Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ehh işte bazen iyi bazen kötü hamişlik nazı da var arada :) (yerim ben onun nazını)

Deyzem dedim Bonusum yiyemiyo ben yiyim barim onun yerine de

Olsun o kaa nazi cekecez artik mecburrr
Benim yerime de ye gulum bana da bi haller oldu aksam esime anlattim hatta, eskiden pastayi cok severdim,iskerderi her hafta yesem istemem demezdim simdi midem bulaniyo aklima gelince pazar gunu canim bisiler istiyo ama bulamiyorum ne istedigimi gonul gezdiyorum onumu yesek bunumu alsak en son edirne cigeri dedim sonra ondan da vazgectim simdi yagli gelcek aksam aksam deyip yani kisaca bu diyet pisbogazligimi da azaltti sanirim

Selamün aleykümm..

fridacım geçmiş olsun....

daykocum senide tebrik ediyom yaa beennn çok pisboğazım bu ara aklımda hep yemek var ne yesem diye dolanıyom ortalarda...bu durumdan hoşnut olmamakla beraber hiç bişi yapmakta gelmiyo içimden...üşeniyorum kendime özel bişeyler yapmaya...

Sagol canim ara ara bende de oluyor oyle hurma aldim arada ondan yiyorum o durumlarda

Ben 90 kilonun altındayım katılamam mı?
Katilabilirsin tabi hatta hosgeldin diyeyim

Kendi adima soyliyeyim gercekten bu topigin ortami cok guzel
Tesekkurler ben iyiyim sen nasilsin?
Kendini tanitirmisin biraz
İyiyim çok şükür :)
28 yaşındayım, 10 aylık evliyim, istanbulda yaşıyorum, çalışmıyorum, akrep burcuyum, fanatik GSliyim, zamanımın çoğu KK da geçiyor. Öyle işte, sen?

Asucum titre ve kendine gel..))
Umarım bugün daha iyisindir..ve hastane işlerin de yolunda gider inş..

Bence çok değil sadece yemeklerin ölçüsü yok..Onun dışın da ağırlığımza göre normal..)

Nur,karataya mı başladın.? eğer öyleyse kuruyemişte tüket. inanılmaz tok tutuyor...
Dayko çok karşı zeytin olayına ama..Canan teyze 40 adet bile yenilebilir deyo..))

Hoşbulduk Burda sohbet bir başkaymış diye duydum kuşlardan, çok reklamınızı yaptılar eksik kalmayayım dedim bendeNasılsınız?

Meyra'nın arkadaşı bizim de arkadaşımız oluyor..Hoşgeldiniz...
Meyra topik dışındada tombulları buluyor demek.

Günlüğünüz hayırlı ve devamlı olsun...takip edeceğim sizi vakit buldukça...

Teşekkür ederim, Hoşbulduk :)
Öyle oldu biraz valla

Olmaz mı:) Bi 7 kilo vermem lazım hedefim 50 :) diyet mi yapıyosunuz burda?

Zayıflamayı çok isteyipte bir türlü zayıflamak için sürekliliği olan program yapmayıp büyük çelişki için de olan bir hatun kısmısıyım..
Umarım yukarıda ki cümleyi anlamışsındır...

uzun bir aradır zayıflamaya çalışmıyorum artık..Çok sıkıldım umudumu yitirdim yahut...Çabalamak istemiyorum
...97-98 arası kilom..

Onun dışın da burayı seviyorum arkadaşlarımı seviyorum...Yıllardır birlikteyiz bir çoğumuz. yeni gelenler de bir kaçı dışın da uyum sağladı...

Senden epey yaşlıyım..Çalışıyorum..2 çocuğum var..16 yaşın da kızım 6 yaşın da oğlum...
İzmir de oturuyorum...Durum bu..

Allah bağışlasın, kilo vermek emek ve sabır istiyor, keşke istekli olsan yaş ilerledikçe zorlaşır heralde, bende şindi çok takmıyorumda ilerisi için önlem almak istiyorum :)

Allah bağışlasın, kilo vermek emek ve sabır istiyor, keşke istekli olsan yaş ilerledikçe zorlaşır heralde, bende şindi çok takmıyorumda ilerisi için önlem almak istiyorum :)

Çok zorlaşıyor evet...kilo verimi yavaşladıkça hevesin de kaçıyor...Bizler sana bu bağlam da örnek olalım da..30 una gelmeden bitir bu işi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…