Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Daficiğim,

İyi yolculuklar size,eşinle gideceksin değilmi.??
umarım biletler konusun da indirimden yararlanabilirsiniz..

Yena yarın akşam buluşalım mı burda yine
Ben şimdi mutfağa dönmeliyim böreklerimi hazırlayım sabah pişiririm
Yarına pek iş bırakmak istemiyorum derle topla ancak yetişiyorum çünkü

sağol canım devletde bir sorun yaşıyacağımı zanetmiyorumda sistem ayın 22 sine gün verdi : ( birde bekleyip gitiğim zaman yıkama içinde gün verirlerse o zaman nasıl dayanacam bilmiyorum sıkıntı yani belki dayanamayıp özele giderim : (
listen bana gayet iyi göründü tahminimce sen ölçülü yiyebiliyorsun : )

Selamunaleykum
Kizlar nasilsiniz
Fridacim gecmis olsun canim
Daficim iyi gezmeler
Ben iyiyim sukur diyet devam spora da basladim 2 gundur
teşekkürler canım spor olarak ne yapıyorsun ? geçenlerde ben kol egzersizleri paylaşmıştım bilmiyorum gördün mü başladım yapıcaktımda sözde ama rahatsazlanınca olmadı

teşekkürler nur bencede çay olmasa olmaz! zeytinler kırık yeşil zeytinmiydi bende bayılırım yenii mahsüler çıksada yesek gerçi pazarlarda çıkmış ama ben bizim bahçenin zeytinlerini bekliyorum : )

sağol canım inş. sende bende yakın zamanda kendimiz için sağlıklı olma motivasyonumuzu yeniden kazanırız ...

Ben 90 kilonun altındayım katılamam mı?

hoş geldin katılabilirsin : )

başarılar dilerim günlüğünüz hayırlı olsun

İyi akşamlar
Yarın misafirim olacak işleri ve hazırlıkları bitiremedim bir türlü
Yorgun uykusuz ve yaşlıyım

kolaygelsin adaş. misafirden sonra dinlenirsin artık...

bendede bu ruh hali çok oluyor karnım açken ne yiyeceğimi bulamıyorum onumu yesem bunu mu yesem helede kendi yediğimi ev halkına uyarlamak tamamen bir çıkmaz puff o yüzden bağzen liste yazan arkadaşlardan kopya çektiğim oluyor...

Asucum titre ve kendine gel..))
Umarım bugün daha iyisindir..ve hastane işlerin de yolunda gider inş.

.

inş. canım yaaa bende sevmedim bu halimi hiç : ( bugün kan tahlili verdim perşembeye çıkacak bakalım....

barış nasıl oldu tam atlatabildi mi ?

SELAMUN ALEYKÜM güzeller
nasılsınıızz
ben yine koşturmalardayım. şimdi çarşıdan geldim. biraz hediyelik birşeyler aldım.
fridacım geçmiş olsun. Allah şifalar versin.

asucum işleri kolayladınmı
Daficiğim,

İyi yolculuklar size,eşinle gideceksin değilmi.??
umarım biletler konusun da indirimden yararlanabilirsiniz..
sağol canım. evet eşimle gidiyoruz bir arkadaşta eşiyle birlikte gidecek 4 kişi gidiyoruz. sadece eşimle gitmeyi tercih ederdim ama nasip böyleymiş. her şeyde vardır bir hikmet. biletler konusunda azda olsa indirimli aldık. şansımıza almanyada fuar varmış oldukca yoğun. salı gününe ancak alabildik. kısmet olursa salı gecesi 22 uçağına pinecez.
canım barış nasıl oldu ? senin ayağın ne alemde ?

Hoşbulduk :) Valla inşallah bakcaz artık, bana baskı yapan çok kilo konusunda ben salsam onlar izin vermez heralde.
aramıza hoş geldin pinkstrap azmin daim olsun. meyra bizim kıymetlimizdir onun arkadaşı bizimde arkadaşımız sayılır.

Hoşbulduk, Teşekkür ederim :) Sizinle beraber bende uğraşcam bakalım.

kızlar canım çok sıkkın akşam akşam sinirlendim biraz.
hiçte tarzım değildir ama aptal yerine konmak çok canımı sıktı. eşime kızdım biraz oda haklı olduğumu biliyor ama sussun diye bana bağırdı. sinirden elim ayağım titredi. iki kere namaz kıldım eşim sen namaz kılmamışmıydın dedi kıldığımı unutup yine kıldım dedim

As. Sağol dafi daha iyiyim :) sende yalculuğa hazırlanıyorsun kolay gelsin. herşey gönlünce olur inş. Küçük bit kırgınlık olmuş eminim eşin hatasını anlayıp özür dileyecektir ama kalp kırılınca kötü oluyor tabii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…