Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar
Nasılsınız iyisinizdir umarım ben bu hafta oldukça yoğunum
Hepinizi öpüyorum

anaaaam ne olurki bu süpriz: )
bayılırım süprizlere.....

Eki Görüntüle 1260381

Haftanın Birincisi Berkuras -0.5
Haftanın İkincisi Dayko -0.4
Haftanın Üçüncüleri meyra 74FRIDA aynı (kilo korumakta bi başarı bence)

tebrikler kızlar: )

nurcum ellerine sağlık canım.....

uykudan yorgunluktan gözlerimin ve zihnimin şaftı kaymış bir vaziyette şuan kızlar......

Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize. Nice Kurban Bayramlarına...

Arkadaşlar,
Bayramınız mübarek olsun...Sevdiklerinizle nice mutlu,huzurlu,sağlıklı bayramlar görmeniz dileğiyle öpüyorum sizleri..

Herkes çok iyidir umarım....Biz de eh işte bu aralar oğlan durup durup ateşleniyor gribal durum diyorum artık.Dünden beri ben de kulak ağrısı fena...
Bir haftadan beri hiç dikkat etmedim kendime hiç dinlenemedim...Akşam işten gelince yazlık kışlık temizlik full doluydum...
Bugün kişisel bakımımı d yaptım rahatladım valla..birazdan kuruyemiş eşliğin de film izleyeceğim...gerçi yarın yine erken kalkacağız kayınvaldeme kahvaltıya gidilecek...

* Ceco hoşgeldin canım..Seni görmek çok güzel..Kızlar nasıl iyilerdir inşş..

* Bonusçum duygu nasıl oldu..Umarım iyileşmiştir..

* Aynur nassıın canım.?

* Fridacım gerçekten tibetin etkisi anlattığın gibimi.?? noolur beni de dürt yapayım ben de...

Selamün Aleyküm topik ahalisi

Gerçi Asumanzeynepten başka kimse yok ama neyse

Görüşmeyeli nasılsın Asumanzeynep
Aleykümselam banucum daha yeni gördüm mesajını temizlik yaparken görmemiştim arada baktım ama iyiym şükür sen nasılsın
Hep beraber sağlıkla nice bayramlara inşallah
Yenacım maşallah diyorum sana güle güle kirlenin canım
Sana ve barışa da geçmiş olsun
Ne izleyeceksiniz ben de geleyim mi :)

Ben de dünden beri temizlikle uğraştım küçük kızım da epey yardım etti sağolsun dün okula gitmemişti
Bitirdik şükür bir de markete git gel yorulmuşum
Göbek de zorluyor artık iyice bayramdan sonra icabına bakmak şart oldu sanki

Allah razı olsun iyiler çok şükür
Büyük kız iyice ergen modunda ama şükür sorunsuz geçiyor şu ara
Ufaklık desen tam bir cimcime Bilmiş tavırları, boyundan büyük lafları ve sırnaşıklığı sayesinde hepimizi parmağında oynatmaya çalışıyor
Bugün bayram telaşıyla baya yoruldum hatta daha yeni yıkıyabildim cadıyı

Bu arada sanırım Barış rahatsızmış biraz Çok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlanır

İyiyim çok şükür
Ufak ufak geri aldığım kilolardanda kurtulmaya başladım
Karatay yapıyorum 7 haftadır ve spor yapamama rağmen 7.5 kg verdim şükür
Aptal gibi verdiklerimi geri almasaydım ne güzel 80lere yaklaşmış olurdum ne güzel ama bundada vardır bir hayır diyorum artık
Eskisi gibi öğlenlere kadar uyumuyorum sabah 6 dedimmi ayaktayım tabi ona göre 11i geçe başlıyor uyku bastırmaya ama en azından metabolizma düzene girmeye başladı

Bu arada tekrar hepinzin Bayramı mübarek olsun

Ceco maşallah karatay yaradı demek sana
Ben de aldım biraz kilo ama daha diyet moduna giremiyorum henüz

asucum revolution diye bir diziye başladım vakit buldukça izliyorum canım...
gelsen keşke ne güzel olurdu birlikte izlerdik...
aslında hiç gitmek istemiyorum sabah ama naaparsın el mahkum.)) öpüyorum tatlı nanaklarından..

Banucum,kızın tripli halleri normla canım...bize anlayış göstermekten başka bişey kalmıyor bir de sabır.))

Ben gidiyorum, çamaşır astım yine. artık oturucam valla .ayak üstü eşime de çemkirdim..)) ohh rahatladım..))

Karatay şahane bir beslenme sistemi...KEşke yine yapabilsem...
ben çok memnundum...Banu çok isabetli bir yoldasın sakın vazgeçme...
ben de iyi sonuçlar alıyordum...

Ben de izledim o diziyi bir yerden sonra devam edemedik ama
Ben de istemiyorum ama naparsın bizde de rutin sabah namazdan sonra hemen gideriz sonra eşim yatar dinlenir öğleden sonra da bizimkilere geçeriz
Otur dinlen canım iyi yapmışsın arada çemkirmek lazım ama zamanlama önemli

Karatay şahane bir beslenme sistemi...KEşke yine yapabilsem...
ben çok memnundum...Banu çok isabetli bir yoldasın sakın vazgeçme...
ben de iyi sonuçlar alıyordum...
Evet ya sen de çok başarılıydın karatay yaparken
Hadi bişeyler yapalım biz de yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…