Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inşaallah gelir arkadaşın: )
o senin güzelliğin ablacım..... teşekkürler

canım ben seni çok iyi anladım, anlıyorumda, demek istediğim kendini sakın yalnız hissetmeydi tekrar yazayım canımcım şimdi: )
Teşekkür ederim canim :)
Ohh ohh masallah :)

merhabalar,

Sık aralıklarla olmasa da arada girip okuyorum,selam vermeden, bir teşekkür mesajı yazmadan çıkıp gitmek istemedim bu sefer..

beni tanımayanlar ve unutanlar için kendimi tanıtmak istiyorum öncelikle;

2 sene önce, 107 kilodayken bu forumla tanıştım. O güne kadar hiç diyet yapmamış, her geçen gün kilo almaya devam eden biriydim.. Sanırım 4 ayda 25 kilo civarı vermiştim, çok samimi söylüyorum tamamen buradaki arkadaşların desteğiyle verdim o kiloları.
Şuan 77-79 arasıyım, hala fazlam var evet ama inanın kilo nasıl verilir unutmuşum. Çok da dert etmiyorum zaten.
ha hazır yazmışken evet kilo ile çok fazla sıkıntım yok ama, 2 doğum yapmış gibi deforme olmuş bir vücuda sahibim
Eskiden 'amaan ne kadar kötü olabilir ki, kilodan iyidir' diyordum da şimdi en büyük derdim bu ne yazık ki. çok korkuyorum ama bu gidişler karın germe ve meme dikleştirme yapabilirim..

Şimdi o zamanları düşünüyorum da gerçekten hepinize çok teşekkür ederim. Özellikle; Asuman'a, Yena'ya.. Aslında daha çok isim var sanırım onlar da uzun zamandır uğramıyorlar. Dilenci vardı o da artık değil mi?

Şuan ofisteyim tam odaklanıp yazamadım, hoşgörünüze sığınıyorum.

Herkese sevgi ve selamlar.

Harikasın. Eminim bu paylaşımın biçok arkadaşımıza destek verecektir. onları cesaretlendirecektir. herkes adına teşekkür etmek istiyorum sana arkadaşım. ve bence şimdi sende burdaki arkadaşlara destek olmalısın yani daha aktif katıl aramıza lütfen.

Didemcim merhaba canım
Sevindim kilonu koruyor olmana ben senden 10 kilo fazlayım şuan eskiye göre iyi olsam da aldım malesef
Bir süredir geçmişi okuyorum tekrar yaşıyorum o günleri seni görmek mutlu etti beni
Eski arkadaşlar kendilerinden haberdar etmeli bizleri bence
Benim burayla duygusal bağım var resmen kopamıyorum diyet yapmasam da takip ediyorum
Uğrayıp selam verdiğin için teşekkürler didemcim öpüyorum seni

Arkadaşlar cuma günü evde olucam çok büyük ihtimal malum çocuk var kayınvalidem büyük ihtimalle bayram hazırlığı yapıcak ve benimde oğlanla evde durmam gerekecek. O yüzden bu haftalık bildirimi perşembe gününe alsak olabilir mi?

selamün aleyküm...

bencede haberdar etmeliler...
ve dostluk kurmak kolay değil hayatta.

bence olar: )

Hayirli geceler olsun ins kiz hastaydi haftasonu gelemedm dunde kontrole goturdum bugunde kalan islerimi yaptim anca yataga girince firsat buldum.
Ogretmenm gecmis olsun tekrar gecici bi sure allahim kolaylik versin

merhaba : ) bence büyük başarı yaklaşık 29, 30 kilo vermişsiniz ve en önemlisi hala koruyorsunuz nasıl vermiştim unutum diyorsunuz ama beliki hala kilo konturolü var. yoksa kilo vermekden daha önemli olan bişey varsa oda verilen kiloyu koruyabilmek. sarkmalar konusundada acaba düzenli bölgesel spor işe yarayabilir mii ? yada plates göğüsler için sıkılaştırıcı kremlerle birlikde bölgesel spor durumu kurtarabilir. olaki böyle bişey düşünürseniz biz buralardayız hergün düzenli sıkılaşma sporlarını burda paylaşmanız hem bizi hemde sizi daha iyi motive edicektir.

bende 20 kilo verdim ama mağlesef vermem gereken kilo hala çok fazla. göğüslerime ve vücudumun birçok bölgesine tibet egzersizleriyle çözüm buldum. kesinlikle 3 ay düzenli yapılıpta sonuç alınmıycak diye bişey yok işe yarıyor şu anki göğüslerim 20 kilo vermen önceki halimden daha dirii . yeterki kendimize uygun yöntemi bulalım bir planlamamız olsun ve bunu düzenli uygulayalım benimde kol altlarımda sıkıntı var. bayramdan sonra o bölgem içinde ayrı olarak çalışma yapmak istiyorum....

herkese meraba nasılsınız?

iyiyiz canım sağol: ) sen nasılsın ?

benim açımdan olur canım, arkadaşlarda aynı fikirde olacaktır eminim : ) bayram koşuşturmacanda kolay gelsiin...

kızlar bu hafta spor listesinide perşembeye alalım olurmu? uyarmı size?
çünkü cuma arife ve bende arife günü çok yoğun olurum büyük ihtimalle.
keşke süre bildirebilsem, kendime bakabilsem vücudum için spor gibi yararlı bir olayı ben ne zaman düzene oturtacaam : (

Hayirli geceler olsun ins kiz hastaydi haftasonu gelemedm dunde kontrole goturdum bugunde kalan islerimi yaptim anca yataga girince firsat buldum.

merhaba geçmiş olsun bonus, atlatmışsınız gibii kızın şimdi daha iyi değil mi ?

adaş kolay gelsiin geçende benim kız kanıma girdi anne pudink yap akşam yemeği yerine dedi yapıyoruz bağzen öylee. fazla oldu tabii yedik. bide ben hazır pudinki sevmiyorum supangile yaptım sonra yulaflı büsküvi ile mozaik pastaya çevirdim fena güzel olduu

ne diycem kakaolu bir kek yapsam bunun yarısını buzluğa atsam sonra lazım oldukça çıkartıp üzerine krem şanti ve çikolata sosu döksem nasıl olur daha önce hiç buzluğa kek atmadım da bu ara geceleri misafir ağırlıycam çayın yanına iyi gider değil mii ne dersin ...

yada bi akşamda tiramisu yaparım senin yaptığın sütlü tatlı nasıldıı canım fikir versen

Geçmiş olsun bonuscum
Ellerine sağlık canım lezzetli bir tatlı olmuş besbelli
Keki dondurucuya atan duydum iyi oluyormuş ama ben denemedim çayın yanına iyi gider bence de
Benim tatlı pratik ve evde seviliyor yalancı profiterol diyorlar muhallebi yapıp iyice çırpıyorum sonra toz krem şanti ekleyip çarpmaya devam ediyorum daha sonra içine bir paket tuzsuz etimek kırıyorum çok minik olması gerekmiyor karışımı borcama döküp üzerine de çikolata sos yapıyorum afiyet olsun
İçine ya da üzerine ceviz de yakışıyor

Herkese hayırlı günler demeden tarife giriştim :) kusura bakmayın adaşım istedi ondan yazdım yoksa diyet topiğinde böyle şeyler yazmam
Mutlu huzurlu günler dilerim

Günaydın frida Tibet egzersizleri nasıl yapılıyor spor salonunda mı yapıyorsun Cd'si mi var internette var mı hangi bölgeleri çalıştırıyor

Benim de kollarım kötü sarkık yani
Göbeğim daha beter 2 sezeryandan sonra dikiş yerleri kemer gibi göbeğim üstüne sarkıyor ben de 20 kılo falan verirsem görüntü sorununu çözmem gerekecek ama nasıl estetik olurum demek kolayı ama maliyetli de
Yorumlarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…