Meyracm teyzecm opuyorum ikinizide herkeside :) en cokta nurumu :))
Ya gelemiyorum bazen hastaydim tam duzelemedim dr kontrolune gittim bebikin hepinize selami var ellerinizden oper gayet saglikli ve iyi sukur. Kiz oldugu netlesti artikin en yasli uyemizden bekliyoruz pembe yelekler falan
Ya da ille genc gorunim diyosan babet neyin giy ince corabin ustune mazallah usutursen hic cekilmezsin
Oyle belim agriyoki kendimi ha su dayko gibi hissediyoru. Hamilelikten oncede ara sira agrirdi simdi daha cok agriyo bagirtiyo beni
Eski trafolugum kalmadi hic bu ara daha cok aglama modundayim. Gordugume duyduguma aklima gelen herseye seklinde devam ediyo.
Selamün aleykümm...
bugünde çok koşturmaca geçti be yaa...birazdan misafirlerim gelicek sabah beri temizlik pasta börek uğraşıyom..gün ortasında bide dişçiye gittim yirmiliklerden birini çektirdim ikincisinide çarşamba günü çektiricem....şuan ağrım var ama geçiçek inş..
seni görmekte çok güzel yenacım...bi toparlansak eskisi gibi ne güzel olucak....yeni evimdenn memnunum galiba...herşey okadar üstüste geldiki evimin tadını çıkaramadım...doğru düzgün kalamadım bile evimde...
hayırdır ablacım yolculuk nereyee....
Oğlumun 3. doz iğnesi yapılmasına rağmen ara ara ateşi yine yükseliyor.;(
Artık nasıl bir virüs bakteri vb.yse çok dirençliymiş...Şu saate kadar iyi gibi umarım akşam üzeri yine ısınmaz bedeni...
Diğer konuda dediğin gibi olsun nurcuğum o zaman...
Daficiğim naaposun bebeem..Nereye gidiyosun yine.??
Sağol meyracım .artık iyileşisn valla...Tüm enerjim sıfırlandı moralsizlikten..
Demek bitkilerinle dolaşıyorsun haa.. )) seni lokman meyra seni..))
Bir de senin şu öküzün bişeysi çayın var. o nedir yahu.?? ne işe yarıyor.??
Ben dün kemeraltıdan kış çayı aldım için de bir yığın bitki var..Mis gibi kokuyor akşam hazırladım içtik hepimiz..
Şİfa olsun hepimize..
İyi geceler
Yenacım inşallah daha iyidir barış
Meyracım bitkileri dikkatli kullanmak lazımmış yan etkileri olabiliyormuş sen biliyorsundur gerçi yine de demeden geçemedim
Daficim gözlerin daha iyiymiş sevindim bugün yine gezmedesin galiba
Ben de iki gündür mutfakta uğraşıyorum dayanalar çok eski ve koyu renk üzerlerine yapışkanlı folyolardan yapıştırdım değişiklik olsun hem de ferahlar diye yoruldum epeyce bitti sayılır
Mutfağım dar ve uzun belki işe yarar
bu yaşlı teyze ben oluyorumYa gelemiyorum bazen hastaydim tam duzelemedim dr kontrolune gittim bebikin hepinize selami var ellerinizden oper gayet saglikli ve iyi sukur. Kiz oldugu netlesti artikin en yasli uyemizden bekliyoruz pembe yelekler falan
selamun aleyküm güzeller
ben geldiimm
benim yokluğumda zeynep gelmişşş
nilüfer gelmişş
asu gelmiişş
meyra gelmişş
ay buralar şenleniyor. kızlar açtığımda sizi gördüm çok mutlu oldum. hep buralarda olun.
bonus hastamı olmuş anlıyamadım . hastaysan çok geçmiş olsun bonuscum.
ben köydeydim akşam döndüm ama açıp bir selam veremedim. bu günlerde oldukca yoğunum. malum yolculuk var.
yenacım nereye gidiyorsun demişsin.
kısmetse almanyaya gidicez. arkadaşımın oğlunun düğünü var. sonrada fransaya gitmeyi düşünüyoruz. ordada arkadaşım var. 20 günlük vize aldık.
haftaya pazartesi yola çıkmayı düşünüyorduk ama uçak bileti işini henüz çözemedik. ayın 18 ine kampanya varmış ama bizim vize 20 sinde. o tarihtede kampanya yok1 kişi 1100 tl. kampanya olunca çok daha uygun oluyormuş. bakalım halletmeye çalışıyor eşim.
şimdi birazcık geçmişe bakayım yine gelirim.
Ben arkadaşımda kahvaltıdaydım şimdi geldim
Meyracım ben fayans yazmıştım ama dayana olmuş nasıl olduysa :)))
ne demek abla beni sizler yarattınızasucum kolay gelsin.
yenacım barış daha iyileşememiş kıyamam şerbetliye bir daha ateşlenmez inşallah.
meyracım güzel kilo verdin devam et canım sakın bırakma
ceco da uğramış gördüğüme sevindim.
daykoo nerelerdesin
nurcum listeyi yapmışsın ellerine sağlık canım.
yaratmak Allah ( cc ) ait canım. ama bunlar değer verip, emek verip, zaman ayırarak yapılan uğraşlar. bu güne kadar emek verip listelerle uğraşan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. elleriniz dert görmesinne demek abla beni sizler yarattınız( çok fena gaza gelmiş nur )
Yena cok gecmiş olsun bu aradaİşyerin eve uzak sanırım epey...Baya geç ev de oluyormuşsun salğık olsun...hafta da 2 gün dinlenme iyi geliyordur ama...Gerçi çocuklarla ne kadar dinlenilecekse.)
Ben 17:45 te ev de oluyorum yol durumuna bağlı...Cumartesi 14:00-15:00 arası buluyor çıkışım..
torba yasası denilen zımbırtıyı bekliyorum ben dört gözle.. faydalabileceğimiz maddeleri kabul etseler keşke...
Anammm bonusun yiyemedigi zeytinleri de yemisin gulumselam herkese.
Frida çok geçmiş olsun umarım ciddi bişeler çıkmaz.
Daykom deyzem bende bugun itibarıyla ekmeği kestim yine bi düzene girebilirim umarım
Bonus'umun yokluğunu aratmayarak en çok zeytin yeme rekoruna erişmeye karar verdim
kahvaltımı paylaşayım
2 büyük dilim kaşar peyniri
3 tane küçük domates
yarım salatalık
veeeeee 35 tane yeşil zeytin ımmmm harikaydı tadı çerez gibi yedim valla
ve tabiki olmazsa olmaz 3 fincan çay
Anammm bonusun yiyemedigi zeytinleri de yemisin gulum
Nasil oldu bonus hanimcim daha iyidir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?