Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

B
Ben 95 hedef vereyim ama ayda 2 kılo zor veriyor 4 kılo hedefi tutturur muyun bilemiyorum

Amanın eklemiş bile listeye tam bir emrivaki olmuş
Iyi olmuş ama sanki vardır bir hayır hiç aklımda yoktu tekrar listeye girmek felan

asumanzeynep abla yena yolcu sizlerde bildirim yapin hadi. bugun herkes yeniden baslasin. hergun insan hayatindan calinip gidiyo hadi simdi yeni hayatimizin ilk gunune baslayalm beraber olur mu
haklısın aslında canımda ben daha kilomu bile blmiyom en son bir ay önceydi sanırım 85 küsürdü şimdi çıkmaya cesaretim yok...

ahanda ben yorum yapana kadar girmişim listeye...bu farklı bi listemi yoksa artık senmi yapıyon haftalık listeyii...cuma günü tartılır bildirim yaparım inş...
bu arada k.pederinede çok geçmiş olsun canım....

maşaallah çok iyi vermişsin çok sevindim senin adınaa...bende buralarda olmaya çalışıcam inş....

amin ablacım...ay bende dayanmışımdır 90 na onu görmekten korkuyom zaten oyüzden tartılmak istemiyom....

Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun...
Dün ben evdeydim bugün de babası kaldı ev de okula göndermedik öğleden sonra yine yükselince ateşi tekrar doktora götürdü eşim. kullandığımız antibiyotiğin faydası olmadığı için ateş devam ediyormuş iğne başlattı doktor ...
ŞÜkür ateşi nihayet düştü diye sevinirken şimdi de deli gibi öksürüyor hiç durmadan hem de.. çıldırmak üzereyim..Yorgunluk,uykusuzluk ve telaştan kemiklerim sızlıyor resmen..
Allah nerde varsa hayırlı şifalar versin...

Evet canım kızlardesim mağazada o Cumartesi de çalışıyor
Ama bizim de çıkış 18 :30 evde 20:00 de oluyorum
Daha 12 sene var emekliliğe

İşyerin eve uzak sanırım epey...Baya geç ev de oluyormuşsun salğık olsun...hafta da 2 gün dinlenme iyi geliyordur ama...Gerçi çocuklarla ne kadar dinlenilecekse.)
Ben 17:45 te ev de oluyorum yol durumuna bağlı...Cumartesi 14:00-15:00 arası buluyor çıkışım..

torba yasası denilen zımbırtıyı bekliyorum ben dört gözle.. faydalabileceğimiz maddeleri kabul etseler keşke...

Nurcuğum,

Emeğine sağlık liste için...Kayınpederine geçmiş olsun...
Lİsteye eklemişsin beni,çok düşüncelisin canım ama ben diyet yapmıyorum ki..Çok uzağım o fikre,o eyleme lütfen beni mazur gör..size hep destek olurum arkanızdayım ama yanınız da olamayacağım..burayı sevdiğim için uğruyorum arada, hazır olduğum da muhakak zaman yaratıp paylaşımda bulunup liste başı olacağım..))

Son düzenleme:
Zeynepçiğim,

Seni görmek çok güzel...Çok sevindim kızına. topallaması hiç önemli değil düzelir yavaş yavaş...
Yeni evinden memnunmusun.? alıştınmı artık.?

Söylerim Bonus ablası..))
Sen de dikkat et kendine geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…