Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar Perşembe bildirim bana da uyar
Bu aksam bir arkadasın vedası var aksam yemeğe gidiyoruz umarım fazla kaçırmam

Cuma gunu de yarım gün çalışacağız
Bayram da ikramlık neler yapıyorsunuz ben klasik LİMONlu kek börek zyaglı biber dolma yapıyorum başka öneri var mı Değişik birşeyler yapayım diyorum önerilerinizi iletirseniz sevinirim

Herkese hayırlı günler demeden tarife giriştim :) kusura bakmayın adaşım istedi ondan yazdım yoksa diyet topiğinde böyle şeyler yazmam
Mutlu huzurlu günler dilerim
sağolasın adaş tarif aklıma yatı evde krem şantiyle çukulata sosuda var deniyeyim ben bunu

yok canım ne kusuru neticede kapıya diyeteyim tatlı yapamam misafir kabul etmiyorum yazılı not kağıdı yazıp yapıştıramayız değil mii

tabiki çeşit çeşit yapabilirim kurabiyeler ,puaçalar yapıp evde bulundurabilirim ama bunları yaparsam bende yiyorum kızımda dayanamıyoruz yani : ( benim için en iyi bir borcamlık işte tatlı diyebileceğim hemen o akşam bitecek pratik tatlılar :)

arzucum ben bu tibet egzersizlerini bahar aylarından beri yapıyorum çokta faydasını gördüm bu egzersizlerin doğru yapılması için 2 kitap yazılmış ama ben interneten edindiğim bilgilerle yapmaya başladım.
ilk öncelikle tibet egzersizini sağlık bulmak için yapıyorum. bu egzersizin vücuduma verdiği enerjiyi seviyorum. yapılan 5 hareket var bu hareketlere beni zayıflatsın, sıkılaştırsın gözüyle bakılmaması lazım sana bu sitedeki linkini vereyim bir bak incele son 3,4 sayfada benim mesajlarımda var onlarıda oku tibetin tam olarak hayatıma ne katığını orda yazdım aklına yatarda başlarsan yardımcı olurum:)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tibetin-genclik-pinari-5-hareket.169075/

benim bu bayram için ikramlık hazırlığım yok kızımla ben iki kişiyiz. belki bayram sabahı için sütlü bir tatlı yapabilirim kardeşim gelir kahvaltıya menün güzelmiş benim önerim kekini değiştirmen limonlu yapıcağına kakaolu kek yap ben ıslak kek yapıyorum sonra üzerine kremşanti sürüp onunda üzerine çukulata sosu döküyorum herkes bayılıyor. yani brovni kekle ağlayan kek arası bişey oluyor çokda güzel oluyor umarım anlatabilmişimdir

Çoklu alıntıyı beceremedim.

Frida, ben diyet yaptığım dönemde spor da yaptım özellikle mekik çok çekerdim, ama yine de sarkık bi karına sahibim. bence sporla sonuç alabilmek için profesyonel olarak yapmak lazım. bildiğin işi gücü bırakıp.. Elbette sıkılaşma olur ama verilen kilo sonrası oluşan deri fazlalığını yok etmek çok zor..

BerkUras, bu ameliyatlar gerçekten yüksek maliyetli az az para biriktirmeye başladım, kesin karar verdiğimde de mecbur kredi çekeceğim.. Bunun için bir sürü şeyden vazgeçebilirim. Çünkü fark ettim ki bu şekilde mutlu olmayı başaramayacağım. Ben çıplak halimi de beğenmek istiyorum..
Dediğim gibi para benim için ikinci sırada, yeter ki doğru doktoru bulayım. Biliyorsunuz estetik operasyonlarda doktorun el becerisi çok önemli. Simetrik olmayan bir göbek deliğiyle, yamalanmış gibi dikilen bi karın daha fena..

İşte cesarete ihtiyacım var şimdilik, çünkü ameliyat sonrası iyileşme süreci var bir de.. kk'da karın germe gibi estetik operasyon olup paylaşımda bulunan arkadaşlar var gerçekten zorlu bir süreç.. Şu diren olayı var bi de hani şu yaraların içinden sarkan uzun hortumlar.. düşündükçe karnıma ağrı giriyor..

Bu arada 2 sene yazmıştım da, kilo vereli 3,5 sene olmuş:)

Bu kadar sene olmuş, aklıma bir şey geldi paylaşayım istedim;

Bizim sokakta oturan bi teyze var mütemadiyen balkonunda oturur. Ben her geçtiğimde, ama istisnasız! "maşallah manken gibi oldun" der. ilk zamanlarda hoşuma gidiyordu falan artık kadını uzaktan görünce telefonumu kulağıma götürüyorum başımı eğip öyle geçiyorum ayıp oluyor belki ama napayım ben unuttum eski halimi teyze bir türlü unutmuyor.

*Asuman ben de seni öpüyorum.

anladığım kadarıyla kararınızı vermişsiniz o zaman ümit edelimde gönlünüze göre bir estetisyen bulursunuz :) ben kendi adıma daha çok vericek kilom olduğu için sporla toparlamaya çalışmalıyım. hee toparlanırmı dediğiniz gibi hayır! ama en azından vücudumdaki kas oranını fazlalaştırırım kilo olarak 70 li bir rakama gelseydim estetik düşünebilirdim ki bunun en önemli boyutuda ekonomik kısmını olurdu ....

ee ama kimse kilo bildirimi yapmamış ama yaa

Benim bildirim 70.1 inanılmaz bi + çıktı

arkadaşlar resmen dökülüyoruz hee. bayramdan sonra herkes gelsin buraya lütfen birbirimize gaz vermeye (kibarca motivasyon diyolar ) ihtiyacımız var. Ben çok fena durumdayım herkeste öyle kimimiz almaya başlamışız tekrar kimimiz yerimizdeyiz noluyooo hadiii bayram son iznimiz tamam mı bayram sonrası herkeste 0.1 de olsa eksi görmek istiyorum lütfen yaza kadar herkes hedeflediği kiloya gelicek anlaştık mı. bayram sonrası herkes aylık hedef kilosunuda yazcak ve ona ulaşmaya çalışçak ulaşanlara sürprizim var (gaz vermeye çalışan nur)

sürpriz miii wwwaaawww açabe nekii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…