Gördün mü beni de zorla zayıflayacaklar yazmışlar listeye
Zayıflasam mı ne dersin
Barışa tekrar şifa dilerim canım çok üzüldüm
Herkes hasta bu sıralar benim yeğenlerde bayramda ateşlendi sırayla şimdi iyiler şükür
İnşallah canım 90 sınırından acil uzaklaşmam lazımasucum burdayım. çevrim dışımı olmuşum yine..
Bence zayıflarsın tatlım sen yaparsın eminim....
saol asum yaaa..valla çok yıprandık ;(
geçmiş olsun senin yeğenlere de...
İnşallah canım 90 sınırından acil uzaklaşmam lazım
Sağol canım barış da yarına iyice rahatlamış uyanır inşallah canım
Ederim tabii canım kıyamam ben paşaya şerbetli o atlatır hemencikayy inşallah canım..Dua et oğluma...
İnanırmısın aynı şey aklımdan geçti benim de canımBen eski elemanlara ulaşmaya çalışayım da şöyle bi canlansın buralar yine...
İnanırmısın aynı şey aklımdan geçti benim de canım
Hadi inşallah toplaşırız yine)) Geçen de egedenizle özelden haberleştik...Sıkıştırıız herkesi, ben bi kafamı toplayayım..İyileşsin benim sıpa..
Hadi inşallah toplaşırız yine
Yakışıklın hafta sonu toparlanacaktır iğne de başlamış zaten
Ifadelerin numaraları değişmiş kullanamıyorum zor geliyor ben de öpüyorum seni canım
Öptüm gittiOlmazz ifadeli öp beni...
gittim valla bu sefer...
Bence de gayet guzel olmus canim hayirli olsun insallahAmanın eklemiş bile listeye tam bir emrivaki olmuş
Iyi olmuş ama sanki vardır bir hayır hiç aklımda yoktu tekrar listeye girmek felan
Hosgeldinn tekrardanhaklısın aslında canımda ben daha kilomu bile blmiyom en son bir ay önceydi sanırım 85 küsürdü şimdi çıkmaya cesaretim yok...
ahanda ben yorum yapana kadar girmişim listeye...bu farklı bi listemi yoksa artık senmi yapıyon haftalık listeyii...cuma günü tartılır bildirim yaparım inş...
bu arada k.pederinede çok geçmiş olsun canım....
Sagol canim simdiden sonra hep beraber verecegiz insallahmaşaallah çok iyi vermişsin çok sevindim senin adınaa...bende buralarda olmaya çalışıcam inş....
amin ablacım...ay bende dayanmışımdır 90 na onu görmekten korkuyom zaten oyüzden tartılmak istemiyom....
Sagol kuzum ellerine saglikdaykom tebrik ederim balım: )
Canim ya kiyamam dualarim sizinle insallah kisa surede oksurugu de gececektirGeçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun...
Dün ben evdeydim bugün de babası kaldı ev de okula göndermedik öğleden sonra yine yükselince ateşi tekrar doktora götürdü eşim. kullandığımız antibiyotiğin faydası olmadığı için ateş devam ediyormuş iğne başlattı doktor ...
ŞÜkür ateşi nihayet düştü diye sevinirken şimdi de deli gibi öksürüyor hiç durmadan hem de.. çıldırmak üzereyim..Yorgunluk,uykusuzluk ve telaştan kemiklerim sızlıyor resmen..
Allah nerde varsa hayırlı şifalar versin...
Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun...
Dün ben evdeydim bugün de babası kaldı ev de okula göndermedik öğleden sonra yine yükselince ateşi tekrar doktora götürdü eşim. kullandığımız antibiyotiğin faydası olmadığı için ateş devam ediyormuş iğne başlattı doktor ...
ŞÜkür ateşi nihayet düştü diye sevinirken şimdi de deli gibi öksürüyor hiç durmadan hem de.. çıldırmak üzereyim..Yorgunluk,uykusuzluk ve telaştan kemiklerim sızlıyor resmen..
Allah nerde varsa hayırlı şifalar versin...
)) Geçen de egedenizle özelden haberleştik...Sıkıştırıız herkesi, ben bi kafamı toplayayım..İyileşsin benim sıpa..
Gördün mü beni de zorla zayıflayacaklar yazmışlar listeye
Zayıflasam mı ne dersin
Barışa tekrar şifa dilerim canım çok üzüldüm
Herkes hasta bu sıralar benim yeğenlerde bayramda ateşlendi sırayla şimdi iyiler şükür
hepinize iyi uykular bu saatte tek uyanık benim. geçmişe pek bakamadım sadece yakın geçmişe baktım.
hasta olanlar var sanırım. geçmiş olsun tüm hastalara acil şifalar dilerim.
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. gözlerim daha iyi çok şükür. misafirlerim vardı uğrayamadım.
yarında çarşıya çıkmayı pilanlıyorum ama fırsat buldukca uğrarım. bu gün vizelerimiz geldi. akşam 17 de gidip konsolosluktan aldım. kısmet olursa ayın yirmisinde yurtdışına gidicez. o güne kadar buralardayım inşallah.
şimdi bende uyuyayım. hepinizi öpüyorum.
Hayirlisi olsun canimhepinize iyi uykular bu saatte tek uyanık benim. geçmişe pek bakamadım sadece yakın geçmişe baktım.
hasta olanlar var sanırım. geçmiş olsun tüm hastalara acil şifalar dilerim.
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. gözlerim daha iyi çok şükür. misafirlerim vardı uğrayamadım.
yarında çarşıya çıkmayı pilanlıyorum ama fırsat buldukca uğrarım. bu gün vizelerimiz geldi. akşam 17 de gidip konsolosluktan aldım. kısmet olursa ayın yirmisinde yurtdışına gidicez. o güne kadar buralardayım inşallah.
şimdi bende uyuyayım. hepinizi öpüyorum.
Canim senin diyeti bozmadigini gorunce cok mutlu oluyorum inanki aynen devam masallahselamün aleyküm canlar....
çayımı içerken sizede bakayım dedim: )
bugün hava düne göre daha sıcak ne güzel, dünde zaten 1gün önceye göre daha ılıktı....
ev serin olunca tadımda olmuyor gerçekten benim.... boğazım ağrır, başım ağrır....
bonusun dediği gibi ozamanlar çürüğe çıkıyorum ben: )
bu arada bonus nerelerdesin, seni özlüyoruuuuum.....
unutma; unutulanlar unutanları asla unutmazlar: )))))
2gündürde ben diyetimi yapıyorum kızlar çok şükür, bugün 2.günüm işte, şimdi bugünki menümüde yazayım hepimiz için motive olur hem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?