sağolasın adaş tarif aklıma yatı evde krem şantiyle çukulata sosuda var deniyeyim ben bunuHerkese hayırlı günler demeden tarife giriştim :) kusura bakmayın adaşım istedi ondan yazdım yoksa diyet topiğinde böyle şeyler yazmam
Mutlu huzurlu günler dilerim
Günaydın frida Tibet egzersizleri nasıl yapılıyor spor salonunda mı yapıyorsun Cd'si mi var internette var mı hangi bölgeleri çalıştırıyor
Benim de kollarım kötü sarkık yani
Göbeğim daha beter 2 sezeryandan sonra dikiş yerleri kemer gibi göbeğim üstüne sarkıyor ben de 20 kılo falan verirsem görüntü sorununu çözmem gerekecek ama nasıl estetik olurum demek kolayı ama maliyetli de
Yorumlarınızı bekliyorum
Selam kızlar Perşembe bildirim bana da uyar
Bu aksam bir arkadasın vedası var aksam yemeğe gidiyoruz umarım fazla kaçırmam
Cuma gunu de yarım gün çalışacağız
Bayram da ikramlık neler yapıyorsunuz ben klasik LİMONlu kek börek zyaglı biber dolma yapıyorum başka öneri var mıDeğişik birşeyler yapayım diyorum önerilerinizi iletirseniz sevinirim
Çoklu alıntıyı beceremedim.
Frida, ben diyet yaptığım dönemde spor da yaptım özellikle mekik çok çekerdim, ama yine de sarkık bi karına sahibim. bence sporla sonuç alabilmek için profesyonel olarak yapmak lazım. bildiğin işi gücü bırakıp.. Elbette sıkılaşma olur ama verilen kilo sonrası oluşan deri fazlalığını yok etmek çok zor..
BerkUras, bu ameliyatlar gerçekten yüksek maliyetliaz az para biriktirmeye başladım, kesin karar verdiğimde de mecbur kredi çekeceğim.. Bunun için bir sürü şeyden vazgeçebilirim. Çünkü fark ettim ki bu şekilde mutlu olmayı başaramayacağım. Ben çıplak halimi de beğenmek istiyorum..
Dediğim gibi para benim için ikinci sırada, yeter ki doğru doktoru bulayım. Biliyorsunuz estetik operasyonlarda doktorun el becerisi çok önemli. Simetrik olmayan bir göbek deliğiyle, yamalanmış gibi dikilen bi karın daha fena..
İşte cesarete ihtiyacım var şimdilik, çünkü ameliyat sonrası iyileşme süreci var bir de.. kk'da karın germe gibi estetik operasyon olup paylaşımda bulunan arkadaşlar var gerçekten zorlu bir süreç.. Şu diren olayı var bi de hani şu yaraların içinden sarkan uzun hortumlar.. düşündükçe karnıma ağrı giriyor..
Bu arada 2 sene yazmıştım da, kilo vereli 3,5 sene olmuş:)
Bu kadar sene olmuş, aklıma bir şey geldi paylaşayım istedim;
Bizim sokakta oturan bi teyze var mütemadiyen balkonunda oturur. Ben her geçtiğimde, ama istisnasız! "maşallah manken gibi oldun" der. ilk zamanlarda hoşuma gidiyordu falan artık kadını uzaktan görünce telefonumu kulağıma götürüyorum başımı eğip öyle geçiyorumayıp oluyor belki ama napayım ben unuttum eski halimi teyze bir türlü unutmuyor.
*Asuman ben de seni öpüyorum.
ee ama kimse kilo bildirimi yapmamış ama yaa
Benim bildirim 70.1 inanılmaz bi + çıktı
arkadaşlar resmen dökülüyoruz hee. bayramdan sonra herkes gelsin buraya lütfen birbirimize gaz vermeye (kibarca motivasyon diyolar ) ihtiyacımız var. Ben çok fena durumdayım herkeste öyle kimimiz almaya başlamışız tekrar kimimiz yerimizdeyiz noluyooo hadiii bayram son iznimiz tamam mı bayram sonrası herkeste 0.1 de olsa eksi görmek istiyorum lütfen yaza kadar herkes hedeflediği kiloya gelicek anlaştık mı. bayram sonrası herkes aylık hedef kilosunuda yazcak ve ona ulaşmaya çalışçak ulaşanlara sürprizim var(gaz vermeye çalışan nur )
sürpriz miii wwwaaawww açabe nekii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?