Canim sikintim var yine de cok sukur bayram oncesi gibi degil en kisa surede halledicem insallahDaykocum nasıl oldun,sağlığın nasıl.?
Cookkkk gecmis olsun yenam hava degisimdenmi etkilendi, bagdemcik ten cok cektik bizde 4,5 yasinda aldirdik o zamandan beri de cok sukur senede 1-2 dr gideriz o da mevsim degisikligindeMerhabalar,
Dün gece sabahladım resmen oğlan ateşlendi acile gittik düşmeyen yüksek ateş,iğrenç bir ağız kokusu..
bademcikler balon olmuş yavrumun...bugün okula bıraktık ama aklım hep ondaydı saat 10:00 gibi öğretmenimiz aradı kusmuş okulda..hemen Defne teyzemizi aradım gidip almış okuldan üstünü değiştirmiş duş aldırmak istemiş ama izin vermemiş ağır abi ya kendisi..))
Kustuktan sonra arkadaşlarının ona gülmesine pek içerlemiş dudağını büze büze anlatıyor..feci gurur yapmış bebeğim yaa..
Sizler iyisiniz inşş..benim bir de olanlara canım sıkkın çok fazla...yine Ülkemin doğusun da ciddi bir kargaşa,kaos. yine orda ki sivil halkın çilesi başladı...Eğitime ara veriliyor,kepenkler indiriliiyor,sokağa çıkma yasağı vb..Çocukluğum da birebir yaşadığım için nasıl travmatik bir durum bilirim..
Her an izinsiz asker girebiliyor eve, mahremiyet diye bir şey yok...Nefret ediyorum artık sistemden, olayın buralara sürüklenmesinden,durumun bu hale gelmesinden isyan edesim var valla...
Birilerinin ekmeğine yağ süreceğiz diye yedik bitirdik birbirmizi...
Canim gecmis olsungeçmiş olsun barşcığa demek hala atlatamadı : (
nilüş çok kötüyüm evde sürekli uyuyorum kalkıp yemek yiyorum. tekrar yatıyorum başım felaket ağrıyor. sinirden stresden ve üzüntüden dudağımın kenarında kocaman yara oluştu. kardeşim gelmişdi mardinden dönemedi uçuşlar iptal. akrabalar desen perişan evlerindeler ama gaz bulutundan hepsi etkilenmiş durumda süt kardeşim evinde bile kalamıyor. çocukları al gel burda misafir öğrenci olarak okula göndeririz dedim . insanlar işlerini yapamıyor haksızlığa dayanamadıkları için gençlerimizi tutamıyoruz. kardeşim pazar günü gidecek ama ..... annem ve babam ancak ayın 20 sinde filan yanına gidebilecek ....
biraz önce merdivenci ablamız vardı o geldi oğlu suruçta akermiş pisikolojisi bozulmuş gataya göndermişler ordanda 26 gün izne ayırmışlar 26 gün sonra çocuk düzelecekmi bilmiyorum keşke yerini değiştirseler yada tamam bitti artık diyip teskeresini verseler ....mağlesef gerçek durum televizyonda görünenden çok farklı.
geçmiş olsun barşcığa demek hala atlatamadı : (
nilüş çok kötüyüm evde sürekli uyuyorum kalkıp yemek yiyorum. tekrar yatıyorum başım felaket ağrıyor. sinirden stresden ve üzüntüden dudağımın kenarında kocaman yara oluştu. kardeşim gelmişdi mardinden dönemedi uçuşlar iptal. akrabalar desen perişan evlerindeler ama gaz bulutundan hepsi etkilenmiş durumda süt kardeşim evinde bile kalamıyor. çocukları al gel burda misafir öğrenci olarak okula göndeririz dedim . insanlar işlerini yapamıyor haksızlığa dayanamadıkları için gençlerimizi tutamıyoruz. kardeşim pazar günü gidecek ama ..... annem ve babam ancak ayın 20 sinde filan yanına gidebilecek ....
biraz önce merdivenci ablamız vardı o geldi oğlu suruçta akermiş pisikolojisi bozulmuş gataya göndermişler ordanda 26 gün izne ayırmışlar 26 gün sonra çocuk düzelecekmi bilmiyorum keşke yerini değiştirseler yada tamam bitti artık diyip teskeresini verseler ....mağlesef gerçek durum televizyonda görünenden çok farklı.
Canim sikintim var yine de cok sukur bayram oncesi gibi degil en kisa surede halledicem insallah
Cookkkk gecmis olsun yenam hava degisimdenmi etkilendi, bagdemcik ten cok cektik bizde 4,5 yasinda aldirdik o zamandan beri de cok sukur senede 1-2 dr gideriz o da mevsim degisikliginde
Bende az once kizi goturdum saglikocagina geceleri kesik kesik oksuruyordu ilerlemesin dedim doktor soruyor ne sikayetin var bizimki demezmi hic bi sikayetim yyok annem zorla getirdi, adam da basladi gulmeye
Evet canım kızlardesim mağazada o Cumartesi de çalışıyorCumartesi çalışmamak büyük avantaj dimi..)
Kolay gelsin..
Canim bilirim o ateslenmeleri ben de az sabahlamadim ahh bu annelik, aksam benim kiz da ateslendi dun iyiydi sozde icime dogdu herhalde neyseki ilac vermisti dr bi ates dusurucu icti iyi geldiCanım benim kız da 5 yaşındaydı bademcik ve geniz eti alındığın da...
Sonrasın da rahatladık ama sinüzit sıkıntımız başladı bu sefer....
Barış'ın tüm gün ateşi devam etti 5-6 kez duş aldırdım.Şu an sızmış durum da takipteyim sürekli...
En düşük 38,5..
Yine de şükür diyorum..Allah dermansız dert vermesin...
Senin kız da az fırlama değilmiş...Öpüyorum prensesi...
Sagol canimHayırlı akşamlar
Yenacım geçmiş olsun barışa Allah şifa versin inşallah ateşi düşmüştür çoktan
Dayko senin cadıya da geçmiş olsun
Daficim hoşgeldin kesin dönüş yaptın inşallah bu sefer:)
Kolay gelsin canim seneler cok cabuk geciyor hic anlamazsin bile hayat telasindanEvet canım kızlardesim mağazada o Cumartesi de çalışıyor
Ama bizim de çıkış 18 :30 evde 20:00 de oluyorum
Daha 12 sene var emekliliğe
Allah kavustursun dayini yolcu etmissinizGünaydın kızlar
Nasılsınız?
Kilo bildirimi 99.2 artı ile kapattım haftayı anlayacağınız
Dün aksam dayım Avustralya'ya dönüyor diye işten Beşiktaş'a teyzeme gittim teyzemde kalıyordu dayım 3 haftalığına ziyarete geldi ancak Kastamonu'ya anneannemin yanına gittiği için görüşemedik bugun de donüyor gideyim göreyim dedim
Teyzem dayılarım kuzenler esler herkes oradaydı ne yedim ne içtim hiç sormayın o ortamda dur diyemedim kendime
Teyzem hamsi tava yapmış yılın ilk hamsisini yemiş oldum cok güzeldi ama
Çiğ köfte salata 2 bardak kola da gitti yanında 2 dilim de ekmek yedim
Annanem incir ve baklava göndermiş kendi yapmış burma baklava yemeden duramadım.
Öğlen yemekte salata patates oturtma cacık sebze kavurma vardı yemekte
Sabah da simit peynir domates maydanoz yedim
Umarım bu kaçırma haftasonu da devam etmez.
Gecmis olsun gulumm sen daha cok dikkat et kendineGunaydin herkese barisa cok gecmis olsun baya hastalanmis.
Yalniz degil soyleyin kuzuya binis teyzesi yada ablasi bu daha iyi :) elinde bir adet mendil iki gozu burnu cesme misali aktikca silerekten ona eslik ediyo.
96 kilo ciktim az biraz sisim onun.disinda bir aydir hic dikkat etmiyorum yediklerime
Gunaydin canimgunaydin herkese
kilo bildirimi 69
Hayırlı cumalar daykocum sana ve tüm topik ahalisineAsucum
Nurcum
Asagida ikinizi gordum opuyorum kocamannn
Bugun bi enerji doluyum sormayin trafo misali
Sagol canim sizlere de hayirli cumalarHayırlı cumalar daykocum sana ve tüm topik ahalisine
Maşallah senin enerjin bana da geçsin inşallah
Ben de Zeynep i gördüm merhaba canım nasılsın güzel kızların nasıllar
Hayırlı cumalar daykocum sana ve tüm topik ahalisine
Maşallah senin enerjin bana da geçsin inşallah
Ben de Zeynep i gördüm merhaba canım nasılsın güzel kızların nasıllar
Sagol canim sizlere de hayirli cumalar
Insallah gecer canim valla boyle sıkı sıkı sarilasim var herkese
Ben de gordum zeynepi ve dafiyi
Zeynepcim nasil oldu kizin
Daficim sen de iyisin insallah
selamun aleyküm güzeller
geçmişe bakayım dedim ama yenileri bile okuyamadım.( sanırım göz tansiyonu) ışığa bakamıyorum. birkaçgün bakmasam iyi olacak iyileştiğimde dönüp uzun uzun görüşürüz inşallah hepinizi öpüyorum.
yenacım barış hastaymış sanırım okuduğum tek paylaşımdı. çok geçmiş olsun . öpüyorum şerbetli paşayı. o öptürmek istemez ama ben zorla öptüm
Canim hangi ogrenci seviyorki odevleriçok şükür ablacım sen nasılsın....
daha iyiyiz elhamdülillah...artık okulluyuz ve ödevleri hiçç sevmiyoruzz ama bunuda aşarız zamanla inş...
daykocum enerjine bakılırsa diyette tam gaz devam sanırsam..kaç kilo verdin yoklugumda....darısıda başıma inş..
Ve aleyküm selam ablacım....geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?