- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Geçmiş olsun daficim iyileş de gel zayıflayalım beraberselamun aleyküm güzeller
geçmişe bakayım dedim ama yenileri bile okuyamadım.( sanırım göz tansiyonu) ışığa bakamıyorum. birkaçgün bakmasam iyi olacak iyileştiğimde dönüp uzun uzun görüşürüz inşallah hepinizi öpüyorum.
yenacım barış hastaymış sanırım okuduğum tek paylaşımdı. çok geçmiş olsun . öpüyorum şerbetli paşayı. o öptürmek istemez ama ben zorla öptüm
Oy oy ben de dayandım 90 sınırına malesefbildirim yapayım
kilo : 90. 7
spor yok
Şükür canım ben de iyiyim aldım kiloları göbeği yaydım oturuyorum işteçok şükür ablacım sen nasılsın....
daha iyiyiz elhamdülillah...artık okulluyuz ve ödevleri hiçç sevmiyoruzz ama bunuda aşarız zamanla inş...
daykocum enerjine bakılırsa diyette tam gaz devam sanırsam..kaç kilo verdin yoklugumda....darısıda başıma inş..
Ve aleyküm selam ablacım....geçmiş olsun...
Çok iyi fikir ama ben hiç hazır değilim malesefasumanzeynep abla yena yolcu sizlerde bildirim yapin hadi. bugun herkes yeniden baslasin. hergun insan hayatindan calinip gidiyo hadi simdi yeni hayatimizin ilk gunune baslayalm beraber olur mu
Geçmiş olsun kayınpederine nurcumbu arada bonusum gecmis olsun
yenam yolcum daykom sizlernde evlatlariniza cok gecms olsun
unuttuklada kusura bakmasin.
bugun listeyi bi sekilde yapcm ama belki biraz gec kalabilirim kayinpederm amelyt oldu hastanede kaynanamda yannda bende evde cocuga bakiyom. isyerine ne zamn giderm bilmiyorum belkide gidemm.
bu arada herkes ay sonundaki hedef kilosunu da yazsn. bide oyle deneyelm sure az olunca belki daha dikkat ederiz
iyi bakalim oyle olsun ama haftaya kacis yok. slkl takibe alcam hepinizi haberiniz olsunÇok iyi fikir ama ben hiç hazır değilim malesef
Hem sabah tartılmadım bugün zaten deyip inşallah haftaya diye kaçıyorum
tesekkur ederim abla sagolGeçmiş olsun kayınpederine nurcum
Ayrıca liste için teşekkürler
Gulum gecmis olsun listeyi yapamazsan da sorun degil ne zaman uyarsa o zaman yap ellerine saglik simdidenbu arada bonusum gecmis olsun
bugun listeyi bi sekilde yapcm ama belki biraz gec kalabilirim kayinpederm amelyt oldu hastanede kaynanamda yannda bende evde cocuga bakiyom. isyerine ne zamn giderm bilmiyorum belkide gidemm.
bu arada herkes ay sonundaki hedef kilosunu da yazsn. bide oyle deneyelm sure az olunca belki daha dikkat ederiz
Meyra kuzumm
Nura mesaj yazarken aklimdaydin dedim nerelerde bu hatun bi baktim asagida adin
Ozledim kiz senii
Iyiyim diyeyim sukur adet oldum azbi agrim var iste malum havalar serin olunca bayram da da hanim olduk ya ince corapla gezdik hemen cekti atalar bosa dememis ayagini sicak tut diyeşuan topikte olduğum içine doğdu demek canımcım: )
bende seni çok özlediiiiim......
bugün pek koşturmalı geçti benim için: ) ondan pc başına geçemedim şu vakte kadar.
havaların serin olmasının dışında iyiyim şükür balım, sen nasılsın görüşmeyeli canım benim?
Iyiyim diyeyim sukur adet oldum azbi agrim var iste malum havalar serin olunca bayram da da hanim olduk ya ince corapla gezdik hemen cekti atalar bosa dememis ayagini sicak tut diye
Merhabalar,
Dün gece sabahladım resmen oğlan ateşlendi acile gittik düşmeyen yüksek ateş,iğrenç bir ağız kokusu..
bademcikler balon olmuş yavrumun...bugün okula bıraktık ama aklım hep ondaydı saat 10:00 gibi öğretmenimiz aradı kusmuş okulda..hemen Defne teyzemizi aradım gidip almış okuldan üstünü değiştirmiş duş aldırmak istemiş ama izin vermemiş ağır abi ya kendisi..))
Kustuktan sonra arkadaşlarının ona gülmesine pek içerlemiş dudağını büze büze anlatıyor..feci gurur yapmış bebeğim yaa..
Sizler iyisiniz inşş..benim bir de olanlara canım sıkkın çok fazla...yine Ülkemin doğusun da ciddi bir kargaşa,kaos. yine orda ki sivil halkın çilesi başladı...Eğitime ara veriliyor,kepenkler indiriliiyor,sokağa çıkma yasağı vb..Çocukluğum da birebir yaşadığım için nasıl travmatik bir durum bilirim..
Her an izinsiz asker girebiliyor eve, mahremiyet diye bir şey yok...Nefret ediyorum artık sistemden, olayın buralara sürüklenmesinden,durumun bu hale gelmesinden isyan edesim var valla...
Birilerinin ekmeğine yağ süreceğiz diye yedik bitirdik birbirmizi...
geçmiş olsun barşcığa demek hala atlatamadı : (
nilüş çok kötüyüm evde sürekli uyuyorum kalkıp yemek yiyorum. tekrar yatıyorum başım felaket ağrıyor. sinirden stresden ve üzüntüden dudağımın kenarında kocaman yara oluştu. kardeşim gelmişdi mardinden dönemedi uçuşlar iptal. akrabalar desen perişan evlerindeler ama gaz bulutundan hepsi etkilenmiş durumda süt kardeşim evinde bile kalamıyor. çocukları al gel burda misafir öğrenci olarak okula göndeririz dedim . insanlar işlerini yapamıyor haksızlığa dayanamadıkları için gençlerimizi tutamıyoruz. kardeşim pazar günü gidecek ama ..... annem ve babam ancak ayın 20 sinde filan yanına gidebilecek ....
biraz önce merdivenci ablamız vardı o geldi oğlu suruçta akermiş pisikolojisi bozulmuş gataya göndermişler ordanda 26 gün izne ayırmışlar 26 gün sonra çocuk düzelecekmi bilmiyorum keşke yerini değiştirseler yada tamam bitti artık diyip teskeresini verseler ....mağlesef gerçek durum televizyonda görünenden çok farklı.
Daficim hoşgeldin kesin dönüş yaptın inşallah bu sefer:)
Gunaydin herkese barisa cok gecmis olsun baya hastalanmis.
Yalniz degil soyleyin kuzuya binis teyzesi yada ablasi bu daha iyi :) elinde bir adet mendil iki gozu burnu cesme misali aktikca silerekten ona eslik ediyo.
96 kilo ciktim az biraz sisim onun.disinda bir aydir hic dikkat etmiyorum yediklerime
Canim gecmis olsun
Orada yasayanlar icin daha zordur hersey tabi insallah bir an once yoluna girer hersey
Canim bilirim o ateslenmeleri ben de az sabahlamadim ahh bu annelik, aksam benim kiz da ateslendi dun iyiydi sozde icime dogdu herhalde neyseki ilac vermisti dr bi ates dusurucu icti iyi geldi
Tekrar gecmis olsun kuzucuguna
Sagol canim
Kolay gelsin canim seneler cok cabuk geciyor hic anlamazsin bile hayat telasindan
Allah kavustursun dayini yolcu etmissiniz
Kacamakta o kadar olur artik dert etme,sen cok guzel gidiyorsun zaten o da odulun olsun
Gecmis olsun gulumm sen daha cok dikkat et kendine
Cocuklar da varmi grip? Iyidirler insallah
Gunaydin canim
Meyram sen nasilsin kuzum sen kedi dedikce kizkardesim geliyor aklima
Asucum
Nurcum
Asagida ikinizi gordum opuyorum kocamannn
Bugun bi enerji doluyum sormayin trafo misali
Selamün aleykümm...
nasılsınız...ben uzun zaman sonra evdeyim anca fırsat oldu az bakınayım dedim...işler çok birikti oyuzden uzun kalamıcam...dün kontrolumuz vardı doktor kuzumun artık okula yalnız gidebileceğini söyledi...sabah babası götürdü akşam da ben gidip alıcam inş...topallıyo ama olsun çokkk daha iyi elh...buarada geçmiş olsun dilekleriniz dualarınız için çok teşekkürederim...
yenacım son mesajlardan anladıım kadarıyla paşamız hasta sanırım çok geçmiş olsun canım...Rabbim tez zamanda şifa versin inş...
asuman abla ve nurcum sizi görüyorum aşağıda nasılsınızz....
ben artık tartıya bile çıkamıyorum cesaretim yok..bir türlüde toplıyamıyorum kendimi...ama artık bir yerlerden başlamalıyım üzerimde bollaşan kıyafetler sıkmaya başladı artık çok üzülüyorum ama içimden hiç birşey yapmakta gelmiyor....çok yorgun hissediyorum hiç bişeyle ugraşasım yok...neyse artık bundan sonra biraz daha sık gelmeye çalışırım belki motive olurum...
selamun aleyküm güzeller
geçmişe bakayım dedim ama yenileri bile okuyamadım.( sanırım göz tansiyonu) ışığa bakamıyorum. birkaçgün bakmasam iyi olacak iyileştiğimde dönüp uzun uzun görüşürüz inşallah hepinizi öpüyorum.
yenacım barış hastaymış sanırım okuduğum tek paylaşımdı. çok geçmiş olsun . öpüyorum şerbetli paşayı. o öptürmek istemez ama ben zorla öptüm
bu arada bonusum gecmis olsun
Eki Görüntüle 1265704
Arkadaşlar resmen dökülmüşüz. Herkes + bu hafa birinci falan yok. Bi - benim o da geçen haftaki şişkinliğim gitmiş sadece verilen bi kilo falan yok yani.
Listeye 3 arkadaşımızı daha ekledim onu bunu anlamam haftaya hepsinden bildirim bekliyorum ayrıca öğretmenimcanımbenimde yok ortalıkta haftaya onu da ekliycem. ay sonuna kadar herkes kendine bi hedef belirlesin onu da ekliycem. Saygılar ...
Gecmis olsun kuzummşimdi şöyle hızlı bir geçmiş yaptım kızçeler, havaların birden serinlemesinden dolayı genel olarak bir üşütme mevcut topiğimizde, tüm hastalara geçmiş olsun, rabbim tez zamanda şifa versin inşaallah, tabi banada inşaallah çünkü buna bende dahilim: )
bugün ara ara kulaklarım ağrıdı hep soğuktan mesela...
bu aralar bol bol cvitamini tüketmemiz yararımıza olur heralde....
mesela 2limonu sıkıp içelim en basitinden....
Tekrar ellerine saglik gulumEki Görüntüle 1265704
Arkadaşlar resmen dökülmüşüz. Herkes + bu hafa birinci falan yok. Bi - benim o da geçen haftaki şişkinliğim gitmiş sadece verilen bi kilo falan yok yani.
Listeye 3 arkadaşımızı daha ekledim onu bunu anlamam haftaya hepsinden bildirim bekliyorum ayrıca öğretmenimcanımbenimde yok ortalıkta haftaya onu da ekliycem. ay sonuna kadar herkes kendine bi hedef belirlesin onu da ekliycem. Saygılar ...
Bi sarilim soyle enerji transferi edimmçok geçmiş olsun ablacım yaaa: (
çok üzüldüm barışa, çünkü bende çocukken böyle hasta olurdum ordan halini anlayabiliyorum barışın....
kıyamam paşaya......
rabbim tez zamanda şifa versin inşaallah.
geçmiş olsun canım benim, kıyamam
biri dafi ablayı tutsun: ))))))
geçmiş olsun canım.
AMİN.
senin kızada geçmiş olsun canım benim....
kedi kedi kedi kedi kedi kedi: ))))))
maşaallah tebareke allah.
bende tam tersiyim bugün
ve aleyküm selam...
kızına çok sevindim canım....
vardır inşaallah bunların olmasında da bir hayır....
kocaman öpüyorum.
geçmiş olsun ablacım.
çok geçmiş olsun canım, rabbim tez zamanda şifa versin inşaallah kpne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?