Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Daykocum nasıl oldun,sağlığın nasıl.?
Canim sikintim var yine de cok sukur bayram oncesi gibi degil en kisa surede halledicem insallah
Cookkkk gecmis olsun yenam hava degisimdenmi etkilendi, bagdemcik ten cok cektik bizde 4,5 yasinda aldirdik o zamandan beri de cok sukur senede 1-2 dr gideriz o da mevsim degisikliginde
Bende az once kizi goturdum saglikocagina geceleri kesik kesik oksuruyordu ilerlemesin dedim doktor soruyor ne sikayetin var bizimki demezmi hic bi sikayetim yyok annem zorla getirdi, adam da basladi gulmeye

Canim gecmis olsun
Orada yasayanlar icin daha zordur hersey tabi insallah bir an once yoluna girer hersey

Çok üzücü gerçekten, dikkat et kendine canım...Yansıtılanlardan çok farklı olduğunu biliyorum maalesef
Keşke elimizden bişey gelse de yapabilsek duyarlılıkla...
Benim korkum yine 80 öncesi ve sonrası kafatasçılığına,faşizan ortama dönülmesi yahut döndürme zemini hazırlanması...

Merdivenci ablanın oğluna acaip üzüldüm ama..Bir süre hava değişikliği adı altında izin verilir sonra yeniden devam...
Allah yardımcımız olsun...

Canım benim kız da 5 yaşındaydı bademcik ve geniz eti alındığın da...
Sonrasın da rahatladık ama sinüzit sıkıntımız başladı bu sefer....

Barış'ın tüm gün ateşi devam etti 5-6 kez duş aldırdım.Şu an sızmış durum da takipteyim sürekli...
En düşük 38,5..
Yine de şükür diyorum..Allah dermansız dert vermesin...

Senin kız da az fırlama değilmiş...Öpüyorum prensesi...

Günaydın kızlar
Nasılsınız?
Kilo bildirimi 99.2 artı ile kapattım haftayı anlayacağınız
Dün aksam dayım Avustralya'ya dönüyor diye işten Beşiktaş'a teyzeme gittim teyzemde kalıyordu dayım 3 haftalığına ziyarete geldi ancak Kastamonu'ya anneannemin yanına gittiği için görüşemedik bugun de donüyor gideyim göreyim dedim
Teyzem dayılarım kuzenler esler herkes oradaydı ne yedim ne içtim hiç sormayın o ortamda dur diyemedim kendime
Teyzem hamsi tava yapmış yılın ilk hamsisini yemiş oldum cok güzeldi ama
Çiğ köfte salata 2 bardak kola da gitti yanında 2 dilim de ekmek yedim
Annanem incir ve baklava göndermiş kendi yapmış burma baklava yemeden duramadım.
Öğlen yemekte salata patates oturtma cacık sebze kavurma vardı yemekte

Sabah da simit peynir domates maydanoz yedim

Umarım bu kaçırma haftasonu da devam etmez.

Gunaydin herkese barisa cok gecmis olsun baya hastalanmis.

Yalniz degil soyleyin kuzuya binis teyzesi yada ablasi bu daha iyi :) elinde bir adet mendil iki gozu burnu cesme misali aktikca silerekten ona eslik ediyo.

96 kilo ciktim az biraz sisim onun.disinda bir aydir hic dikkat etmiyorum yediklerime

Canim bilirim o ateslenmeleri ben de az sabahlamadim ahh bu annelik, aksam benim kiz da ateslendi dun iyiydi sozde icime dogdu herhalde neyseki ilac vermisti dr bi ates dusurucu icti iyi geldi
Tekrar gecmis olsun kuzucuguna
Sagol canim
Evet canım kızlardesim mağazada o Cumartesi de çalışıyor
Ama bizim de çıkış 18 :30 evde 20:00 de oluyorum
Daha 12 sene var emekliliğe
Kolay gelsin canim seneler cok cabuk geciyor hic anlamazsin bile hayat telasindan
Allah kavustursun dayini yolcu etmissiniz
Kacamakta o kadar olur artik dert etme,sen cok guzel gidiyorsun zaten o da odulun olsun
Gecmis olsun gulumm sen daha cok dikkat et kendine
Cocuklar da varmi grip? Iyidirler insallah
gunaydin herkese

kilo bildirimi 69
Gunaydin canim
Meyram sen nasilsin kuzum sen kedi dedikce kizkardesim geliyor aklima

Bir hafta da 89 sinirina dayandim
Gecen kardesim pantalon almis bana hediye olmadi kucuk geldi beli 4 parmak acik kaliyordu 1 aya olur diyordum bu ara yavas kilo veriyorum ya neyse kaldirdim dolaba surekli giydigim bi pantalonum var (zaten 1 tane ) buyuk geldikce tek tek aliyorum artik ramazan bayraminda aldigim keten pantalonlar kenara kalkti artik buyuk geliyor . 3-4 gundur de o da bol gelmeye basladi yani surekli cekistiriyorum belini kemer takmayi da hic sevmem kardesimin aldigini bi deneyeyim dedim anamm oldu ya pantalon simdi niye bu kaa uzun anlattin derseniz aslinda ilk denedigimden beri 1 kg anca vermisimdir ama sikilastim herhalde gerci dogru duzgun sporda yapmiyorum aklima geldikce neysee ben o gazla dun 2 mile lesli yapmisim aksamda 60 dk bantta yurudum. Benim kurban bayrami icin hedefim vardi 80 kg olacaktim beceremedim kiniyorum kendimi.
Kendime yeni hedef belirledim yilbasina 75 kg insallah bu sefer ulasacam hedefime...
Kizlar cok uzun yazdim helal edin hakkinizi ....

Asucum
Nurcum
Asagida ikinizi gordum opuyorum kocamannn
Bugun bi enerji doluyum sormayin trafo misali
Hayırlı cumalar daykocum sana ve tüm topik ahalisine
Maşallah senin enerjin bana da geçsin inşallah
Ben de Zeynep i gördüm merhaba canım nasılsın güzel kızların nasıllar

Selamün aleykümm...

nasılsınız...ben uzun zaman sonra evdeyim anca fırsat oldu az bakınayım dedim...işler çok birikti oyuzden uzun kalamıcam...dün kontrolumuz vardı doktor kuzumun artık okula yalnız gidebileceğini söyledi...sabah babası götürdü akşam da ben gidip alıcam inş...topallıyo ama olsun çokkk daha iyi elh...buarada geçmiş olsun dilekleriniz dualarınız için çok teşekkürederim...

yenacım son mesajlardan anladıım kadarıyla paşamız hasta sanırım çok geçmiş olsun canım...Rabbim tez zamanda şifa versin inş...

asuman abla ve nurcum sizi görüyorum aşağıda nasılsınızz....

ben artık tartıya bile çıkamıyorum cesaretim yok..bir türlüde toplıyamıyorum kendimi...ama artık bir yerlerden başlamalıyım üzerimde bollaşan kıyafetler sıkmaya başladı artık çok üzülüyorum ama içimden hiç birşey yapmakta gelmiyor....çok yorgun hissediyorum hiç bişeyle ugraşasım yok...neyse artık bundan sonra biraz daha sık gelmeye çalışırım belki motive olurum...

Sagol canim sizlere de hayirli cumalar
Insallah gecer canim valla boyle sıkı sıkı sarilasim var herkese
Ben de gordum zeynepi ve dafiyi
Zeynepcim nasil oldu kizin
Daficim sen de iyisin insallah

selamun aleyküm güzeller
geçmişe bakayım dedim ama yenileri bile okuyamadım.( sanırım göz tansiyonu) ışığa bakamıyorum. birkaçgün bakmasam iyi olacak iyileştiğimde dönüp uzun uzun görüşürüz inşallah hepinizi öpüyorum.
yenacım barış hastaymış sanırım okuduğum tek paylaşımdı. çok geçmiş olsun . öpüyorum şerbetli paşayı. o öptürmek istemez ama ben zorla öptüm

çok şükür ablacım sen nasılsın....

Sagol canim sizlere de hayirli cumalar
Insallah gecer canim valla boyle sıkı sıkı sarilasim var herkese
Ben de gordum zeynepi ve dafiyi
Zeynepcim nasil oldu kizin
Daficim sen de iyisin insallah

daha iyiyiz elhamdülillah...artık okulluyuz ve ödevleri hiçç sevmiyoruzz ama bunuda aşarız zamanla inş...
daykocum enerjine bakılırsa diyette tam gaz devam sanırsam..kaç kilo verdin yoklugumda....darısıda başıma inş..

Ve aleyküm selam ablacım....geçmiş olsun...

Canim hangi ogrenci seviyorki odevleri
Aslinda bu yazi istedigim gibi degerlendiremedim ama sukur yavas yavas ta olsa gidiyor 6 ayda 26.8 kg gitti
Ilk zamanlardaki gibi cok sıkı diyet yapmiyorum artik
Senide daha sık gormek istiyoruz aramizda hem sana da motivasyon olur canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…