Canım ben de seni gördüm mutlu oldum gündüz biraz aylaklık yapınca işleri bitiremedimasumanımzeynebim, gözlerim ve yüreğim seni arıyor...neredesin sen.??
fayansların nasıl oldu güzel oldumu.??
3 senem var veririm heralde sizinle beraber :) hem belki gaza getiririm sizi :)
Bende memnun oldum. İyi geceler GörüşürüzVermelisin...Çok yorucu gereksiz ağırlığı taşımak...
Canım memnun oldum tanıştığıma iyi geceler diliyorum sana...
Hoşgeldin meyranın arkadaşı inşallah halledersin kilo işini bizim gibi olmaBende memnun oldum. İyi geceler Görüşürüz
Hoşbulduk :) Valla inşallah bakcaz artık, bana baskı yapan çok kilo konusunda ben salsam onlar izin vermez heralde.Hoşgeldin meyranın arkadaşı inşallah halledersin kilo işini bizim gibi olma
Selam kızlar nasılsınız frida cok gecmiş olsun sana ben de 2 kez yıkattım kulağımı ben de özelde yaptım ama devlette de sorun olmaz sanırım
bu arada yediklerimi de yazayım
Dün sabah 2 dilim cok tahıllı ekmek peynir
Öğlen tavuk bulgur pilavı yoğurt salata 2 mandalina
Ara 2 mandalina
Ara kuruyemiş
Akşam balık kızartma 3 parça palamut
Salata 2 dilim ekmek
Armut ve mandalina
3 küçük parça çikolata
Cok yemişim değil mi bu hafta 98 olmalıyım akşamları yememek güzel fikir ama bana uymuyor bir türlü
teşekkürler canım spor olarak ne yapıyorsun ? geçenlerde ben kol egzersizleri paylaşmıştım bilmiyorum gördün mü başladım yapıcaktımda sözde ama rahatsazlanınca olmadıSelamunaleykum
Kizlar nasilsiniz
Fridacim gecmis olsun canim
Daficim iyi gezmeler
Ben iyiyim sukur diyet devam spora da basladim 2 gundur
selam herkese.
Frida çok geçmiş olsun umarım ciddi bişeler çıkmaz.
Daykom deyzem bende bugun itibarıyla ekmeği kestim yine bi düzene girebilirim umarım
Bonus'umun yokluğunu aratmayarak en çok zeytin yeme rekoruna erişmeye karar verdim
kahvaltımı paylaşayım
2 büyük dilim kaşar peyniri
3 tane küçük domates
yarım salatalık
veeeeee 35 tane yeşil zeytin ımmmm harikaydı tadı çerez gibi yedim valla
ve tabiki olmazsa olmaz 3 fincan çay
Selamün aleykümm..
fridacım geçmiş olsun....
daykocum senide tebrik ediyom yaa beennn çok pisboğazım bu ara aklımda hep yemek var ne yesem diye dolanıyom ortalarda...bu durumdan hoşnut olmamakla beraber hiç bişi yapmakta gelmiyo içimden...üşeniyorum kendime özel bişeyler yapmaya...
Ben 90 kilonun altındayım katılamam mı?
merhaba arkadaşlar, hepinize bu yolda başarılar dilerim, bende yeni günlük açtım, beklerim sizi de..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...hedefim-olan-70-kga-yolculugum-burada.761503/
avrupa yakası beylükdüzü civarı diyetisyen önerisi olan var mı acaba?
İyi akşamlar
Yarın misafirim olacak işleri ve hazırlıkları bitiremedim bir türlü
Yorgun uykusuz ve yaşlıyım
Hoşbulduk :) Teşekkür ederim herkes çok kibarca karşıladıhoş geldin katılabilirsin : )
başarılar dilerim günlüğünüz hayırlı olsun
kolaygelsin adaş. misafirden sonra dinlenirsin artık...
Olsun o kaa nazi cekecez artik mecburrr
Benim yerime de ye gulum bana da bi haller oldu aksam esime anlattim hatta, eskiden pastayi cok severdim,iskerderi her hafta yesem istemem demezdim simdi midem bulaniyo aklima gelince pazar gunu canim bisiler istiyo ama bulamiyorum ne istedigimi gonul gezdiyorum onumu yesek bunumu alsak en son edirne cigeri dedim sonra ondan da vazgectim simdi yagli gelcek aksam aksam deyip yani kisaca bu diyet pisbogazligimi da azaltti sanirim
Asucum titre ve kendine gel..))
Umarım bugün daha iyisindir..ve hastane işlerin de yolunda gider inş.
.
sağol canım. evet eşimle gidiyoruz bir arkadaşta eşiyle birlikte gidecek 4 kişi gidiyoruz. sadece eşimle gitmeyi tercih ederdim ama nasip böyleymiş. her şeyde vardır bir hikmet. biletler konusunda azda olsa indirimli aldık. şansımıza almanyada fuar varmış oldukca yoğun. salı gününe ancak alabildik. kısmet olursa salı gecesi 22 uçağına pinecez.Daficiğim,
İyi yolculuklar size,eşinle gideceksin değilmi.??
umarım biletler konusun da indirimden yararlanabilirsiniz..
aramıza hoş geldin pinkstrap azmin daim olsun. meyra bizim kıymetlimizdir onun arkadaşı bizimde arkadaşımız sayılır.Hoşbulduk :) Valla inşallah bakcaz artık, bana baskı yapan çok kilo konusunda ben salsam onlar izin vermez heralde.
Hoşbulduk, Teşekkür ederim :) Sizinle beraber bende uğraşcam bakalım.SELAMUN ALEYKÜM güzeller
nasılsınıızz
ben yine koşturmalardayım. şimdi çarşıdan geldim. biraz hediyelik birşeyler aldım.
fridacım geçmiş olsun. Allah şifalar versin.
asucum işleri kolayladınmı
sağol canım. evet eşimle gidiyoruz bir arkadaşta eşiyle birlikte gidecek 4 kişi gidiyoruz. sadece eşimle gitmeyi tercih ederdim ama nasip böyleymiş. her şeyde vardır bir hikmet. biletler konusunda azda olsa indirimli aldık. şansımıza almanyada fuar varmış oldukca yoğun. salı gününe ancak alabildik. kısmet olursa salı gecesi 22 uçağına pinecez.
canım barış nasıl oldu ? senin ayağın ne alemde ?
aramıza hoş geldin pinkstrap azmin daim olsun. meyra bizim kıymetlimizdir onun arkadaşı bizimde arkadaşımız sayılır.
SELAMUN ALEYKÜM güzeller
nasılsınıızz
ben yine koşturmalardayım. şimdi çarşıdan geldim. biraz hediyelik birşeyler aldım.
fridacım geçmiş olsun. Allah şifalar versin.
asucum işleri kolayladınmı
sağol canım. evet eşimle gidiyoruz bir arkadaşta eşiyle birlikte gidecek 4 kişi gidiyoruz. sadece eşimle gitmeyi tercih ederdim ama nasip böyleymiş. her şeyde vardır bir hikmet. biletler konusunda azda olsa indirimli aldık. şansımıza almanyada fuar varmış oldukca yoğun. salı gününe ancak alabildik. kısmet olursa salı gecesi 22 uçağına pinecez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?