öpüyorum selamlar
as . ne güzel listeleri tam oturturdun bende biraz önce eşimde buluşup dışarda yemek yedim akşama hafif bişeyler yiyeyim diyorum inş. dayanabilirsemselamün aleyküm...
aaaaa kimseler yooook topikteeee
benim cumartesi ve pazar günü diyetim başarılı sonlandı.
bugünde iyi gidiyor, yazarım birazdan bugünkü menümü.
dün akşamdan çok yediğim için bugüne yiyecek pek bişeyim kalmadı: )
neyse akşama kadar sabredicem biraz: ) bugünki kahvaltıda yaptığım gibi bol domates biber yiyicem kendimi oyalamak kandırmak için: )))))
kahvemi içiyorum şuan yine: )
kahve dedim aklıma daykom geldi, daykooooom
şuan topikte benden başka birde asuman ablam görünüyo, melaba asuman ablaaaam sanada: )
Sagolun.. insallah gecer.. herseye ragmen mutlu olmak sukretmek lazim :)Geçmiş olsun öğretmenim Allah şifa versin sana da kolaylıklar
sanada hayırlı haftalar canım temizlik mii oda nee durumundayımHayırlı haftalar dilerim herkese
Bayram haftası herkes temizlik hazırlık derdindedir herhalde bende tık yok desem yalan değil
as . ne güzel listeleri tam oturturdun bende biraz önce eşimde buluşup dışarda yemek yedim akşama hafif bişeyler yiyeyim diyorum inş. dayanabilirsembaşım ağrıdı biraz uykusuzumda sert bir neskafe yaptım kendime gelirim herhalde daha evi toparlayıp ütü yapıcam ...
Bilmem mi canım herkesin derdi kendine zor tabiki :) Allah kaldiramayacagimizi vermez ama :) neyse iste ole biseler. .dua ettim canım sizin için.
bir ben sıkıntılıyım sanma sakın canım, inan içine girsen herkestede neler var, yani bunu kendini yalnız hissetmeyesin diye dedim tamammı?
hadi öptüm görüşürüz
öyle canım, çok sağol.
bende kocaman öpüyorum
eşin konyalımı yoksa: ))))
konyalılar ekmeği çok severler, ekmeğin içine ekmek koyarda yerler dermişim: )
bende bir konyalı olaraktan ekmeğe bayılırım: )
dozunda olmak kaydıyla ekmeğinde çok faydası varmış kitapta okudum......
çöz beni arap saçı: )
Bilmem mi canım herkesin derdi kendine zor tabiki :) Allah kaldiramayacagimizi vermez ama :) neyse iste ole biseler. .
Hasili kelam döndüm araniza :)
ooofff bilmiyorum meyroş işte tadı güzel olan bişeyden yiyince kendimi frenliyemem ben doğru söylüyorsun az öz yemek daha mantıklı aslındageçmiş olsun canım, nescafeee zannımca iyi gelir şuan sana: )
canım aslında hep diyorum 5333 çok kolay birşey vede sağlıklı: )
sakalmı bıraksam acebaaa: )
mesela şimdi sen eşinle yemeğe gitmişsin gidebilirsin, yiyebilirsin bu 5333le.... sorun değil yani....
ama çok aşırı yemezsin olur biter.... o zaman yeme yasağına karşı istekte kalkıyor hem....
sanada öneririm bu 5333ü: )
bide mutlu haberleer geçen kış çekyatın altıda bekleyen 38 beden ( kot bedeni ) lcv kotum üzerime oldu hata bacak kısmı hafif bol bile geldi. ayrıyeten yine bana olmayan 46 beden gömleğimi bugün giydim mutluyum dünde bana bol gelen kıyafetlerimi ayırdım ve evden gönderiyoruum : ) hafta sonu aldığım iç çamaşırımda beden olarak artık 90 - D daha önceleri 110 beden kulanıyordum en son 105 almıştım onlarda bol geliyor artık eskidilerde zaten atıcam hepsinii
ooofff bilmiyorum meyroş işte tadı güzel olan bişeyden yiyince kendimi frenliyemem ben doğru söylüyorsun az öz yemek daha mantıklı aslındakızıma hep söylüyorum istediğin şeyleri yiyebilirsin senin miden zaten küçük ölçülü yersen kilo almasın diyoruum ....
neyse ben evi toparlıyım artık görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?