Hayirlisi olsun canim
Canim senin diyeti bozmadigini gorunce cok mutlu oluyorum inanki aynen devam masallah
Bonus`un pek keyfi yok sanirsam ben de ozledim ama
Zeynepçiğim,
Seni görmek çok güzel...Çok sevindim kızına. topallaması hiç önemli değil düzelir yavaş yavaş...
Yeni evinden memnunmusun.? alıştınmı artık.?
hepinize iyi uykular bu saatte tek uyanık benim. geçmişe pek bakamadım sadece yakın geçmişe baktım.
hasta olanlar var sanırım. geçmiş olsun tüm hastalara acil şifalar dilerim.
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. gözlerim daha iyi çok şükür. misafirlerim vardı uğrayamadım.
yarında çarşıya çıkmayı pilanlıyorum ama fırsat buldukca uğrarım. bu gün vizelerimiz geldi. akşam 17 de gidip konsolosluktan aldım. kısmet olursa ayın yirmisinde yurtdışına gidicez. o güne kadar buralardayım inşallah.
şimdi bende uyuyayım. hepinizi öpüyorum.
Canim selam soyle bonuscuma cok gecmis olsunherkese selam.
YENAm oncelikle oglun icin tekrr cok gecmis olsun igne baya toparliycaktir emin ol. Allah evlatlarimizi korusun her kotulukten ins. ikincisi soyle yapsak kabul eder misin? seni burda gormek herkesin hosuna gidiyor eminim. listede simdilik adin dursun bildirim yapma. Bonusumun dogumundan sonra ikiniz beraber tekrar baslayin olur mu bak daha 3.5 ay var o zamana kadar sende kendini hazirlarsin.
asuman abla ve y.o.l.c.u sizinkinden kacis yok artik listedesiniz. bundan sonra bir slklntl olmazsa ben yapicam
listeyi ins. ve istiyorum ki herkes kendni iyi hissetsin
bu arada Bonusum da baya rahtsiz duygu durmuyo hamilelik slklntlslda var e bide hastalamis anliycaginiz baya keyifsz
Aleykumselam teyze soylerim bi ara yokmu soyle sifali bi kocakari cayin yapsana nan banaCanim selam soyle bonuscuma cok gecmis olsun
Hosgelmissin gulum olmazmi hemen karistirayim bi kac otAleykumselam teyze soylerim bi ara yokmu soyle sifali bi kocakari cayin yapsana nan bana
Uzerime alindim sankim ayyyy ayyyy hayirli ugurlu evlat olsun kizcemiz tetesi ona ciciler hazirlasinMeyracm teyzecm opuyorum ikinizide herkeside :) en cokta nurumu :))
Ya gelemiyorum bazen hastaydim tam duzelemedim dr kontrolune gittim bebikin hepinize selami var
ellerinizden oper gayet saglikli ve iyi sukur. Kiz oldugu netlesti artikin en yasli uyemizden bekliyoruz pembe yelekler falan
Azcik fazla olmus sankim saglikli beslen de tatli tuzlu yok demiNurum listeye emrivaki girisler cok eyi olmus efferim sana listeyi sana teslim ettigim icin cok mesudum (oda emrivakiydi )
Bende sıkı bi beslenme yapsam bu ay iyi olucak gecen ay 4 kilo almisim visss
Hosgelmissin gulum olmazmi hemen karistirayim bi kac ot
Uzerime alindim sankim ayyyy ayyyy hayirli ugurlu evlat olsun kizcemiz tetesi ona ciciler hazirlasin
Azcik fazla olmus sankim saglikli beslen de tatli tuzlu yok demi
yok gülüm en incesi degildi orta kalınlıkta hatta kızımla aldık ona da aynısını alim dedimde bi ton laf işittim yok nine çorabıymış yok kalınmış ayyy kızım da haklı çıktı içim geçmiş nenolmasa daha iyi tabi 100u gecmemem lazim ekmegi falan azaltcam iyice dr bu aya mahsus olsun bu ay ben bile aldim dikkat et dedi :))
Bi koniya deyinmezsem catlarim.dayko sen o yasina bakmadan bayramda ince corapmi giydin lensenn yasina gore kalinlari var onlarin gozunden.kactiysa hatirlatim dedim
hee topiğe zarar bi hamile bi hastaYa da ille genc gorunim diyosan babet neyin giy ince corabin ustune mazallah usutursen hic cekilmezsin
ben gibiysen iyi o zaman ben enerj trafosu gibiyim bu aralarOyle belim agriyoki kendimi ha su dayko gibi hissediyoru. Hamilelikten oncede ara sira agrirdi simdi daha cok agriyo bagirtiyo beni
herkese selam.
YENAm oncelikle oglun icin tekrr cok gecmis olsun igne baya toparliycaktir emin ol. Allah evlatlarimizi korusun her kotulukten ins. ikincisi soyle yapsak kabul eder misin? seni burda gormek herkesin hosuna gidiyor eminim. listede simdilik adin dursun bildirim yapma. Bonusumun dogumundan sonra ikiniz beraber tekrar baslayin olur mu bak daha 3.5 ay var o zamana kadar sende kendini hazirlarsin.
asuman abla ve y.o.l.c.u sizinkinden kacis yok artik listedesiniz. bundan sonra bir slklntl olmazsa ben yapicam listeyi ins. ve istiyorum ki herkes kendni iyi hissetsin
bu arada Bonusum da baya rahtsiz duygu durmuyo hamilelik slklntlslda var e bide hastalamis anliycaginiz baya keyifsz
hepinize iyi uykular bu saatte tek uyanık benim. geçmişe pek bakamadım sadece yakın geçmişe baktım.
hasta olanlar var sanırım. geçmiş olsun tüm hastalara acil şifalar dilerim.
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. gözlerim daha iyi çok şükür. misafirlerim vardı uğrayamadım.
yarında çarşıya çıkmayı pilanlıyorum ama fırsat buldukca uğrarım. bu gün vizelerimiz geldi. akşam 17 de gidip konsolosluktan aldım. kısmet olursa ayın yirmisinde yurtdışına gidicez. o güne kadar buralardayım inşallah.
şimdi bende uyuyayım. hepinizi öpüyorum.
amin.
: ((((
ablacım iğne rahatlatır hemencecik merak etme....
yine kendimden biliyorum, iğneyi yiyince çabuk iyi olurdum....
kıyamam ne sana ne de barışa.....
tekrar geçmiş olsun ablacım.
organize işler bunlar: )
Aleykümselam canımSelamün aleyküm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?