tamam deyzem çıkarayım listedenNurcum delimideli ile baska bir topikte karsilastim sanirim gelmeyecek listeden cikarabilirsin canim
Benimde niyetim o ama olmazsa madara olmim85 i ekledim ama bence sen daha çok verirsin.
Ben 95 hedef vereyim ama ayda 2 kılo zor veriyor 4 kılo hedefi tutturur muyun bilemiyorumEki Görüntüle 1265704
Arkadaşlar resmen dökülmüşüz. Herkes + bu hafa birinci falan yok. Bi - benim o da geçen haftaki şişkinliğim gitmiş sadece verilen bi kilo falan yok yani.
Listeye 3 arkadaşımızı daha ekledim onu bunu anlamam haftaya hepsinden bildirim bekliyorum ayrıca öğretmenimcanımbenimde yok ortalıkta haftaya onu da ekliycem. ay sonuna kadar herkes kendine bi hedef belirlesin onu da ekliycem. Saygılar ...
Amanın eklemiş bile listeye tam bir emrivaki olmuşEki Görüntüle 1265704
Arkadaşlar resmen dökülmüşüz. Herkes + bu hafa birinci falan yok. Bi - benim o da geçen haftaki şişkinliğim gitmiş sadece verilen bi kilo falan yok yani.
Listeye 3 arkadaşımızı daha ekledim onu bunu anlamam haftaya hepsinden bildirim bekliyorum ayrıca öğretmenimcanımbenimde yok ortalıkta haftaya onu da ekliycem. ay sonuna kadar herkes kendine bi hedef belirlesin onu da ekliycem. Saygılar ...
haklısın aslında canımda ben daha kilomu bile blmiyom en son bir ay önceydi sanırım 85 küsürdü şimdi çıkmaya cesaretim yok...asumanzeynep abla yena yolcu sizlerde bildirim yapin hadi. bugun herkes yeniden baslasin. hergun insan hayatindan calinip gidiyo hadi simdi yeni hayatimizin ilk gunune baslayalm beraber olur mu
Eki Görüntüle 1265704
ve aleyküm selam...
kızına çok sevindim canım....
vardır inşaallah bunların olmasında da bir hayır....
kocaman öpüyorum.
Canim hangi ogrenci seviyorki odevleri
Aslinda bu yazi istedigim gibi degerlendiremedim ama sukur yavas yavas ta olsa gidiyor 6 ayda 26.8 kg gitti
Ilk zamanlardaki gibi cok sıkı diyet yapmiyorum artik
Senide daha sık gormek istiyoruz aramizda hem sana da motivasyon olur canim
Geçmiş olsun daficim iyileş de gel zayıflayalım beraber
Oy oy ben de dayandım 90 sınırına malesef
Şükür canım ben de iyiyim aldım kiloları göbeği yaydım oturuyorum işte
Bundan sonra daha sık görüşebiliriz inşallah
Kızına da Allah zihin açıklığı versin
Evet canım kızlardesim mağazada o Cumartesi de çalışıyor
Ama bizim de çıkış 18 :30 evde 20:00 de oluyorum
Daha 12 sene var emekliliğe
Gunaydin herkese barisa cok gecmis olsun baya hastalanmis.
Yalniz degil soyleyin kuzuya binis teyzesi yada ablasi bu daha iyi :) elinde bir adet mendil iki gozu burnu cesme misali aktikca silerekten ona eslik ediyo.
96 kilo ciktim az biraz sisim onun.disinda bir aydir hic dikkat etmiyorum yediklerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?