Meyracım bayramın mübarek olsun canım
Arkadaşlar,
Bayramınız mübarek olsun...Sevdiklerinizle nice mutlu,huzurlu,sağlıklı bayramlar görmeniz dileğiyle öpüyorum sizleri..
Herkes çok iyidir umarım....Biz de eh işte bu aralar oğlan durup durup ateşleniyor gribal durum diyorum artık.Dünden beri ben de kulak ağrısı fena...
Bir haftadan beri hiç dikkat etmedim kendime hiç dinlenemedim...Akşam işten gelince yazlık kışlık temizlik full doluydum...
Bugün kişisel bakımımı d yaptım rahatladım valla..birazdan kuruyemiş eşliğin de film izleyeceğim...gerçi yarın yine erken kalkacağız kayınvaldeme kahvaltıya gidilecek...
* Ceco hoşgeldin canım..Seni görmek çok güzel..Kızlar nasıl iyilerdir inşş..
* Bonusçum duygu nasıl oldu..Umarım iyileşmiştir..
* Aynur nassıın canım.?
* Fridacım gerçekten tibetin etkisi anlattığın gibimi.?? noolur beni de dürt yapayım ben de...
selamun aleyküm güzeller
ben geldiimm
uzun bir aradan sonra nihayet bursaya döndüm hemen size selam vereyim dedim. tel imde bozuk herkesten uzak kaldım. geçmişe sonra bakıcam şimdi kaçıyorum. hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun. umarım hepiniz iyisinizdir.
şimdilik hoşcakalın.
Günaydın canım Bayram iyi geçti kilo durumuna hiiiiççç gelmeyelimGünaydın asuman nasıl gecti bayramın nasılsın kılolar ne alemde
merhaba canım kulağın nasıl oldu ? barış oğlanda ateşlenmiş benim kızda arifeden bir gün önce hafif ateşlendi sonrasında arife ateşi bayağı artı korkutu ama geçti neysekii. bayağı yorulmuşsun bayram tatili dinlenme yönünden sana iyi gelmiştir umarım : )
nilüşüm ben tibetin iyi etkilerini çok yaşıyorum. tibetin bana verdiği sağlık enerjisi çok iyi gerçekten. benim için tam bir anti aging programı oldu. zaten gençlerdense benim gibi 40 ına adım atıcak insanlarda iyi yönleri daha çok belirgin oluyormuş. bu konuda bana nasıl etki etiğini ilgili egzersiz bölümünde daha detaylı anlatmıştım orayı mı okudun ? olaki başlarsan haberim olsun
birde geçen sayfalarda kol egzersizleri paylaştım kol egzersizi deyip geçme inanılmaz zor yani sayı olarak paylaştığım görseldeki rakamlara tabiki ulaşamadım. yapabildiğim kadar zamanla artırırım ve umarım aksatmam
Gunaydin guzel bayanlar
Yogun bir bayram tatilinden sonra buralardayim yine bayraminiz guzel gecmistir umarim
Kurbanlarinizi da Allah kabul etsin insallah
Diyete gelirsek ...
Hic acmayayim o konuyu ben de artilardayim
Selam kızlar
Gecmiş bayramınız kutlu olsun
Bayramda yoğunluktan hıc bakamadım
Ben biraz kaçırdım bayramda artı çıkacağım muhtemelen yarın
Baklava ve çıkolata kaçtı yoksa başka birsey değil
Bayramda kayınvalidem geldi bende kaldı haliyle gelen giden cok oldu
Dün de işe gitmek öyle zor geldi ki anlatamam serviye gelirken giderken uyudum
Erken kalkmak da zor geldi bu sabah bile geç kalıyordum servise zor yetiştim
Neyse yarından sonra gene hafta sonu
Benden böyle umarım yarın fazla artı ile çıkmam
Hepiniz öpüyorum:)
selamun aleyküm güzeller
ben geldiimm
uzun bir aradan sonra nihayet bursaya döndüm hemen size selam vereyim dedim. tel imde bozuk herkesten uzak kaldım. geçmişe sonra bakıcam şimdi kaçıyorum. hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun. umarım hepiniz iyisinizdir.
şimdilik hoşcakalın.
Merhabalar,
Dün gece sabahladım resmen oğlan ateşlendi acile gittik düşmeyen yüksek ateş,iğrenç bir ağız kokusu..
bademcikler balon olmuş yavrumun...bugün okula bıraktık ama aklım hep ondaydı saat 10:00 gibi öğretmenimiz aradı kusmuş okulda..hemen Defne teyzemizi aradım gidip almış okuldan üstünü değiştirmiş duş aldırmak istemiş ama izin vermemiş ağır abi ya kendisi..))
Kustuktan sonra arkadaşlarının ona gülmesine pek içerlemiş dudağını büze büze anlatıyor..feci gurur yapmış bebeğim yaa..
Sizler iyisiniz inşş..benim bir de olanlara canım sıkkın çok fazla...yine Ülkemin doğusun da ciddi bir kargaşa,kaos. yine orda ki sivil halkın çilesi başladı...Eğitime ara veriliyor,kepenkler indiriliiyor,sokağa çıkma yasağı vb..Çocukluğum da birebir yaşadığım için nasıl travmatik bir durum bilirim..
Her an izinsiz asker girebiliyor eve, mahremiyet diye bir şey yok...Nefret ediyorum artık sistemden, olayın buralara sürüklenmesinden,durumun bu hale gelmesinden isyan edesim var valla...
Birilerinin ekmeğine yağ süreceğiz diye yedik bitirdik birbirmizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?