Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar
Grup ne güzel renklenmiş eskilerden bir çok kişi gelmiş
Keske devam etseniz katılsanız daha renkli olsa burası:)
Bu arada 97,5 geldim sabah ama aksam yemeği yemedim 99 düm cuma gunu midemin boşluğundan gerçi
Bugun olmayan bir gömleğimi giydim oldu cok sevindim
Dün de kışlıkları çıkardım olmayan bir sürü şeyim var inşallah onlar da olacak:)
Cocukların da kışlıklarını çıkardım bazı eksikleri var onları tamamlamam lazım
Pikeleri kaldırdım yorgana geçtik
Küçüğe büyüğün yorganını verdim büyüğe yorgan nevresim falan alacağım
Iyice kış moduna girdik yani
Bir temizlikle uğraştım Allah'tan esim de yardım etti dün bayağı yoruldum
Cumartesi de çocuklarla Anname gittim hafta sonu böyle gecti anlayacağınız

Bu arada cuma gunu karatayı izlemiş askım
Ekmeksiz yapamaz bazen bir ekmeği yemekte bitirir cocukları zorlamayacağım ekmek ye diye diyor kendini de yememeye zorlasa iyi olacak ama neyse zamanla o da olur inşallah

Hepinizi öpüyorum selamlar

Sagol Evet ilac kullaniyor

selamün aleyküm...
aaaaa kimseler yooook topikteeee
benim cumartesi ve pazar günü diyetim başarılı sonlandı.
bugünde iyi gidiyor, yazarım birazdan bugünkü menümü.
dün akşamdan çok yediğim için bugüne yiyecek pek bişeyim kalmadı: )
neyse akşama kadar sabredicem biraz: ) bugünki kahvaltıda yaptığım gibi bol domates biber yiyicem kendimi oyalamak kandırmak için: )))))
kahvemi içiyorum şuan yine: )
kahve dedim aklıma daykom geldi, daykooooom
şuan topikte benden başka birde asuman ablam görünüyo, melaba asuman ablaaaam sanada: )

dua ettim canım sizin için.
bir ben sıkıntılıyım sanma sakın canım, inan içine girsen herkestede neler var, yani bunu kendini yalnız hissetmeyesin diye dedim tamammı?
hadi öptüm görüşürüz

öyle canım, çok sağol.
bende kocaman öpüyorum

eşin konyalımı yoksa: ))))
konyalılar ekmeği çok severler, ekmeğin içine ekmek koyarda yerler dermişim: )
bende bir konyalı olaraktan ekmeğe bayılırım: )
dozunda olmak kaydıyla ekmeğinde çok faydası varmış kitapta okudum......
çöz beni arap saçı: )

as . ne güzel listeleri tam oturturdun bende biraz önce eşimde buluşup dışarda yemek yedim akşama hafif bişeyler yiyeyim diyorum inş. dayanabilirsem başım ağrıdı biraz uykusuzumda sert bir neskafe yaptım kendime gelirim herhalde daha evi toparlayıp ütü yapıcam ...

Hayırlı haftalar dilerim herkese
Bayram haftası herkes temizlik hazırlık derdindedir herhalde bende tık yok desem yalan değil
sanada hayırlı haftalar canım temizlik mii oda nee durumundayım bütün ev ayaktaa valizler, çuvalar ütülenicekler yarın eşimi yolcu edersem birazı gider. diğer çuvalarıda sonraki günler benden alıcaklar bir çuval hazırladım ama daha nevresimlerden ayırcam, bataniye filan oda bir çuval yapar

evede şekil vermem lazım gelen gidenim olur

geçmiş olsun canım, nescafeee zannımca iyi gelir şuan sana: )
canım aslında hep diyorum 5333 çok kolay birşey vede sağlıklı: )
sakalmı bıraksam acebaaa: )
mesela şimdi sen eşinle yemeğe gitmişsin gidebilirsin, yiyebilirsin bu 5333le.... sorun değil yani....
ama çok aşırı yemezsin olur biter.... o zaman yeme yasağına karşı istekte kalkıyor hem....
sanada öneririm bu 5333ü: )

Bilmem mi canım herkesin derdi kendine zor tabiki :) Allah kaldiramayacagimizi vermez ama :) neyse iste ole biseler. .
Hasili kelam döndüm araniza :)

--Akşama geleceğim akşama geleceğim
Hacı babaaayyyn evde mi?
----Tavukları pişirmişem
hacıyı da çarşıya göndermişem

--Akşama geleceğim akşama geleceğim
evinizde köpek var?
----köpekleri bağlamışam
önünede ekmek doğramışam

bayılıyorum bu parçaya yaaaaa: )

Bilmem mi canım herkesin derdi kendine zor tabiki :) Allah kaldiramayacagimizi vermez ama :) neyse iste ole biseler. .
Hasili kelam döndüm araniza :)

canım ben seni çok iyi anladım, anlıyorumda, demek istediğim kendini sakın yalnız hissetmeydi tekrar yazayım canımcım şimdi: )

bide mutlu haberleer geçen kış çekyatın altıda bekleyen 38 beden ( kot bedeni ) lcv kotum üzerime oldu hata bacak kısmı hafif bol bile geldi. ayrıyeten yine bana olmayan 46 beden gömleğimi bugün giydim mutluyum dünde bana bol gelen kıyafetlerimi ayırdım ve evden gönderiyoruum : ) hafta sonu aldığım iç çamaşırımda beden olarak artık 90 - D daha önceleri 110 beden kulanıyordum en son 105 almıştım onlarda bol geliyor artık eskidilerde zaten atıcam hepsinii

ooofff bilmiyorum meyroş işte tadı güzel olan bişeyden yiyince kendimi frenliyemem ben doğru söylüyorsun az öz yemek daha mantıklı aslında kızıma hep söylüyorum istediğin şeyleri yiyebilirsin senin miden zaten küçük ölçülü yersen kilo almasın diyoruum ....

neyse ben evi toparlıyım artık görüşürüz

: ))))) ne güzel...
eskimeyenleri atma ama bence dursun bi kenarda.

bende eskiden öyleydim.
5333ü belli bir zaman yaptıktan sonra miden otomatikman küçülüyor, mesela 1ay falan yaptınmı, ozaman zaten istesende yiyemiyorsun sıkıntı basıyor mide küçüldüğü için.
mesela birde bence 5333te günlük mutlaka yenmesi gereken 2şer porsiyonluk et ve süt gurubu iştahı azaltıyor....
özellikle süt gurubu.

Merhabalar
Azcık ortalık topladım bir kap yemek bir de sütlü tatlı yaptım oturdum arkadaşımgelecek belki tatlı onun için
Meyracım çok tatlısın bize tavsiyen çok doğru daaaaa biz de henüz icraat olmayınca napsan boş sadece niyet var ama diyet yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…