Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba canım kulağın nasıl oldu ? barış oğlanda ateşlenmiş benim kızda arifeden bir gün önce hafif ateşlendi sonrasında arife ateşi bayağı artı korkutu ama geçti neysekii. bayağı yorulmuşsun bayram tatili dinlenme yönünden sana iyi gelmiştir umarım : )

nilüşüm ben tibetin iyi etkilerini çok yaşıyorum. tibetin bana verdiği sağlık enerjisi çok iyi gerçekten. benim için tam bir anti aging programı oldu. zaten gençlerdense benim gibi 40 ına adım atıcak insanlarda iyi yönleri daha çok belirgin oluyormuş. bu konuda bana nasıl etki etiğini ilgili egzersiz bölümünde daha detaylı anlatmıştım orayı mı okudun ? olaki başlarsan haberim olsun

birde geçen sayfalarda kol egzersizleri paylaştım kol egzersizi deyip geçme inanılmaz zor yani sayı olarak paylaştığım görseldeki rakamlara tabiki ulaşamadım. yapabildiğim kadar zamanla artırırım ve umarım aksatmam

selamun aleykum: )
ah yalniz topigim benim........
ne olmus sana Boyle kac gundur.......
kiyamam sana canim topigim.......
bizde bugun oglen evimize geldik kizlar, ikindin ve aksam olmak uzere birazda bu tarafi dolandik bayram ziyaretine.
yoruldum gunlerdir kosturuyoz ordan oraya: )
oh evceeezimi ozlemisim......
aksamda rgl oldum, birazda karnim agriyo suan.
benden Boyle iste kizlar.
: ***

selamün aleyküm...
topiğin bugünki açılışını ben yapıyım bari: )
kahvemi yudumluyorum şuan...
arife günü kvlere giderken evde kahvem bitmişti, gelince kahvesiz kalmıyım diye kvlerin ordan marketten aldımda geldim kahvemi: ))))))
valize birde kahve sokuşturdum...
bilen bilir ben tam bir kedi aşığıyım, bu bayramda galiba allahtan o kadar çok kedi sevdimki, o kadar çok kedi çıktıki karşıma..... çok ilginç bir durum bu, çünkü eşimin tarafı genelde pek kedi beslemez kediden pek hoşlanmaz: )
çok mutlu oldum bu yüzden çok......
hiç beklemediğim yerde bir kedi çıktı karşıma hep: )
yaşasın kedicikler: )

selamun aleyküm güzeller
ben geldiimm
uzun bir aradan sonra nihayet bursaya döndüm hemen size selam vereyim dedim. tel imde bozuk herkesten uzak kaldım. geçmişe sonra bakıcam şimdi kaçıyorum. hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun. umarım hepiniz iyisinizdir.
şimdilik hoşcakalın.

ve aleykum selam ablacim...

Selam kızlar
Gecmiş bayramınız kutlu olsun
Bayramda yoğunluktan hıc bakamadım

Ben biraz kaçırdım bayramda artı çıkacağım muhtemelen yarın
Baklava ve çıkolata kaçtı yoksa başka birsey değil

Bayramda kayınvalidem geldi bende kaldı haliyle gelen giden cok oldu

Dün de işe gitmek öyle zor geldi ki anlatamam serviye gelirken giderken uyudum

Erken kalkmak da zor geldi bu sabah bile geç kalıyordum servise zor yetiştim

Neyse yarından sonra gene hafta sonu

Benden böyle umarım yarın fazla artı ile çıkmam

Hepiniz öpüyorum:)

Son düzenleme:

Çok seviniyorum senin adına canım....
Başlarsam haber verir bilgilerinden faydalanırım..

Gunaydin guzel bayanlar
Yogun bir bayram tatilinden sonra buralardayim yine bayraminiz guzel gecmistir umarim
Kurbanlarinizi da Allah kabul etsin insallah
Diyete gelirsek ...
Hic acmayayim o konuyu ben de artilardayim

Daykocum nasıl oldun,sağlığın nasıl.?

Merhabalar,

Dün gece sabahladım resmen oğlan ateşlendi acile gittik düşmeyen yüksek ateş,iğrenç bir ağız kokusu..
bademcikler balon olmuş yavrumun...bugün okula bıraktık ama aklım hep ondaydı saat 10:00 gibi öğretmenimiz aradı kusmuş okulda..hemen Defne teyzemizi aradım gidip almış okuldan üstünü değiştirmiş duş aldırmak istemiş ama izin vermemiş ağır abi ya kendisi..))
Kustuktan sonra arkadaşlarının ona gülmesine pek içerlemiş dudağını büze büze anlatıyor..feci gurur yapmış bebeğim yaa..

Sizler iyisiniz inşş..benim bir de olanlara canım sıkkın çok fazla...yine Ülkemin doğusun da ciddi bir kargaşa,kaos. yine orda ki sivil halkın çilesi başladı...Eğitime ara veriliyor,kepenkler indiriliiyor,sokağa çıkma yasağı vb..Çocukluğum da birebir yaşadığım için nasıl travmatik bir durum bilirim..
Her an izinsiz asker girebiliyor eve, mahremiyet diye bir şey yok...Nefret ediyorum artık sistemden, olayın buralara sürüklenmesinden,durumun bu hale gelmesinden isyan edesim var valla...
Birilerinin ekmeğine yağ süreceğiz diye yedik bitirdik birbirmizi...

Cumartesi çalışmamak büyük avantaj dimi..)
Kolay gelsin..

Daficiğim, epeydir görüşemiyoruz hoşgeldin canım...

geçmiş olsun barşcığa demek hala atlatamadı : (

nilüş çok kötüyüm evde sürekli uyuyorum kalkıp yemek yiyorum. tekrar yatıyorum başım felaket ağrıyor. sinirden stresden ve üzüntüden dudağımın kenarında kocaman yara oluştu. kardeşim gelmişdi mardinden dönemedi uçuşlar iptal. akrabalar desen perişan evlerindeler ama gaz bulutundan hepsi etkilenmiş durumda süt kardeşim evinde bile kalamıyor. çocukları al gel burda misafir öğrenci olarak okula göndeririz dedim . insanlar işlerini yapamıyor haksızlığa dayanamadıkları için gençlerimizi tutamıyoruz. kardeşim pazar günü gidecek ama ..... annem ve babam ancak ayın 20 sinde filan yanına gidebilecek ....

biraz önce merdivenci ablamız vardı o geldi oğlu suruçta akermiş pisikolojisi bozulmuş gataya göndermişler ordanda 26 gün izne ayırmışlar 26 gün sonra çocuk düzelecekmi bilmiyorum keşke yerini değiştirseler yada tamam bitti artık diyip teskeresini verseler ....mağlesef gerçek durum televizyonda görünenden çok farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…