Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

maşaallah bebişe.
sanada rabbim güç kuvvet versin inşaallah bonuscum, normal bunlar kolay değil bebeklede.
arada yaz böyle kısada olsa özlüyoruz merak ediyoruz seni.....
senin bu kızın burcu yaklaşık ne olcak? sordummu daha önce acaba unuttum bak şimdi: ))))

Ya da ille genc gorunim diyosan babet neyin giy ince corabin ustune mazallah usutursen hic cekilmezsin
Oyle belim agriyoki kendimi ha su dayko gibi hissediyoru. Hamilelikten oncede ara sira agrirdi simdi daha cok agriyo bagirtiyo beni

Eski trafolugum kalmadi hic bu ara daha cok aglama modundayim. Gordugume duyduguma aklima gelen herseye seklinde devam ediyo.

bayramda bende sen gibi oldum 1saatliğine, babamın yokluğu annemgilin gurbette oluşu, kendim bayramda memleketimden uzağım vesselam bayramın ilk günü akşamı patladım, hemde eşimin dedesine gitmiştik orada....
tvde bir müzik çalmaya başladı artık sevmeyeceğim diye.....
nasıl etkilendim son damla oldu.....
oturduğum yerde doldu gözlerim, sağa döndüm sola döndüm, sildim derin nefes aldım kar etmiyor, baktım çeşme kapanmıyo dışarı çıktım lavaboya gittim, hala banamısın demiyor, bazen böyle geldimi tutamam, millet demicekmi bu gelin niye ağlıyor diye, başka misafirde var, ağladım artık biraz, gözlerim kızardı.....
neyse biraz hava aldım koridorda epey kızarıklık gitti.... ama herkes biraz çaktı durumu.....
sonra kvlere gidince odaya girip ağladım çocuk gibi, sonra içim rahatladı.....
eşim geldi ne oldu dedi, bişey oldu sandı o da, bende nedenini söyledim, o da üzüldü baya....
tüm bayram ağlamamak için zor tuttum kendimi, çok koydu bu bayram bana......
bak şimdide doldu gözlerim.
neyse öfffff, sende üzülme sakın haaaaa şimdi bana, içimden geldi anlattım, ağlamakta nimet aslında aşırıya kaçmadıkça...... fazla ağlamakta iyi değil.
kocaman öpüyorum seni

selamun aleyküm güzeller
ben geldiimm
benim yokluğumda zeynep gelmişşş
nilüfer gelmişş
asu gelmiişş

meyra gelmişş

ay buralar şenleniyor. kızlar açtığımda sizi gördüm çok mutlu oldum. hep buralarda olun.
bonus hastamı olmuş anlıyamadım . hastaysan çok geçmiş olsun bonuscum.
ben köydeydim akşam döndüm ama açıp bir selam veremedim. bu günlerde oldukca yoğunum. malum yolculuk var.
yenacım nereye gidiyorsun demişsin.
kısmetse almanyaya gidicez. arkadaşımın oğlunun düğünü var. sonrada fransaya gitmeyi düşünüyoruz. ordada arkadaşım var. 20 günlük vize aldık.
haftaya pazartesi yola çıkmayı düşünüyorduk ama uçak bileti işini henüz çözemedik. ayın 18 ine kampanya varmış ama bizim vize 20 sinde. o tarihtede kampanya yok 1 kişi 1100 tl. kampanya olunca çok daha uygun oluyormuş. bakalım halletmeye çalışıyor eşim.
şimdi birazcık geçmişe bakayım yine gelirim.

geçmiş olsun canım.
bayramda benimde ağrıdı 20lik dişim iltihap yaptı soğuktan dolayı, karanfil koydum dişimin üstüne ağrıyı kesmesi açısından çok iyi oldu karanfil.

afiyet olsun ablacım: )
öküzgözü: )))))) diğer adı sarı papatya, bildiğimiz papatya değil bu, sakinlik verdiği için içiyorum, yan etkileri nedir pek bilmiyorum ablacım kesin bişey söyleyemem yani bu ot için, uyku veriyor bana: )
uyku problemim varya biliyon çok iyi geliyor bu, şuan bunu deneme aşamasındayım yenilerde girdi lügatıma: )))))
barış nasıl oldu? daha iyimi ablacım?? inşaallah daha iyidir...

çok haklısın ablacım, bende dikkat ediyorum etmeye çalışıyorum dediğin bu hassas noktaya inşaallah: )
çok sağol
dayana ne ki?

meyracım bunu görmemiştim iyiki alıntılamışsın
Ya gelemiyorum bazen hastaydim tam duzelemedim dr kontrolune gittim bebikin hepinize selami var ellerinizden oper gayet saglikli ve iyi sukur. Kiz oldugu netlesti artikin en yasli uyemizden bekliyoruz pembe yelekler falan
bu yaşlı teyze ben oluyorum neyse bir gezip geleyimde pembe iplerimi alayım

ve aleyküm selam ablam hoşgeldin: )
dafi ablam da geldiiii yehooooo
oooohhhh
maşaallah topikimize
kolay gelsin ablacım hazırlıkların, maşaallah maşaallah fransayada gidiyonuz demek ne güzel....
pağiiiiii: ))))))
kocaman öpüyorum seniii

Ben arkadaşımda kahvaltıdaydım şimdi geldim
Meyracım ben fayans yazmıştım ama dayana olmuş nasıl olduysa :)))

tamam ozaman ablacım: )
iyi olur mutlaka folyolar eskisine göre bencede, eline sağlık güle güle kullan ablacım.
fayansçılarda belki su geçirmez böyle fayanslara yapıştırmak için dekor amaçlı kağıtlar vardır belki, olmazsa sorar birde onlardan alırsın folyoların üstüne yapıştırırsın içerinin rengi daha bir açılır, birde açık renk tercih edebilirsin mesala.

asucum kolay gelsin.
yenacım barış daha iyileşememiş kıyamam şerbetliye bir daha ateşlenmez inşallah.
meyracım güzel kilo verdin devam et canım sakın bırakma
ceco da uğramış gördüğüme sevindim.
daykoo nerelerdesin
nurcum listeyi yapmışsın ellerine sağlık canım.

ne demek abla beni sizler yarattınız ( çok fena gaza gelmiş nur )

ne demek abla beni sizler yarattınız ( çok fena gaza gelmiş nur )
yaratmak Allah ( cc ) ait canım. ama bunlar değer verip, emek verip, zaman ayırarak yapılan uğraşlar. bu güne kadar emek verip listelerle uğraşan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. elleriniz dert görmesin

Yena cok gecmiş olsun bu arada
Evet ya ben ataşehirdeyim işim MAŞLAK hergun köprü trafiği zor ama para lazım mecbur çalışmaca
Seninki de iyiymiş ama cumartesin var senin de . Her halukarda çalışmak zorundayız ne demişler "ya bu deve güdülecek ya bu diyardan gidilecek"

merhabalar nasılsınız inş. : ) ( bu cümle bir filim repliğiydi ama filmi hatırlamıyorum şimdi demet akbağ dı söyleyen sanki )

bende durumlar fenaa kah dr. gitmeye niyetlendim randevü bulup alamadım. kah tembelik yaptım randevü almadım.sonundada sağlık sorunlarım birden bire peş peşe patlak verdi sanki kendimi hiç iyi hisetmiyorum!!! inş. önemli bişey yoktur ama cumaya cildiyeden ayın 22 sine ise KBB. dan randevü aldım sağ kulağım bugün tıkalı gibii daha öncede yıkatmıştım zannedersem tıkandı yinee daha önce devet hastanesindede hiç yıkatmamıştım korkuyorumda acırmıki acaba bilen varmı? daha önce özelde yıkatmıştım kötü bir his baş dönesi filan oluyor. ayın 22 sine kadar dayanamasam özele giderim artık mecburen. pek uğrayamadım kusura bakmayın tadım yoktu...

Selam kızlar nasılsınız frida cok gecmiş olsun sana ben de 2 kez yıkattım kulağımı ben de özelde yaptım ama devlette de sorun olmaz sanırım
bu arada yediklerimi de yazayım
Dün sabah 2 dilim cok tahıllı ekmek peynir
Öğlen tavuk bulgur pilavı yoğurt salata 2 mandalina
Ara 2 mandalina
Ara kuruyemiş
Akşam balık kızartma 3 parça palamut
Salata 2 dilim ekmek
Armut ve mandalina
3 küçük parça çikolata

Cok yemişim değil mi bu hafta 98 olmalıyım akşamları yememek güzel fikir ama bana uymuyor bir türlü

selam herkese.
Frida çok geçmiş olsun umarım ciddi bişeler çıkmaz.
Daykom deyzem bende bugun itibarıyla ekmeği kestim yine bi düzene girebilirim umarım

Bonus'umun yokluğunu aratmayarak en çok zeytin yeme rekoruna erişmeye karar verdim
kahvaltımı paylaşayım
2 büyük dilim kaşar peyniri
3 tane küçük domates
yarım salatalık
veeeeee 35 tane yeşil zeytin ımmmm harikaydı tadı çerez gibi yedim valla
ve tabiki olmazsa olmaz 3 fincan çay

Anammm bonusun yiyemedigi zeytinleri de yemisin gulum
Nasil oldu bonus hanimcim daha iyidir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…