ehh işte bazen iyi bazen kötü hamişlik nazı da var arada :) (yerim ben onun nazını)
Deyzem dedim Bonusum yiyemiyo ben yiyim barim onun yerine de
Sagol canim ara ara bende de oluyor oyle hurma aldim arada ondan yiyorum o durumlardaSelamün aleykümm..
fridacım geçmiş olsun....
daykocum senide tebrik ediyom yaa beennn çok pisboğazım bu ara aklımda hep yemek var ne yesem diye dolanıyom ortalarda...bu durumdan hoşnut olmamakla beraber hiç bişi yapmakta gelmiyo içimden...üşeniyorum kendime özel bişeyler yapmaya...
Katilabilirsin tabi hatta hosgeldin diyeyimBen 90 kilonun altındayım katılamam mı?
HoşbuldukSagol canim ara ara bende de oluyor oyle hurma aldim arada ondan yiyorum o durumlarda
Katilabilirsin tabi hatta hosgeldin diyeyim
hoşgeldinHoşbuldukBurda sohbet bir başkaymış diye duydum kuşlardan, çok reklamınızı yaptılar eksik kalmayayım dedim bende Nasılsınız?
Kendi adima soyliyeyim gercekten bu topigin ortami cok guzelHoşbuldukBurda sohbet bir başkaymış diye duydum kuşlardan, çok reklamınızı yaptılar eksik kalmayayım dedim bende Nasılsınız?
İyiyim çok şükür :)Kendi adima soyliyeyim gercekten bu topigin ortami cok guzel
Tesekkurler ben iyiyim sen nasilsin?
Kendini tanitirmisin biraz
Bende 37 yasindayim 18 yillik evliyim 13 yasinda 1 kizim var calismiyorum tekirdagliyimİyiyim çok şükür :)
28 yaşındayım, 10 aylık evliyim, istanbulda yaşıyorum, çalışmıyorum, akrep burcuyum, fanatik GSliyim, zamanımın çoğu KK da geçiyor. Öyle işte, sen?
Bende 37 yasindayim 18 yillik evliyim 13 yasinda 1 kizim var calismiyorum tekirdagliyim
merhabalar nasılsınız inş. : ) ( bu cümle bir filim repliğiydi ama filmi hatırlamıyorum şimdi demet akbağ dı söyleyen sanki )
bende durumlar fenaa kah dr. gitmeye niyetlendim randevü bulup alamadım. kah tembelik yaptım randevü almadım.sonundada sağlık sorunlarım birden bire peş peşe patlak verdi sankikendimi hiç iyi hisetmiyorum!!! inş. önemli bişey yoktur ama cumaya cildiyeden ayın 22 sine ise KBB. dan randevü aldım sağ kulağım bugün tıkalı gibii daha öncede yıkatmıştım zannedersem tıkandı yinee daha önce devet hastanesindede hiç yıkatmamıştım korkuyorumda acırmıki acaba bilen varmı? daha önce özelde yıkatmıştım kötü bir his baş dönesi filan oluyor. ayın 22 sine kadar dayanamasam özele giderim artık mecburen. pek uğrayamadım kusura bakmayın tadım yoktu...
Selam kızlar nasılsınız frida cok gecmiş olsun sana ben de 2 kez yıkattım kulağımı ben de özelde yaptım ama devlette de sorun olmaz sanırım
bu arada yediklerimi de yazayım
Dün sabah 2 dilim cok tahıllı ekmek peynir
Öğlen tavuk bulgur pilavı yoğurt salata 2 mandalina
Ara 2 mandalina
Ara kuruyemiş
Akşam balık kızartma 3 parça palamut
Salata 2 dilim ekmek
Armut ve mandalina
3 küçük parça çikolata
Cok yemişim değil mi bu hafta 98 olmalıyım akşamları yememek güzel fikir ama bana uymuyor bir türlü
selam herkese.
Frida çok geçmiş olsun umarım ciddi bişeler çıkmaz.
Daykom deyzem bende bugun itibarıyla ekmeği kestim yine bi düzene girebilirim umarım
Bonus'umun yokluğunu aratmayarak en çok zeytin yeme rekoruna erişmeye karar verdim
kahvaltımı paylaşayım
2 büyük dilim kaşar peyniri
3 tane küçük domates
yarım salatalık
veeeeee 35 tane yeşil zeytin ımmmm harikaydı tadı çerez gibi yedim valla
ve tabiki olmazsa olmaz 3 fincan çay
Hoşbulduk Burda sohbet bir başkaymış diye duydum kuşlardan, çok reklamınızı yaptılar eksik kalmayayım dedim bendeNasılsınız?
merhaba arkadaşlar, hepinize bu yolda başarılar dilerim, bende yeni günlük açtım, beklerim sizi de..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...hedefim-olan-70-kga-yolculugum-burada.761503/
avrupa yakası beylükdüzü civarı diyetisyen önerisi olan var mı acaba?
Teşekkür ederim, Hoşbulduk :)Asucum titre ve kendine gel..))
Umarım bugün daha iyisindir..ve hastane işlerin de yolunda gider inş..
Bence çok değil sadece yemeklerin ölçüsü yok..Onun dışın da ağırlığımza göre normal..)
Nur,karataya mı başladın.? eğer öyleyse kuruyemişte tüket. inanılmaz tok tutuyor...
Dayko çok karşı zeytin olayına ama..Canan teyze 40 adet bile yenilebilir deyo..))
Meyra'nın arkadaşı bizim de arkadaşımız oluyor..Hoşgeldiniz...
Meyra topik dışındada tombulları buluyor demek.
Günlüğünüz hayırlı ve devamlı olsun...takip edeceğim sizi vakit buldukça...
Teşekkür ederim, Hoşbulduk :)
Öyle oldu biraz valla
Olmaz mı:) Bi 7 kilo vermem lazım hedefim 50 :) diyet mi yapıyosunuz burda?Zayıflamayla ilgili bir programın varmı.?
Olmaz mı:) Bi 7 kilo vermem lazım hedefim 50 :) diyet mi yapıyosunuz burda?
Zayıflamayı çok isteyipte bir türlü zayıflamak için sürekliliği olan program yapmayıp büyük çelişki için de olan bir hatun kısmısıyım..
Umarım yukarıda ki cümleyi anlamışsındır...
uzun bir aradır zayıflamaya çalışmıyorum artık..Çok sıkıldım umudumu yitirdim yahut...Çabalamak istemiyorum
...97-98 arası kilom..
Onun dışın da burayı seviyorum arkadaşlarımı seviyorum...Yıllardır birlikteyiz bir çoğumuz. yeni gelenler de bir kaçı dışın da uyum sağladı...
Onun dışın da senden epey yaşlıyım..Çalışıyorum..2 çocuğum var..16 yaşın da kızım 6 yaşın da oğlum...
İzmir de oturuyorum...Durum bu..
Allah bağışlasın, kilo vermek emek ve sabır istiyor, keşke istekli olsan yaş ilerledikçe zorlaşır heralde, bende şindi çok takmıyorumda ilerisi için önlem almak istiyorum :)
3 senem var veririm heralde sizinle beraber :) hem belki gaza getiririm sizi :)Çok zorlaşıyor evet...kilo verimi yavaşladıkça hevesin de kaçıyor...Bizler sana bu bağlam da örnek olalım da..30 una gelmeden bitir bu işi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?